- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 36
Evet canim yiyemiyorum doğru. Bi dilim ekmek yiyip çalışmaya gidiyorum zaman geçince başım dönmeye başlıyo. Bide bende düşük tansiyon olayı da varYemek yıyemıyorsun galıba ondan kararıyor olabılır. Yemek yıyebılsen emınım enerjın yerıne gelırdı
Bence o sana ınat yapıyor ben olsam çok fena dalga geçerdım kahkaha atardımTabi canım diyorm ya daha neler neler var die bak mesela bi kere avm ye gittk eşimin elini tuttu
Abicimmm bizi görenler sevgili sanıyodur ne kdr yakışıyolar diyolardır dimi dedi .. yani sabır diyorm işte
Ayy Allahım herkesin var böyle bişeyi.. bi de 30 yaşında diyorsun sanıyolarki kendi çocukları hep beraber yaptık sanki ...
Oow anladım canm öyle bi tecrüben olmuş .. sen de bi şekilde idare edeceksin artık en azından eşin durummunu anlıyor ..
Haklısın canım yapsada yiyilecek gibi olmuyor dediğin gibi normaldede yemem yaptığı yemekleri zatenBoşver canım çalmasın kapını ,rahat edersin işte.Benim eşim bir haftadır ağır hasta ,ben hastayım o bir tarafta yatıyor,ben bir tarafta.Annem de operasyon geçirdi,annem de yardım edemedi.Neyse eşim de kaynanama söyledi.Ya gel burda yemek yap,ya da kendi evinde birşeyler yap getir diye .Kendi evinde yapmış,pişmemiş çiğ bezelye yemeği,günah ya ,acelen ne ,kontrol et,pişmediyse biraz daha pişir.Bir tencere yemek çöpe gitti.Ama iyi oldu eşime de dedim.”Bize bizden başka kimseden fayda yok,bir daha da istemem “dedim.2.5 yıllık evliyim,hiçbir yardımını görmedim,benden de beklemesin
Uzun zamandan sonra ilk oldu, bi daha da uzun süre olmazilişki sonrası olabiliyor ara verin gerekirse ilişkiye girmeyin son aylara doğru daha çok öneriyorlar dogumu kolaylaştırıyormus sanırım
Bi haftadır raporluydum halsizlik öksürük Boğaz ağrısı iki gündür serum yiyorum yarın artık okula gitmem lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorumBulantı dışında sorun var mı peki başka. Benim bu hafta bide ayakta duramama sorunu başladı. Ayağa kalktığım gibi gözüm kararıyo düşecek gibi oluyorum. Bide bulantılar çok şiddetliyse tek serumla eve gelmek biraz işe yarıyo. Olmadı devlet hastanesinde bikaç gün yatılı kal. Bugünlerde onu düşünüyorum hepten kötüleşmeyi bekliyorum
Rahim büyüdükçe baskı yapıyormuş idrar kesesine sırt üstü yatmakta tetikliyormuş ben hep sol tarafıma yatabiliyorum sağa doğru yatınca midem iyice bulanıyor ne hikmetse.Benim de öyle bak tuvaletim yok ama birden varmış gibi uyanıyorum. Uykuyu bi saat bile olsa aldığım için bidaha zor uyuyorum. Kanama olmamasına çok sevindim canım. Progestan ben de kullanmıştım. İlaç geri geliyordur. Nolur nolmaz kullan bence de canım zararı yok
Al benden de o kadar
Valla bende yıktım o durumları , kimsenin haddi değil yani bana hizmet ettirecek , lafını benden esirgemeyecek. Açık sözlü bir insanım çoğu insan kaldıramıyor zatenkorkuyorlar artık bana tek söz etmeye
psıkoljk olarak kötüsün sen burdan hıssedılıyor keşke bır hava degışimi yapsan bıyerlere gıtsenız bır kendıne gelsen cok ıyı olurdu... cunku psıkljk olarak çok etkısı var...Evet canim yiyemiyorum doğru. Bi dilim ekmek yiyip çalışmaya gidiyorum zaman geçince başım dönmeye başlıyo. Bide bende düşük tansiyon olayı da var
Bunu doktor mu soyledi? Bende 5 tane vuruldum ıkı kutu progestan ıctım ama ıkı doktorda bana böyle bir şey söylemedi.Rahim büyüdükçe baskı yapıyormuş idrar kesesine sırt üstü yatmakta tetikliyormuş ben hep sol tarafıma yatabiliyorum sağa doğru yatınca midem iyice bulanıyor ne hikmetse.
