Canım özele yaptırdım 10 gün sonra ara öğren sonucu dediler orda da yaklaşık 10 -15 gün çıkar diye TAHMiN ediyorum canım 9 ayın her anı beklemek değil mi zatenkızlar selam bişey sormak istiyorum 11+2deyim temmuz annesi olucam nasip olursa 27sinde 2li tarama için randevu aldım eğitim araştırmadan normalde özele gidiyorum.
2li tarama testini devlet hastanesinde yaptıran oldu mu ? sonuç kaç güne çıkıyor siz bu yoldan geçtiniz o yüzden sormak istedim
Evet ya çok ilginç bu testte nasıl oluyor ikiz için acaba. Sağol canımEvet normal çıktı sonucum. Benim ikiz olduğu için tarama testleri olmuyor. Buradan ulaştım http://www.prenatest.com.tr/
2.900 tuttu 3 taksit yaptılar...
Aynn canım bende senle aynı durumdayımBir arkadaşımın bebeği olacağını öğrendim. Facebookta paylaşmış. Şuan 6 haftalıkmış. Ben 16. haftaya girdim bugün paylaşmaya cesaret edemiyorum.
Kınamadım, aksine güveninden dolayı hayran kaldım.
Özelde bile 10 gün vay canınaCanım özele yaptırdım 10 gün sonra ara öğren sonucu dediler orda da yaklaşık 10 -15 gün çıkar diye TAHMiN ediyorum canım 9 ayın her anı beklemek değil mi zaten
Aminnn canım aynn öyle onlar iyi olsunlar da herşey kabulümüzÖzelde bile 10 gün vay canınadoğru herşeyi bekliyosun bitmiyo sonu gelmiyo canım ama bi yandan iyi şimdi bu biticek cinsiyeti beklicez o biticek aşıyı beklicez zaman geçmiyo gibi ama geçiyo inşallah hayırlsıyla sağ sağlim gelsinler
Öyle canım bende 13 haftadayım aynı durumdayım normaldir merak etmekızlar gunaydn 16+2 deyım yarın bebegımı gorecegım ınsaallah. sabah kalkınca gobegm daha yumusak ve inik oluo sanki aksama doğru daha şiş ve gergın oluo herkese mı ole oluo ılk hamılelıgım bilememdim
bana hiç o şekilde bişi diyen olmadı ama düşünüyorum da istemezdim sanırım. Dediğin gibi durumu olmayana verseler daha makbule geçer. Biz herşeyine özeniyoruz sonuçta.
Eşim de bebek arabasını birisinden bulalım diyor deliriyorumbir de dediği kişiler kuzenleri ve kardeşi. çocukları şimdi 5 yaşında en az.. zaten durumları da pek yok aldıkları iyi bişey de değildir. Napiyim ben onu ya deli ediyo beni
ay tamam saolasn ya daha tamda hıssedenedıgımz ıcın Allah korusun endıselenıyorumÖyle canım bende 13 haftadayım aynı durumdayım normaldir merak etme
Genelde öyle ama burda gec çıkıyor:)Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. O kadar sürüyor mu ki ya 1 hafta 10 günü göze almıştım ama
ama zaten bakarken yorum yapıyolar dimi burun kemiği ense kalınlığı normal vsGenelde öyle ama burda gec çıkıyor:)
O ultrason kısmı canım hemen öğreniliyor kan sonucum gec cıktı benimama zaten bakarken yorum yapıyolar dimi burun kemiği ense kalınlığı normal vs
Aynı durum aynı tedirginlik İnan hepimizde bende bi an önce hareketlenmesini iyi olduğunu bilmeyi istiyorum ama biraz daha beklemekten başka çare yok her kontrolü iple çekiyoruz hepimiz inanay tamam saolasn ya daha tamda hıssedenedıgımz ıcın Allah korusun endıselenıyorum
yok yok biliyorum ultrasonda bakarken yorum yapıyolar dimi özelde detaylı anlatıyolar ya öyle anlatıyolar mı demek istedimO ultrason kısmı canım hemen öğreniliyor kan sonucum gec cıktı benim
Selam ; benim doktorum 11+2’de yapmıştı ikili taramamı ,ünv Hastanesinde yaptırdım.(eğitim araştırma nasıl olur bilmiyorum,hiç gitmedim ) doktorum ultrasyonda ense kalınlığına baktı,burun kemiğine baktı .Kan verdim ,ertesi gün de kan sonuçlarım çıktı.2 günde öğrendimkızlar selam bişey sormak istiyorum 11+2deyim temmuz annesi olucam nasip olursa 27sinde 2li tarama için randevu aldım eğitim araştırmadan normalde özele gidiyorum.
