Leke gibi, önceki gebeliğimde de gelmişti yine pazardı hemen acile gittik ped takıp bekledik devamı gelmeyince geri yolladılar, ilişki sonrası oldu, bebeğim iyidir umarımcanım doğum evi varsa gidebileceğin pazar günleri acilden giriş yapabiliyorsun. ne renkti kahverengi mi? kırmızı mı? açık kırmızı pembe gibi mi? birde kanama mı lekelenme gibi mi doktor bana onu sormustu. ayakta çok kaldıysan, ilişkiye girdiysenizde olabiliyormus. inşaallah hayırlı haberlerle dönersin gönlünü ferah tut
Boşver canım çalmasın kapını ,rahat edersin işte.Benim eşim bir haftadır ağır hasta ,ben hastayım o bir tarafta yatıyor,ben bir tarafta.Annem de operasyon geçirdi,annem de yardım edemedi.Neyse eşim de kaynanama söyledi.Ya gel burda yemek yap,ya da kendi evinde birşeyler yap getir diye .Kendi evinde yapmış,pişmemiş çiğ bezelye yemeği,günah ya ,acelen ne ,kontrol et,pişmediyse biraz daha pişir.Bir tencere yemek çöpe gitti.Ama iyi oldu eşime de dedim.”Bize bizden başka kimseden fayda yok,bir daha da istemem “dedim.2.5 yıllık evliyim,hiçbir yardımını görmedim,benden de beklemesinBu kaynanalar hep mi aynı benim ki de bi bayram arefesi tatilden gelmişim eşim izinli uyuyoruz sabahın 8inde arıyor gel temizlik yapalım ama eşini uyandırma yazık uyusun o sen tek gel ve dolmuşla gidicem bende saf oturdum ağladım bi güzel eşimde uyandı kalktık gittik bi daha yapar mıyım asla! Çünkü kıymetin bilinmiyor. 2 aydan beri bulantılar yüzünden ne haldeyim bi gün kapımı açmadı normalde hergün bizde olan kadın. Rabbim büyük ona havale ediyorum. Aramızda kavga falanda yok annemm der bana hep çok sever güya
Aslında o mantktaki bi insana en güzel cevap bu olur ama işte..Kendı doğursun babasıyla kp nın adını versin çok bilmiş!
Aynen canım düşün bi de daha bu yüzde biridir anca hep böyle şeyler ..o ne demek öyle yaa sapıkmıdır nedir benimde abim war ama öyle bii ne düşürüm ne söylerim. ne saçma sapan bir düşünce bu ağzım açık kaldı
Bu isim koymayı kendilerinde nasıl hak görüyolar anlamıyorum bulantısını stresini her şeyini sen yaşıyorsun ismi onlar veriyor.. doğunca da sevmeye gelirler altını değiştrmeye gelince kaçarlar kesin..Canım sana Allah kolaylık versin . Benim de abim var Ben dr düşkünüm ama bu şekilde değil vücuduna bakmak falan tövbe degisikmis senin görümce. Ben de de 3 tane var ama gayet mesafeliyiz. Bir tanesiyle de çok yakınız çok şükür:) benim kayinvalidem de ilk çocuklara ben isim koyuyorum seninkine de ben koyucam diyor . Dedim 9 ay ben taşıyorum anne olmaz hem oğlun kendi koymak istiyor dedim öyle deyince daha bir şey demedi .
İçini ferah tut canm dinlen ama inşallah bişey yoktur uzat ayaklarını yatArkadaşlar dün gece 3 ten 11 e kadar serum yedim ve bu sabah bulantıyla uyandım , ama esas canımı sıkan sabah peçeteye az miktarda kan geldi ne yapacağımı bilmiyorum yarın sabahtan doktora gideceğim ama çok korkuyorum
Yemin ediyorum bu gerizekalılar seninle benim sınavımız.Benimki laf soksan da anlamıyor öyle yüzsüzleşmiş çünkü .Biz eşimle hafta sonu tatile gidecektik.Kaynanamlarda yemek yerken söyledik.Bu da atladı.Ayyy ne güzel biz de geliriz dedi.Ben de “çanta gibi her gittiğimiz yere sizide mi götüreceğiz “dedim.Ben bu lafı dedim diye “”Nasıl onların kızına o laf denirmiş “diye anneme,babama bile şikayet edildim.Sanki ben annemin babamın kızı değilim.Yani telefonlarını açmıyorum ,sosyal medyamda her yerden sildim,engelledim.Ve ciddi anlamda görüşmek istemiyorum.Ne yapmam lazım kızlar bana da akıl verin,tiksindim artık.
