2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kayınvalidemlerin tarafı bebek doğduktan 1 hafta sonra gelmeye başlarmış :/ insan 40ının çıkmasını bari bekler ya.
ya valla ben o konuda çok sıkıntıdayım naparım diye bide sizden çıkmayız artık falan gibi konuşuluyo bebek bu oyuncak değil ki zaten yeni doğuyo kucağa gelmez sevilmez bir şey yapılmaz yani nedir bu merak anlamadım ben çok kucağa verip elletmekte istemem yani bi alışma süreci var bırakında anne baba alışsın bi sonra zaten sevilir dimi

Ben hıç olumlu bakamadım bilemiyorum valla..
Yani eşya falan olsa kısa süreli kullanılan ama kıyafet alacağımı sanmıyorum..

Ben hic sıcak bakamadım bilemiyorum.. Bir giydiğini bir daha giydiremiyorum çünkü çok hızlı büyüyor hepsi yeni tek sefer giydi gibi cümleler de kurdu ama yine de olumlu olamadım.

Gripten dökülüyordum ama yine rahat duramadım gezdim geldim
Hem hapsırıyorum hem gezıyorum napaaaalımmmmmm yarın ah vaah derim artık

Bende senin gibi düşünüyordum ama bizim hakime hanim bile dedi ki kıyafete para dökme annene söyle haber etsin herkese, çok çabuk büyüyorlar hem de beze falan o kadar para gidiyor ki. Çocuğun arabasını bile başkasından almış.

Ben hic sıcak bakamadım bilemiyorum.. Bir giydiğini bir daha giydiremiyorum çünkü çok hızlı büyüyor hepsi yeni tek sefer giydi gibi cümleler de kurdu ama yine de olumlu olamadım.
yok canım diyenler kötü niyetle demiyor atıyorum bana dese napıyım elalemin eskisini derim ama bebek olunca iş ayrı oluyor büyük şeyleri istemem mesela ama kıyafet ayrı oluyor tabi herkesde giydirmek istemez

Bi haftadır raporluydum halsizlik öksürük Boğaz ağrısı iki gündür serum yiyorum yarın artık okula gitmem lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum
Seni öyle iyi anlıyorum ki. Bu hafta çok istedim bol bol kar yağsın iki hafta tatil olsun diye. Normalde derslere girmeyi çocuklarla uğraşmayı çok severim. Bu senem hep dışarı çıkıyorum diye ağlayarak geçti. Yarın sabah bi kendine bak canım çok kötü olursan yine rapor al. Ben bi kere çok kötü olduğumda inanılmaz zorlayarak gitmiştim gün asla geçmiyor. Ne yapalım bu yıl böyle. Arkadaşıma da dedim bu sene planladığım gibi gitmedi ne raporlar ne okul ne ben. Napalım artık inan elimizden de bişey gelmiyo ki. İnşallah bu hafta geçer de vücut düzelir kafa olarak rahatlarız artık

Genelde olumlu bakıliyor sanırım..
Bilmiyorum ilk çocuk tecrübesizligimi bencilliğimi bende ki..

Ben genelde yan yatıyorum uyurken ona rağmen uyanıyorum. Ama haklısın tuvalet varmış gibi uyanıyorum ama yok yani. Sağa doğru yatmakta ben de zorlanıyorum bak sola yatarak uyuyabiliyorum. Aaa öyle miymiş haberim yoktu. Kontrole gittiğinde doktor ultrasondan baksın bakalım kanama alanları geçtiyse belki bırakırsın ilacı

yok canım diyenler kötü niyetle demiyor atıyorum bana dese napıyım elalemin eskisini derim ama bebek olunca iş ayrı oluyor büyük şeyleri istemem mesela ama kıyafet ayrı oluyor tabi herkesde giydirmek istemez

Muhakkak ki kötü niyet görmüyorum düşünmüyorum..
Ama ben olumlu bakamadım canım bilmiyorum 2. olsa herşeyi bilsem belki ona göre fikrim olur da şuan ki aklım bu..

Bu hafta ailem gelecek tek yapamıyorum diye. Ben de destek olurlar bana diye istedim. Normalde bu hafta geçmesi gerekiyordu tüm semptonların dimi 12 bitti.

Benim de bulantim oldugu gibi geri geldi bikac gundur baya kotuyum. Birde kuyruk sokumum oyle bir agriyoki oturup kalkamiyorum resmen bilmiyorum ne olcak benimki gecmeyecek heralde ya
Ayyy çok geçmiş olsun. Bulantı ara ara geri geliyo sanırım. Benim de şu üç günüm baya kötüydü. Kabızdan dolayı mı oturamıyosun acaba. Bol bol uzan evdeyken bulantı hafifliyo sanki öyle

Muhakkak ki kötü niyet görmüyorum düşünmüyorum..
Ama ben olumlu bakamadım canım bilmiyorum 2. olsa herşeyi bilsem belki ona göre fikrim olur da şuan ki aklım bu..
aynen canım yok anlıyorum herkes istemez zaten benimde ilk çocuk ama çoğu kişiden öyle duydum bide kıyafetler o kadar pahalı ki ufacık çoraplar bile 10 tl ilk zamanlar hem çok fazla kıyafete ihtiyacı olacak zıbın falan ama bi o kadar da çabuk küçülecek 3 ayda bir baştan dolap düzmek gerekiyor bebeğe o yüzden gelene hayır diyemiciim

Merhaba anneler

Eltiler, görümceler, kayınvalideler konuşulmuş.
Benim eltim, gorümcem yok ama kayınvalidem yokluklarını aratmıyor sağ olsun çok fena çok. Anlatsam roman olur.

Bugün bebisimizin ilk eşyasını aldık. Insallah saglikla kullanmakta nasip olur.

Eklentiler

• Screenshot_20181216-194905.webp
    33 KB · Görüntüleme: 149
Evet canım bakacakmış ona göre bıraktıracak jelimi hayırlısı olsun

Ayyy biliyorum bu modeli ben de Mamas Papas ile bu model arasında gidip gelmiştim.e-bebekte en son baktığımda 1.800 liraydı fiyatı,ve kumaşı filan ciddi anlamda çok güzeldi.İyi günlerde kullan canım biz Şubattaki e-Bebek indirimini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…