Görümcem olsaydı hiç şikayet etmezdim heralde düşünüyodum ama demekki görümcede sorunmuş. Bende eltiden korkuyorumtabi canım ne kadar mesafe o kadar iyi yakınlaştıkça suyu çıkıyor yüz göz oluyor insan iyi olmuş bizde çok yakınız ama senede 3 4 kere anca gelirler görümcem çok sık geliyodu bi ara ama haftanın 4 günü nerdeyse ve boş yani gereksiz sonra baktım işin suyu çıkıyor mesafemi koydum normalde böyle olupta çocuk içinde aa geliriz sizden çıkmayız vs denilmeside sinir bozucu onlar için doğurmuyorum ya
İnşallah sağlıkla gelsin minişlerimizrica ederim güzel sonuçlarla gelirsin umarım :)
Benimde ilk gebeliğimde kaynanam bütün sülaleye söyledi arayan aradı tebrik için çok sinir olmuştum alakalı alakasız kişiler kaybedince tekrar başladılar geçmiş olsun telefonumu kapatmak zorunda kalmıştım şimdi 14. Haftaya girdim aileler biliyor sadece kötü niyet kurduğumdan değil ilk 3-4 ay söylememek en iyisiBir arkadaşımın bebeği olacağını öğrendim. Facebookta paylaşmış. Şuan 6 haftalıkmış. Ben 16. haftaya girdim bugün paylaşmaya cesaret edemiyorum.
Kınamadım, aksine güveninden dolayı hayran kaldım.
İyi yönleride vardır kötü yanlarıda bence. Sadece eşim annem kayınvalidem vs oruç olur benimle ilgilenirken zorlanırlar :/Aaa dogruuu yaa ben hazırana odaklanmısım bayram geçınce olur dıyordumbildiğin ramazanda dogurcam bu iyi mi kötü mü bilemedim
Ay bir arkadaşım daha aynısını söyledi canım :) hayırlısı artık bugün randevum var bakalım net bir şey görecek miyiz:) benim içimden geçen bir şey yok gerçekten sadece sağlıklı olsun istiyorum kız da erkek de aynı benim için :)O zaman şimdiden oğluşun hayırlı olsun diyimşaka bi yana bi tahminim var diyorsa erkek oluyor genelde banada öyle demişti hayırlısı olsun kuzum :)
Down riski çıktı
Benimde ilk gebeliğimde kaynanam bütün sülaleye söyledi arayan aradı tebrik için çok sinir olmuştum alakalı alakasız kişiler kaybedince tekrar başladılar geçmiş olsun telefonumu kapatmak zorunda kalmıştım şimdi 14. Haftaya girdim aileler biliyor sadece kötü niyet kurduğumdan değil ilk 3-4 ay söylememek en iyisi
evet yaaaAynı durum aynı tedirginlik İnan hepimizde bende bi an önce hareketlenmesini iyi olduğunu bilmeyi istiyorum ama biraz daha beklemekten başka çare yok her kontrolü iple çekiyoruz hepimiz inan
Bende özelde yaptırdım 11 Aralık'ta verdim kan 14 Aralık'ta çıkmış ben dün aradım hastaneyi tahmin edemedim bu kadar çabuk çıkacağınıÖzelde bile 10 gün vay canınadoğru herşeyi bekliyosun bitmiyo sonu gelmiyo canım ama bi yandan iyi şimdi bu biticek cinsiyeti beklicez o biticek aşıyı beklicez zaman geçmiyo gibi ama geçiyo inşallah hayırlsıyla sağ sağlim gelsinler
demek ki gerçekten hastaneden hastaneye değişiyor sonuçlar. bakalım benim ne kadar sürede çıkacak çok teşekkür ederimBende özelde yaptırdım 11 Aralık'ta verdim kan 14 Aralık'ta çıkmış ben dün aradım hastaneyi tahmin edemedim bu kadar çabuk çıkacağını
Aslına bakarsan ben zaten objektifim. Seni ne kadar tanımıyorsam o arkadaşı da o kadar tanımıyorum. Öyle deseydi diyorsun ama sen de açıklamanı yaparak olup olmadığını sorsan zaten olay bu noktaya gelmezdi diye düşünüyorum. Ama sen hala onun kaçbinmilyonmilyar mesajı var ona takılıyorsun. Biraz öz eleştiri tavsiye ediyorum. Empati kurarsan ne demek istediğimi daha rahat anlarsın. Ama körü körüne haklı olduğun konusunda direttiğin sürece zaten kendini haklı görmeye devam edeceksin. O yüzden de bu sana son mesajım bu konudaki, daha fazla uzatmayacağım. Başka bir konuda yazarsın, bebeğin ile ilgili tavsiyeye ihtiyacın olur ya da paylaşmak istediğin bir şey olursa bizler gibi, tabi ki bir çok arkadaş burda yardımcı olacaktır sana.Ben ilk whatsapp var mı diye sorduğumda bahse konu kişi ''ne bu vatsap vatsap hayırdır sen!'' diye cevap vereceğine, ''whatsapp istemek,vermek, grup bilgisi sağlamak yasak bilgin olsun canım'' deseydi daha iyi olmaz mıydı? şimdi burada benim mi cevabım yanlış? yoksa 20 bin mesajı olan birisinin, gelip daha yeni üye olmuş bana böylesine ters bir cevap vermesi mi yanlış? objektif olun lütfen ya.
