Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Aslında geçen hafta son gidişimde doktor bir tahminim var dedi. Ben emin değilseniz söylemeyin ben kendimi çok alıştırırım dedim o zaman bekleyelim dedi :) yarın ya da çarşamba günü ikili tarama için gideceğim, belki o zaman dayanamayıp sorarım :))Aynen canım :) sana cinsiyet konusunda bişey dememişlerdir daha heralde daha erken gibi dedilermi bişey?
Ah evet haziran gelince zaten dünyanın geri kalanı önemini yitirecek bir süreliğine galibaÖyle valla mutlu oldum :) Aynen canım tek dayanamadım artık. Hem ilgilenirler hem o görür. Hemen haziran gelsin diye bekliyorum böyle :) herşey bebiş için
Bende de oluyo. Bazen keskin kramp şeklinde oluyo ayaktayken baya ağrıyo. Bi zaman sonra geçiyo diye bişey yapmadıydımYa kızlar bir de benim bir haftadır ara ara kasıklarıma kramp giriyordu. Bugün sabahtan beri de adet sancısı gibi sancım var. Kanama yok, idrarımın rengi kokusu falan stabil. Sizde de oluyor mu
Ah bu eltilerÇok şükür görümcem yok ama beter bir eltim varilk günden beri beni kıskanmaktan çatlıyor. Beter olasıca
valla ben 2-3 gündür bariz hissediyorum. özellikle yumulduğu zaman karnımın bi bölümü sertleşiyo :)Kızlar bir de Gece yüz üstü yatmıştım. Karnımda hafif kımıldanma hissettim sankigaz mıydı emin değilim çünkü daha çok erken. Oğlumda 19-20. Haftalarda hissetmiştim. İkinciler daha erken hissedilir diyorlar ama bu kadar erken olur mu sizce? Kımıldanma hissedince hemen sırt üstü yattım ama hissetmedim sonra. Acaba kuzucum sıkıştımı yüz üstü yattığım için
Canım eşime geçen sene biraz söylemiştim ama çok aman aman hak veriyor diyemem amaan boşver o da öyle diyip geçiyor açıkçası isim konusunu söyledim ama bi kaç gün önce böyle konu olunca bak kimse karışmasın fln dedim yok sen merak etme fln dedi ama bakalım..Hahaha deli yahiç normal değil canım o kız. Eşin nasıl karşılıyor kendisine böyle davranmasına? Eşine kardeşinin yaptıklarının normal olmadığını anlatman lazım.
Elti yne canım bi yerde o da sende eşit oluyorsun eşinde daha bilinçli oluyor , kendi kardeşini savunabiliyor mesela ama onu savunamıyor. benim eltimde var o ayrı bi vaka hiç giremicem şimdi onaÇok şükür görümcem yok ama beter bir eltim varilk günden beri beni kıskanmaktan çatlıyor. Beter olasıca
Benim wardı canım 2 gün sonra bildirim geldim geldi adet günü diye şimdi geçti bide üşütünce direk kasıklarıma vuruyoYa kızlar bir de benim bir haftadır ara ara kasıklarıma kramp giriyordu. Bugün sabahtan beri de adet sancısı gibi sancım var. Kanama yok, idrarımın rengi kokusu falan stabil. Sizde de oluyor mu
Kismet bakalim.ben vazgeceresem esim babamin dedemin sunun bunun ismi olsun der falan ugras dur sonra : )hain planlarimla isim sunmam.lazim : ))Onu ben de duymuştum. Akraba isimleri koyma riskli. Soyisimin de böyle etkisi olduğunu bilmiyordum ama. O zaman kimsede olmayan yeni isimler varya onlardan koy madem
