2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.

Selam canim
Daha evvel bunu yaşayan biri olarak yazmak istedim
Burda bircok arkadaşta yaşadı
Ne hissettiğini anliyoruz
Allah sabir versin
İnsallah saglikla geçen bir hamilelik yaşatsın en kisa zamanda sanada ve isteyen herkese
Kendini çok yormadan geçireceğin bir zamanda tekrar olur insallah Ve saglikladevam eder
Hepimizin dilediği bu

Aynen canım :) sana cinsiyet konusunda bişey dememişlerdir daha heralde daha erken gibi dedilermi bişey?
Aslında geçen hafta son gidişimde doktor bir tahminim var dedi. Ben emin değilseniz söylemeyin ben kendimi çok alıştırırım dedim o zaman bekleyelim dedi :) yarın ya da çarşamba günü ikili tarama için gideceğim, belki o zaman dayanamayıp sorarım :))

Öyle valla mutlu oldum :) Aynen canım tek dayanamadım artık. Hem ilgilenirler hem o görür. Hemen haziran gelsin diye bekliyorum böyle :) herşey bebiş için
Ah evet haziran gelince zaten dünyanın geri kalanı önemini yitirecek bir süreliğine galiba sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah

Ya kızlar bir de benim bir haftadır ara ara kasıklarıma kramp giriyordu. Bugün sabahtan beri de adet sancısı gibi sancım var. Kanama yok, idrarımın rengi kokusu falan stabil. Sizde de oluyor mu
Bende de oluyo. Bazen keskin kramp şeklinde oluyo ayaktayken baya ağrıyo. Bi zaman sonra geçiyo diye bişey yapmadıydım

valla ben 2-3 gündür bariz hissediyorum. özellikle yumulduğu zaman karnımın bi bölümü sertleşiyo :)

Hahaha deli ya hiç normal değil canım o kız. Eşin nasıl karşılıyor kendisine böyle davranmasına? Eşine kardeşinin yaptıklarının normal olmadığını anlatman lazım.
Canım eşime geçen sene biraz söylemiştim ama çok aman aman hak veriyor diyemem amaan boşver o da öyle diyip geçiyor açıkçası isim konusunu söyledim ama bi kaç gün önce böyle konu olunca bak kimse karışmasın fln dedim yok sen merak etme fln dedi ama bakalım..
Çok şükür görümcem yok ama beter bir eltim var ilk günden beri beni kıskanmaktan çatlıyor. Beter olasıca
Elti yne canım bi yerde o da sende eşit oluyorsun eşinde daha bilinçli oluyor , kendi kardeşini savunabiliyor mesela ama onu savunamıyor. benim eltimde var o ayrı bi vaka hiç giremicem şimdi ona

Ya kızlar bir de benim bir haftadır ara ara kasıklarıma kramp giriyordu. Bugün sabahtan beri de adet sancısı gibi sancım var. Kanama yok, idrarımın rengi kokusu falan stabil. Sizde de oluyor mu
Benim wardı canım 2 gün sonra bildirim geldim geldi adet günü diye şimdi geçti bide üşütünce direk kasıklarıma vuruyo

Onu ben de duymuştum. Akraba isimleri koyma riskli. Soyisimin de böyle etkisi olduğunu bilmiyordum ama. O zaman kimsede olmayan yeni isimler varya onlardan koy madem
Kismet bakalim.ben vazgeceresem esim babamin dedemin sunun bunun ismi olsun der falan ugras dur sonra : )hain planlarimla isim sunmam.lazim : ))

Al benden de o kadar
Valla bende yıktım o durumları , kimsenin haddi değil yani bana hizmet ettirecek , lafını benden esirgemeyecek. Açık sözlü bir insanım çoğu insan kaldıramıyor zaten korkuyorlar artık bana tek söz etmeye

Keşke anlayabilseler bende oglumda çok uğraştım başka isim koyalım diye yok anlamadı bende kendi babamın adını da koydum çünkü aileler konuşmuyor birbirleriyle herkes hangi ismi söylemek istiyorsa onu söylüyor ama çok zor gerçekten inşallah şimdi istediğim ismi koymak istiyorum hamile kalmadan konuştuk çünkü inşallah fikir degismez

Kismet bakalim.ben vazgeceresem esim babamin dedemin sunun bunun ismi olsun der falan ugras dur sonra : )hain planlarimla isim sunmam.lazim : ))
Hmm o zaman bu soyisim koyma sıkıntısından hiç bahsetme. Bi isim beğen dün gece rüyamda bu ismi gördüm rüyam çok netti gerçek gibiydi ben soyismimi koymak istiyorum ama sanırım rüyamda gördüğüm ismi koymak zorudayım de. Bide internette hemen sabah araştırdım rüyada isim görünce bu bi habermiş koyulması gerekirmiş napcam ben şimdi de :))

Ben ilk whatsapp var mı diye sorduğumda bahse konu kişi ''ne bu vatsap vatsap hayırdır sen!'' diye cevap vereceğine, ''whatsapp istemek,vermek, grup bilgisi sağlamak yasak bilgin olsun canım'' deseydi daha iyi olmaz mıydı? şimdi burada benim mi cevabım yanlış? yoksa 20 bin mesajı olan birisinin, gelip daha yeni üye olmuş bana böylesine ters bir cevap vermesi mi yanlış? objektif olun lütfen ya.

Olabilir canim senin enfeksiyona yatkinligin var galiba. Bende yok da bu sari akıntı neyin nesi benim de kafama takılıyor.

benım yapacagım bir hareket iyi yapmıssın benım 5sene olcak her konuda tavrın nettır kımseden cekınmem:) sımdılerde ısteyen yok ama başlarda vardı gelın yapmalı tavrı ama ben hıc bır zaman yapmam. Ben annemın babamın yanına her hafta da gitsem önümüze ne koycaklarını sasırıyorlar yaparsam onlara yaparım
bayramda gelınler kv evınde gecırıyor gelene gidene hizmet falan cok uzuluyorum ya kımse kımsenın hızmetcısı degıl.
Bu esınden ayrıln görumce galıba... hayır yuvası bozulmus cok uzucu o evlat ıcın ama onun bozuldu dıye sızınkı de mi bozulsun? Ne amaçları bılmıyorum geçımsızler. Sen en iyisi mesafenı koru
ben derım sende de ne cekınıyorsun o haddını bılıyor mu?
Bırı bana desın aynısını demezsem adımı nufustan sılerım kendınınz dogurup koyabılırsınız derım bu kadar basit

Yemek yıyemıyorsun galıba ondan kararıyor olabılır. Yemek yıyebılsen emınım enerjın yerıne gelırdı

Aaa vitamin de mi??? Ben hemen kahvaltidan sonra iciyordum. Soyledigin iyi oldu canım. Teşekkürler
evet cnm başta bnde oyle ıctm endokrolojı dontorum dedı sabah hapını iç 1 saat sonra kahvaltı öğleden sonra demir hapını ve vıtamını iç dedi. bn haptan 4 saat sonra fılan vıtamını ıcıom demırıde yatarken ıcıom yeme içmeyı bırakıp 2 saat sonra fılan oluo.

Bol bol dinlen canım zamanın varsa ben hamilelik başından beri kasık ağrıları oluyor biraz ayakta duruyum hemen başlıyor dinlenince geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…