- 15 Eylül 2012
- 8.445
- 6.898
- 398
Evet canım benim dokturum söyledi ben jel kullanıyorum artı iğne çok olur zaten iğnenin de çok etkisi yok demişti. Araştırmalara göre 6.7. Haftalarda progesteron eksikliği olurmuş o haftalardan sonra kullanılan ilaçlar önlem amaçlı oluyormuş hem devletteki dr hem de kendi doktorum aynısını söylediBunu doktor mu soyledi? Bende 5 tane vuruldum ıkı kutu progestan ıctım ama ıkı doktorda bana böyle bir şey söylemedi.
Bunun sebebi süt yoğurt peynir gibi üzinlerde kalsihum var buda demiri bağlayıp vücuttan emilmeden atıyor dikkat wtmek lazım :)evet cnm başta bnde oyle ıctm endokrolojı dontorum dedı sabah hapını iç 1 saat sonra kahvaltı öğleden sonra demir hapını ve vıtamını iç dedi. bn haptan 4 saat sonra fılan vıtamını ıcıom demırıde yatarken ıcıom yeme içmeyı bırakıp 2 saat sonra fılan oluo.
Canım endişelendirmek istemem ama biraz riskli gibi görünüyor sanırım doktoruna bir git istersen erteleme
Haklısın valla evlenmeden çocuk sahibi olacam demesini sakince dinlediler mi.. Değişik bir insanmış aslında çok fazla kusuruna bakmamak lazım kafası pek yerinde değil gibi :)Onu bende dedim canım sen koyarsın babanın adını dedim ama o zaman soyadını veremezmiş kendisi evlenmeden çocuk yapıp babasının adıyla kendi soyadını verecekmiş vs saçmaladı yani , annesi babasıda yanındaydı yani ben desem şunu annem ağzımın ortasına patlatır bi tane o ayrı..
doktorunuzla iletişime geçmelisin canım yazmakla yazmamak arasında kaldım ama riskli çıkmış maalesef ama yinede doktorunla görüş bizden daha iyisini bilirBunun sebebi süt yoğurt peynir gibi üzinlerde kalsihum var buda demiri bağlayıp vücuttan emilmeden atıyor dikkat wtmek lazım :)
canm endıselendırmek istemem ense kalınlığın güzel burun kemiği mevcut kan değerinde risk çıkmıs ikisinin yorumunu doktor daha iyi yapar yaşın kaçtı ? yaştan dolayı bazn kanda rısk yuksek cıkabılıyormus ama en ıyısı doktora danısmak ınsaallah önemli değildir
Canım endişelendirmek istemem ama biraz riskli gibi görünüyor sanırım doktoruna bir git istersen erteleme
Sağolun kızlar doktoruma mesaj attım İnşâAllah önemli bişey yokturcanm endıselendırmek istemem ense kalınlığın güzel burun kemiği mevcut kan değerinde risk çıkmıs ikisinin yorumunu doktor daha iyi yapar yaşın kaçtı ? yaştan dolayı bazn kanda rısk yuksek cıkabılıyormus ama en ıyısı doktora danısmak ınsaallah önemli değildir
bugün tam 16+0 bir çıkıntı bile yok ahah hiç çıkmayacak gibi gelmeye başladıBenimde yok daha göbek canım :) aynıyız seninle hafta olarak. Bende sık idrara çıkmaya başladım ama gece sadece bi kere çıkıyorum çünkü resmen baygın gibi uyuyorum asla uyanamıyorum sabah 11 oluyo ben nerdeyse ağlıyarak uyanıcam o derece bi uykum oluyo. Öğlen uykusuna alıştırıyım bari kendimi en azından sabah erken kalkarım.
aynen canım bende yatmadan suyu kesiyorum bi tek yatarken kan ilacını içerken bir bardak suyla içiyorum sabaha kadar 3 kere vc ye çıkarıyor beni herhalde göbek çıkmadığı için baskı yapıyor çıksa biraz rahatlıcaz içten sıkıştırıyor bizimkiAynen canım ben de sürekli tuvalete gidiyorum hatta ilk haftalarda daha çok olur diyorlar ama ben ilk haftalarda çok sık gitmezdim şimdi arttı benim de ilginç bi şekilde. 1 bardak su içsem bile çok sık tuvalete çıkartıyor
Ay canım sende de mi var o cins görümceden :))) Allah sabır versin. Ben olsam büyük olay çıkartırdım ama dışardan konuşması da kolay tabi ki :)İlk zamanlar çok yadırgıyordum abi kardeş değil de sevgili gibilerdi.Daha yeni evliyiz abisinin kucağına oturup en çok beni seviyorsun abi dimi diye surat yapardı yaş o zaman 28 bu arada. Ve daha bir çok şey ben önce eşime bunun yanlış olduğunu empoze etmeye çalıştım benim erkek kardeşim yok keşke olsaydı da ben de senin kardeşin gibi ona sırtımı dayayıp kucağona oturup en çok onu sevdiğimi dile getirseydim falan dedim böyle böyle her yaptığı hareketten rahatsızlığımı empati yoluyla eşime anlatmaya çalıştım yanlarında da eşime çok kıymetli davrandım onunla evliliğin ben kadar güzel olduğunu ikimizin de çok şanslı olduğumuzu falan . Bu dünyada senden bir tane vardı onu da ben aldım falan diye baya nispet yaptım mecburen . Böyle böyle söndü gitti alıştı banaama dediğim gibi zor zamanlardı hiç bıkmadan benim varlığımın bu adam için çok kıymetli olduğunu ispatlamaya çalıştım
Canım hiç stres yapma. Riskli görünüyor değerin, muhtemelen amniyosentez yaptır ya da fetal DNA testi yaptır diyecekler. Karar senin ama şunu unutma bu ikili test tanı testi değil. Olasılık testi. Olasılık yüksek olsa da çocuğu normal olan çok kişi tanıyorum. Benim içime iyi olduğu doğuyor. Sen de iyi düşün. Eğer içine sinmiyorsa amniyosentez ya da kan testiyle fetal DNA yaptırırsın.
