Ben odamin kapisini kapayip cami acip ounde dikiliyorum. Havalandirana kadar cikmiyorum cogunlukla yada yemek yapilan saatlerde disarda olmaya calisiyorum. Evet bi an once gecsin insallah gerci ben 5 6 ayliktan sonra alacagim esya falan senin cinsiyet kizmi bellimi ?Dışardan yemek gelmesi iyi oluyo canım. Evde pişen yemek kokusu bana gelirse onu da yiyemiyorum başkası yapsa bile. Ayy şu dönem geçse de bebek eşyası almaya başlasak :)
Aynen canim hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun. Temiz haberler alin insallahEşime kalsa hemen araştırmaya başladı yaptıralım diyor ama bakalım hakkımızdan hayırlısı olsun İnşâAllah
Bende yaptirdim en azindan risksiz amniyosentezde ki riskeler yok.icini rahatlatmak adina yaptir.bir cok genetik riske bakiliyor ayni anda.Eşime kalsa hemen araştırmaya başladı yaptıralım diyor ama bakalım hakkımızdan hayırlısı olsun İnşâAllah
Tesekkur ederim canim. Sizde iyi gunlerde kullanin canim. Insallah kullanisli cikarlar.güle güle kullan canım bende baston lazım oluyor diye baston aldım üstüne puseti takılıyor aynı bu şekilde
Eşime kalsa her seyi alacağız. Daha 6 ay var dedim. 6 gün mü sandı kiTaytı mı dedın? Ben buldum bayada rahat hatta begendım... emzırme sütyenı kızımda kullandıgım ıcın kullanıslı hem ınce degıl dısardan kotu gorunmez hem rahat o açıdan..
ayrıca kampanya vardı zaten ıkı sutyen aldım bır norml bır emzırme oyuzden tayt bedava oldu :)
bızde kızımı eglendırmeye oyun parkına gotrduk gıtmısken bakayım dedım aldım hemen.. ben daha bebıse hıc bısey almadım cınsıyetı beklıyorum.. tesekkur ederım canım
Aaaa ozandan vazmigectin ? Neden :)Yemin ederim aynisini dusundum : )
Soyadimin onune ekleriz derim mecbur koymamiz gerekiyormus diye sonra bilir ben cift isim sevmem icim aciyacak ama bari soyadimdan vazgeceyim derim diye : )))
Bir yanimda koy soyadini diyor nasilsa bireyse bir sahisa ait degil azcik daha arastirayim : )
Vazgecmedim aslin.bir isim uzmani ile mesajlastim.dede nine ata cet isimleri onlarin iyi yada kotu kaderinide yukler enerjilerini tasimak zorunda birkmamak lazim vs dedi.Aaaa ozandan vazmigectin ? Neden :)
Cok tesekkur ederim canim❤katlama şekli benımkınden çok rahat oluyor kolay.. ama bızım uc tekerlek ve tekerlerı daha büyük... güle güle kullandın mınnoşunn rahat böyle sistem
yok yarın verır ben kızımda da sıkıntı yaşamadım.. en fazla kabızlık vs olur
Yanı hastaneye gelemeyen eve geldı çalışanlar ben bıraz uzak oturuyorum ama eve gelenler hep benım cok yakınlarım(
atıyorum halam teyzem kuzenlerım cok samımı arkadaslarım vs zaten bı hafta sonra kesıldı dıger samımı akrabalar vs hepsı mevlute geldı..
yanı yukarda da yazdıgım gıbı kımse kucagına almaya tesebbus bıle etmedı kı etmezler mantıksız :)))
yok bende baştan kıskanırım ben yaaa falan dıyordum ama zaten bebıs toparlayana kadar kımse almıyor( benden mı korkuyorlar bılmem)
Bılemıyorum çevrendekıler nasıl oyle hadsız degıllerse sorun yaşamazsın.
