2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Leke gibi, önceki gebeliğimde de gelmişti yine pazardı hemen acile gittik ped takıp bekledik devamı gelmeyince geri yolladılar, ilişki sonrası oldu, bebeğim iyidir umarım

Boşver canım çalmasın kapını ,rahat edersin işte.Benim eşim bir haftadır ağır hasta ,ben hastayım o bir tarafta yatıyor,ben bir tarafta.Annem de operasyon geçirdi,annem de yardım edemedi.Neyse eşim de kaynanama söyledi.Ya gel burda yemek yap,ya da kendi evinde birşeyler yap getir diye .Kendi evinde yapmış,pişmemiş çiğ bezelye yemeği,günah ya ,acelen ne ,kontrol et,pişmediyse biraz daha pişir.Bir tencere yemek çöpe gitti.Ama iyi oldu eşime de dedim.”Bize bizden başka kimseden fayda yok,bir daha da istemem “dedim.2.5 yıllık evliyim,hiçbir yardımını görmedim,benden de beklemesin

Kendı doğursun babasıyla kp nın adını versin çok bilmiş!
Aslında o mantktaki bi insana en güzel cevap bu olur ama işte..
o ne demek öyle yaa sapıkmıdır nedir benimde abim war ama öyle bii ne düşürüm ne söylerim. ne saçma sapan bir düşünce bu ağzım açık kaldı
Aynen canım düşün bi de daha bu yüzde biridir anca hep böyle şeyler ..
Bu isim koymayı kendilerinde nasıl hak görüyolar anlamıyorum bulantısını stresini her şeyini sen yaşıyorsun ismi onlar veriyor.. doğunca da sevmeye gelirler altını değiştrmeye gelince kaçarlar kesin..
İçini ferah tut canm dinlen ama inşallah bişey yoktur uzat ayaklarını yat

Allahım seninkilerde ayrı bi cins gerçekten .. ne işi var onun sizin tatilinizde ben anlamıyorum binde ailene gitmeleri fln bunun için ne kdr ayıp ya .. ne yapman lazım bilemiyorm kelin merhemi olsa kendi başına sürer işte ama ben şunu çok iyi anladım alttan almayacaksın hiç , lafını da söyleyeceksin istediğinide söyleyeceksin öyle olanlar daha iyi oluyor..

Benim eşim biz daha 4 aylık evliyken bi iş kazası geçirdi inan her gün geldilerde bi kap yemek getirmediler , anca eşimin yanına gidip onu pohpohladılar ne mutfağa girdiler ne yemek getirdiler üstüne dışardan gelip açız diye mutfağa daldılar bunları hiç unutmuyorum şimdi Allah nasip ederse doğumda direk anneme gideceğim yoksa yne aynısı olacak ..

Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Canım çok üzüldüm başın sağolsun Allah sabır versin. İnş tez zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın
Ay höst diyeceğim ama
Ne demek abime aşıktım vücudu güzeldi izlerdim bildiğin hasta bu ya.
Canım sen hiç muhatap olma bununla. Yokmuş gibi davran
Ay deli mi ne ben parçalardım herhalde böyle dese

Leke gibi, önceki gebeliğimde de gelmişti yine pazardı hemen acile gittik ped takıp bekledik devamı gelmeyince geri yolladılar, ilişki sonrası oldu, bebeğim iyidir umarım
ilişki sonrası olabiliyor ara verin gerekirse ilişkiye girmeyin son aylara doğru daha çok öneriyorlar dogumu kolaylaştırıyormus sanırım

Diğer mesajlarını da okudum bende de var canım bu model hem de 30 yaşında abiye aşık çocuğu kendi doğuracak zannediyor falan Amerika'ya gönderecekmiş yeğenini okumaya hiç takmıyorUm valla başlarda daha fenaydı 2 yılda baya bi yonttum daha da yontcam inşallah

Ben anneme gidemiyorum canım.Beşiğini bile almışlar,oraya gidince yatar diye,odamda hala duruyor ama şu nedenden dolayı gitmek istemiyorum.Benim kızkardeşim Doğum yaptığı zaman 40’ı çıkana kadar kalsın diye ,getirmiştik.Babam 9 ay dolana kadar göndermedi.Ben çok alıştım,gitmesin diyordu.O riski tekrar göze alamam

Benimde tam o kısımda bir ağrı var bugün ,enfeksiyon çıkmaması çok iyi olmuş ,benimde baya ilerlemiş çıktı antibiyotik verdi doktor hiç kullanmak istemiyorum ama bebeğe antibiyotikten daha fazla zarar veriyormuş

Evet canim haklisin enfeksiyon daha sıkıntı. Ilaclarini kullan. Ev yapimi yogurt ye kefir falan icmeye calis. Gecer allahin izniyle. Ben de haftaya tekrar bi idrar testi yaptırayım bari.

canım dualarmdasın ınsaallah en kısa zamanda Rabbim sağlıklı evlat nasıp eder. doktor birşey soyledi mi peki kanama olduğunda mı durmus kalbi haftasına baktı mı? bazen kan pıhtılamsmasıda oluyor ikinci gebeliğinde ona göre önlem alırsn

Yani canım ben de normal yemek yemeyeli baya oldu. Olur da zorlarsam kendimi daha fena yapıyo. Ben de genelde meyve yiyorum bak bi iki lokma daha rahat oluyo. Gece nasılsın ben en az 10 kere uyanıyorum. Bi iki kere olsa iyi de sürekli uyanıp duruyorum. O da fena :) kanaman nasıl oldu peki bidaha olmadı dimi iyisin şimdi

Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Aynisini yasamis biri olarak seni cok iyi anlayanlardanim.Allah yardimcin olsun sabir versin.olumlu dusun yapabilirsen en kisa zamanda saglikla tekrar nasip olsun

Bu arada ne zamandir yazayım diyorum. Unutuyorum. Ben sabahlari tiroit ilaci kullaniyorum. Benim gibi kullananlar varsa sabahlari ceviz tüketmeyin. Diger ogunlerde yiyin ya da ara öğün yapin. Ilacin emilimini azaltiyormus aklinizda olsun

Ona yarın bakılacak canım 9.haftasinda kalmış neden olduğu araştırılacak onlar almayalım kendiliğinden düşsün diyor ama sadece adet kanaması gibi suanlik hafif sancıların var çok acı cekmeden bitsin istiyorum...

Benimki de arttı berbatım
Bulantı dışında sorun var mı peki başka. Benim bu hafta bide ayakta duramama sorunu başladı. Ayağa kalktığım gibi gözüm kararıyo düşecek gibi oluyorum. Bide bulantılar çok şiddetliyse tek serumla eve gelmek biraz işe yarıyo. Olmadı devlet hastanesinde bikaç gün yatılı kal. Bugünlerde onu düşünüyorum hepten kötüleşmeyi bekliyorum

Kizlar hani ben kismet olursa bebisime kendi soyadimi koyacagim ya dun bir isim uzmaniyla mesajlastim.anne baba dede amca ata isimleri soyisimler iyisi ve kotusu ile o kaderi bebege yukler her bebegin yeni bir isme hakki vardir.ani icin hatirasi icin hatir icin konulan isimler yük olur dedi

anladım canım gelişimi durmus vücut atmak istedi belkide arastırlsn ona göre önlemini alırsn sen gönlünü ferah tutmaya çalıs. tekrar başınız sağolsun hayırlısıyla atlat bu süreci en kısa zamanda da sağlıklı bir gebelik gecir inşallah dualarımdasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…