Bende de var öylesi ama tatlı bir dille uyarmışsın bir daha yorum yapmaz sanırım. Gül geç yapacak birşey yok :)Canım işim komiği eşimin aileside anne babası yani benim ailemde karışmıyor anca kardeşi konuşup duruyor diyorm ya kız resmen benim sınavım oldu ..
Aynen öyle zaten.. aramızda 4 yaş var hem abisiyşe hem benimle o yüzden böyle galiba çnkü bi abisi daha var ona hiç böyle değil mesela şunu söylüyor; biliyo musun ben küçükken abime aşıktım , abimin vücudu çok güzeldi üstünü giyinirken ben onu izlerdim hayranlıkla... bu ne demektr yani benim abim erkek kardeşim yok ondan mı bana garip geliyor diyorum ama yok yani.. ben yine gereken yerde cevabını yapıştırıyorm ama zor bi kız..Olgunlaşamamış demekki .Kişi kendinden bilir işi derler senin çoğun onu neden kıskansın ne alaka ki o abisini kıskanıo demekki senden. senin yanındada sarılıyo canım abim felan diyo seni kıskandırmaya çalışıyo belli şu görümceleri gerçekten anlamıyorum abisini bi insan evlendiği kadından neden kıskanır mutlu olmaları gereken yerde yapılana bak egolu biri sanırım Allahtan görümcem yok dedim bian walla Allah sana sabır wersin walla
Zaten öyle yapıyorm canım başka türlü idare edemem çnkü ya hepten birbirmize gircez ya da böyle idare edicem napaymBende de var öylesi ama tatlı bir dille uyarmışsın bir daha yorum yapmaz sanırım. Gül geç yapacak birşey yok :)
Kendı doğursun babasıyla kp nın adını versin çok bilmiş!Günaydın kızlar , ya bu görümcem benim sınavım resmen deliriyorum
Dün eşimin abisi ee isim düşündünüz mü dedi
Ben de var aklımzda bi kaç isim dedim söyledim bunlar bunlar die
Bu çok bilmiş görmcemden babamında adı olsun iki adı olsn die saydığım isimlerin başına babasının ismini ekledi. Ve bunu bi kaç kez daha ima etmişti. Kaynımda iki babanın adını koyun gibi bi laf etti. Ben de “ benim babam kabul etmez yaşarken öyle bir şey olmaz, isim hakkı da anneyle babanın kimse yorum yapmasın herkes kendi çocuğuna istediği ismi koysun” dedim
yok soyumuz devam etsin , yok ben evlenmicem çocuk yapcam babamın ismini soyismini vercem saçmaladı da saçmaladı , ay deliricem gerçkten bu kız benim sınavım resmen evlensede biraz uzaklaşsa diye dua ediyorum
Hayır bu erkek aileleri kendilerini ne zannedıyorlar? Cok komikler yaaŞu isim koyma konusunda sanırım erkek aileleri hep bu şekil , kendilerine hak görüyorlar ama öyle bir dunya... Soyadını zaten babası koyuyorsa, bir zahmet ismini de annesi koysun
Kızlar kırmadan , kırılmadan uyarın. Sonra aileler arasi ciddi tatsızlıklar çıkıyor.
İnşaAllah Canım Rabbim sağ salim doğum yapabilmeyi hepimize nasib etsin okadar sıkıntı sorundan sonra birşey olması çok zor ben baya kanama ağrı çektim cok şükür şuan sadece karın ağrım var oda gazdan herhalde cok gazım var gastritten dolayıda sürekli bulantı her sabah o asidi çokarmak cok zor boğazımı hep tahris etti Rabbim sonumuzu hayretsin inşaAllah:)Olabilir canım doktora gidince soracağım yine inşallah herşey yolundadır. Ağrı da bende pek olmazdı ilk defa oldu gibi bişey. bide çok siddetli olumca korktum ama Allah tan bidaha olmadı. Dediğin gibi genişliyordur heralde rahim ondan olmuştur.
