- 15 Eylül 2012
- 8.445
- 6.898
- 398
Tamam canım bi düşünelim ne zaman yapılıyor belirli bi zamanı var mı?Bende yaptirdim en azindan risksiz amniyosentezde ki riskeler yok.icini rahatlatmak adina yaptir.bir cok genetik riske bakiliyor ayni anda.
Amin canım İnşâAllahAynen canim hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun. Temiz haberler alin insallah
Evet canım istanbuldayım hangi merkez acaba Türkiye'de yok diyor herkes yani ücretsiz olarak. Amin canım İnşâAllah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaStrongmom_ istanbuldasın galiba diyi mi canım ?izmire gelebilme şansın varsa.nift testini izmirde bir araştırma hastanesi ücretsiz yapıyor.türkiye de ücretsiz yapan tek yer.aklında olsun çok daha ucuza gelir.hayırlısı herşey yolunda gidecek insallah buna inanıyorum.sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini.
Öyle valla bol bol nazar duası okumak lazım :) allahtan anneme başım ağrıyor desem anında okumaya başlar o yönden şanslıyım duaların çok faydası oluyorOnu bende istemem cekilmesine de cok yakinlar haric musade etmem o kadar da degil ben zaten gondermek istedigime gonderirim. Birde cekip sosyal medyada yayinlayan var o ekstra beter o ufacik yavrucaklari da Allah korusun kem gozden
Gelmiyolar kuzum zaten ben ne dersem diyim :) ama cidden şuan takmıyorumda eltim olursa ona sürekli gidip gelirlerse kıskanırım kesin insanoğlu nankördürAyy ne güzelmiş. Sende durduk yere iş çıkartacaksın başına. Birak gelmesinler
Allahtan ramazana gelicek doğumumumuz zaten insanlar ramazan nedeniyle çok çıkamazlar diye düşünüyorum, sonrada bayram giricek araya falan.Regl olanin bakmamasi lazim diye biliyorum bende ama insanlar hassas olur mu hic sanmam.
Zaten yaz girecek araya ole bole yaz sonu yaparim bende mevlut muhtemelen.
12.haftadan sonra diye biliyorum.ben 2 3 hafta once yaptirdim nifty test zaten hepsinin ortak adi fetal dna diye geciyor.Tamam canım bi düşünelim ne zaman yapılıyor belirli bi zamanı var mı?
Sonrada koye gitsinler tatile gitsinler gezsinler biraz : )))Allahtan ramazana gelicek doğumumumuz zaten insanlar ramazan nedeniyle çok çıkamazlar diye düşünüyorum, sonrada bayram giricek araya falan.
Bizede bahset canım o stratejiden bizde kurtulalımBen bi anlatsam yaptıklarını herkesin ağzı açık kalırben artık hiç takmıyorum strateji geliştirdim keyfim çok yerinde o dertli
Vay harika taktikYa canım bi de 2-3 senedir sevgilisi var söylemiyor ama msjlaşmasını fln gördüm bi kaç kez yokmuş gibi davranıyor ve aile içinde ne oluyorsa sevgilisine anında aktarıyor bi kaç kez mesajını gördüm yanımda otururken, zaten telefon elinden düşmüyor, çocuk bütün evin içinden haberdar yani.. onun dışında konuşurken kesinlikle bahsetmiyor. Aslıbda aklıma bşey geldi bidaha isim konusu açılınca o çocuğun ismini söyleyip bu ismi mi koysam diycem bildiğini belli edeym biraz artıkbelki kendini geri çeker haddini öğrenir
tabi canım ne kadar mesafe o kadar iyi yakınlaştıkça suyu çıkıyor yüz göz oluyor insan iyi olmuş bizde çok yakınız ama senede 3 4 kere anca gelirler görümcem çok sık geliyodu bi ara ama haftanın 4 günü nerdeyse ve boş yani gereksiz sonra baktım işin suyu çıkıyor mesafemi koydum normalde böyle olupta çocuk içinde aa geliriz sizden çıkmayız vs denilmeside sinir bozucu onlar için doğurmuyorum yaKız iyi tabiki allaha şükür ama 1buçuk senedir 10 kere gelmemiştir buda ilginç. Öyle arayıpta sormaz tek kötü yanı biz gitmediğimizde aramadığımızda laf çarpar 1 hafta oldu aynı binadayız görüşmedik diye insanların yanında falan söyler ama kendin gel o zaman sende. Neyse bu ciddiyeti koyduk sanırım aramıza artık oda alıştı arada sırada görüşmemize böylesi daha iyi insan daha tatlı oluyor az görüşünce inan.
Aaa dogruuu yaa ben hazırana odaklanmısım bayram geçınce olur dıyordumAllahtan ramazana gelicek doğumumumuz zaten insanlar ramazan nedeniyle çok çıkamazlar diye düşünüyorum, sonrada bayram giricek araya falan.
Sonrada koye gitsinler tatile gitsinler gezsinler biraz : )))
Güle güle kullan canımMerhaba anneler
Eltiler, görümceler, kayınvalideler konuşulmuş.
Benim eltim, gorümcem yok ama kayınvalidem yokluklarını aratmıyor sağ olsunçok fena çok. Anlatsam roman olur.
Bugün bebisimizin ilk eşyasını aldık. Insallah saglikla kullanmakta nasip olur.
Geçmiş olsun canım insallah temız çıkar...Şu kasık ağrısı ve ateş basması hissi dünden beri devam ediyor , eşimle acile gittik ... Usg ile bakıldı bebekte sıkıntı yok çok şükür. Kan ve idrar verdim onları da beklemedim yarın zaten ikili için perinatoloji ye gideceğim o zaman alırım sonuçları. Umarım temiz çıkar herşey oh be derim artık.
Herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin
Sonuç ne oldu canım nasılsınUlaşamıyorum canım bende kendimi öyle rahatlatıyorum az ve devamı gelmedi diye çokta korkuyorum yollar çok kötü bir yere gitmek isteyenler hep yolda kaldı böyle olmasa hemen çıkardık ve 1.5 saat yol gidecegiz benim doktorum da haftasonu çalışmıyor gidersem onu da bulamayacagim büyük ihtimalle devam etmezse pazartesi yı bekleyeceğim ama günler nasıl geçer bilmiyorum
Dün gece yine acile geldik çıktığımızda saat 12 yi geçiyordu, bugün de kontrole geldim 2 gün daha rapor aldım içim yorgun valla bulantı ve öksürük olunca dinlenemiyorumSeni öyle iyi anlıyorum ki. Bu hafta çok istedim bol bol kar yağsın iki hafta tatil olsun diye. Normalde derslere girmeyi çocuklarla uğraşmayı çok severim. Bu senem hep dışarı çıkıyorum diye ağlayarak geçti. Yarın sabah bi kendine bak canım çok kötü olursan yine rapor al. Ben bi kere çok kötü olduğumda inanılmaz zorlayarak gitmiştim gün asla geçmiyor. Ne yapalım bu yıl böyle. Arkadaşıma da dedim bu sene planladığım gibi gitmedi ne raporlar ne okul ne ben. Napalım artık inan elimizden de bişey gelmiyo ki. İnşallah bu hafta geçer de vücut düzelir kafa olarak rahatlarız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?