Aslında benimki de hastanenin sitesinde 3 4 gün içinde çıkmış görünüyordu canım TC ile girince dr aradım ama yok biz göremiyoruz dedi bugün tam 10. Gün bugün ararım 10 gün dediler ya bekletecekler illa kiBende özelde yaptırdım 11 Aralık'ta verdim kan 14 Aralık'ta çıkmış ben dün aradım hastaneyi tahmin edemedim bu kadar çabuk çıkacağını
Öyle tabi onlarda can sonuçta ama işte insanız dua edelim bol İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim2'li test sonucu hepimizi çok endişeye düşürdü ama biliyorsunki ihtimali gösteriyor sadece umarım bebegin sağlıklıdır. benimde çevremde risk çıkıp sağlıklı bebişi olan var, Risk çıkmayıp down olanda var hiç bi şekilde garantisi yok aslında bu testin..
Down sendromlu olsa dahi onlar bizim canımız olucak kuzenim var en yakınım sevgisi ömre bedel... umarım sağlıklıdır ama kendini strese sokma bu ihtimal için bebegine de kendine de stres iyi gelmicek çünkü canım.
görümce çok sıkıntıGörümcem olsaydı hiç şikayet etmezdim heralde düşünüyodum ama demekki görümcede sorunmuş. Bende eltiden korkuyorum
Doğrudur canım raporlama uzun sürüyor bazen İnşâAllah güzel sonuçlar çıkarAslında benimki de hastanenin sitesinde 3 4 gün içinde çıkmış görünüyordu canım TC ile girince dr aradım ama yok biz göremiyoruz dedi bugün tam 10. Gün bugün ararım 10 gün dediler ya bekletecekler illa ki
Güzel sonuçlar çıksın İnşâAllahdemek ki gerçekten hastaneden hastaneye değişiyor sonuçlar. bakalım benim ne kadar sürede çıkacak çok teşekkür ederim
Öyle tabi onlarda can sonuçta ama işte insanız dua edelim bol İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim
Amin canım. Herşeyin hayırlısı İnşâAllah bunuda atlatacağızİnşallah sağlıklıdır canım her gün en ufak şey için endişe duyuyoruz sağlıklı bi şekilde doğana kadar endişelerimiz tabiki geçmeyecek.. Gerçi dogduktan sonrada geçmicek hasta olmasın o olmasın bu olmasınn Annelik böyle bişey demekk ki :):)
Benim doktorum onerdi mide yanmasi icin gunde 1 2 fincan iciyorum duruma gore ama mide yanmam gecti gibi.rezene ve zencefil karisik yada sadece rezene cayi yapiyorum.Günaydın kızlar
Gaz sancısı çekiyorum sanırım. Biraz çıkartınca rahatlıyorum sonra yine iki büklüm oluyorumgaz yapacak hiç birşey de yiyip içmedim. Biraz üşütmüş olabilirim sadece. Sabaha kadar kıvrandım ne uyku ne dinlenme mahvoldu gecem... rezene çayı demişler gaz için, hamilelikte zararı var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?