ya valla ben o konuda çok sıkıntıdayım naparım diye bide sizden çıkmayız artık falan gibi konuşuluyo bebek bu oyuncak değil ki zaten yeni doğuyo kucağa gelmez sevilmez bir şey yapılmaz yani nedir bu merak anlamadım ben çok kucağa verip elletmekte istemem yani bi alışma süreci var bırakında anne baba alışsın bi sonra zaten sevilir dimiKayınvalidemlerin tarafı bebek doğduktan 1 hafta sonra gelmeye başlarmış :/ insan 40ının çıkmasını bari bekler ya.
banada diyen oldu ama bn senın gibi düşünmedim bebeğin yediği helal giydiği haram derlerbirde bana vermek ısteyenler cok kullandıklarımı verdım ıyılerı ayırdm herkese veremem fılan dıyınce heralde bn gayet olumlu karşıladım
valla ben öyle düşünmüyorum ya bebeğin giydiği haram derler zaten nerde en uygun kıyafet var onlara bakıyorum bir kaç cicili bir şey dışında zaten almayacağım ne kadar giyiliyoki zaten vermek isteyen olursa hayır demem valla biraz ordan gelse biraz burdan kıyafet eksiği kalmaz hediye de geliyor zaten herkeste ayırıp vermez ben vermem mesela olursa ilerde 2. Çocuğumada giydiririm
İyi yapmışsın canım hiç kafamı karıştırmayayım bence daha fazla :)hala yaptırabilirsin aslında ama bn dediğim gibi nt ve burun kemiğine daha çok guvenıyrm kan sonucundan o yuzdn onlara baktrdm kan vermedm kafam karısmasn dıye
Bi dor onu da kuzum doğru olmalıymış kiloYazdım canım sadece kilom 56 hemşire kıyafetlerle bot ve montla ölçtü 60 yazmış doğru kilomu söylememe rağmen
Tamam canım gidince sorayım İnşâAllahBi dor onu da kuzum doğru olmalıymış kilo
Bende senin gibi düşünüyordum ama bizim hakime hanim bile dedi ki kıyafete para dökme annene söyle haber etsin herkese, çok çabuk büyüyorlar hem de beze falan o kadar para gidiyor ki. Çocuğun arabasını bile başkasından almış.Kızlar nasılsınız? Bu insanlarin bişeylerini verme konusunda ne düşünüyor sunuz ?
Cinsiyeti belli olduğundan beri oğlu olan tanıdıklar arıyor kıyafetlerinı sana ayırıyorum diye...
Ama bi sor ben giydirecek miyim...!
Bende sağol düşüncen için ama benim ilk çocuğum ilk kıyafetlerinı ve herşeyini ben almak istiyorum çok şükür alamayacak durumda değilim etrafında ihtiyacı olan varsa ona ver daha sevaptir diyorum.
2 kişiye aynı cevabı verdim bakalım daha neler olacak..
yok canım diyenler kötü niyetle demiyor atıyorum bana dese napıyım elalemin eskisini derim ama bebek olunca iş ayrı oluyor büyük şeyleri istemem mesela ama kıyafet ayrı oluyor tabi herkesde giydirmek istemezBen hic sıcak bakamadım bilemiyorum.. Bir giydiğini bir daha giydiremiyorum çünkü çok hızlı büyüyor hepsi yeni tek sefer giydi gibi cümleler de kurdu ama yine de olumlu olamadım.
Seni öyle iyi anlıyorum ki. Bu hafta çok istedim bol bol kar yağsın iki hafta tatil olsun diye. Normalde derslere girmeyi çocuklarla uğraşmayı çok severim. Bu senem hep dışarı çıkıyorum diye ağlayarak geçti. Yarın sabah bi kendine bak canım çok kötü olursan yine rapor al. Ben bi kere çok kötü olduğumda inanılmaz zorlayarak gitmiştim gün asla geçmiyor. Ne yapalım bu yıl böyle. Arkadaşıma da dedim bu sene planladığım gibi gitmedi ne raporlar ne okul ne ben. Napalım artık inan elimizden de bişey gelmiyo ki. İnşallah bu hafta geçer de vücut düzelir kafa olarak rahatlarız artıkBi haftadır raporluydum halsizlik öksürük Boğaz ağrısı iki gündür serum yiyorum yarın artık okula gitmem lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum
Bende senin gibi düşünüyordum ama bizim hakime hanim bile dedi ki kıyafete para dökme annene söyle haber etsin herkese, çok çabuk büyüyorlar hem de beze falan o kadar para gidiyor ki. Çocuğun arabasını bile başkasından almış.
