2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet canım istanbuldayım hangi merkez acaba Türkiye'de yok diyor herkes yani ücretsiz olarak. Amin canım İnşâAllah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Onu bende istemem cekilmesine de cok yakinlar haric musade etmem o kadar da degil ben zaten gondermek istedigime gonderirim. Birde cekip sosyal medyada yayinlayan var o ekstra beter o ufacik yavrucaklari da Allah korusun kem gozden
Öyle valla bol bol nazar duası okumak lazım :) allahtan anneme başım ağrıyor desem anında okumaya başlar o yönden şanslıyım duaların çok faydası oluyor

Regl olanin bakmamasi lazim diye biliyorum bende ama insanlar hassas olur mu hic sanmam.
Zaten yaz girecek araya ole bole yaz sonu yaparim bende mevlut muhtemelen.
Allahtan ramazana gelicek doğumumumuz zaten insanlar ramazan nedeniyle çok çıkamazlar diye düşünüyorum, sonrada bayram giricek araya falan.

Vay harika taktik

tabi canım ne kadar mesafe o kadar iyi yakınlaştıkça suyu çıkıyor yüz göz oluyor insan iyi olmuş bizde çok yakınız ama senede 3 4 kere anca gelirler görümcem çok sık geliyodu bi ara ama haftanın 4 günü nerdeyse ve boş yani gereksiz sonra baktım işin suyu çıkıyor mesafemi koydum normalde böyle olupta çocuk içinde aa geliriz sizden çıkmayız vs denilmeside sinir bozucu onlar için doğurmuyorum ya

Allahtan ramazana gelicek doğumumumuz zaten insanlar ramazan nedeniyle çok çıkamazlar diye düşünüyorum, sonrada bayram giricek araya falan.
Aaa dogruuu yaa ben hazırana odaklanmısım bayram geçınce olur dıyordum bildiğin ramazanda dogurcam bu iyi mi kötü mü bilemedim

Şu kasık ağrısı ve ateş basması hissi dünden beri devam ediyor , eşimle acile gittik ... Usg ile bakıldı bebekte sıkıntı yok çok şükür. Kan ve idrar verdim onları da beklemedim yarın zaten ikili için perinatoloji ye gideceğim o zaman alırım sonuçları. Umarım temiz çıkar herşey oh be derim artık.

Herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin

Geçmiş olsun canım insallah temız çıkar...

Sonuç ne oldu canım nasılsın

Dün gece yine acile geldik çıktığımızda saat 12 yi geçiyordu, bugün de kontrole geldim 2 gün daha rapor aldım içim yorgun valla bulantı ve öksürük olunca dinlenemiyorum

Günaydın kızlar
Gaz sancısı çekiyorum sanırım. Biraz çıkartınca rahatlıyorum sonra yine iki büklüm oluyorum gaz yapacak hiç birşey de yiyip içmedim. Biraz üşütmüş olabilirim sadece. Sabaha kadar kıvrandım ne uyku ne dinlenme mahvoldu gecem... rezene çayı demişler gaz için, hamilelikte zararı var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…