2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Doktorun niye yaptırma dedi ki? Bide ikili testte riskli çıkıp şimdi sapasağlam 2 yaşında oğlu olan arkadaşım var. Yaşın kaç? Acaba birde eğitim araştırmaya mı gitsen kendi doktorun ne dedi

Bu hafta ailem gelecek tek yapamıyorum diye. Ben de destek olurlar bana diye istedim. Normalde bu hafta geçmesi gerekiyordu tüm semptonların dimi 12 bitti.
Ben acıkcası 12 sonrası daha rahatladım 13 olunca falan enerjım arttı sabahları daha ıyı uyandım.. bazen halsız gıbı de olsam dısarı bana çok iyi gelıyor... Insan sevdıgı seylerı yapınca daha mutlu oluyor ınsallah sende atlatıcaksın kafanda şartla kendını

Çok tesekkur ederim canim. Bizde diger travel sistem bebek arabalarindan almayi dusunuyorduk. Ileride baston tip lazim olacak diye buna karar verdik. Daha dogrusu eşim seçti. Kötü çıkarsa kendi düşünsün
E bebekte dün indirimdeymis ama cok dusmemis fiyati. Insallah subatta guzel indirimler olur.

Doktorun niye yaptırma dedi ki? Bide ikili testte riskli çıkıp şimdi sapasağlam 2 yaşında oğlu olan arkadaşım var. Yaşın kaç? Acaba birde eğitim araştırmaya mı gitsen kendi doktorun ne dedi
Kendi doktorum beni sinir etmekten başka bişey yapmıyor o sıkıntı çektim hepsini biliyor miyom ameliyatımı hiç bi doktor yapmazken bu doktorum yapmıştı iki tüpüm de alındı ayrı ameliyat oldum hepsi açık ameliyat oldu artı Haziran'da bi 11 haftalık bi kaybım var 7 yıllık evliyim. Bu 4. Tüp bebek öncesinde ki aşılama ve klomen tedavilerini hiç saymıyorum. Pimpirik olduğumuzu biliyor o yüzden yaptırmayın demiş güya. Bilemiyorum napcam başka test falan istemiyorum siz yaptırdınız mı ikili test?yaşım 33 canım

Bunu duyduğuma çok sevindim. Kendi doktorum da 16 ya kadar sürecek yapcak bişey yok dedi de benim sabrım kalmadı ki. Bu hafta ailemle daha iyi olacağıma inanıyorum. Bi kere daha gelmişlerdi o günler kussam da daha iyiydim. Bu hafta geçer inşallah artık

valla canım bugün benim eşimde kardeşimin arabasını alalım bize vermek istiyor ama biraz küflenmiş temizler kullanırsınız dedi dedi biraz bozuldum. Tabi ki eğer gereken şeyler varsa alınır ama tutup ben neden çocuğuma küflü şeyi temizletip kullanayım durum varsa çok şükür insan bazı şeyleri almak için hevesleniyor . Ama kardeşimin bir kaç temiz eşyası var bazı şeyler alınabilir yakınlardan yine de temiz temiz kullanmasından yanayım bebişin

Çok güzel canım hayırlı olsun bayada uyguna almışsın güzel sağlıklı günlerde kullanın İnşâAllah Darısı başımıza :)

Bende kaç hafta yedım ıstıfar ettım cok sınır bır durumdu ama ben yınede yedım oyle ekmekle kalaayım demedım yedım yıne de sonra geçtı cok sukur

İnşâAllah annen gelince rahatlarsın benim annem bi kaç hafta önce geldi gitti baya iyi geldi zorlada olsa sevdiğim şeylerden yedirdi ama şimdi yine kusmamak için zofer içiyorum gece 4te kalktık midem kaynıyo resmen kussam daha kötü olcam içtim ilacı bide öğlenleyin içtim öylelikle mideme bişeyler gidiyor

Ayyy çok geçmiş olsun. Bulantı ara ara geri geliyo sanırım. Benim de şu üç günüm baya kötüydü. Kabızdan dolayı mı oturamıyosun acaba. Bol bol uzan evdeyken bulantı hafifliyo sanki öyle
Benim hamilelikten once o kısımda sıkıntı vardi ama hamileligi etkilemez demislerdi. Simdi ciddi agri yapiyor. Son aylarda oturup kalkamayanlar varya resmen oyleyim 1 haftaya ikili test var o gün sorarim artik baksinlar sen simdi nasilsin bulanti falan ?

