Çok heycanlandım ben deee acayip güzel bir şey özlerim ben onu hamilelik bitince bileayyy ne güzell.. bebeğimin hareketi olduğunu düşünmek bile çok duygulandırıyor beni
bana hiç o şekilde bişi diyen olmadı ama düşünüyorum da istemezdim sanırım. Dediğin gibi durumu olmayana verseler daha makbule geçer. Biz herşeyine özeniyoruz sonuçta.Kızlar nasılsınız? Bu insanlarin bişeylerini verme konusunda ne düşünüyor sunuz ?
Cinsiyeti belli olduğundan beri oğlu olan tanıdıklar arıyor kıyafetlerinı sana ayırıyorum diye...
Ama bi sor ben giydirecek miyim...!
Bende sağol düşüncen için ama benim ilk çocuğum ilk kıyafetlerinı ve herşeyini ben almak istiyorum çok şükür alamayacak durumda değilim etrafında ihtiyacı olan varsa ona ver daha sevaptir diyorum.
2 kişiye aynı cevabı verdim bakalım daha neler olacak..
Bu çok guzelmis, güle güle kullansın bebişiniz.Merhaba anneler
Eltiler, görümceler, kayınvalideler konuşulmuş.
Benim eltim, gorümcem yok ama kayınvalidem yokluklarını aratmıyor sağ olsunçok fena çok. Anlatsam roman olur.
Bugün bebisimizin ilk eşyasını aldık. Insallah saglikla kullanmakta nasip olur.
hımm çok kusuyosan bebeği alalım diyor yani..Biz de çok şaşırdık, hiç duymamıştım böyle bi saçmalığı ben kanamadan hiç bahsetmedim zaten, sürekli kusmaya başlayınca gittim, acilde bişey yapılmıyor kanama için ondan dün gitmek istememiştim
Gebeler Merhaba
Kafamı kurcalayan bir sorun var. Cumartesi doktora gittim. 3 aylık olana kadar folidoce kullan demişti bana şimdi ise folidoce keselim innate pronatal başlayalım doğuma kadar bunu iç dedi.
Ben eczaneye gittim neredeyse 4-5 eczane gezdim ama innate pronatal bulamadım. Daha sonra bi eczane depoda olduğunu söyledi. Ve getireceklermiş bugün teslim alacağım. Bu ilacı ararken bir eczane imom vereyim dedi. Muadiliymiş aynıymış içerikleri. Ben almadım doktora sormadan en azından bir ay içeyim randevumda sorarım dedim. İş yerimde bir hamilede imom kullanıyor.
Şimdi sorun şu ki 2. gebeliğim ilkinde elevit sonrada değiştirerek decavit kullandım 3 aydan sonra. omegayı da ayrıca 4. ayda başladı şimdi bunda hepsi var sanırım. ozaman 3 ayrı hap içiyordum bunun içeriği çok geniş. Omega için erken değilmi 3 ay?
Birde siz ne içiyorsunuz takviye olarak imom, innate pronatal? yada başka...
Bilgi verir misiniz
Bu arada cinsiyet sordum belli olmaz daha çok erken dedi dedim kemik yapısından falan anlaşılıyormuş biraz öyle deyince bir tahminde bulundu kız gibi dedi.
valla canım o bahsettiklerini hiç kullanmadım ben. 12. hafta için gittiğimde kan ilacına başlattı. ama içinde folik asitte var demirin.Gebeler Merhaba
Kafamı kurcalayan bir sorun var. Cumartesi doktora gittim. 3 aylık olana kadar folidoce kullan demişti bana şimdi ise folidoce keselim innate pronatal başlayalım doğuma kadar bunu iç dedi.
Ben eczaneye gittim neredeyse 4-5 eczane gezdim ama innate pronatal bulamadım. Daha sonra bi eczane depoda olduğunu söyledi. Ve getireceklermiş bugün teslim alacağım. Bu ilacı ararken bir eczane imom vereyim dedi. Muadiliymiş aynıymış içerikleri. Ben almadım doktora sormadan en azından bir ay içeyim randevumda sorarım dedim. İş yerimde bir hamilede imom kullanıyor.
Şimdi sorun şu ki 2. gebeliğim ilkinde elevit sonrada değiştirerek decavit kullandım 3 aydan sonra. omegayı da ayrıca 4. ayda başladı şimdi bunda hepsi var sanırım. ozaman 3 ayrı hap içiyordum bunun içeriği çok geniş. Omega için erken değilmi 3 ay?