Aynen öyle zaten.. aramızda 4 yaş var hem abisiyşe hem benimle o yüzden böyle galiba çnkü bi abisi daha var ona hiç böyle değil mesela şunu söylüyor; biliyo musun ben küçükken abime aşıktım , abimin vücudu çok güzeldi üstünü giyinirken ben onu izlerdim hayranlıkla... bu ne demektr yani benim abim erkek kardeşim yok ondan mı bana garip geliyor diyorum ama yok yani.. ben yine gereken yerde cevabını yapıştırıyorm ama zor bi kız..
Zaten öyle yapıyorm canım başka türlü idare edemem çnkü ya hepten birbirmize gircez ya da böyle idare edicem napaym
Günaydın kızlar , ya bu görümcem benim sınavım resmen deliriyorum
Dün eşimin abisi ee isim düşündünüz mü dedi
Ben de var aklımzda bi kaç isim dedim söyledim bunlar bunlar die
Bu çok bilmiş görmcemden babamında adı olsun iki adı olsn die saydığım isimlerin başına babasının ismini ekledi. Ve bunu bi kaç kez daha ima etmişti. Kaynımda iki babanın adını koyun gibi bi laf etti. Ben de “ benim babam kabul etmez yaşarken öyle bir şey olmaz, isim hakkı da anneyle babanın kimse yorum yapmasın herkes kendi çocuğuna istediği ismi koysun” dedim
yok soyumuz devam etsin , yok ben evlenmicem çocuk yapcam babamın ismini soyismini vercem saçmaladı da saçmaladı , ay deliricem gerçkten bu kız benim sınavım resmen evlensede biraz uzaklaşsa diye dua ediyorum
Dramamine koyuyorlar sanırım ama sadece anlık. RahatlatıyorGeçmiş olsun canım bende aynı durumdayım geçmedi bi türlü 13 haftamın içindeyim azaldı diyorum çok şükür ilk günler gibi değilim diyorum yok zofer içmeden duramıyorum maalesefserumuna ne katıyorlar benim doktorumu hep zofer katıyordu metpamit iyi gelmiyor
Benimki de arttı berbatımBen de 12 den sonra hafifler diyodum hafiflemedi. Hatta benim öncekinden de kötü durumda. Niye böyle bilmiyorum ben de şaşkınım
Bir kere hiç unutmuyorum benim kaynana pazar sabahı beni arıyor “kapının önünde halı yıkıyorum “çık gel diye.Kapadım telefonu halı yıkamacının numarasını attım.Bir daha da öyle bir istekte bulunamadı.Ben annemin evinde bile halı yıkamadım,kendi halılarımı bile yıkamaya veriyorum.Senin halılarını mı yıkıycamHayır bu erkek aileleri kendilerini ne zannedıyorlar? Cok komikler yaakaynanaların ve aılelerının kendını üstün görme çabaları, gelınler bıze hızmet etmek zorunda halleri bana aşırı komik geliyor
Çağ dışı insancıklar neyse ki ben bunu kendı adıma yıktım işim olmaz
Canım ya herşeyin hayırlısı ne denir ki başka. Doktorlarda bi tuhaf tüp bebekle pgt yapılıp sağlıklı embriyo bulunup sağlıklı gebelik elde ediliyor bu durumlarda. Tabi karar sizin oda çok yorucu bi süreç 4 kez tedavi oldum ben çünkü. Kızınızda çok şeker can yoldaşı oluyolar bebek gibiler:) bende severim ama uzaktan :)Bir daha hamile kalmayı düşünmüyorum. 3 kere kürtaj olmak yeteri kadar zorladı beni ve eşimi. Zaten yaşımda artık geçiyor. Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.
Benim doğal yolla oluyor şimdiye kadar hiç tedavi görmedim. Tüp bebek yapmamıza gerek yok diyor doktorlar.
Benim bir senedir ufacıcık bir kızım var :) köpeğim var resim de koyayayım gör ablası :) onla oyalanıyoruz çocuktan farkı yok cadının.