Progesteron hormonun fazlası da zararmış canım pruloton iğne oluyordum doktorum iğneyi bırak fazla olursa bebekte otizm olabilir demiştiİnşâAllah bişey olmaz zarar vermez
Onu bende dedim canım sen koyarsın babanın adını dedim ama o zaman soyadını veremezmiş kendisi evlenmeden çocuk yapıp babasının adıyla kendi soyadını verecekmiş vs saçmaladı yani , annesi babasıda yanındaydı yani ben desem şunu annem ağzımın ortasına patlatır bi tane o ayrı..benım yapacagım bir hareketiyi yapmıssın benım 5sene olcak her konuda tavrın nettır kımseden cekınmem:) sımdılerde ısteyen yok ama başlarda vardı gelın yapmalı tavrı ama ben hıc bır zaman yapmam. Ben annemın babamın yanına her hafta da gitsem önümüze ne koycaklarını sasırıyorlar yaparsam onlara yaparım
bayramda gelınler kv evınde gecırıyor gelene gidene hizmet falan cok uzuluyorum ya kımse kımsenın hızmetcısı degıl.
Bu esınden ayrıln görumce galıba... hayır yuvası bozulmus cok uzucu o evlat ıcın ama onun bozuldu dıye sızınkı de mi bozulsun? Ne amaçları bılmıyorum geçımsızler. Sen en iyisi mesafenı koru
ben derım sende de ne cekınıyorsun o haddını bılıyor mu?
Bırı bana desın aynısını demezsem adımı nufustan sılerımkendınınz dogurup koyabılırsınız derım bu kadar basit
Hahahaha sanki padişah soyu devam ettiriyorOnu bende dedim canım sen koyarsın babanın adını dedim ama o zaman soyadını veremezmiş kendisi evlenmeden çocuk yapıp babasının adıyla kendi soyadını verecekmiş vs saçmaladı yani , annesi babasıda yanındaydı yani ben desem şunu annem ağzımın ortasına patlatır bi tane o ayrı..
Soyadımızda iki insandan birinin soyadıdır o kdr yaygın yaniHahahaha sanki padişah soyu devam ettiriyorben karşı değilim sperm bankasından hamile kalmak isteyenlere ama şu soyadını devam ettirme muhabbeti böö getiriyor
Kuzum bedava verseler kim alır acaba ,keşke evlense de ,başından gitse.Bakalım kocasının yanında da “ben abime aşıktım “diyebilecek miSoyadımızda iki insandan birinin soyadıdır o kdr yaygın yaniyok canım kendi evlenince koysun babasının adını bakalım eşi kabul eder mi
İlk zamanlar çok yadırgıyordum abi kardeş değil de sevgili gibilerdi.Daha yeni evliyiz abisinin kucağına oturup en çok beni seviyorsun abi dimi diye surat yapardı yaş o zaman 28 bu arada. Ve daha bir çok şey ben önce eşime bunun yanlış olduğunu empoze etmeye çalıştım benim erkek kardeşim yok keşke olsaydı da ben de senin kardeşin gibi ona sırtımı dayayıp kucağona oturup en çok onu sevdiğimi dile getirseydim falan dedim böyle böyle her yaptığı hareketten rahatsızlığımı empati yoluyla eşime anlatmaya çalıştım yanlarında da eşime çok kıymetli davrandım onunla evliliğin ben kadar güzel olduğunu ikimizin de çok şanslı olduğumuzu falan . Bu dünyada senden bir tane vardı onu da ben aldım falan diye baya nispet yaptım mecburen . Böyle böyle söndü gitti alıştı banaStratejini bizimle de paylaşırmısın çünkü benimki laf sokmadan falan anlamıyor