Bende 40ım çıkınca yapmayı düşünüyorum. Aynen tabiki adetli insanlar görüyor yakınlarından annen ablan vs. Ama bunu bilerek ve kötü olduğunuda bildiği halde gitmek bence kötülük yapmaktır böyle insanlardanda rabbim korusun. Bide en sevmediğim şey hastanedeyken çoğu kişinin mesajla bebeğin fotoğrafını istemek. O kadar tanıdığım doğum yaptı daha bi kez istemedim istememde.Ya acikcasi Rabbim korur diye düsünüyorum ben tabiki sakinacagiz ama bu kadar ayrintili dusunmek olumsuz düsünmekte negatifi cagirmak gibi geliyor bana bizde ilk zamanlar cok yakinlar disinda kimse gelmez zaten mevlut konusuna da gelince ben onu 5 aylikken falan yapmayi planliyorum. Yada cekirdek aile icinde yapip kimseyi cagirmam canim. O kötü gözlülerden de Allah hepimizi korusun
Kız iyi tabiki allaha şükür ama 1buçuk senedir 10 kere gelmemiştir buda ilginç. Öyle arayıpta sormaz tek kötü yanı biz gitmediğimizde aramadığımızda laf çarpar 1 hafta oldu aynı binadayız görüşmedik diye insanların yanında falan söyler ama kendin gel o zaman sende. Neyse bu ciddiyeti koyduk sanırım aramıza artık oda alıştı arada sırada görüşmemize böylesi daha iyi insan daha tatlı oluyor az görüşünce inan.Ay bakalım bende hiç görmediğim için eşimin tarafında hiç bebek görmeye falan gitmedik bilmiyorum nasıl yaparlar nalarlar bende ciddi anlamda suratsız olurum zaten cesaret edemezler herhalde
ay altlı üstlü oturupta sizin gibi olanı da ilk defa duyuyorum iyimiş ama cidden sürekli gelmelerinden daha iyi hiiç alınma öyle bi durumda eltin düşünsün ahah
Aile büyüklerinin isimleri icin ayni seyi duymustum. Bizim ailede cogunlukla koyulmaz o yüzden ama ne bileyim seninki soyisim sahsa ait değilki ayrica cok begendigim bir isim vazgecme bence hatta esim cok istiyor bu ismi :)) ikinci secenek ne peki ?Vazgecmedim aslin.bir isim uzmani ile mesajlastim.dede nine ata cet isimleri onlarin iyi yada kotu kaderinide yukler enerjilerini tasimak zorunda birkmamak lazim vs dedi.
Tereddut ettim.
Ama bu soyisim tek sahisa ait degil ki bilemedim o sebeple
Çok tesekkur ederim canimİyi günlerde kullan canım
Onu bende istemem cekilmesine de cok yakinlar haric musade etmem o kadar da degil ben zaten gondermek istedigime gonderirim. Birde cekip sosyal medyada yayinlayan var o ekstra beter o ufacik yavrucaklari da Allah korusun kem gozdenBende 40ım çıkınca yapmayı düşünüyorum. Aynen tabiki adetli insanlar görüyor yakınlarından annen ablan vs. Ama bunu bilerek ve kötü olduğunuda bildiği halde gitmek bence kötülük yapmaktır böyle insanlardanda rabbim korusun. Bide en sevmediğim şey hastanedeyken çoğu kişinin mesajla bebeğin fotoğrafını istemek. O kadar tanıdığım doğum yaptı daha bi kez istemedim istememde.
Ayy ne güzelmiş. Sende durduk yere iş çıkartacaksın başına. Birak gelmesinlerBen eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyorum normalde hiç evime gelmezler 1 buçuk senede sayılıdır ama çocuk olunca değişir bence dayanamazlar ona diye düşünüyorumm hatta diyorum niye gelmiyosunuz eltim olursa ona gidersen ciddi anlamda darılırım diyorum kayınvalideme ama yok genede gelmez hiç bizim gitmemizi beklerler ama kendileri gelmez.
Ya dimi bireye ait degil ki sonucta soyisim bu hemde guzel : )Aile büyüklerinin isimleri icin ayni seyi duymustum. Bizim ailede cogunlukla koyulmaz o yüzden ama ne bileyim seninki soyisim sahsa ait değilki ayrica cok begendigim bir isim vazgecme bence hatta esim cok istiyor bu ismi :)) ikinci secenek ne peki ?
Baston model mi aldigin araba acabaCok tesekkur ederim canim❤
Regl olanin bakmamasi lazim diye biliyorum bende ama insanlar hassas olur mu hic sanmam.Bende 40ım çıkınca yapmayı düşünüyorum. Aynen tabiki adetli insanlar görüyor yakınlarından annen ablan vs. Ama bunu bilerek ve kötü olduğunuda bildiği halde gitmek bence kötülük yapmaktır böyle insanlardanda rabbim korusun. Bide en sevmediğim şey hastanedeyken çoğu kişinin mesajla bebeğin fotoğrafını istemek. O kadar tanıdığım doğum yaptı daha bi kez istemedim istememde.
Bende olmaz diye dusunuyorum. Hem cok istiyorsan koy bence :))Ya dimi bireye ait degil ki sonucta soyisim bu hemde guzel : )
Hic ikinci secenek dusunmedim ben soyadim olmali dedim esim ozan diye sevmeye basladi cunku ama kerem ismini severim.
Dede amca dayi ismi olsa kaderdi enerjiydi tamamda soyisimde olmaz herhalde sanirim ole seyler.
Hos olur diye dusundum bakalim kismeti ne olacak : )Bende olmaz diye dusunuyorum. Hem cok istiyorsan koy bence :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?