- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Bana hastanaye cok gelen oldu ve eve cıkınca eve gelenımde baya oldu sagolsunlar ben memnun oldum aslında hıc kötü etki yapmadı bende...hatta kımse benı yatarken gormedı kız yatsanaa ne dolaşıyorsun dıyorlardıKayınvalidemlerin tarafı bebek doğduktan 1 hafta sonra gelmeye başlarmış :/ insan 40ının çıkmasını bari bekler ya.
Ben ikiliyi henüz yaptirmadim bu haftasonu olacak ama yerinde olsam bir arastirma hastanesine giderim canim bu testlerin kesinligi yokmus cünkü arti olarak fetal dna ve amniyosentez yaptirabilirsin bir secenek olarak. Bu arada doktorunun uslubu cok kotu degistirmeyi dusundun mu hic ? Ne kadar üzmüş seniKendi doktorum beni sinir etmekten başka bişey yapmıyor o sıkıntı çektim hepsini biliyor miyom ameliyatımı hiç bi doktor yapmazken bu doktorum yapmıştı iki tüpüm de alındı ayrı ameliyat oldum hepsi açık ameliyat oldu artı Haziran'da bi 11 haftalık bi kaybım var 7 yıllık evliyim. Bu 4. Tüp bebek öncesinde ki aşılama ve klomen tedavilerini hiç saymıyorum. Pimpirik olduğumuzu biliyor o yüzden yaptırmayın demiş güya. Bilemiyorum napcam başka test falan istemiyorum siz yaptırdınız mı ikili test?yaşım 33 canım
Daha bugün internette okudum önceden kabızlık sorunu yaşayanlar gebelikte sıkıntı artarmış. Ben de kan ilacına başladım o kabız yaptı ondan baktım. Doktordan kabızlık ilacı isticem. Benim aynı canım ya haftasonum yatakta kıvrınarak geçti öyle inşallah bu hafta artık geçerBenim hamilelikten once o kısımda sıkıntı vardi ama hamileligi etkilemez demislerdi. Simdi ciddi agri yapiyor. Son aylarda oturup kalkamayanlar varya resmen oyleyim 1 haftaya ikili test var o gün sorarim artik baksinlar sen simdi nasilsin bulanti falan ?
Çok sevindim canım. Rahat yemek çok iyi aslında bebek de sen de hızlıca toparlarsın. Genelde benim hayat ekmek kuruyemiş meyve ekseninde :))Benim doktorum zorlayarak hicbirsey yeme demisti daha cok tiksinir ve asla yemek istemezsin demisti 1 2 denedigim.seyde de oyle olmustu. O sebepten süt tavuk ve yumurtayi yemeyi bile denemiyorum artik ama ben diger bircok seyi rahatlikla yiyebiliyorum cok sükür
güle güle kullan canım bende baston lazım oluyor diye baston aldım üstüne puseti takılıyor aynı bu şekildeMerhaba anneler
Eltiler, görümceler, kayınvalideler konuşulmuş.
Benim eltim, gorümcem yok ama kayınvalidem yokluklarını aratmıyor sağ olsunçok fena çok. Anlatsam roman olur.
Bugün bebisimizin ilk eşyasını aldık. Insallah saglikla kullanmakta nasip olur.
Taytı mı dedın? Ben buldum bayada rahat hatta begendım... emzırme sütyenı kızımda kullandıgım ıcın kullanıslı hem ınce degıl dısardan kotu gorunmez hem rahat o açıdan..Ben pentide bedenimi bulamadim. Bugün tesadüfi üsküdardaki bir camasircidan aldim hatta giydim acayip rahat pentidekinin yari fiyati idi 2 tane aldim.farkli renk emzirme sutyenine daha ihtiyac duymadim hic nasil.bir rahatligi var ?
bızde kızımı eglendırmeye oyun parkına gotrduk gıtmısken bakayım dedım aldım hemen.. ben daha bebıse hıc bısey almadım cınsıyetı beklıyorum.. tesekkur ederım canımBugün bakacaktim güya. Bebişe esya bakmaktan bana sıra gelmedi.
Güle güle kullan canım.
