Canım neresi orası? Aydındayım ben. Arkadaşım için araştırmıştık geçen sene. Türkiye de hiç bir lab bu testi yapamıyor diye bir sonuca varmıştık. Eğer yapılıyorsa muazzam bişey.@kanaryamm istanbuldasın galiba diyi mi canım ?izmire gelebilme şansın varsa.nift testini izmirde bir araştırma hastanesi ücretsiz yapıyor.türkiye de ücretsiz yapan tek yer.aklında olsun çok daha ucuza gelir.hayırlısı herşey yolunda gidecek insallah buna inanıyorum.sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini.
Gözün aydın canım geçmiş olsun. Buarada dr yorgunluktan kafayı yemiş kanımcaGünaydın kızlar, dün peçeteye kan geldi demiştim, bugün bebeğimi gördüm çok şükür iyi, o kadar çok korktum ki, gece yine acildeydik bulantıdan, bugün mide yanması için gaviscon ve bulantı için zofer yazdı bu sefer düzenli kullan dedi bakalım artık acile gitmek istemiyorum, dün acildeki doktor canımı sıktı. Böyle durumlarda bazen gebeliğe son veriyoruz dedi, nasıl hamile kadına bunu der, ayrıca hiç duymadım böyle bi şey
mide bulantılarından dolayı mı son verebiliyoruz dedi.. yok artıkGünaydın kızlar, dün peçeteye kan geldi demiştim, bugün bebeğimi gördüm çok şükür iyi, o kadar çok korktum ki, gece yine acildeydik bulantıdan, bugün mide yanması için gaviscon ve bulantı için zofer yazdı bu sefer düzenli kullan dedi bakalım artık acile gitmek istemiyorum, dün acildeki doktor canımı sıktı. Böyle durumlarda bazen gebeliğe son veriyoruz dedi, nasıl hamile kadına bunu der, ayrıca hiç duymadım böyle bi şey
Teşekkür ederim, ben de çok şaşırdım bazı doktorlar gerçekten çok duyarsızGözün aydın canım geçmiş olsun. Buarada dr yorgunluktan kafayı yemiş kanımca
Şok olduk biz eşimle, kalakaldık öyle, kanamadan hiç bahsetmedim kendisine kimbilir o zaman ne derdimide bulantılarından dolayı mı son verebiliyoruz dedi.. yok artıkkafayı yemiş ya bazı doktorlar.. hastanın hele ki hamile kadının psikolojisini hiç düşünmüyorlar.
boşver onu canım ya belli ki sağlıklı bir yorum yapmamış.. çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlanırsın ve acile gitmek zorunda kalmazsınŞok olduk biz eşimle, kalakaldık öyle, kanamadan hiç bahsetmedim kendisine kimbilir o zaman ne derdi
geçmiş olsun canım bende de akşamları gaz sancısı oluyor hep.. ayaklarımızı sıcak tutmamız lazım rezeneyi bilemiyorm hiç bildiğim kdrıyla emzirirken öneriyolar.Günaydın kızlar
Gaz sancısı çekiyorum sanırım. Biraz çıkartınca rahatlıyorum sonra yine iki büklüm oluyorumgaz yapacak hiç birşey de yiyip içmedim. Biraz üşütmüş olabilirim sadece. Sabaha kadar kıvrandım ne uyku ne dinlenme mahvoldu gecem... rezene çayı demişler gaz için, hamilelikte zararı var mıdır?
bu nasıl bi doktordur ya bazı insanları cidden anlamıyorm bulantı nedeniyle gebeliğe son vermek nedirGünaydın kızlar, dün peçeteye kan geldi demiştim, bugün bebeğimi gördüm çok şükür iyi, o kadar çok korktum ki, gece yine acildeydik bulantıdan, bugün mide yanması için gaviscon ve bulantı için zofer yazdı bu sefer düzenli kullan dedi bakalım artık acile gitmek istemiyorum, dün acildeki doktor canımı sıktı. Böyle durumlarda bazen gebeliğe son veriyoruz dedi, nasıl hamile kadına bunu der, ayrıca hiç duymadım böyle bi şey
canım hala mı devam ediyor bulantın 16 haftalık olmuşsun?Günaydın kızlar:) Ben düzgün su içemiyordum şu ilk 3 ayda. Bu aralar dişimi fırçalayınca acayip susuyorumyöntem buldum su içmek için
ben sanki arada bişeyler hissediyorm ama emin değilim evde gbeğimi açıp izliyorm süreklikızlarr ilk gebeliği olup bebeğini hisseden var mı? dün göbeğimin sağ alt tarafında farklı kıpraşma çırpınma gibi bir şeyler hissettim tabi çok kısa süreli..böyle mi hissediliyor ki acaba? doktor 20. haftada hissedersin demişti daha önceki randevuda..