Benim eşim biz daha 4 aylık evliyken bi iş kazası geçirdi inan her gün geldilerde bi kap yemek getirmediler , anca eşimin yanına gidip onu pohpohladılar ne mutfağa girdiler ne yemek getirdiler üstüne dışardan gelip açız diye mutfağa daldılar bunları hiç unutmuyorum şimdi Allah nasip ederse doğumda direk anneme gideceğim yoksa yne aynısı olacak ..Boşver canım çalmasın kapını ,rahat edersin işte.Benim eşim bir haftadır ağır hasta ,ben hastayım o bir tarafta yatıyor,ben bir tarafta.Annem de operasyon geçirdi,annem de yardım edemedi.Neyse eşim de kaynanama söyledi.Ya gel burda yemek yap,ya da kendi evinde birşeyler yap getir diye .Kendi evinde yapmış,pişmemiş çiğ bezelye yemeği,günah ya ,acelen ne ,kontrol et,pişmediyse biraz daha pişir.Bir tencere yemek çöpe gitti.Ama iyi oldu eşime de dedim.”Bize bizden başka kimseden fayda yok,bir daha da istemem “dedim.2.5 yıllık evliyim,hiçbir yardımını görmedim,benden de beklemesin
Canım çok üzüldümArkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Ay höst diyeceğim amaAynen öyle zaten.. aramızda 4 yaş var hem abisiyşe hem benimle o yüzden böyle galiba çnkü bi abisi daha var ona hiç böyle değil mesela şunu söylüyor; biliyo musun ben küçükken abime aşıktım , abimin vücudu çok güzeldi üstünü giyinirken ben onu izlerdim hayranlıkla... bu ne demektr yani benim abim erkek kardeşim yok ondan mı bana garip geliyor diyorum ama yok yani.. ben yine gereken yerde cevabını yapıştırıyorm ama zor bi kız..
Zaten öyle yapıyorm canım başka türlü idare edemem çnkü ya hepten birbirmize gircez ya da böyle idare edicem napaym
ilişki sonrası olabiliyor ara verin gerekirse ilişkiye girmeyin son aylara doğru daha çok öneriyorlar dogumu kolaylaştırıyormus sanırımLeke gibi, önceki gebeliğimde de gelmişti yine pazardı hemen acile gittik ped takıp bekledik devamı gelmeyince geri yolladılar, ilişki sonrası oldu, bebeğim iyidir umarım
Diğer mesajlarını da okudum bende de var canım bu model hem de 30 yaşındaGünaydın kızlar , ya bu görümcem benim sınavım resmen deliriyorum
Dün eşimin abisi ee isim düşündünüz mü dedi
Ben de var aklımzda bi kaç isim dedim söyledim bunlar bunlar die
Bu çok bilmiş görmcemden babamında adı olsun iki adı olsn die saydığım isimlerin başına babasının ismini ekledi. Ve bunu bi kaç kez daha ima etmişti. Kaynımda iki babanın adını koyun gibi bi laf etti. Ben de “ benim babam kabul etmez yaşarken öyle bir şey olmaz, isim hakkı da anneyle babanın kimse yorum yapmasın herkes kendi çocuğuna istediği ismi koysun” dedim
yok soyumuz devam etsin , yok ben evlenmicem çocuk yapcam babamın ismini soyismini vercem saçmaladı da saçmaladı , ay deliricem gerçkten bu kız benim sınavım resmen evlensede biraz uzaklaşsa diye dua ediyorum
Ben anneme gidemiyorum canım.Beşiğini bile almışlar,oraya gidince yatar diye,odamda hala duruyor ama şu nedenden dolayı gitmek istemiyorum.Benim kızkardeşim Doğum yaptığı zaman 40’ı çıkana kadar kalsın diye ,getirmiştik.Babam 9 ay dolana kadar göndermedi.Ben çok alıştım,gitmesin diyordu.O riski tekrar göze alamamBenim eşim biz daha 4 aylık evliyken bi iş kazası geçirdi inan her gün geldilerde bi kap yemek getirmediler , anca eşimin yanına gidip onu pohpohladılar ne mutfağa girdiler ne yemek getirdiler üstüne dışardan gelip açız diye mutfağa daldılar bunları hiç unutmuyorum şimdi Allah nasip ederse doğumda direk anneme gideceğim yoksa yne aynısı olacak ..
Benimde tam o kısımda bir ağrı var bugün ,enfeksiyon çıkmaması çok iyi olmuş ,benimde baya ilerlemiş çıktı antibiyotik verdi doktor hiç kullanmak istemiyorum ama bebeğe antibiyotikten daha fazla zarar veriyormuşGunaydin kizlar bir kac gündür yazilanlari okuyamadim. Umarim herkes iyidir.
Bugun kalktigimdan beri sağ kasık degil de böğür mü desemağrıyor. Rahim artik bu haftalardan itibaren daha hızlı büyüyormuş ondan mi acaba.