Al benden de o kadarHayır bu erkek aileleri kendilerini ne zannedıyorlar? Cok komikler yaakaynanaların ve aılelerının kendını üstün görme çabaları, gelınler bıze hızmet etmek zorunda halleri bana aşırı komik geliyor
Çağ dışı insancıklar neyse ki ben bunu kendı adıma yıktım işim olmaz
Keşke anlayabilseler bende oglumda çok uğraştım başka isim koyalım diye yok anlamadı bende kendi babamın adını da koydum çünkü aileler konuşmuyor birbirleriyle herkes hangi ismi söylemek istiyorsa onu söylüyor ama çok zor gerçekten inşallah şimdi istediğim ismi koymak istiyorum hamile kalmadan konuştuk çünkü inşallah fikir degismezKizlar hani ben kismet olursa bebisime kendi soyadimi koyacagim ya dun bir isim uzmaniyla mesajlastim.anne baba dede amca ata isimleri soyisimler iyisi ve kotusu ile o kaderi bebege yukler her bebegin yeni bir isme hakki vardir.ani icin hatirasi icin hatir icin konulan isimler yük olur dedi
Hmm o zaman bu soyisim koyma sıkıntısından hiç bahsetme. Bi isim beğen dün gece rüyamda bu ismi gördüm rüyam çok netti gerçek gibiydi ben soyismimi koymak istiyorum ama sanırım rüyamda gördüğüm ismi koymak zorudayım de. Bide internette hemen sabah araştırdım rüyada isim görünce bu bi habermiş koyulması gerekirmiş napcam ben şimdi de :))Kismet bakalim.ben vazgeceresem esim babamin dedemin sunun bunun ismi olsun der falan ugras dur sonra : )hain planlarimla isim sunmam.lazim : ))
Bence bugun hemen git yarını beklemeArkadaşlar dün gece 3 ten 11 e kadar serum yedim ve bu sabah bulantıyla uyandım , ama esas canımı sıkan sabah peçeteye az miktarda kan geldi ne yapacağımı bilmiyorum yarın sabahtan doktora gideceğim ama çok korkuyorum
Arkadaşın bahsettiği herkes grubuna ben de dahilim aslında. Tutarsız şeyler gördüğümüzde her normal insan gibi şüpheleniyoruz doğal olarak. Mesela sen yanlış anlaşıldığın için açıklama yapmak yerine saldırganca tutumda bulunduğun ve verdiğin cevap yine tutarsız olduğu için şüphelerimde zerre kadar azalma olmadı. Buraya girmeye vaktinin olmadığı ama whatssap dan vaktinin olacağı çok tutarsız, arada bir fark görmüyorum mesela. İnsanların neye ne kadar vakit ayıracağı da kendi bileceği bir şey. Nasıl ki sana neden vaktin yok denemezse sen de kimseye neden bu kadar zaman ayırıyorsun diyemezsin. Dediğin gibi samimi bir şekilde sorduysan bile tutumunu ve cevaplarını çok yanlış buldum. Tepki çekmenin sebebi bu. Ben de hamile kalana kadar üye değildim ama üye olup paylaşımda bulunduktan sonra kimse bana kötü bir tepki vermedi. Burası kabadayılık yapıp insanları yargıladığımız bir yer değil, iyi niyetle payalaşımlarda bulunduğumuz bir yer.