Ayıp etmiş doktor yani. O kadar zor süreçten sonra olan bebeği insan umursamaz davranamaz ki. Yaşın genç bence gayet. Ben ikili yaptırdım ama sonucu daha almadım. Benim de evliliğimin dördüncü yılı klomen çatlatma iğneleri rahim filmiyle olmadı. Bu yaz tüp bebek yaptıracaktık bende pko var kısmet beklenmeyen bebek. Kendi doktorum bu süreçlerde benimleydi ve o da biliyo pimpirikli ve baya panik biriyim bebeği kaybetmek istemiyorum. Bunu şu yüzden anlattım benim doktor buna rağmen ikili yaptı belki kötü çıkar diye es geçmedi yani. Doktora çok şaşırdım. Yazdığı mesaja da şaşırdım. İnsan o değer önemli değil der ne bileyim başka test yaparız gönlünü rahat tut der nasıl mesaj o öyle. Canım istersen başka doktora da git olmadı başka doktorlar da baksın senin içinin rahat etmesi önemli şuanda

Bende kaç hafta yedım ıstıfar ettım cok sınır bır durumdu ama ben yınede yedım oyle ekmekle kalaayım demedım yedım yıne de sonra geçtı cok sukur
Çok sevindim aslında bi kere ben de denedim bulandığı halde zorlayıp yemiştim sindiremedim o beni daha kötü yapınca bidaha denemedim. Kan ilacı verdi mi doktor peki o nasıl etkiledi

Çok güzel canım hayırlı olsun bayada uyguna almışsın güzel sağlıklı günlerde kullanın İnşâAllah Darısı başımıza :)
Cok tesekkur ederim canim.
Sonsuz secenek var nerseyse. Secmek zor oluyor. Fiyatta gercekten iyi geldi bize.
Daha iyileri sizin olsun canim❤Saglikli iyi gunlerde kullanalim.

Pentinin taytını bende begendım ınce rahat ve kendınden cok hafıf parlak aldım hemen:) emzırme sütyeni de aldım taktım baya rahat geldı bana aklınızda olsun...
Ben pentide bedenimi bulamadim. Bugün tesadüfi üsküdardaki bir camasircidan aldim hatta giydim acayip rahat pentidekinin yari fiyati idi 2 tane aldim.farkli renk emzirme sutyenine daha ihtiyac duymadim hic nasil.bir rahatligi var ?

Hani psikolojik olarak da iyi hissetcem. Ne zamandır sadece işe gittim geri kalan zamanda hep yataktayım. Bu aralar ayağa kalkınca müthiş baş dönmesi göz kararması yaşıyorum geçer inşallah. Kaçıncı haftandasın. Aslında ben şey keşfettim. Midem çok bulanınca kendimi bırakıp kusup ardından su içip bişeyler yemek daha iyi yaptı beni. Midede kalanlar da mide ağrısı yapıyo bence. Bunu bi dene canım daha kötü olursan eski sisteme geri dönersin

Çok sevindim aslında bi kere ben de denedim bulandığı halde zorlayıp yemiştim sindiremedim o beni daha kötü yapınca bidaha denemedim. Kan ilacı verdi mi doktor peki o nasıl etkiledi
Benim doktorum zorlayarak hicbirsey yeme demisti daha cok tiksinir ve asla yemek istemezsin demisti 1 2 denedigim.seyde de oyle olmustu. O sebepten süt tavuk ve yumurtayi yemeyi bile denemiyorum artik ama ben diger bircok seyi rahatlikla yiyebiliyorum cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…