Bilgi verir misiniz
Bu arada cinsiyet sordum belli olmaz daha çok erken dedi dedim kemik yapısından falan anlaşılıyormuş biraz öyle deyince bir tahminde bulundu kız gibi dedi.
canım ben de ı mom kullanıyorum.. multi vitaminlerin içeriği genelde birbirine benziyormuş omega var çoğunda.. 11. haftadan sonra başladım ama ı mom kokuyor bana. kapsül şeklinde olanlar daha iyiymiş bu bitince değiştirmeyi düşünüyorum.Gebeler Merhaba
Bilgi verir misiniz
:) ya gerçekten hala şaşkınım hatta bugün doktoruma dicektim acil doktorunuz böyle böyle diyor diye de neyse dedimhımm çok kusuyosan bebeği alalım diyor yani..bunun doktorluk mesleğiyle alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Kendi içinde sıkıntıları olan birisi olabilir. Hayata bakışı bu demek ki, mazur görmek lazım
hayırlı olsun canım güle güle kullanın.Merhaba anneler
Eltiler, görümceler, kayınvalideler konuşulmuş.
Benim eltim, gorümcem yok ama kayınvalidem yokluklarını aratmıyor sağ olsunçok fena çok. Anlatsam roman olur.
Bugün bebisimizin ilk eşyasını aldık. Insallah saglikla kullanmakta nasip olur.
Folik asiti kesip gyno ferro sanol yazdı bana o kadarkızlar bana cevap yokmu hiç mi vitamin kulanmıyorsunuz bu ikisi aynı mı?
İlk gebeliğimde banada sonlarda başlamıştı demiri. unuttum ama 3 aydan sonra başlamadığı kesin. Yinede veriyorsa zararı yoktur doktorun vardır bi bildiğivalla canım o bahsettiklerini hiç kullanmadım ben. 12. hafta için gittiğimde kan ilacına başlattı. ama içinde folik asitte var demirin.
Kan ilacına da erken başlattı gibi geliyor ama kullanıyorum.
Cevap için tşkr ederim canım. Hiç kullanmadım innate yi de teslim almadım. Akşam alacağım 50 lira ücreti imom 35 miş acaba içinde kaç adet var ki. Fiyat sorun deil ama imom da aynıysa eczane eczane onu niçin gezmek zor biraz sanırım beğenirsem 3-4 kutu birden alacağım.canım ben de ı mom kullanıyorum.. multi vitaminlerin içeriği genelde birbirine benziyormuş omega var çoğunda.. 11. haftadan sonra başladım ama ı mom kokuyor bana. kapsül şeklinde olanlar daha iyiymiş bu bitince değiştirmeyi düşünüyorum.
içinde kaç tane var hiç hatırlamıyorum canım ben 40 küsür liraya almıştım. uygunmuş senin bulduğunCevap için tşkr ederim canım. Hiç kullanmadım innate yi de teslim almadım. Akşam alacağım 50 lira ücreti imom 35 miş acaba içinde kaç adet var ki. Fiyat sorun deil ama imom da aynıysa eczane eczane onu niçin gezmek zor biraz sanırım beğenirsem 3-4 kutu birden alacağım.
Senin çıktı mı sonucun canım nerede ve ne kadara yaptırdın?
Ben özele gidiyorum ikiliyi devlette yaptırdım ama benim burda sonuçlar 20 güne çıkıyorkızlar selam bişey sormak istiyorum 11+2deyim temmuz annesi olucam nasip olursa 27sinde 2li tarama için randevu aldım eğitim araştırmadan normalde özele gidiyorum.
2li tarama testini devlet hastanesinde yaptıran oldu mu ? sonuç kaç güne çıkıyor siz bu yoldan geçtiniz o yüzden sormak istedim
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. O kadar sürüyor mu ki ya 1 hafta 10 günü göze almıştım amaBen özele gidiyorum ikiliyi devlette yaptırdım ama benim burda sonuçlar 20 güne çıkıyor
yok zararı olmaz kullanıyorum ama çok ta dikkat edemedim. yemekten 2 saat önce ya da sonra dediği için çoğu zaman unutuyorum kaynıyo.İlk gebeliğimde banada sonlarda başlamıştı demiri. unuttum ama 3 aydan sonra başlamadığı kesin. Yinede veriyorsa zararı yoktur doktorun vardır bi bildiği
Down riski çıktıGörüntü net değil tam anlayamadım. Hangi durum için riso var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?