Anladım canım bir de en çok sinir oldukları şey ne oluyor biliyomusun ;bunlar varken eşimin gelip bana sarılması,öpmesi filan.Ben özellikle bunlar varken eşimin dizine filan yatıyorum,deliriyor.Allahtan senin eşinde öyleymiş,benim eşimde anladı da artık sorun yaşamıyoruz ,çok şükürİlk zamanlar çok yadırgıyordum abi kardeş değil de sevgili gibilerdi.Daha yeni evliyiz abisinin kucağına oturup en çok beni seviyorsun abi dimi diye surat yapardı yaş o zaman 28 bu arada. Ve daha bir çok şey ben önce eşime bunun yanlış olduğunu empoze etmeye çalıştım benim erkek kardeşim yok keşke olsaydı da ben de senin kardeşin gibi ona sırtımı dayayıp kucağona oturup en çok onu sevdiğimi dile getirseydim falan dedim böyle böyle her yaptığı hareketten rahatsızlığımı empati yoluyla eşime anlatmaya çalıştım yanlarında da eşime çok kıymetli davrandım onunla evliliğin ben kadar güzel olduğunu ikimizin de çok şanslı olduğumuzu falan . Bu dünyada senden bir tane vardı onu da ben aldım falan diye baya nispet yaptım mecburen . Böyle böyle söndü gitti alıştı banaama dediğim gibi zor zamanlardı hiç bıkmadan benim varlığımın bu adam için çok kıymetli olduğunu ispatlamaya çalıştım
Aynen canım aynen:) çok şükür bizim sevgimiz saygımız yerinde ana kız alıştı onlar da çünkü ailecek değişik bir sevgi anlayışları var ben de alıştım hep beraber orta yolu bulduk :)))))Anladım canım bir de en çok sinir oldukları şey ne oluyor biliyomusun ;bunlar varken eşimin gelip bana sarılması,öpmesi filan.Ben özellikle bunlar varken eşimin dizine filan yatıyorum,deliriyor.Allahtan senin eşinde öyleymiş,benim eşimde anladı da artık sorun yaşamıyoruz ,çok şükür
Ya canım bi de 2-3 senedir sevgilisi var söylemiyor ama msjlaşmasını fln gördüm bi kaç kez yokmuş gibi davranıyor ve aile içinde ne oluyorsa sevgilisine anında aktarıyor bi kaç kez mesajını gördüm yanımda otururken, zaten telefon elinden düşmüyor, çocuk bütün evin içinden haberdar yani.. onun dışında konuşurken kesinlikle bahsetmiyor. Aslıbda aklıma bşey geldi bidaha isim konusu açılınca o çocuğun ismini söyleyip bu ismi mi koysam diycem bildiğini belli edeym biraz artıkKuzum bedava verseler kim alır acaba ,keşke evlense de ,başından gitse.Bakalım kocasının yanında da “ben abime aşıktım “diyebilecek mi
O zaman şimdiden oğluşun hayırlı olsun diyimAslında geçen hafta son gidişimde doktor bir tahminim var dedi. Ben emin değilseniz söylemeyin ben kendimi çok alıştırırım dedim o zaman bekleyelim dedi :) yarın ya da çarşamba günü ikili tarama için gideceğim, belki o zaman dayanamayıp sorarım :))
Vücut susuz kalıncada akıntı ve idrarda sarımtorak bir renk oluyor suyu artır bak ozaman rengide açılır :)Gunaydin kizlar bir kac gündür yazilanlari okuyamadim. Umarim herkes iyidir.
Bugun kalktigimdan beri sağ kasık degil de böğür mü desemağrıyor. Rahim artik bu haftalardan itibaren daha hızlı büyüyormuş ondan mi acaba.
Bir de benim bir kac haftadır kokusuz sarımsı bir akintim var. Dr kaşıntı yanma koku yoksa önemli değil dedi. Idrar testi yaptirmistim enfeksiyon da çıkmadı. Benim gibi sorunlar yasayan var mi aranızda
Kuzum sen kız istiyordun ya erkek olmasına alıştın mı ? Benim aslnda isteğim yoktu ama içten içe kız beklemişim heralde hala garipsiyorumO zaman şimdiden oğluşun hayırlı olsun diyimşaka bi yana bi tahminim var diyorsa erkek oluyor genelde banada öyle demişti hayırlısı olsun kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?