2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım özele yaptırdım 10 gün sonra ara öğren sonucu dediler orda da yaklaşık 10 -15 gün çıkar diye TAHMiN ediyorum canım 9 ayın her anı beklemek değil mi zaten

Aynn canım bende senle aynı durumdayım

Canım özele yaptırdım 10 gün sonra ara öğren sonucu dediler orda da yaklaşık 10 -15 gün çıkar diye TAHMiN ediyorum canım 9 ayın her anı beklemek değil mi zaten
Özelde bile 10 gün vay canına doğru herşeyi bekliyosun bitmiyo sonu gelmiyo canım ama bi yandan iyi şimdi bu biticek cinsiyeti beklicez o biticek aşıyı beklicez zaman geçmiyo gibi ama geçiyo inşallah hayırlsıyla sağ sağlim gelsinler

Aminnn canım aynn öyle onlar iyi olsunlar da herşey kabulümüz

kızlar gunaydn 16+2 deyım yarın bebegımı gorecegım ınsaallah. sabah kalkınca gobegm daha yumusak ve inik oluo sanki aksama doğru daha şiş ve gergın oluo herkese mı ole oluo ılk hamılelıgım bilememdim

kızlar gunaydn 16+2 deyım yarın bebegımı gorecegım ınsaallah. sabah kalkınca gobegm daha yumusak ve inik oluo sanki aksama doğru daha şiş ve gergın oluo herkese mı ole oluo ılk hamılelıgım bilememdim
Öyle canım bende 13 haftadayım aynı durumdayım normaldir merak etme

Söyleyen olursa da tatlı bir dille çevirirsin ama eşine de istemediğini anlatabilirsin bir bebek arabası kaç sene kullanılıyor ona verdiğin parayı hakkınca kullaniyorsun zaten. En pahalısini almazsın da kendi bütçene uygun olanı alırsın indirim takip edersin... Benim iki kardeşim çok hevesli o tür şeyleri kendi aralarında paylaştılar bile beşiği,arabası,pusetını alacaklar.
Bende beşik ve bebek arabasını baskasindan almam birde herkesten alınmaz kullanılmış eşya ben eşimin ailesinden almam eltilerden den hiç birsey almam

ay tamam saolasn ya daha tamda hıssedenedıgımz ıcın Allah korusun endıselenıyorum
Aynı durum aynı tedirginlik İnan hepimizde bende bi an önce hareketlenmesini iyi olduğunu bilmeyi istiyorum ama biraz daha beklemekten başka çare yok her kontrolü iple çekiyoruz hepimiz inan

Selam ; benim doktorum 11+2’de yapmıştı ikili taramamı ,ünv Hastanesinde yaptırdım.(eğitim araştırma nasıl olur bilmiyorum,hiç gitmedim ) doktorum ultrasyonda ense kalınlığına baktı,burun kemiğine baktı .Kan verdim ,ertesi gün de kan sonuçlarım çıktı.2 günde öğrendim

Allah kolaylık versin gerçekten o nasıl görümce öyle saçını başını yolasım geldi

Ben en ufak samimiyetten bile rahatsızlık duyarım ki eşim bazı kuzenleriyle samimiydi deli olurdum ufak ufak çözdüm olayı ama bu cok fenaymış katlanılcak gibi deil :)

Rezene çayını hamilelere de öneriyorlar canım, Ceyda Düvencinin hamilelik videoları var Ender Saraçla bi videosunda anlatıyorlardı.

12.haftaya kadar folbiol kullandım, sonrasında onun yerine decavit verdi.. diğer ilaçlara 4.aydan sonra başlatıcaz dedi
omega için erken diye düşünüyorum izledigim videolarda onunla ilgili konuşmalar vardı.

Süre olarak devlet özelden ziyade hastane den dolayı farklılık oluyor sanırım, ben Devlette yaptırdım ense kalınlıgını zaten aynı gün ultrasonla bakınca söylüyorlar.. kan testinide perşembe günü vermiştim 4 gün sonraki pazartesi sonucum çıkmıştı oldukça kısa sürmüş yorumları okuyunca anladım :)

benimkide üniversite eğitim araştırma hastanesi :) çok teşekkür ederim çok sağol

evet özelde bile fark ediyomuş onu anladım bende çok teşekkürler çok sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…