Bir de benim bir kac haftadır kokusuz sarımsı bir akintim var. Dr kaşıntı yanma koku yoksa önemli değil dedi. Idrar testi yaptirmistim enfeksiyon da çıkmadı. Benim gibi sorunlar yasayan var mi aranızda
Evet canim haklisin enfeksiyon daha sıkıntı. Ilaclarini kullan. Ev yapimi yogurt ye kefir falan icmeye calis. Gecer allahin izniyle. Ben de haftaya tekrar bi idrar testi yaptırayım bari.Benimde tam o kısımda bir ağrı var bugün ,enfeksiyon çıkmaması çok iyi olmuş ,benimde baya ilerlemiş çıktı antibiyotik verdi doktor hiç kullanmak istemiyorum ama bebeğe antibiyotikten daha fazla zarar veriyormuş
canım dualarmdasın ınsaallah en kısa zamanda Rabbim sağlıklı evlat nasıp eder. doktor birşey soyledi mi peki kanama olduğunda mı durmus kalbi haftasına baktı mı? bazen kan pıhtılamsmasıda oluyor ikinci gebeliğinde ona göre önlem alırsnKızlar hepinizden Allah razı olsun çok söyleyecek bir şeyim yok konuşacak birşey de bulamıyorum herşey nasip... Rabbim kimseye yasatmasin... Rabbim bebeklerinizi sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin...Dua edin...
Yani canım ben de normal yemek yemeyeli baya oldu. Olur da zorlarsam kendimi daha fena yapıyo. Ben de genelde meyve yiyorum bak bi iki lokma daha rahat oluyo. Gece nasılsın ben en az 10 kere uyanıyorum. Bi iki kere olsa iyi de sürekli uyanıp duruyorum. O da fena :) kanaman nasıl oldu peki bidaha olmadı dimi iyisin şimdiBen biraz yeme konusunda tuhafım kraker ekmek kuru şeyler yiyemiyorum hâlâ daha. Ayva ve havuç çok yedim ilk haftalarda. Sonra kanamam olunca annem geldi şehir dışından yanıma o beni deveci armuduna alıştırdı :) hergün bi tane onu yiyorum yaz olsa meyve seçeneğini çok kış meyveleri hep kuru oluyo armut iyi sulusu denk gelirse ay canınız çekmesin:/
Sabah uyuyabildiğim kadar uyumaya çalışıyorum. Sonra salona geçiyorum alıyorum meyve tabağımı biraz rahatlatıyor birde Trabzon hurması da iyiymiş ondan da arada yiyorum soğuk süt ara sıra soğuk şeyler iyi geliyor soğuk su mesela
Aynisini yasamis biri olarak seni cok iyi anlayanlardanim.Allah yardimcin olsun sabir versin.olumlu dusun yapabilirsen en kisa zamanda saglikla tekrar nasip olsunArkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Ona yarın bakılacak canım 9.haftasinda kalmış neden olduğu araştırılacak onlar almayalım kendiliğinden düşsün diyor ama sadece adet kanaması gibi suanlik hafif sancıların var çok acı cekmeden bitsin istiyorum...canım dualarmdasın ınsaallah en kısa zamanda Rabbim sağlıklı evlat nasıp eder. doktor birşey soyledi mi peki kanama olduğunda mı durmus kalbi haftasına baktı mı? bazen kan pıhtılamsmasıda oluyor ikinci gebeliğinde ona göre önlem alırsn
Amin inşallah canımAynisini yasamis biri olarak seni cok iyi anlayanlardanim.Allah yardimcin olsun sabir versin.olumlu dusun yapabilirsen en kisa zamanda saglikla tekrar nasip olsun
Bulantı dışında sorun var mı peki başka. Benim bu hafta bide ayakta duramama sorunu başladı. Ayağa kalktığım gibi gözüm kararıyo düşecek gibi oluyorum. Bide bulantılar çok şiddetliyse tek serumla eve gelmek biraz işe yarıyo. Olmadı devlet hastanesinde bikaç gün yatılı kal. Bugünlerde onu düşünüyorum hepten kötüleşmeyi bekliyorumBenimki de arttı berbatım
anladım canım gelişimi durmus vücut atmak istedi belkide arastırlsn ona göre önlemini alırsn sen gönlünü ferah tutmaya çalıs. tekrar başınız sağolsun hayırlısıyla atlat bu süreci en kısa zamanda da sağlıklı bir gebelik gecir inşallah dualarımdasın.Ona yarın bakılacak canım 9.haftasinda kalmış neden olduğu araştırılacak onlar almayalım kendiliğinden düşsün diyor ama sadece adet kanaması gibi suanlik hafif sancıların var çok acı cekmeden bitsin istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?