2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ben buna sonuna kadar katılıyorum bana da ölen birinin adı koyuldu beni gören ahh aklıma gelıo sana her bakınca. filan dıyordu sinir oluyordum. insanın bence varoluşunı etkiliyor

ben buna sonuna kadar katılıyorum bana da ölen birinin adı koyuldu beni gören ahh aklıma gelıo sana her bakınca. filan dıyordu sinir oluyordum. insanın bence varoluşunı etkiliyor
Evet.bide ben soyadimi dusunuyorum düşün tum atalarimin kaderini baglamis olacakmisim.
Kesin net isimdi esim ole seviyordu.simdi yok soyadim olmaz desem tutar dedesinin adini falan soyler deliririmde.
Ins ruyamda gorurum bir isim : )

bende kullanıyorum doktor demir ve vitamınıde ilactan 4saag sonra iç dedi

Geceleri zofer içip yatıyorum ama bende çok uyanıyorum wc için su içmediğim için bişeyde yok ama hep bi baskıyla uyanıyorum uykum bölünüyor. Kanamam yok çok şükür ama crinone jel kullanıyorum progesteron olarak o siyah şekilde geri geliyor doktor normal dedi 12. Hafta bırakmam lazımdı ama doktor bir müddet daha kullanmamı söyledi

Evet canim haklisin enfeksiyon daha sıkıntı. Ilaclarini kullan. Ev yapimi yogurt ye kefir falan icmeye calis. Gecer allahin izniyle. Ben de haftaya tekrar bi idrar testi yaptırayım bari.
Pazartesi randevum var kesin danışıp kullanıcam artık ,denedim canım onları hep hamile olmadan her sene antibiyotik kullandım gene geçmiyor hep annemde annanemdede var genetik galiba geçmiyor. Senin yatkınlığın yoksa belki çıkmaz canım bebek büyüdüğü için kasılıyodur belki senin

Tabi canım diyorm ya daha neler neler var die bak mesela bi kere avm ye gittk eşimin elini tuttu
Abicimmm bizi görenler sevgili sanıyodur ne kdr yakışıyolar diyolardır dimi dedi .. yani sabır diyorm işte
Ayy Allahım herkesin var böyle bişeyi.. bi de 30 yaşında diyorsun sanıyolarki kendi çocukları hep beraber yaptık sanki ...
Oow anladım canm öyle bi tecrüben olmuş .. sen de bi şekilde idare edeceksin artık en azından eşin durummunu anlıyor ..

Çok zor canım çok Rabbim acılarını en kısa sürede hafifletsin yardımcı olsun inşallah

Evet.bide ben soyadimi dusunuyorum düşün tum atalarimin kaderini baglamis olacakmisim.
Kesin net isimdi esim ole seviyordu.simdi yok soyadim olmaz desem tutar dedesinin adini falan soyler deliririmde.
Ins ruyamda gorurum bir isim : )
Ben hep Mehmet Akif düşünürdüm rüyamda da Akif ismini diyordu annem ama cinsiyet bi kesinleşsin İnşâAllah o zaman karar veririz doktor erkek dedi bi başka doktor kız dedi :)

Amin canım Rabbim yardımcın olsun çok zor gerçekten İnşâAllah en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip eder Rabbim

Benim de öyle bak tuvaletim yok ama birden varmış gibi uyanıyorum. Uykuyu bi saat bile olsa aldığım için bidaha zor uyuyorum. Kanama olmamasına çok sevindim canım. Progestan ben de kullanmıştım. İlaç geri geliyordur. Nolur nolmaz kullan bence de canım zararı yok

Ben bi anlatsam yaptıklarını herkesin ağzı açık kalır ben artık hiç takmıyorum strateji geliştirdim keyfim çok yerinde o dertli

Bende de üç görümce var :)))) he he de geç canım boşver. İsim hakkı bizim kimse karışamaz yani. Kendi koysun babasının ismini. Kusura bakmasın de sen niye koyacaksın ne alaka yani. Ergen tam

İsim uzmani nedir?
Nasil buldunuz o kişiyi?

Hahaha deli ya hiç normal değil canım o kız. Eşin nasıl karşılıyor kendisine böyle davranmasına? Eşine kardeşinin yaptıklarının normal olmadığını anlatman lazım.

Onu ben de duymuştum. Akraba isimleri koyma riskli. Soyisimin de böyle etkisi olduğunu bilmiyordum ama. O zaman kimsede olmayan yeni isimler varya onlardan koy madem

Ya kızlar bir de benim bir haftadır ara ara kasıklarıma kramp giriyordu. Bugün sabahtan beri de adet sancısı gibi sancım var. Kanama yok, idrarımın rengi kokusu falan stabil. Sizde de oluyor mu

Kızlar bir de Gece yüz üstü yatmıştım. Karnımda hafif kımıldanma hissettim sanki gaz mıydı emin değilim çünkü daha çok erken. Oğlumda 19-20. Haftalarda hissetmiştim. İkinciler daha erken hissedilir diyorlar ama bu kadar erken olur mu sizce? Kımıldanma hissedince hemen sırt üstü yattım ama hissetmedim sonra. Acaba kuzucum sıkıştımı yüz üstü yattığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…