Ney didin anlamadm Canım :))doktorunuzla iletişime geçmelisin canım yazmakla yazmamak arasında kaldım ama riskli çıkmış maalesef ama yinede doktorunla görüş bizden daha iyisini bilir
Annelik bu demek değilmi evham :)))Amin canım hepimiz sağlıcakla doğuralım inşallah. Ağrılar sıkıntılar sorun değil yeterki bebeğim iyi olsun ama ağrı sancı olunca onun acısından değil de acaba bebeğe mi bişey oldu diye korkuyor insan:)
Benim de bulantim oldugu gibi geri geldi bikac gundur baya kotuyum. Birde kuyruk sokumum oyle bir agriyoki oturup kalkamiyorum resmen bilmiyorum ne olcak benimki gecmeyecek heralde yaDün siteye giremedim canım gebeliğimin en zor günü açık ara farkla dündü. Çok kötüydüm. Bugün de geçmedi doktorumu aradım ben dayanamıyorum artık diye. Hastanede yoktu git sen dedi ilacı söylicem dedi serum taktı. Anca anca iyiyim. Zaman geçtikçe vücudun düzelmesi gerekmiyo muydu :) bulantısı çok olan arkadaşımın 4. ay bitince bitmiş bu haftalarda hastanede yatmış 5 gün. Ben doktorun yanında ağlamadım kendimi tuttum ama haklısın dirayetli gördü sanırım. Ense kalınlığı için bişey demedi canım. Sağlıklı görünüyo dedi. Burun kemiği görünüyo çok iyi dedi. Şimdilik kıza benziyo dedi :) ilaç için canım bi arkadaş eczane ismi söyledi ordan alcam ince düşüncen için çok teşekkür ederim
canım endıselenme bnmde ıcıme kotu bısey dogmuyor bak ezan okuyor duamdasn ınsaaşlah hepımız saglıkla kucagımza alacagız evlatlarımızı. bn sırf bu stresten dolayı yaptrmadım ensesıne baktık burnuna o kadar. yıne sen bılırsn arastır bnce ama amnıyosentes yaptrmaktansa kan testı varya yurt dısına gonderılıyorİnşâAllah bi sorun çıkmaz canımRabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zormuş doktorum yaptırma demişti ama ben yaptırdım şimdi sonuca kötü çıkmış yazmış ben sana yaptırma dedim diyo böyle bi cevap mı olur Allah aşkına
aynen bende öyle düşündüm hiç dayanamıyorum yoksa ay bide ilk bebek doğduğunda çok gelen giden olurmu acabaBende seviyorum valla uykuyu ne yalan söyliyim. Sabah uykusuna çok zor kalkarım artık annem geldiği zaman ona verip biraz uyurum napıyım :))
33 yaşındayım canım hakkımızdan hayırlısı olsun İnşâAllah sağlıklıdır bebeğimCanım yanlış hatırlamıyorsam sen de 30 lu yaşlarındaydın dimi ? Benim bi ablamın da yaştan riskli çıkmıştı fatal DNA yaptılar çocuk 4 yaşında şuan . Ben 33 yaşındayım muhtemelen kan testlerinde benim de risk çıkacak perşembe günü ikili taramam
Aynen canım tüp bebek olduğu için tüp bebek doktorum çok sakin karşıladı bişey olacağını sanmıyorum ama nipty yaptırın içiniz rahat olsun diye yazmış İnşâAllah bişey yoktur kuzum sağlıklıdırEvet kötü bir cevap olmuşyani Allah korusun eğer varsa birşey bilelim diye yaptırıyoruz. Eğer sorun görmüyorduysa merak etme sorun yok, yaştan dolayı risklidir falan gibi rahatlatabilirdi seni.
Sen olumsuz düşünme canım. Ben de dün aldım ikili sonucumu. Benimde yaşım 33 ve yaştan dolayı risk yazıyor. Ben amniyosentez ya da fetal DNA yaptırmayacağım.
Yazdım canım sadece kilom 56 hemşire kıyafetlerle bot ve montla ölçtü 60 yazmış doğru kilomu söylememe rağmenCanım kilonu değerlerini falan normal yazdın de mi o da etkiliyor
banada diyen oldu ama bn senın gibi düşünmedim bebeğin yediği helal giydiği haram derlerKızlar nasılsınız? Bu insanlarin bişeylerini verme konusunda ne düşünüyor sunuz ?
Cinsiyeti belli olduğundan beri oğlu olan tanıdıklar arıyor kıyafetlerinı sana ayırıyorum diye...
Ama bi sor ben giydirecek miyim...!
Bende sağol düşüncen için ama benim ilk çocuğum ilk kıyafetlerinı ve herşeyini ben almak istiyorum çok şükür alamayacak durumda değilim etrafında ihtiyacı olan varsa ona ver daha sevaptir diyorum.
