ben buna sonuna kadar katılıyorum bana da ölen birinin adı koyuldu beni gören ahh aklıma gelıo sana her bakınca. filan dıyordu sinir oluyordum. insanın bence varoluşunı etkiliyorKizlar hani ben kismet olursa bebisime kendi soyadimi koyacagim ya dun bir isim uzmaniyla mesajlastim.anne baba dede amca ata isimleri soyisimler iyisi ve kotusu ile o kaderi bebege yukler her bebegin yeni bir isme hakki vardir.ani icin hatirasi icin hatir icin konulan isimler yük olur dedi
Evet.bide ben soyadimi dusunuyorum düşün tum atalarimin kaderini baglamis olacakmisim.ben buna sonuna kadar katılıyorum bana da ölen birinin adı koyuldu beni gören ahh aklıma gelıo sana her bakınca. filan dıyordu sinir oluyordum. insanın bence varoluşunı etkiliyor
bende kullanıyorum doktor demir ve vitamınıde ilactan 4saag sonra iç dediBu arada ne zamandir yazayım diyorum. Unutuyorum. Ben sabahlari tiroit ilaci kullaniyorum. Benim gibi kullananlar varsa sabahlari ceviz tüketmeyin. Diger ogunlerde yiyin ya da ara öğün yapin. Ilacin emilimini azaltiyormus aklinizda olsun
Geceleri zofer içip yatıyorum ama bende çok uyanıyorum wc için su içmediğim için bişeyde yok ama hep bi baskıyla uyanıyorum uykum bölünüyor. Kanamam yok çok şükür ama crinone jel kullanıyorum progesteron olarak o siyah şekilde geri geliyor doktor normal dedi 12. Hafta bırakmam lazımdı ama doktor bir müddet daha kullanmamı söylediYani canım ben de normal yemek yemeyeli baya oldu. Olur da zorlarsam kendimi daha fena yapıyo. Ben de genelde meyve yiyorum bak bi iki lokma daha rahat oluyo. Gece nasılsın ben en az 10 kere uyanıyorum. Bi iki kere olsa iyi de sürekli uyanıp duruyorum. O da fena :) kanaman nasıl oldu peki bidaha olmadı dimi iyisin şimdi
Pazartesi randevum var kesin danışıp kullanıcam artık ,denedim canım onları hep hamile olmadan her sene antibiyotik kullandım gene geçmiyor hep annemde annanemdede var genetik galiba geçmiyor. Senin yatkınlığın yoksa belki çıkmaz canım bebek büyüdüğü için kasılıyodur belki seninEvet canim haklisin enfeksiyon daha sıkıntı. Ilaclarini kullan. Ev yapimi yogurt ye kefir falan icmeye calis. Gecer allahin izniyle. Ben de haftaya tekrar bi idrar testi yaptırayım bari.
Tabi canım diyorm ya daha neler neler var die bak mesela bi kere avm ye gittk eşimin elini tuttuCanım çok üzüldümbaşın sağolsun Allah sabır versin. İnş tez zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın
Ay höst diyeceğim ama
Ne demek abime aşıktım vücudu güzeldi izlerdimbildiğin hasta bu ya.
Canım sen hiç muhatap olma bununla. Yokmuş gibi davran
Ay deli mi ne ben parçalardım herhalde böyle dese
Ayy Allahım herkesin var böyle bişeyi.. bi de 30 yaşında diyorsun sanıyolarki kendi çocukları hep beraber yaptık sanki ...Diğer mesajlarını da okudum bende de var canım bu model hem de 30 yaşındaabiye aşık çocuğu kendi doğuracak zannediyor falan Amerika'ya gönderecekmiş yeğenini okumaya hiç takmıyorUm valla başlarda daha fenaydı 2 yılda baya bi yonttum daha da yontcam inşallah
Oow anladım canm öyle bi tecrüben olmuş .. sen de bi şekilde idare edeceksin artık en azından eşin durummunu anlıyor ..Ben anneme gidemiyorum canım.Beşiğini bile almışlar,oraya gidince yatar diye,odamda hala duruyor ama şu nedenden dolayı gitmek istemiyorum.Benim kızkardeşim Doğum yaptığı zaman 40’ı çıkana kadar kalsın diye ,getirmiştik.Babam 9 ay dolana kadar göndermedi.Ben çok alıştım,gitmesin diyordu.O riski tekrar göze alamam
Çok zor canım çokKızlar hepinizden Allah razı olsun çok söyleyecek bir şeyim yok konuşacak birşey de bulamıyorum herşey nasip... Rabbim kimseye yasatmasin... Rabbim bebeklerinizi sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin...Dua edin...
Ben hep Mehmet Akif düşünürdüm rüyamda da Akif ismini diyordu annem ama cinsiyet bi kesinleşsin İnşâAllah o zaman karar veririz doktor erkek dedi bi başka doktor kız dedi :)Evet.bide ben soyadimi dusunuyorum düşün tum atalarimin kaderini baglamis olacakmisim.
