2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşallah 9 ay sürmez canım ya. Ne bileyim şu uygulamalar var ya orda yazıyodu artık yenilenler bebeğe gidiyo diye ondan üzüldüm öyle. Yapcak bişey yok tabi. Bu hafta ailem gelecek bakalım belki annem dediğin gibi kokusuz yapar. Ben mutfağa hiç giremiyorum

Ayrıyeten iki doktorlada görüştüm birisi nipty diğeri ise amniyosentez önerdi biri pahalı şuan sırf içim rahatlasın diye o parayı verecek imkanım yok imkanım olsaydı belki amniyosentez de zaten çok riskli o riski göze alacağımı sanmıyorum

Yemek disinda hicbirseyle sorunum yok yemek kokuyor sadece bana parfüm vs. Kendim kullaniyorum hala deterjan kokusuna bayilirim. Banyoyla da cok sıkıntım yok diyelim. Hamilelikten once pirasayi bana hicbir guc yediremezdi sanirim. Bizimki sebzeci olacak belli :)) ben de düsük tansiyon hastasiyim ama limonun belli bir derecesi birsey yapmiyor tabi her su içmede olsa sıkıntı olur. Nane dene kokusu keskindir suyu bastirir tabi tiksinmiyorsan yada salatalik dene senin benden bayagi kötüymüs yalniz bende kafayi yedim diye dolaniyorum ortalikta Allah yardimcimiz olsun canim

Ben cok sakinmayi istemiyorum umuyorum ki yapmam ya ne bilim ufacik cocugu minciklayan varmi ki zaten bir gorurler giderler diye dusunmekteyim. Ama eger dusundugum gibi olmazsa hepsini kovalarim :))
Tabiki vardır canımm herkes senin gibimi düşünüyor sanıyosun? Ayrıca bazı insanlar mıncıklamaz sevmez ama gözüyle yer bitirir çocuğu. Bilmiyorum ben çok korkuyorum ya özellikle adetli birinin görmesi çocuğa hiç iyi gelmiyomuş ve ben buna inanıyorum. Bizim komşunun torununa 7 günlükken çok büyük bi bebek mevlüdü yaptılar hiç abartısız 60 kişi vardı hepsi kadın ordaki kadınlardan muhakkak adetli olanda vardır yani. Çocuk abartmıyorum hiç tam 6 ay boyunca nedensiz ağladı sadece annesini emdiği zaman susuyodu. Götürmedikleri doktor kalmadı gaz bile yokmuş ama sürekli ağlıyodu ben buna bağlıyorum valla.

Ben eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyorum normalde hiç evime gelmezler 1 buçuk senede sayılıdır ama çocuk olunca değişir bence dayanamazlar ona diye düşünüyorumm hatta diyorum niye gelmiyosunuz eltim olursa ona gidersen ciddi anlamda darılırım diyorum kayınvalideme ama yok genede gelmez hiç bizim gitmemizi beklerler ama kendileri gelmez.

Benim esimin ailesi esim eltim babannem donusumlu bakiyorlar cok sükür ben de mutfaga giremiyorum yani yemek yapmam falan imkansiz suan Allah sevdiklerimizi korusun basimizdan eksik etmesin resmen kimsem olmasaydi napardim bilmiyorum

Doktorun ne güzelmiş. Normalde gitti deyip umursamayabilirdi de. Aaaaa memorial yakın mı sana. Koray özbay a gitsene. Benim bulunduğum yere çok yakındı ona gidecektim ama oraya geçmiş. Yerine içime sinen başka hastanenin aynı yerde olduğu yer bulamadım zaten. Şimdi başkasına gidiyorum ama off doktor durumum da karışık benim. canım inşallah hepimiz güzel şeyler yaşayacağız

Haklisin canim o testler baya tuzlu ama ben olsam borc harc yapardim sanirim. Ama yaptirmayip saglikla kucagina alan cok insan taniyorum kuzum hic sikma canini Rabbim ne derse o

Çok sevindim canım olsun vitamin alıyosun yine. Banyolarım tam bi efsane geçiyor :) giriyorum bulandırıyo ağlıyorum kusuyorum ağlarken yıkanmaya devam sonra çıkıyorum titremeye devam :)) limon çok dokunuyo canım denedim de direk kafam gidiyo. Tiksinerek artık bişekilde içiyorum canım naneyi hiç denemedim ama. Evdeyken yine iyi yatakta inleyerek yatıyorum yine. Ama işte dışarı çıkmak esas bana işkence

Ya acikcasi Rabbim korur diye düsünüyorum ben tabiki sakinacagiz ama bu kadar ayrintili dusunmek olumsuz düsünmekte negatifi cagirmak gibi geliyor bana bizde ilk zamanlar cok yakinlar disinda kimse gelmez zaten mevlut konusuna da gelince ben onu 5 aylikken falan yapmayi planliyorum. Yada cekirdek aile icinde yapip kimseyi cagirmam canim. O kötü gözlülerden de Allah hepimizi korusun

Benim esimin ailesi esim eltim babannem donusumlu bakiyorlar cok sükür ben de mutfaga giremiyorum yani yemek yapmam falan imkansiz suan Allah sevdiklerimizi korusun basimizdan eksik etmesin resmen kimsem olmasaydi napardim bilmiyorum
Dışardan yemek gelmesi iyi oluyo canım. Evde pişen yemek kokusu bana gelirse onu da yiyemiyorum başkası yapsa bile. Ayy şu dönem geçse de bebek eşyası almaya başlasak :)

Ay bakalım bende hiç görmediğim için eşimin tarafında hiç bebek görmeye falan gitmedik bilmiyorum nasıl yaparlar nalarlar bende ciddi anlamda suratsız olurum zaten cesaret edemezler herhalde

ay altlı üstlü oturupta sizin gibi olanı da ilk defa duyuyorum iyimiş ama cidden sürekli gelmelerinden daha iyi hiiç alınma öyle bi durumda eltin düşünsün ahah

İyi günlerde kullan canım

Evet prenatest yaptırdım. %99’9 sonuç veriyor.. genel isimleri bu testlerin fetal dna.. Strongmom_

evet doktorum doktorluğunun ötesinde şahane bi insan
Ben Şişli memorialde tedavi oldum canım orada SGK geçmiyor ya bütçemi aşıyor fazlasıyla medipole gidiyorum. İnşâAllah canım herşey güzel olacak Allah'ın izniyle

Haklisin canim o testler baya tuzlu ama ben olsam borc harc yapardim sanirim. Ama yaptirmayip saglikla kucagina alan cok insan taniyorum kuzum hic sikma canini Rabbim ne derse o
Eşime kalsa hemen araştırmaya başladı yaptıralım diyor ama bakalım hakkımızdan hayırlısı olsun İnşâAllah

Doktorun vitamin vermedi mi canim ? Ben vitamin de kullaniyorum. Banyolarim benim de cok değişik geciyor. Iliksa usuyorum sicak yaparsam buhar oluyor nefes alamiyorum. Suyu basimdan doktugumde basim donuyor niye bilmiyorum. Tiksinme yok ama cok sukur limon kullanma ozaman canim cubuk tarcin ve naneyle icen arkadaslarim vardi. Suyun kokusunu bastirdigi icin tabi ben denemedim. Bu arada disari cikmak bana cok iyi geliyor. Hergun mutlaka cikmaya calisiyorum. Cikmadigim zaman aksine daha kötü oluyorum. Kabiz icin kuru kayisiyi suya atip oylede icebilirsin canim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…