2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım neresi orası? Aydındayım ben. Arkadaşım için araştırmıştık geçen sene. Türkiye de hiç bir lab bu testi yapamıyor diye bir sonuca varmıştık. Eğer yapılıyorsa muazzam bişey.

Günaydın kızlar, dün peçeteye kan geldi demiştim, bugün bebeğimi gördüm çok şükür iyi, o kadar çok korktum ki, gece yine acildeydik bulantıdan, bugün mide yanması için gaviscon ve bulantı için zofer yazdı bu sefer düzenli kullan dedi bakalım artık acile gitmek istemiyorum, dün acildeki doktor canımı sıktı. Böyle durumlarda bazen gebeliğe son veriyoruz dedi, nasıl hamile kadına bunu der, ayrıca hiç duymadım böyle bi şey

Gözün aydın canım geçmiş olsun. Buarada dr yorgunluktan kafayı yemiş kanımca

mide bulantılarından dolayı mı son verebiliyoruz dedi.. yok artık kafayı yemiş ya bazı doktorlar.. hastanın hele ki hamile kadının psikolojisini hiç düşünmüyorlar.

Günaydın kızlar:) Ben düzgün su içemiyordum şu ilk 3 ayda. Bu aralar dişimi fırçalayınca acayip susuyorum yöntem buldum su içmek için

mide bulantılarından dolayı mı son verebiliyoruz dedi.. yok artık kafayı yemiş ya bazı doktorlar.. hastanın hele ki hamile kadının psikolojisini hiç düşünmüyorlar.
Şok olduk biz eşimle, kalakaldık öyle, kanamadan hiç bahsetmedim kendisine kimbilir o zaman ne derdi

kızlarr ilk gebeliği olup bebeğini hisseden var mı? dün göbeğimin sağ alt tarafında farklı kıpraşma çırpınma gibi bir şeyler hissettim tabi çok kısa süreli.. böyle mi hissediliyor ki acaba? doktor 20. haftada hissedersin demişti daha önceki randevuda..

geçmiş olsun canım bende de akşamları gaz sancısı oluyor hep.. ayaklarımızı sıcak tutmamız lazım rezeneyi bilemiyorm hiç bildiğim kdrıyla emzirirken öneriyolar.

bu nasıl bi doktordur ya bazı insanları cidden anlamıyorm bulantı nedeniyle gebeliğe son vermek nedir
Günaydın kızlar:) Ben düzgün su içemiyordum şu ilk 3 ayda. Bu aralar dişimi fırçalayınca acayip susuyorum yöntem buldum su içmek için
canım hala mı devam ediyor bulantın 16 haftalık olmuşsun?

ben sanki arada bişeyler hissediyorm ama emin değilim evde gbeğimi açıp izliyorm sürekli

acildeki doktor ne anlarmış.. saçmalamış yok öle bişi.. ben de kaç kere kanama yaşadım. Ben hiç acile gitmedim. hatta acil hemşiresine sordum dedim ki, acilde kanama için gelsem bu iğneyi yaparlar mı? yok dedi, bunlar pratisyen hekim anlamazlar.
o yüzden kanamam akşam bile olsa hep sabahı bekledim. Bazen ertesi gün gittim.

Çok şükür iki haftadır yok canım :) yani bulantılarımın gececeği haftadan önceki iki hafta top noktaya çıkmıştı her şeye midem bulanır olmuştu kusar olmuştum.sonra tık diye kesildim. Hala yağda kavrulan soğan kokusu midemi bulandırıyor yalnız

Ben de hissettimmmm 5-10 sn sürdü pıt pıt attı yerim onuuu

Hiç bilmiyorum zaten canım sıkkındı daha da çok sıktı

Biz de çok şaşırdık, hiç duymamıştım böyle bi saçmalığı ben kanamadan hiç bahsetmedim zaten, sürekli kusmaya başlayınca gittim, acilde bişey yapılmıyor kanama için ondan dün gitmek istememiştim

ben de dinliyorum kendimi sürekli

Gebeler Merhaba
Kafamı kurcalayan bir sorun var. Cumartesi doktora gittim. 3 aylık olana kadar folidoce kullan demişti bana şimdi ise folidoce keselim innate pronatal başlayalım doğuma kadar bunu iç dedi.
Ben eczaneye gittim neredeyse 4-5 eczane gezdim ama innate pronatal bulamadım. Daha sonra bi eczane depoda olduğunu söyledi. Ve getireceklermiş bugün teslim alacağım. Bu ilacı ararken bir eczane imom vereyim dedi. Muadiliymiş aynıymış içerikleri. Ben almadım doktora sormadan en azından bir ay içeyim randevumda sorarım dedim. İş yerimde bir hamilede imom kullanıyor.
Şimdi sorun şu ki 2. gebeliğim ilkinde elevit sonrada değiştirerek decavit kullandım 3 aydan sonra. omegayı da ayrıca 4. ayda başladı şimdi bunda hepsi var sanırım. ozaman 3 ayrı hap içiyordum bunun içeriği çok geniş. Omega için erken değilmi 3 ay?
Birde siz ne içiyorsunuz takviye olarak imom, innate pronatal? yada başka...
Bilgi verir misiniz

Bu arada cinsiyet sordum belli olmaz daha çok erken dedi dedim kemik yapısından falan anlaşılıyormuş biraz öyle deyince bir tahminde bulundu kız gibi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…