Kesin net isimdi esim ole seviyordu.simdi yok soyadim olmaz desem tutar dedesinin adini falan soyler deliririmde.
Ins ruyamda gorurum bir isim : )
Amin canım Rabbim yardımcın olsun çok zor gerçekten İnşâAllah en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip eder RabbimKızlar hepinizden Allah razı olsun çok söyleyecek bir şeyim yok konuşacak birşey de bulamıyorum herşey nasip... Rabbim kimseye yasatmasin... Rabbim bebeklerinizi sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin...Dua edin...
Benim de öyle bak tuvaletim yok ama birden varmış gibi uyanıyorum. Uykuyu bi saat bile olsa aldığım için bidaha zor uyuyorum. Kanama olmamasına çok sevindim canım. Progestan ben de kullanmıştım. İlaç geri geliyordur. Nolur nolmaz kullan bence de canım zararı yokGeceleri zofer içip yatıyorum ama bende çok uyanıyorum wc için su içmediğim için bişeyde yok ama hep bi baskıyla uyanıyorum uykum bölünüyor. Kanamam yok çok şükür ama crinone jel kullanıyorum progesteron olarak o siyah şekilde geri geliyor doktor normal dedi 12. Hafta bırakmam lazımdı ama doktor bir müddet daha kullanmamı söyledi
Tabi canım diyorm ya daha neler neler var die bak mesela bi kere avm ye gittk eşimin elini tuttu
Abicimmm bizi görenler sevgili sanıyodur ne kdr yakışıyolar diyolardır dimi dedi .. yani sabır diyorm işte
Ayy Allahım herkesin var böyle bişeyi.. bi de 30 yaşında diyorsun sanıyolarki kendi çocukları hep beraber yaptık sanki ...
Oow anladım canm öyle bi tecrüben olmuş .. sen de bi şekilde idare edeceksin artık en azından eşin durummunu anlıyor ..
Bende de üç görümce var :)))) he he de geç canım boşver. İsim hakkı bizim kimse karışamaz yani. Kendi koysun babasının ismini. Kusura bakmasın de sen niye koyacaksın ne alaka yani. Ergen tamGünaydın kızlar , ya bu görümcem benim sınavım resmen deliriyorum
Dün eşimin abisi ee isim düşündünüz mü dedi
Ben de var aklımzda bi kaç isim dedim söyledim bunlar bunlar die
Bu çok bilmiş görmcemden babamında adı olsun iki adı olsn die saydığım isimlerin başına babasının ismini ekledi. Ve bunu bi kaç kez daha ima etmişti. Kaynımda iki babanın adını koyun gibi bi laf etti. Ben de “ benim babam kabul etmez yaşarken öyle bir şey olmaz, isim hakkı da anneyle babanın kimse yorum yapmasın herkes kendi çocuğuna istediği ismi koysun” dedim
yok soyumuz devam etsin , yok ben evlenmicem çocuk yapcam babamın ismini soyismini vercem saçmaladı da saçmaladı , ay deliricem gerçkten bu kız benim sınavım resmen evlensede biraz uzaklaşsa diye dua ediyorum
Kizlar hani ben kismet olursa bebisime kendi soyadimi koyacagim ya dun bir isim uzmaniyla mesajlastim.anne baba dede amca ata isimleri soyisimler iyisi ve kotusu ile o kaderi bebege yukler her bebegin yeni bir isme hakki vardir.ani icin hatirasi icin hatir icin konulan isimler yük olur dedi
Stratejini bizimle de paylaşırmısın çünkü benimki laf sokmadan falan anlamıyorBen bi anlatsam yaptıklarını herkesin ağzı açık kalırben artık hiç takmıyorum strateji geliştirdim keyfim çok yerinde o dertli
Hahaha deli yaTabi canım diyorm ya daha neler neler var die bak mesela bi kere avm ye gittk eşimin elini tuttu
Abicimmm bizi görenler sevgili sanıyodur ne kdr yakışıyolar diyolardır dimi dedi .. yani sabır diyorm işte
Ayy Allahım herkesin var böyle bişeyi.. bi de 30 yaşında diyorsun sanıyolarki kendi çocukları hep beraber yaptık sanki ...
Oow anladım canm öyle bi tecrüben olmuş .. sen de bi şekilde idare edeceksin artık en azından eşin durummunu anlıyor ..
Isim analizleri manalari ile ilgili kitap ve videolari olan birisi.sira mercan.youtube da falan izlemistimİsim uzmani nedir?
Nasil buldunuz o kişiyi?
Onu ben de duymuştum. Akraba isimleri koyma riskli. Soyisimin de böyle etkisi olduğunu bilmiyordum ama. O zaman kimsede olmayan yeni isimler varya onlardan koy mademKizlar hani ben kismet olursa bebisime kendi soyadimi koyacagim ya dun bir isim uzmaniyla mesajlastim.anne baba dede amca ata isimleri soyisimler iyisi ve kotusu ile o kaderi bebege yukler her bebegin yeni bir isme hakki vardir.ani icin hatirasi icin hatir icin konulan isimler yük olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?