Ben genelde yan yatıyorum uyurken ona rağmen uyanıyorum. Ama haklısın tuvalet varmış gibi uyanıyorum ama yok yani. Sağa doğru yatmakta ben de zorlanıyorum bak sola yatarak uyuyabiliyorum. Aaa öyle miymiş haberim yoktu. Kontrole gittiğinde doktor ultrasondan baksın bakalım kanama alanları geçtiyse belki bırakırsın ilacıRahim büyüdükçe baskı yapıyormuş idrar kesesine sırt üstü yatmakta tetikliyormuş ben hep sol tarafıma yatabiliyorum sağa doğru yatınca midem iyice bulanıyor ne hikmetse.
Progesteron hormonun fazlası da zararmış canım pruloton iğne oluyordum doktorum iğneyi bırak fazla olursa bebekte otizm olabilir demiştiİnşâAllah bişey olmaz zarar vermez
yok canım diyenler kötü niyetle demiyor atıyorum bana dese napıyım elalemin eskisini derim ama bebek olunca iş ayrı oluyor büyük şeyleri istemem mesela ama kıyafet ayrı oluyor tabi herkesde giydirmek istemez
Bu hafta ailem gelecek tek yapamıyorum diye. Ben de destek olurlar bana diye istedim. Normalde bu hafta geçmesi gerekiyordu tüm semptonların dimi 12 bitti.bende asla içimde tutamam onu söylemezsem ıcımde kalır...Ben bıraz fazlayım ya annem sen kıme cektın dıyor
psıkoljk olarak kötüsün sen burdan hıssedılıyor keşke bır hava degışimi yapsan bıyerlere gıtsenız bır kendıne gelsen cok ıyı olurdu... cunku psıkljk olarak çok etkısı var...
Ayyy çok geçmiş olsun. Bulantı ara ara geri geliyo sanırım. Benim de şu üç günüm baya kötüydü. Kabızdan dolayı mı oturamıyosun acaba. Bol bol uzan evdeyken bulantı hafifliyo sanki öyleBenim de bulantim oldugu gibi geri geldi bikac gundur baya kotuyum. Birde kuyruk sokumum oyle bir agriyoki oturup kalkamiyorum resmen bilmiyorum ne olcak benimki gecmeyecek heralde ya
aynen canım yok anlıyorum herkes istemez zaten benimde ilk çocuk ama çoğu kişiden öyle duydum bide kıyafetler o kadar pahalı ki ufacık çoraplar bile 10 tl ilk zamanlar hem çok fazla kıyafete ihtiyacı olacak zıbın falan ama bi o kadar da çabuk küçülecek 3 ayda bir baştan dolap düzmek gerekiyor bebeğe o yüzden gelene hayır diyemiciimMuhakkak ki kötü niyet görmüyorum düşünmüyorum..
Ama ben olumlu bakamadım canım bilmiyorum 2. olsa herşeyi bilsem belki ona göre fikrim olur da şuan ki aklım bu..
Evet canım bakacakmış ona göre bıraktıracak jelimi hayırlısı olsunBen genelde yan yatıyorum uyurken ona rağmen uyanıyorum. Ama haklısın tuvalet varmış gibi uyanıyorum ama yok yani. Sağa doğru yatmakta ben de zorlanıyorum bak sola yatarak uyuyabiliyorum. Aaa öyle miymiş haberim yoktu. Kontrole gittiğinde doktor ultrasondan baksın bakalım kanama alanları geçtiyse belki bırakırsın ilacı
Ayyy biliyorum bu modeli ben de Mamas Papas ile bu model arasında gidip gelmiştim.e-bebekte en son baktığımda 1.800 liraydı fiyatı,ve kumaşı filan ciddi anlamda çok güzeldi.İyi günlerde kullan canım biz Şubattaki e-Bebek indirimini bekliyoruzMerhaba anneler
Eltiler, görümceler, kayınvalideler konuşulmuş.
Benim eltim, gorümcem yok ama kayınvalidem yokluklarını aratmıyor sağ olsunçok fena çok. Anlatsam roman olur.
Bugün bebisimizin ilk eşyasını aldık. Insallah saglikla kullanmakta nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?