2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim de bulantim oldugu gibi geri geldi bikac gundur baya kotuyum. Birde kuyruk sokumum oyle bir agriyoki oturup kalkamiyorum resmen bilmiyorum ne olcak benimki gecmeyecek heralde ya

canım endıselenme bnmde ıcıme kotu bısey dogmuyor bak ezan okuyor duamdasn ınsaaşlah hepımız saglıkla kucagımza alacagız evlatlarımızı. bn sırf bu stresten dolayı yaptrmadım ensesıne baktık burnuna o kadar. yıne sen bılırsn arastır bnce ama amnıyosentes yaptrmaktansa kan testı varya yurt dısına gonderılıyor Turkuazvesari yaptrmıstı sanırım ondan yaptr hep rısksız hem cok guvnlı dıye bılıyorum. bunlar sadece bır ıhtımal tanı deıl bunu unutma lutfen

Bende seviyorum valla uykuyu ne yalan söyliyim. Sabah uykusuna çok zor kalkarım artık annem geldiği zaman ona verip biraz uyurum napıyım :))
aynen bende öyle düşündüm hiç dayanamıyorum yoksa ay bide ilk bebek doğduğunda çok gelen giden olurmu acaba

Kızlar nasılsınız? Bu insanlarin bişeylerini verme konusunda ne düşünüyor sunuz ?
Cinsiyeti belli olduğundan beri oğlu olan tanıdıklar arıyor kıyafetlerinı sana ayırıyorum diye...
Ama bi sor ben giydirecek miyim...!
Bende sağol düşüncen için ama benim ilk çocuğum ilk kıyafetlerinı ve herşeyini ben almak istiyorum çok şükür alamayacak durumda değilim etrafında ihtiyacı olan varsa ona ver daha sevaptir diyorum.
2 kişiye aynı cevabı verdim bakalım daha neler olacak..

33 yaşındayım canım hakkımızdan hayırlısı olsun İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim

Aynen canım tüp bebek olduğu için tüp bebek doktorum çok sakin karşıladı bişey olacağını sanmıyorum ama nipty yaptırın içiniz rahat olsun diye yazmış İnşâAllah bişey yoktur kuzum sağlıklıdır

banada diyen oldu ama bn senın gibi düşünmedim bebeğin yediği helal giydiği haram derler birde bana vermek ısteyenler cok kullandıklarımı verdım ıyılerı ayırdm herkese veremem fılan dıyınce heralde bn gayet olumlu karşıladım

Yazdım canım sadece kilom 56 hemşire kıyafetlerle bot ve montla ölçtü 60 yazmış doğru kilomu söylememe rağmen
kacıncı haftadasın 14. haftaya kadar yapılıyor gecmedysn yarın gıt bıdaha yaptr farklı cıkmassa şaşırmamm :) bana doktor sonucta bunlar ıhtımal rahmn ıcını olanı Allah bılır yaptrmak ıstemessen anlarm ama ayrntılıyı yaptr dedı Allah korusun dogumdan sonra belkı bısey olur mudahale gerekır dıye oda.

Haklısın canım doktorumda yaptırma dedi ama tüp bebek doktorum mutlaka yaptır dedi evet dediğin arkadaşla aynı merkezde tedavi olmuştuk gelsin bakalım nasıl yapmış onlar. Rabbim dualarını kabul etsin canım Allah razı olsun çok bekledik bu bebeği. İnşâAllah hepimiz sağlıkla hayırlısı ile alırız kucağımıza

Aynen bende sevdiğim güvendiğim kişilerin giydiririm bebek sonuçta tabiki kendimizde alırız ama herkesin kendi tercihi ablamlara görümceme falan diyorum bazen bunları saklayın bize diye:)

bnmkide tüp bebek o yüzden endişeni daha iyi anlayabiliyorum ama dua edicez Rabbim sağlklı hamilelik sağlıklı gebelik nasip etsin herkese evlatla sınav çok zor Allah korusun

Canım yarın 13+0 olacak. Artık nasip olursa İnşâAllah ayrıntılıyı yaptırırım

bnmkide tüp bebek o yüzden endişeni daha iyi anlayabiliyorum ama dua edicez Rabbim sağlklı hamilelik sağlıklı gebelik nasip etsin herkese evlatla sınav çok zor Allah korusun
Amin canım İnşâAllah bundan öncekini de kromozom bozukluğu yüzünden kaybettim baştan pgt yaptırmadığıma çok pişmanım

valla ben öyle düşünmüyorum ya bebeğin giydiği haram derler zaten nerde en uygun kıyafet var onlara bakıyorum bir kaç cicili bir şey dışında zaten almayacağım ne kadar giyiliyoki zaten vermek isteyen olursa hayır demem valla biraz ordan gelse biraz burdan kıyafet eksiği kalmaz hediye de geliyor zaten herkeste ayırıp vermez ben vermem mesela olursa ilerde 2. Çocuğumada giydiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…