Aaa vitamin de mi??? Ben hemen kahvaltidan sonra iciyordum. Soyledigin iyi oldu canım. Teşekkürlerbende kullanıyorum doktor demir ve vitamınıde ilactan 4saag sonra iç dedi
Olabilir canim senin enfeksiyona yatkinligin var galiba. Bende yok da bu sari akıntı neyin nesi benim de kafama takılıyor.Pazartesi randevum var kesin danışıp kullanıcam artık ,denedim canım onları hep hamile olmadan her sene antibiyotik kullandım gene geçmiyor hep annemde annanemdede var genetik galiba geçmiyor. Senin yatkınlığın yoksa belki çıkmaz canım bebek büyüdüğü için kasılıyodur belki senin
benım yapacagım bir hareketBir kere hiç unutmuyorum benim kaynana pazar sabahı beni arıyor “kapının önünde halı yıkıyorum “çık gel diye.Kapadım telefonu halı yıkamacının numarasını attım.Bir daha da öyle bir istekte bulunamadı.Ben annemin evinde bile halı yıkamadım,kendi halılarımı bile yıkamaya veriyorum.Senin halılarını mı yıkıycambir de bunların bu versiyonları var,iş yaptırmaya çalışma
Bu esınden ayrıln görumce galıba... hayır yuvası bozulmus cok uzucu o evlat ıcın ama onun bozuldu dıye sızınkı de mi bozulsun? Ne amaçları bılmıyorum geçımsızler. Sen en iyisi mesafenı koruYemin ediyorum bu gerizekalılar seninle benim sınavımız.Benimki laf soksan da anlamıyor öyle yüzsüzleşmiş çünkü .Biz eşimle hafta sonu tatile gidecektik.Kaynanamlarda yemek yerken söyledik.Bu da atladı.Ayyy ne güzel biz de geliriz dedi.Ben de “çanta gibi her gittiğimiz yere sizide mi götüreceğiz “dedim.Ben bu lafı dedim diye “”Nasıl onların kızına o laf denirmiş “diye anneme,babama bile şikayet edildim.Sanki ben annemin babamın kızı değilim.Yani telefonlarını açmıyorum ,sosyal medyamda her yerden sildim,engelledim.Ve ciddi anlamda görüşmek istemiyorum.Ne yapmam lazım kızlar bana da akıl verin,tiksindim artık.
ben derım sende de ne cekınıyorsun o haddını bılıyor mu?Aslında o mantktaki bi insana en güzel cevap bu olur ama işte..
Aynen canım düşün bi de daha bu yüzde biridir anca hep böyle şeyler ..
Bu isim koymayı kendilerinde nasıl hak görüyolar anlamıyorum bulantısını stresini her şeyini sen yaşıyorsun ismi onlar veriyor.. doğunca da sevmeye gelirler altını değiştrmeye gelince kaçarlar kesin..
İçini ferah tut canm dinlen ama inşallah bişey yoktur uzat ayaklarını yat
Allahım seninkilerde ayrı bi cins gerçekten .. ne işi var onun sizin tatilinizde ben anlamıyorum binde ailene gitmeleri fln bunun için ne kdr ayıp ya .. ne yapman lazım bilemiyorm kelin merhemi olsa kendi başına sürer işte ama ben şunu çok iyi anladım alttan almayacaksın hiç , lafını da söyleyeceksin istediğinide söyleyeceksin öyle olanlar daha iyi oluyor..
Yemek yıyemıyorsun galıba ondan kararıyor olabılır. Yemek yıyebılsen emınım enerjın yerıne gelırdıBulantı dışında sorun var mı peki başka. Benim bu hafta bide ayakta duramama sorunu başladı. Ayağa kalktığım gibi gözüm kararıyo düşecek gibi oluyorum. Bide bulantılar çok şiddetliyse tek serumla eve gelmek biraz işe yarıyo. Olmadı devlet hastanesinde bikaç gün yatılı kal. Bugünlerde onu düşünüyorum hepten kötüleşmeyi bekliyorum
evet cnm başta bnde oyle ıctm endokrolojı dontorum dedı sabah hapını iç 1 saat sonra kahvaltı öğleden sonra demir hapını ve vıtamını iç dedi. bn haptan 4 saat sonra fılan vıtamını ıcıom demırıde yatarken ıcıom yeme içmeyı bırakıp 2 saat sonra fılan oluo.Aaa vitamin de mi??? Ben hemen kahvaltidan sonra iciyordum. Soyledigin iyi oldu canım. Teşekkürler
Bol bol dinlen canım zamanın varsa ben hamilelik başından beri kasık ağrıları oluyor biraz ayakta duruyum hemen başlıyor dinlenince geçiyorYa kızlar bir de benim bir haftadır ara ara kasıklarıma kramp giriyordu. Bugün sabahtan beri de adet sancısı gibi sancım var. Kanama yok, idrarımın rengi kokusu falan stabil. Sizde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?