2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence o sana ınat yapıyor ben olsam çok fena dalga geçerdım kahkaha atardım

Haklısın canım yapsada yiyilecek gibi olmuyor dediğin gibi normaldede yemem yaptığı yemekleri zaten

Bi haftadır raporluydum halsizlik öksürük Boğaz ağrısı iki gündür serum yiyorum yarın artık okula gitmem lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum

Rahim büyüdükçe baskı yapıyormuş idrar kesesine sırt üstü yatmakta tetikliyormuş ben hep sol tarafıma yatabiliyorum sağa doğru yatınca midem iyice bulanıyor ne hikmetse.
Progesteron hormonun fazlası da zararmış canım pruloton iğne oluyordum doktorum iğneyi bırak fazla olursa bebekte otizm olabilir demişti İnşâAllah bişey olmaz zarar vermez

bende asla içimde tutamam onu söylemezsem ıcımde kalır...Ben bıraz fazlayım ya annem sen kıme cektın dıyor
Evet canim yiyemiyorum doğru. Bi dilim ekmek yiyip çalışmaya gidiyorum zaman geçince başım dönmeye başlıyo. Bide bende düşük tansiyon olayı da var
psıkoljk olarak kötüsün sen burdan hıssedılıyor keşke bır hava degışimi yapsan bıyerlere gıtsenız bır kendıne gelsen cok ıyı olurdu... cunku psıkljk olarak çok etkısı var...

Bunu doktor mu soyledi? Bende 5 tane vuruldum ıkı kutu progestan ıctım ama ıkı doktorda bana böyle bir şey söylemedi.

Onu bende dedim canım sen koyarsın babanın adını dedim ama o zaman soyadını veremezmiş kendisi evlenmeden çocuk yapıp babasının adıyla kendi soyadını verecekmiş vs saçmaladı yani , annesi babasıda yanındaydı yani ben desem şunu annem ağzımın ortasına patlatır bi tane o ayrı..

Hahahaha sanki padişah soyu devam ettiriyor ben karşı değilim sperm bankasından hamile kalmak isteyenlere ama şu soyadını devam ettirme muhabbeti böö getiriyor

Hahahaha sanki padişah soyu devam ettiriyor ben karşı değilim sperm bankasından hamile kalmak isteyenlere ama şu soyadını devam ettirme muhabbeti böö getiriyor
Soyadımızda iki insandan birinin soyadıdır o kdr yaygın yani yok canım kendi evlenince koysun babasının adını bakalım eşi kabul eder mi

Soyadımızda iki insandan birinin soyadıdır o kdr yaygın yani yok canım kendi evlenince koysun babasının adını bakalım eşi kabul eder mi
Kuzum bedava verseler kim alır acaba ,keşke evlense de ,başından gitse.Bakalım kocasının yanında da “ben abime aşıktım “diyebilecek mi

Stratejini bizimle de paylaşırmısın çünkü benimki laf sokmadan falan anlamıyor
İlk zamanlar çok yadırgıyordum abi kardeş değil de sevgili gibilerdi.Daha yeni evliyiz abisinin kucağına oturup en çok beni seviyorsun abi dimi diye surat yapardı yaş o zaman 28 bu arada. Ve daha bir çok şey ben önce eşime bunun yanlış olduğunu empoze etmeye çalıştım benim erkek kardeşim yok keşke olsaydı da ben de senin kardeşin gibi ona sırtımı dayayıp kucağona oturup en çok onu sevdiğimi dile getirseydim falan dedim böyle böyle her yaptığı hareketten rahatsızlığımı empati yoluyla eşime anlatmaya çalıştım yanlarında da eşime çok kıymetli davrandım onunla evliliğin ben kadar güzel olduğunu ikimizin de çok şanslı olduğumuzu falan . Bu dünyada senden bir tane vardı onu da ben aldım falan diye baya nispet yaptım mecburen . Böyle böyle söndü gitti alıştı bana ama dediğim gibi zor zamanlardı hiç bıkmadan benim varlığımın bu adam için çok kıymetli olduğunu ispatlamaya çalıştım

Anladım canım bir de en çok sinir oldukları şey ne oluyor biliyomusun ;bunlar varken eşimin gelip bana sarılması,öpmesi filan.Ben özellikle bunlar varken eşimin dizine filan yatıyorum,deliriyor.Allahtan senin eşinde öyleymiş,benim eşimde anladı da artık sorun yaşamıyoruz ,çok şükür

Aynen canım aynen:) çok şükür bizim sevgimiz saygımız yerinde ana kız alıştı onlar da çünkü ailecek değişik bir sevgi anlayışları var ben de alıştım hep beraber orta yolu bulduk :)))))

Kuzum bedava verseler kim alır acaba ,keşke evlense de ,başından gitse.Bakalım kocasının yanında da “ben abime aşıktım “diyebilecek mi
Ya canım bi de 2-3 senedir sevgilisi var söylemiyor ama msjlaşmasını fln gördüm bi kaç kez yokmuş gibi davranıyor ve aile içinde ne oluyorsa sevgilisine anında aktarıyor bi kaç kez mesajını gördüm yanımda otururken, zaten telefon elinden düşmüyor, çocuk bütün evin içinden haberdar yani.. onun dışında konuşurken kesinlikle bahsetmiyor. Aslıbda aklıma bşey geldi bidaha isim konusu açılınca o çocuğun ismini söyleyip bu ismi mi koysam diycem bildiğini belli edeym biraz artık belki kendini geri çeker haddini öğrenir

O zaman şimdiden oğluşun hayırlı olsun diyim şaka bi yana bi tahminim var diyorsa erkek oluyor genelde banada öyle demişti hayırlısı olsun kuzum :)

Vücut susuz kalıncada akıntı ve idrarda sarımtorak bir renk oluyor suyu artır bak ozaman rengide açılır :)

O zaman şimdiden oğluşun hayırlı olsun diyim şaka bi yana bi tahminim var diyorsa erkek oluyor genelde banada öyle demişti hayırlısı olsun kuzum :)
Kuzum sen kız istiyordun ya erkek olmasına alıştın mı ? Benim aslnda isteğim yoktu ama içten içe kız beklemişim heralde hala garipsiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…