Geçmiş olsun canım bu bulantıların kesin bi çaresi yok sadece anlık rahatlatıyor. Biraz daha sabredicez. Kan neden geldi ki doktoruna ulaştın mı?Arkadaşlar dün gece 3 ten 11 e kadar serum yedim ve bu sabah bulantıyla uyandım , ama esas canımı sıkan sabah peçeteye az miktarda kan geldi ne yapacağımı bilmiyorum yarın sabahtan doktora gideceğim ama çok korkuyorum
Yemin ediyorum bu gerizekalılar seninle benim sınavımız.Benimki laf soksan da anlamıyor öyle yüzsüzleşmiş çünkü .Biz eşimle hafta sonu tatile gidecektik.Kaynanamlarda yemek yerken söyledik.Bu da atladı.Ayyy ne güzel biz de geliriz dedi.Ben de “çanta gibi her gittiğimiz yere sizide mi götüreceğiz “dedim.Ben bu lafı dedim diye “”Nasıl onların kızına o laf denirmiş “diye anneme,babama bile şikayet edildim.Sanki ben annemin babamın kızı değilim.Yani telefonlarını açmıyorum ,sosyal medyamda her yerden sildim,engelledim.Ve ciddi anlamda görüşmek istemiyorum.Ne yapmam lazım kızlar bana da akıl verin,tiksindim artık.Allah rahmet eylesin canım. Ya benim eşimin annesi babasıda bu konuda bişey demiyor ama bu görümcem her şeye karışıyor delirtiyo beni. Kayınvalidem siz ne isterseniz siz bilirsiniz fln diyor hatta.
Tabi canım hep böyle lafları var işte delirtiyo beni . Diyorki mesela ayy ben hep kız olsun diyordm ama kız olsaydı beni kıskanırdı abimden diyo dedimki neden seni kıskansınki kimin ne olduğunu bilmeyen sensin huyu benzemezse kıskanmaz dedim..
Mesela her gittiğimzde sokulur eşimin yanına canım abim yakışıklı abim sarılır vs
Yok abimin iki sevgilisi var kız olsaydı üç olurdu vs hep böyle saçma sapan knuşuyor gerçekten 15-16 yaşında olsa ergen derim anlarım ama 23 yaşında yani..
canım doğum evi varsa gidebileceğin pazar günleri acilden giriş yapabiliyorsun. ne renkti kahverengi mi? kırmızı mı? açık kırmızı pembe gibi mi? birde kanama mı lekelenme gibi mi doktor bana onu sormustu. ayakta çok kaldıysan, ilişkiye girdiysenizde olabiliyormus. inşaallah hayırlı haberlerle dönersin gönlünü ferah tutArkadaşlar dün gece 3 ten 11 e kadar serum yedim ve bu sabah bulantıyla uyandım , ama esas canımı sıkan sabah peçeteye az miktarda kan geldi ne yapacağımı bilmiyorum yarın sabahtan doktora gideceğim ama çok korkuyorum
Bugün Pazar olunca haber vermedim devamı gelirse arayacağım, bilmiyorum çok akıntım var zaten arada çok az bi miktar kan vardıGeçmiş olsun canım bu bulantıların kesin bi çaresi yok sadece anlık rahatlatıyor. Biraz daha sabredicez. Kan neden geldi ki doktoruna ulaştın mı?
Bu kaynanalar hep mi aynı benim ki de bi bayram arefesi tatilden gelmişim eşim izinli uyuyoruz sabahın 8inde arıyor gel temizlik yapalım ama eşini uyandırma yazık uyusun o sen tek gel ve dolmuşla gidicem bende saf oturdum ağladım bi güzel eşimde uyandı kalktık gittik bi daha yapar mıyım asla! Çünkü kıymetin bilinmiyor. 2 aydan beri bulantılar yüzünden ne haldeyim bi gün kapımı açmadı normalde hergün bizde olan kadın. Rabbim büyük ona havale ediyorum. Aramızda kavga falanda yok annemm der bana hep çok sever güyaBir kere hiç unutmuyorum benim kaynana pazar sabahı beni arıyor “kapının önünde halı yıkıyorum “çık gel diye.Kapadım telefonu halı yıkamacının numarasını attım.Bir daha da öyle bir istekte bulunamadı.Ben annemin evinde bile halı yıkamadım,kendi halılarımı bile yıkamaya veriyorum.Senin halılarını mı yıkıycambir de bunların bu versiyonları var,iş yaptırmaya çalışma
İnşâAllah bişey yoktur canım stres yapmaBugün Pazar olunca haber vermedim devamı gelirse arayacağım, bilmiyorum çok akıntım var zaten arada çok az bi miktar kan vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?