Benim kabizlik sorunum yok yani hamilelikte ilk defa olmustu oda gecti cok sükür kabiz icin verdikleri ilacta magnesie calcine diye bir ilac benim midemi mahvetti icmedim bu sebepten dogal yollarla kabizla savasiyorum. Bana doktorum kan ilaci vermedi niye acaba ? Benim 9 ay bulanicak galiba ya gidip gidip geliyor baksana gecmeyecek gibiDaha bugün internette okudum önceden kabızlık sorunu yaşayanlar gebelikte sıkıntı artarmış. Ben de kan ilacına başladım o kabız yaptı ondan baktım. Doktordan kabızlık ilacı isticem. Benim aynı canım ya haftasonum yatakta kıvrınarak geçti öyle inşallah bu hafta artık geçer
Bende canım söylüyorumda hatta 40ı çıkmadan öpülmez hatta çıksa bile doktorlar önermiyor diye. Anlamazlarsa öpmeye kalktıkları zamanda söylerim valla öyle bi huyum vardır hiç çekinmem kimse benim çocuğumdan önemli değil neticede.ya valla ben o konuda çok sıkıntıdayım naparım diye bide sizden çıkmayız artık falan gibi konuşuluyo bebek bu oyuncak değil ki zaten yeni doğuyo kucağa gelmez sevilmez bir şey yapılmaz yani nedir bu merak anlamadım ben çok kucağa verip elletmekte istemem yani bi alışma süreci var bırakında anne baba alışsın bi sonra zaten sevilir dimi
Yiyemedigim olesiye tiksindigim seyler var bunlarin coguda cok sevdigim seyler garip sebzeler rahatsiz etmiyor hic birde meyve tabiÇok sevindim canım. Rahat yemek çok iyi aslında bebek de sen de hızlıca toparlarsın. Genelde benim hayat ekmek kuruyemiş meyve ekseninde :))
Bizde çok yakınlar hastaneye gelir normal tanıdıklarımız 40 çıkmadan gelmez yani şöyle söyliyim eve 40ı çıkmadan gidilmez. Burda öyle değilmiş adet herşeyin hayırlısı zaten bebek yatak odasında olucak allah izin verirse ben misafirlerin yanında olurum bebek uyuyor derim çok insan içine sokmak istememBana hastanaye cok gelen oldu ve eve cıkınca eve gelenımde baya oldu sagolsunlar ben memnun oldum aslında hıc kötü etki yapmadı bende...hatta kımse benı yatarken gormedı kız yatsanaa ne dolaşıyorsun dıyorlardı
bizde yakınlar zıyarete gelır... 40ı bıraz daha mesafelı oldugumuz tanıdıklar bekler mevlute gelırler...:)
Evet taytin bedenini bulamadim. Iki magazaya baktim l xl vardi denedim olmadi suanda acil ihtiyac olunca uskudarda buldum. Emzirme sutyenine de bi bakayim olmazsa ihtiyacim yok suan ama olursa diye kalsinTaytı mı dedın? Ben buldum bayada rahat hatta begendım... emzırme sütyenı kızımda kullandıgım ıcın kullanıslı hem ınce degıl dısardan kotu gorunmez hem rahat o açıdan..
