2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
bana hiç o şekilde bişi diyen olmadı ama düşünüyorum da istemezdim sanırım. Dediğin gibi durumu olmayana verseler daha makbule geçer. Biz herşeyine özeniyoruz sonuçta.
Eşim de bebek arabasını birisinden bulalım diyor deliriyorum bir de dediği kişiler kuzenleri ve kardeşi. çocukları şimdi 5 yaşında en az.. zaten durumları da pek yok aldıkları iyi bişey de değildir. Napiyim ben onu ya deli ediyo beni

Bu çok guzelmis, güle güle kullansın bebişiniz. Katlanıp yer kaplamamasi harika. İlk Bebek olunca insan pek bişey bilmiyor bu ne kadarlık olana kadar kullanılabilir? Sonra ikinciyi almak zorunda kalıyor muyuz acaba?

hımm çok kusuyosan bebeği alalım diyor yani.. bunun doktorluk mesleğiyle alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Kendi içinde sıkıntıları olan birisi olabilir. Hayata bakışı bu demek ki, mazur görmek lazım

kızlar bana cevap yokmu hiç mi vitamin kulanmıyorsunuz bu ikisi aynı mı?

valla canım o bahsettiklerini hiç kullanmadım ben. 12. hafta için gittiğimde kan ilacına başlattı. ama içinde folik asitte var demirin.
Kan ilacına da erken başlattı gibi geliyor ama kullanıyorum.

canım ben de ı mom kullanıyorum.. multi vitaminlerin içeriği genelde birbirine benziyormuş omega var çoğunda.. 11. haftadan sonra başladım ama ı mom kokuyor bana. kapsül şeklinde olanlar daha iyiymiş bu bitince değiştirmeyi düşünüyorum.

:) ya gerçekten hala şaşkınım hatta bugün doktoruma dicektim acil doktorunuz böyle böyle diyor diye de neyse dedim

hayırlı olsun canım güle güle kullanın.

valla canım o bahsettiklerini hiç kullanmadım ben. 12. hafta için gittiğimde kan ilacına başlattı. ama içinde folik asitte var demirin.
Kan ilacına da erken başlattı gibi geliyor ama kullanıyorum.
İlk gebeliğimde banada sonlarda başlamıştı demiri. unuttum ama 3 aydan sonra başlamadığı kesin. Yinede veriyorsa zararı yoktur doktorun vardır bi bildiği

Cevap için tşkr ederim canım. Hiç kullanmadım innate yi de teslim almadım. Akşam alacağım 50 lira ücreti imom 35 miş acaba içinde kaç adet var ki. Fiyat sorun deil ama imom da aynıysa eczane eczane onu niçin gezmek zor biraz sanırım beğenirsem 3-4 kutu birden alacağım.

içinde kaç tane var hiç hatırlamıyorum canım ben 40 küsür liraya almıştım. uygunmuş senin bulduğun

kızlar selam bişey sormak istiyorum 11+2deyim temmuz annesi olucam nasip olursa 27sinde 2li tarama için randevu aldım eğitim araştırmadan normalde özele gidiyorum.
2li tarama testini devlet hastanesinde yaptıran oldu mu ? sonuç kaç güne çıkıyor siz bu yoldan geçtiniz o yüzden sormak istedim

Ben özele gidiyorum ikiliyi devlette yaptırdım ama benim burda sonuçlar 20 güne çıkıyor

İlk gebeliğimde banada sonlarda başlamıştı demiri. unuttum ama 3 aydan sonra başlamadığı kesin. Yinede veriyorsa zararı yoktur doktorun vardır bi bildiği
yok zararı olmaz kullanıyorum ama çok ta dikkat edemedim. yemekten 2 saat önce ya da sonra dediği için çoğu zaman unutuyorum kaynıyo.

Bir arkadaşımın bebeği olacağını öğrendim. Facebookta paylaşmış. Şuan 6 haftalıkmış. Ben 16. haftaya girdim bugün paylaşmaya cesaret edemiyorum.
Kınamadım, aksine güveninden dolayı hayran kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…