İnşâAllah bi sorun çıkmaz canımAy canım sende de mi var o cins görümceden :))) Allah sabır versin. Ben olsam büyük olay çıkartırdım ama dışardan konuşması da kolay tabi ki :)
Canım hiç stres yapma. Riskli görünüyor değerin, muhtemelen amniyosentez yaptır ya da fetal DNA testi yaptır diyecekler. Karar senin ama şunu unutma bu ikili test tanı testi değil. Olasılık testi. Olasılık yüksek olsa da çocuğu normal olan çok kişi tanıyorum. Benim içime iyi olduğu doğuyor. Sen de iyi düşün. Eğer içine sinmiyorsa amniyosentez ya da kan testiyle fetal DNA yaptırırsın.
Ay canım sende de mi var o cins görümceden :))) Allah sabır versin. Ben olsam büyük olay çıkartırdım ama dışardan konuşması da kolay tabi ki
Canım yanlış hatırlamıyorsam sen de 30 lu yaşlarındaydın dimi ? Benim bi ablamın da yaştan riskli çıkmıştı fatal DNA yaptılar çocuk 4 yaşında şuan . Ben 33 yaşındayım muhtemelen kan testlerinde benim de risk çıkacak perşembe günü ikili taramamİnşâAllah bi sorun çıkmaz canımRabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zormuş doktorum yaptırma demişti ama ben yaptırdım şimdi sonuca kötü çıkmış yazmış ben sana yaptırma dedim diyo böyle bi cevap mı olur Allah aşkına
Alıştım canım :)) şimdi değişse kızı garipserim öyle diyim :))Kuzum sen kız istiyordun ya erkek olmasına alıştın mı ? Benim aslnda isteğim yoktu ama içten içe kız beklemişim heralde hala garipsiyorum
Bende seviyorum valla uykuyu ne yalan söyliyim. Sabah uykusuna çok zor kalkarım artık annem geldiği zaman ona verip biraz uyurum napıyım :))bugün tam 16+0 bir çıkıntı bile yok ahah hiç çıkmayacak gibi gelmeye başladıben sıkışınca uyuyamıyorum hayatta yatmadan suyu keseyim diyorum yatarken kan ilacı içiyorum bir bardak suyla sabaha kadar 3 kez kalkıyorum benim önceden de uyku problemim vardı şimdi hem 12-1 den önce kalkamıyorum kalkıp bir şeyler yiyip uzanıyorum akşama doğru gene mayışıp uyuyorum 1-2 saat bebiş doğunca en çok uykuyu napıcam onu düşünüyorum
Amin canım hepimiz sağlıcakla doğuralım inşallah. Ağrılar sıkıntılar sorun değil yeterki bebeğim iyi olsun ama ağrı sancı olunca onun acısından değil de acaba bebeğe mi bişey oldu diye korkuyor insan:)İnşaAllah Canım Rabbim sağ salim doğum yapabilmeyi hepimize nasib etsin okadar sıkıntı sorundan sonra birşey olması çok zor ben baya kanama ağrı çektim cok şükür şuan sadece karın ağrım var oda gazdan herhalde cok gazım var gastritten dolayıda sürekli bulantı her sabah o asidi çokarmak cok zor boğazımı hep tahris etti Rabbim sonumuzu hayretsin inşaAllah:)
Evet canım olabilir ben de yatmadan önce az bi suyla ilaç içiyorum beni de çıkartıyor geceaynen canım bende yatmadan suyu kesiyorum bi tek yatarken kan ilacını içerken bir bardak suyla içiyorum sabaha kadar 3 kere vc ye çıkarıyor beni herhalde göbek çıkmadığı için baskı yapıyor çıksa biraz rahatlıcaz içten sıkıştırıyor bizimki
Evet kötü bir cevap olmuşİnşâAllah bi sorun çıkmaz canımRabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zormuş doktorum yaptırma demişti ama ben yaptırdım şimdi sonuca kötü çıkmış yazmış ben sana yaptırma dedim diyo böyle bi cevap mı olur Allah aşkına
Canım kilonu değerlerini falan normal yazdın de mi o da etkiliyorSağolun kızlar doktoruma mesaj attım İnşâAllah önemli bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?