ayrıca kampanya vardı zaten ıkı sutyen aldım bır norml bır emzırme oyuzden tayt bedava oldu :)
bızde kızımı eglendırmeye oyun parkına gotrduk gıtmısken bakayım dedım aldım hemen.. ben daha bebıse hıc bısey almadım cınsıyetı beklıyorum.. tesekkur ederım canım
Ya zaten alınmaz kı... bana okadar kişi geldi kimse dokunmadı sadece amaaan oyy oy yeriz bılmem ne zaten kıyamaz kımse almadılar yanı... 40ı cıktı da mevlut yapınca orda en yakınım yengem teyzem falan az alıp foto cektıler hemen bıraktılar kıyamazlar ben hıc tuhaf bısey yaşamadım. Sadece esımın bı akrabası dogumdan cıktım yaklasıp öpcektı esım ters ani tepkı verdı diye zaten bıdaha olmadı :)ya valla ben o konuda çok sıkıntıdayım naparım diye bide sizden çıkmayız artık falan gibi konuşuluyo bebek bu oyuncak değil ki zaten yeni doğuyo kucağa gelmez sevilmez bir şey yapılmaz yani nedir bu merak anlamadım ben çok kucağa verip elletmekte istemem yani bi alışma süreci var bırakında anne baba alışsın bi sonra zaten sevilir dimi
Benımde yok zaten :) normal takıyorum dogum ıcın aldım canım :)Evet taytin bedenini bulamadim. Iki magazaya baktim l xl vardi denedim olmadi suanda acil ihtiyac olunca uskudarda buldum. Emzirme sutyenine de bi bakayim olmazsa ihtiyacim yok suan ama olursa diye kalsin
Ben cok sakinmayi istemiyorum umuyorum ki yapmam ya ne bilim ufacik cocugu minciklayan varmi ki zaten bir gorurler giderler diye dusunmekteyim. Ama eger dusundugum gibi olmazsa hepsini kovalarim :))Bizde çok yakınlar hastaneye gelir normal tanıdıklarımız 40 çıkmadan gelmez yani şöyle söyliyim eve 40ı çıkmadan gidilmez. Burda öyle değilmiş adet herşeyin hayırlısı zaten bebek yatak odasında olucak allah izin verirse ben misafirlerin yanında olurum bebek uyuyor derim çok insan içine sokmak istemem
Mideyi kötü yaptıysa tabi içmek zor olur canım. Bana da kan ilacını yeni verdi. Ama içmesi çok zor. Ağrı, bulantı ve kabız yaptı. Bugün tam uykuya dalacağim anda içcem bakalım nolcak :) yok inşallah 9 ay bulanmaz canım yakın zamanda geçecek inanıyorum geçmeli geçmek zorunda :) 6.haftadan beri var bende sabrım pek kalmadı yaBenim kabizlik sorunum yok yani hamilelikte ilk defa olmustu oda gecti cok sükür kabiz icin verdikleri ilacta magnesie calcine diye bir ilac benim midemi mahvetti icmedim bu sebepten dogal yollarla kabizla savasiyorum. Bana doktorum kan ilaci vermedi niye acaba ? Benim 9 ay bulanicak galiba ya gidip gidip geliyor baksana gecmeyecek gibi
valla canım bugün benim eşimde kardeşimin arabasını alalım bize vermek istiyor ama biraz küflenmiş temizler kullanırsınız dedi dedi biraz bozuldum. Tabi ki eğer gereken şeyler varsa alınır ama tutup ben neden çocuğuma küflü şeyi temizletip kullanayım durum varsa çok şükür insan bazı şeyleri almak için hevesleniyor . Ama kardeşimin bir kaç temiz eşyası var bazı şeyler alınabilir yakınlardan yine de temiz temiz kullanmasından yanayım bebişin
Aaaaa pardon anladim. Ben suan takıyorsunuz sandimBenımde yok zaten :) normal takıyorum dogum ıcın aldım canım :)
Aaa aynısı bende de oldu. Hergün yediğim onsuz yaşayamam dediğim hiçbiseyi yiyemiyorum :) yediğim anda çıkarıyorum. Sebze yiyemiyorum asla. Meyve işte midem yanmadığı zaman yiyebiliyorumYiyemedigim olesiye tiksindigim seyler var bunlarin coguda cok sevdigim seyler garip sebzeler rahatsiz etmiyor hic birde meyve tabi
Bende senin gibi düşünüyorum canımBu kardeş biraz abartmış canım bozulmak da haklısın tabi küflü sey nedir insan söylemeye utanır yenisini hediye etsin onu verene kadar.. kısa süreli ihtiyaç duyulan elden ele olmayan şeyler alınır ama kıyafet ben kendim için de başkasından almayacagim için çocuğuma da almam canım..
Kan ilacini degistiriyorlar cok rahatsiz ederse diye biliyorum ben cok rahatsiz olursan sor olmazsa benim 8. Hafta bitmek uzereyken basladi bulantilar suan 12+2 hala ara ara devam ediyor bilemiyorum gececegine dair inancim azaliyorMideyi kötü yaptıysa tabi içmek zor olur canım. Bana da kan ilacını yeni verdi. Ama içmesi çok zor. Ağrı, bulantı ve kabız yaptı. Bugün tam uykuya dalacağim anda içcem bakalım nolcak :) yok inşallah 9 ay bulanmaz canım yakın zamanda geçecek inanıyorum geçmeli geçmek zorunda :) 6.haftadan beri var bende sabrım pek kalmadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?