2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dışardan yemek gelmesi iyi oluyo canım. Evde pişen yemek kokusu bana gelirse onu da yiyemiyorum başkası yapsa bile. Ayy şu dönem geçse de bebek eşyası almaya başlasak :)
Ben odamin kapisini kapayip cami acip ounde dikiliyorum. Havalandirana kadar cikmiyorum cogunlukla yada yemek yapilan saatlerde disarda olmaya calisiyorum. Evet bi an once gecsin insallah gerci ben 5 6 ayliktan sonra alacagim esya falan senin cinsiyet kizmi bellimi ?

@kanaryamm istanbuldasın galiba diyi mi canım ?izmire gelebilme şansın varsa.nift testini izmirde bir araştırma hastanesi ücretsiz yapıyor.türkiye de ücretsiz yapan tek yer.aklında olsun çok daha ucuza gelir.hayırlısı herşey yolunda gidecek insallah buna inanıyorum.sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini.

güle güle kullan canım bende baston lazım oluyor diye baston aldım üstüne puseti takılıyor aynı bu şekilde
Tesekkur ederim canim. Sizde iyi gunlerde kullanin canim. Insallah kullanisli cikarlar.
Eşime kalsa her seyi alacağız. Daha 6 ay var dedim. 6 gün mü sandı ki

Aaaa ozandan vazmigectin ? Neden :)

Aaaa ozandan vazmigectin ? Neden :)
Vazgecmedim aslin.bir isim uzmani ile mesajlastim.dede nine ata cet isimleri onlarin iyi yada kotu kaderinide yukler enerjilerini tasimak zorunda birkmamak lazim vs dedi.
Tereddut ettim.
Ama bu soyisim tek sahisa ait degil ki bilemedim o sebeple

Cok tesekkur ederim canim❤

Bende 40ım çıkınca yapmayı düşünüyorum. Aynen tabiki adetli insanlar görüyor yakınlarından annen ablan vs. Ama bunu bilerek ve kötü olduğunuda bildiği halde gitmek bence kötülük yapmaktır böyle insanlardanda rabbim korusun. Bide en sevmediğim şey hastanedeyken çoğu kişinin mesajla bebeğin fotoğrafını istemek. O kadar tanıdığım doğum yaptı daha bi kez istemedim istememde.

Kız iyi tabiki allaha şükür ama 1buçuk senedir 10 kere gelmemiştir buda ilginç. Öyle arayıpta sormaz tek kötü yanı biz gitmediğimizde aramadığımızda laf çarpar 1 hafta oldu aynı binadayız görüşmedik diye insanların yanında falan söyler ama kendin gel o zaman sende. Neyse bu ciddiyeti koyduk sanırım aramıza artık oda alıştı arada sırada görüşmemize böylesi daha iyi insan daha tatlı oluyor az görüşünce inan.

Vazgecmedim aslin.bir isim uzmani ile mesajlastim.dede nine ata cet isimleri onlarin iyi yada kotu kaderinide yukler enerjilerini tasimak zorunda birkmamak lazim vs dedi.
Tereddut ettim.
Ama bu soyisim tek sahisa ait degil ki bilemedim o sebeple
Aile büyüklerinin isimleri icin ayni seyi duymustum. Bizim ailede cogunlukla koyulmaz o yüzden ama ne bileyim seninki soyisim sahsa ait değilki ayrica cok begendigim bir isim vazgecme bence hatta esim cok istiyor bu ismi :)) ikinci secenek ne peki ?

Onu bende istemem cekilmesine de cok yakinlar haric musade etmem o kadar da degil ben zaten gondermek istedigime gonderirim. Birde cekip sosyal medyada yayinlayan var o ekstra beter o ufacik yavrucaklari da Allah korusun kem gozden

Ayy ne güzelmiş. Sende durduk yere iş çıkartacaksın başına. Birak gelmesinler

Ya dimi bireye ait degil ki sonucta soyisim bu hemde guzel : )
Hic ikinci secenek dusunmedim ben soyadim olmali dedim esim ozan diye sevmeye basladi cunku ama kerem ismini severim.
Dede amca dayi ismi olsa kaderdi enerjiydi tamamda soyisimde olmaz herhalde sanirim ole seyler.

Bugun kizimin maci vardi en önde izliyordum bir ara top uzerime dogru gelince reflekse kasildim galiba karnima agri gibi degilde baski gibi bisi oldu : ( ben unutuyorum hep gun icinde hamile olduğumu

Regl olanin bakmamasi lazim diye biliyorum bende ama insanlar hassas olur mu hic sanmam.
Zaten yaz girecek araya ole bole yaz sonu yaparim bende mevlut muhtemelen.

Bende olmaz diye dusunuyorum. Hem cok istiyorsan koy bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…