acildeki doktor ne anlarmış.. saçmalamış yok öle bişi.. ben de kaç kere kanama yaşadım. Ben hiç acile gitmedim. hatta acil hemşiresine sordum dedim ki, acilde kanama için gelsem bu iğneyi yaparlar mı? yok dedi, bunlar pratisyen hekim anlamazlar.Günaydın kızlar, dün peçeteye kan geldi demiştim, bugün bebeğimi gördüm çok şükür iyi, o kadar çok korktum ki, gece yine acildeydik bulantıdan, bugün mide yanması için gaviscon ve bulantı için zofer yazdı bu sefer düzenli kullan dedi bakalım artık acile gitmek istemiyorum, dün acildeki doktor canımı sıktı. Böyle durumlarda bazen gebeliğe son veriyoruz dedi, nasıl hamile kadına bunu der, ayrıca hiç duymadım böyle bi şey
Çok şükür iki haftadır yok canım :) yani bulantılarımın gececeği haftadan önceki iki hafta top noktaya çıkmıştı her şeye midem bulanır olmuştu kusar olmuştum.sonra tık diye kesildim. Hala yağda kavrulan soğan kokusu midemi bulandırıyor yalnızgeçmiş olsun canım bende de akşamları gaz sancısı oluyor hep.. ayaklarımızı sıcak tutmamız lazım rezeneyi bilemiyorm hiç bildiğim kdrıyla emzirirken öneriyolar.
bu nasıl bi doktordur ya bazı insanları cidden anlamıyorm bulantı nedeniyle gebeliğe son vermek nedir
canım hala mı devam ediyor bulantın 16 haftalık olmuşsun?
ben sanki arada bişeyler hissediyorm ama emin değilim evde gbeğimi açıp izliyorm sürekli
Ben de hissettimmmm 5-10 sn sürdü pıt pıt attı yerim onuuukızlarr ilk gebeliği olup bebeğini hisseden var mı? dün göbeğimin sağ alt tarafında farklı kıpraşma çırpınma gibi bir şeyler hissettim tabi çok kısa süreli..böyle mi hissediliyor ki acaba? doktor 20. haftada hissedersin demişti daha önceki randevuda..
Çok teşekkür ederim :)boşver onu canım ya belli ki sağlıklı bir yorum yapmamış.. çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlanırsın ve acile gitmek zorunda kalmazsın
Hiç bilmiyorum zaten canım sıkkındı daha da çok sıktıgeçmiş olsun canım bende de akşamları gaz sancısı oluyor hep.. ayaklarımızı sıcak tutmamız lazım rezeneyi bilemiyorm hiç bildiğim kdrıyla emzirirken öneriyolar.
bu nasıl bi doktordur ya bazı insanları cidden anlamıyorm bulantı nedeniyle gebeliğe son vermek nedir
ben sanki arada bişeyler hissediyorm ama emin değilim evde gbeğimi açıp izliyorm sürekli
Biz de çok şaşırdık, hiç duymamıştım böyle bi saçmalığı ben kanamadan hiç bahsetmedim zaten, sürekli kusmaya başlayınca gittim, acilde bişey yapılmıyor kanama için ondan dün gitmek istememiştimacildeki doktor ne anlarmış.. saçmalamış yok öle bişi.. ben de kaç kere kanama yaşadım. Ben hiç acile gitmedim. hatta acil hemşiresine sordum dedim ki, acilde kanama için gelsem bu iğneyi yaparlar mı? yok dedi, bunlar pratisyen hekim anlamazlar.
o yüzden kanamam akşam bile olsa hep sabahı bekledim. Bazen ertesi gün gittim.
ayyy ne güzell.. bebeğimin hareketi olduğunu düşünmek bile çok duygulandırıyor beniBen de hissettimmmm 5-10 sn sürdü pıt pıt attı yerim onuuu
ben de dinliyorum kendimi sürekligeçmiş olsun canım bende de akşamları gaz sancısı oluyor hep.. ayaklarımızı sıcak tutmamız lazım rezeneyi bilemiyorm hiç bildiğim kdrıyla emzirirken öneriyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?