2 kişiye aynı cevabı verdim bakalım daha neler olacak..
kacıncı haftadasın 14. haftaya kadar yapılıyor gecmedysn yarın gıt bıdaha yaptr farklı cıkmassa şaşırmamm :) bana doktor sonucta bunlar ıhtımal rahmn ıcını olanı Allah bılır yaptrmak ıstemessen anlarm ama ayrntılıyı yaptr dedı Allah korusun dogumdan sonra belkı bısey olur mudahale gerekır dıye oda.Yazdım canım sadece kilom 56 hemşire kıyafetlerle bot ve montla ölçtü 60 yazmış doğru kilomu söylememe rağmen
Haklısın canım doktorumda yaptırma dedi ama tüp bebek doktorum mutlaka yaptır dedi evet dediğin arkadaşla aynı merkezde tedavi olmuştuk gelsin bakalım nasıl yapmış onlar. Rabbim dualarını kabul etsin canım Allah razı olsun çok bekledik bu bebeği. İnşâAllah hepimiz sağlıkla hayırlısı ile alırız kucağımızacanım endıselenme bnmde ıcıme kotu bısey dogmuyor bak ezan okuyor duamdasn ınsaaşlah hepımız saglıkla kucagımza alacagız evlatlarımızı. bn sırf bu stresten dolayı yaptrmadım ensesıne baktık burnuna o kadar. yıne sen bılırsn arastır bnce ama amnıyosentes yaptrmaktansa kan testı varya yurt dısına gonderılıyorTurkuazvesari yaptrmıstı sanırım ondan yaptr hep rısksız hem cok guvnlı dıye bılıyorum. bunlar sadece bır ıhtımal tanı deıl bunu unutma lutfen
Kayınvalidemlerin tarafı bebek doğduktan 1 hafta sonra gelmeye başlarmış :/ insan 40ının çıkmasını bari bekler ya.aynen bende öyle düşündüm hiç dayanamıyorum yoksa ay bide ilk bebek doğduğunda çok gelen giden olurmu acaba
Aynen bende sevdiğim güvendiğim kişilerin giydiririm bebek sonuçta tabiki kendimizde alırız ama herkesin kendi tercihi ablamlara görümceme falan diyorum bazen bunları saklayın bize diye:)banada diyen oldu ama bn senın gibi düşünmedim bebeğin yediği helal giydiği haram derlerbirde bana vermek ısteyenler cok kullandıklarımı verdım ıyılerı ayırdm herkese veremem fılan dıyınce heralde bn gayet olumlu karşıladım
bnmkide tüp bebek o yüzden endişeni daha iyi anlayabiliyorum ama dua edicez Rabbim sağlklı hamilelik sağlıklı gebelik nasip etsin herkese evlatla sınav çok zor Allah korusunHaklısın canım doktorumda yaptırma dedi ama tüp bebek doktorum mutlaka yaptır dedi evet dediğin arkadaşla aynı merkezde tedavi olmuştuk gelsin bakalım nasıl yapmış onlar. Rabbim dualarını kabul etsin canım Allah razı olsun çok bekledik bu bebeği. İnşâAllah hepimiz sağlıkla hayırlısı ile alırız kucağımıza
Canım yarın 13+0 olacak. Artık nasip olursa İnşâAllah ayrıntılıyı yaptırırımkacıncı haftadasın 14. haftaya kadar yapılıyor gecmedysn yarın gıt bıdaha yaptr farklı cıkmassa şaşırmamm :) bana doktor sonucta bunlar ıhtımal rahmn ıcını olanı Allah bılır yaptrmak ıstemessen anlarm ama ayrntılıyı yaptr dedı Allah korusun dogumdan sonra belkı bısey olur mudahale gerekır dıye oda.
Amin canım İnşâAllah bundan öncekini de kromozom bozukluğu yüzünden kaybettim baştan pgt yaptırmadığıma çok pişmanımbnmkide tüp bebek o yüzden endişeni daha iyi anlayabiliyorum ama dua edicez Rabbim sağlklı hamilelik sağlıklı gebelik nasip etsin herkese evlatla sınav çok zor Allah korusun
hala yaptırabilirsin aslında ama bn dediğim gibi nt ve burun kemiğine daha çok guvenıyrm kan sonucundan o yuzdn onlara baktrdm kan vermedm kafam karısmasn dıyeCanım yarın 13+0 olacak. Artık nasip olursa İnşâAllah ayrıntılıyı yaptırırım
valla ben öyle düşünmüyorum ya bebeğin giydiği haram derler zaten nerde en uygun kıyafet var onlara bakıyorum bir kaç cicili bir şey dışında zaten almayacağım ne kadar giyiliyoki zaten vermek isteyen olursa hayır demem valla biraz ordan gelse biraz burdan kıyafet eksiği kalmaz hediye de geliyor zaten herkeste ayırıp vermez ben vermem mesela olursa ilerde 2. Çocuğumada giydiririmKızlar nasılsınız? Bu insanlarin bişeylerini verme konusunda ne düşünüyor sunuz ?
Cinsiyeti belli olduğundan beri oğlu olan tanıdıklar arıyor kıyafetlerinı sana ayırıyorum diye...
Ama bi sor ben giydirecek miyim...!
Bende sağol düşüncen için ama benim ilk çocuğum ilk kıyafetlerinı ve herşeyini ben almak istiyorum çok şükür alamayacak durumda değilim etrafında ihtiyacı olan varsa ona ver daha sevaptir diyorum.
2 kişiye aynı cevabı verdim bakalım daha neler olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?