2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bunu doktor mu soyledi? Bende 5 tane vuruldum ıkı kutu progestan ıctım ama ıkı doktorda bana böyle bir şey söylemedi.
Evet canım benim dokturum söyledi ben jel kullanıyorum artı iğne çok olur zaten iğnenin de çok etkisi yok demişti. Araştırmalara göre 6.7. Haftalarda progesteron eksikliği olurmuş o haftalardan sonra kullanılan ilaçlar önlem amaçlı oluyormuş hem devletteki dr hem de kendi doktorum aynısını söyledi

Bunun sebebi süt yoğurt peynir gibi üzinlerde kalsihum var buda demiri bağlayıp vücuttan emilmeden atıyor dikkat wtmek lazım :)

H
Haklısın valla evlenmeden çocuk sahibi olacam demesini sakince dinlediler mi.. Değişik bir insanmış aslında çok fazla kusuruna bakmamak lazım kafası pek yerinde değil gibi :)

Bunun sebebi süt yoğurt peynir gibi üzinlerde kalsihum var buda demiri bağlayıp vücuttan emilmeden atıyor dikkat wtmek lazım :)
doktorunuzla iletişime geçmelisin canım yazmakla yazmamak arasında kaldım ama riskli çıkmış maalesef ama yinede doktorunla görüş bizden daha iyisini bilir

Kızlar ikili test sonucum çıkmış bi bakabilir misiniz?

Eki Görüntüle 2216100
canm endıselendırmek istemem ense kalınlığın güzel burun kemiği mevcut kan değerinde risk çıkmıs ikisinin yorumunu doktor daha iyi yapar yaşın kaçtı ? yaştan dolayı bazn kanda rısk yuksek cıkabılıyormus ama en ıyısı doktora danısmak ınsaallah önemli değildir

Canım endişelendirmek istemem ama biraz riskli gibi görünüyor sanırım doktoruna bir git istersen erteleme

Sağolun kızlar doktoruma mesaj attım İnşâAllah önemli bişey yoktur

bugün tam 16+0 bir çıkıntı bile yok ahah hiç çıkmayacak gibi gelmeye başladı ben sıkışınca uyuyamıyorum hayatta yatmadan suyu keseyim diyorum yatarken kan ilacı içiyorum bir bardak suyla sabaha kadar 3 kez kalkıyorum benim önceden de uyku problemim vardı şimdi hem 12-1 den önce kalkamıyorum kalkıp bir şeyler yiyip uzanıyorum akşama doğru gene mayışıp uyuyorum 1-2 saat bebiş doğunca en çok uykuyu napıcam onu düşünüyorum

aynen canım bende yatmadan suyu kesiyorum bi tek yatarken kan ilacını içerken bir bardak suyla içiyorum sabaha kadar 3 kere vc ye çıkarıyor beni herhalde göbek çıkmadığı için baskı yapıyor çıksa biraz rahatlıcaz içten sıkıştırıyor bizimki

Ay canım sende de mi var o cins görümceden :))) Allah sabır versin. Ben olsam büyük olay çıkartırdım ama dışardan konuşması da kolay tabi ki :)
Kızlar ikili test sonucum çıkmış bi bakabilir misiniz?

Eki Görüntüle 2216100
Canım hiç stres yapma. Riskli görünüyor değerin, muhtemelen amniyosentez yaptır ya da fetal DNA testi yaptır diyecekler. Karar senin ama şunu unutma bu ikili test tanı testi değil. Olasılık testi. Olasılık yüksek olsa da çocuğu normal olan çok kişi tanıyorum. Benim içime iyi olduğu doğuyor. Sen de iyi düşün. Eğer içine sinmiyorsa amniyosentez ya da kan testiyle fetal DNA yaptırırsın.

İnşâAllah bi sorun çıkmaz canım Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zormuş doktorum yaptırma demişti ama ben yaptırdım şimdi sonuca kötü çıkmış yazmış ben sana yaptırma dedim diyo böyle bi cevap mı olur Allah aşkına

Canım yanlış hatırlamıyorsam sen de 30 lu yaşlarındaydın dimi ? Benim bi ablamın da yaştan riskli çıkmıştı fatal DNA yaptılar çocuk 4 yaşında şuan . Ben 33 yaşındayım muhtemelen kan testlerinde benim de risk çıkacak perşembe günü ikili taramam

Bende seviyorum valla uykuyu ne yalan söyliyim. Sabah uykusuna çok zor kalkarım artık annem geldiği zaman ona verip biraz uyurum napıyım :))

Amin canım hepimiz sağlıcakla doğuralım inşallah. Ağrılar sıkıntılar sorun değil yeterki bebeğim iyi olsun ama ağrı sancı olunca onun acısından değil de acaba bebeğe mi bişey oldu diye korkuyor insan:)

Evet canım olabilir ben de yatmadan önce az bi suyla ilaç içiyorum beni de çıkartıyor gece

Evet kötü bir cevap olmuş yani Allah korusun eğer varsa birşey bilelim diye yaptırıyoruz. Eğer sorun görmüyorduysa merak etme sorun yok, yaştan dolayı risklidir falan gibi rahatlatabilirdi seni.
Sen olumsuz düşünme canım. Ben de dün aldım ikili sonucumu. Benimde yaşım 33 ve yaştan dolayı risk yazıyor. Ben amniyosentez ya da fetal DNA yaptırmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…