2li tarama testini devlet hastanesinde yaptıran oldu mu ? sonuç kaç güne çıkıyor siz bu yoldan geçtiniz o yüzden sormak istedim
Tabi canım diyorm ya daha neler neler var die bak mesela bi kere avm ye gittk eşimin elini tuttu
Abicimmm bizi görenler sevgili sanıyodur ne kdr yakışıyolar diyolardır dimi dedi .. yani sabır diyorm işte
Ayy Allahım herkesin var böyle bişeyi.. bi de 30 yaşında diyorsun sanıyolarki kendi çocukları hep beraber yaptık sanki ...
Oow anladım canm öyle bi tecrüben olmuş .. sen de bi şekilde idare edeceksin artık en azından eşin durummunu anlıyor ..
Günaydın kızlar
Gaz sancısı çekiyorum sanırım. Biraz çıkartınca rahatlıyorum sonra yine iki büklüm oluyorumgaz yapacak hiç birşey de yiyip içmedim. Biraz üşütmüş olabilirim sadece. Sabaha kadar kıvrandım ne uyku ne dinlenme mahvoldu gecem... rezene çayı demişler gaz için, hamilelikte zararı var mıdır?
Gebeler Merhaba
Kafamı kurcalayan bir sorun var. Cumartesi doktora gittim. 3 aylık olana kadar folidoce kullan demişti bana şimdi ise folidoce keselim innate pronatal başlayalım doğuma kadar bunu iç dedi.
Ben eczaneye gittim neredeyse 4-5 eczane gezdim ama innate pronatal bulamadım. Daha sonra bi eczane depoda olduğunu söyledi. Ve getireceklermiş bugün teslim alacağım. Bu ilacı ararken bir eczane imom vereyim dedi. Muadiliymiş aynıymış içerikleri. Ben almadım doktora sormadan en azından bir ay içeyim randevumda sorarım dedim. İş yerimde bir hamilede imom kullanıyor.
Şimdi sorun şu ki 2. gebeliğim ilkinde elevit sonrada değiştirerek decavit kullandım 3 aydan sonra. omegayı da ayrıca 4. ayda başladı şimdi bunda hepsi var sanırım. ozaman 3 ayrı hap içiyordum bunun içeriği çok geniş. Omega için erken değilmi 3 ay?
Birde siz ne içiyorsunuz takviye olarak imom, innate pronatal? yada başka...
Bilgi verir misiniz
Bu arada cinsiyet sordum belli olmaz daha çok erken dedi dedim kemik yapısından falan anlaşılıyormuş biraz öyle deyince bir tahminde bulundu kız gibi dedi.
kızlar selam bişey sormak istiyorum 11+2deyim temmuz annesi olucam nasip olursa 27sinde 2li tarama için randevu aldım eğitim araştırmadan normalde özele gidiyorum.
benimkide üniversite eğitim araştırma hastanesi :) çok teşekkür ederim çok sağolSelam ; benim doktorum 11+2’de yapmıştı ikili taramamı ,ünv Hastanesinde yaptırdım.(eğitim araştırma nasıl olur bilmiyorum,hiç gitmedim ) doktorum ultrasyonda ense kalınlığına baktı,burun kemiğine baktı .Kan verdim ,ertesi gün de kan sonuçlarım çıktı.2 günde öğrendim
Haha allah seniSonrada koye gitsinler tatile gitsinler gezsinler biraz : )))
evet özelde bile fark ediyomuş onu anladım bende çok teşekkürler çok sağol :)Allah kolaylık versin gerçekten o nasıl görümce öyle saçını başını yolasım geldi
Ben en ufak samimiyetten bile rahatsızlık duyarım ki eşim bazı kuzenleriyle samimiydi deli olurdum ufak ufak çözdüm olayı ama bu cok fenaymış katlanılcak gibi deil :)
Rezene çayını hamilelere de öneriyorlar canım, Ceyda Düvencinin hamilelik videoları var Ender Saraçla bi videosunda anlatıyorlardı.
12.haftaya kadar folbiol kullandım, sonrasında onun yerine decavit verdi.. diğer ilaçlara 4.aydan sonra başlatıcaz dedi
omega için erken diye düşünüyorum izledigim videolarda onunla ilgili konuşmalar vardı.
Süre olarak devlet özelden ziyade hastane den dolayı farklılık oluyor sanırım, ben Devlette yaptırdım ense kalınlıgını zaten aynı gün ultrasonla bakınca söylüyorlar.. kan testinide perşembe günü vermiştim 4 gün sonraki pazartesi sonucum çıkmıştı oldukça kısa sürmüş yorumları okuyunca anladım :)
evet özelde bile fark ediyomuş onu anladım bende çok teşekkürler çok sağol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?