2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Görümcem olsaydı hiç şikayet etmezdim heralde düşünüyodum ama demekki görümcede sorunmuş. Bende eltiden korkuyorum

Benimde ilk gebeliğimde kaynanam bütün sülaleye söyledi arayan aradı tebrik için çok sinir olmuştum alakalı alakasız kişiler kaybedince tekrar başladılar geçmiş olsun telefonumu kapatmak zorunda kalmıştım şimdi 14. Haftaya girdim aileler biliyor sadece kötü niyet kurduğumdan değil ilk 3-4 ay söylememek en iyisi

O zaman şimdiden oğluşun hayırlı olsun diyim şaka bi yana bi tahminim var diyorsa erkek oluyor genelde banada öyle demişti hayırlısı olsun kuzum :)
Ay bir arkadaşım daha aynısını söyledi canım :) hayırlısı artık bugün randevum var bakalım net bir şey görecek miyiz:) benim içimden geçen bir şey yok gerçekten sadece sağlıklı olsun istiyorum kız da erkek de aynı benim için :)

Down riski çıktı

2'li test sonucu hepimizi çok endişeye düşürdü ama biliyorsunki ihtimali gösteriyor sadece umarım bebegin sağlıklıdır. benimde çevremde risk çıkıp sağlıklı bebişi olan var, Risk çıkmayıp down olanda var hiç bi şekilde garantisi yok aslında bu testin..

Down sendromlu olsa dahi onlar bizim canımız olucak kuzenim var en yakınım sevgisi ömre bedel... umarım sağlıklıdır ama kendini strese sokma bu ihtimal için bebegine de kendine de stres iyi gelmicek çünkü canım.

aynı fikirdeyim canım bende 3 ay dolana kdr annemler ve kayınvalidemler hariç kimseye söylememiştim.. yeni yeni söylüyoruz teyze amca vs.. 3 aylık olana kdr söylemek istemedik deyince de hepsi anlayışla karşılıyor zaten ister istemez :)

Aynı durum aynı tedirginlik İnan hepimizde bende bi an önce hareketlenmesini iyi olduğunu bilmeyi istiyorum ama biraz daha beklemekten başka çare yok her kontrolü iple çekiyoruz hepimiz inan
evet yaaa inşaallah hepımız sağlıkla kucaklarımıza alırız baklım yarn kontrolum var inşaallah iyidir sıpa

Bende özelde yaptırdım 11 Aralık'ta verdim kan 14 Aralık'ta çıkmış ben dün aradım hastaneyi tahmin edemedim bu kadar çabuk çıkacağını

Aslına bakarsan ben zaten objektifim. Seni ne kadar tanımıyorsam o arkadaşı da o kadar tanımıyorum. Öyle deseydi diyorsun ama sen de açıklamanı yaparak olup olmadığını sorsan zaten olay bu noktaya gelmezdi diye düşünüyorum. Ama sen hala onun kaçbinmilyonmilyar mesajı var ona takılıyorsun. Biraz öz eleştiri tavsiye ediyorum. Empati kurarsan ne demek istediğimi daha rahat anlarsın. Ama körü körüne haklı olduğun konusunda direttiğin sürece zaten kendini haklı görmeye devam edeceksin. O yüzden de bu sana son mesajım bu konudaki, daha fazla uzatmayacağım. Başka bir konuda yazarsın, bebeğin ile ilgili tavsiyeye ihtiyacın olur ya da paylaşmak istediğin bir şey olursa bizler gibi, tabi ki bir çok arkadaş burda yardımcı olacaktır sana.

Bende özelde yaptırdım 11 Aralık'ta verdim kan 14 Aralık'ta çıkmış ben dün aradım hastaneyi tahmin edemedim bu kadar çabuk çıkacağını
Aslında benimki de hastanenin sitesinde 3 4 gün içinde çıkmış görünüyordu canım TC ile girince dr aradım ama yok biz göremiyoruz dedi bugün tam 10. Gün bugün ararım 10 gün dediler ya bekletecekler illa ki

Öyle tabi onlarda can sonuçta ama işte insanız dua edelim bol İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim

Görümcem olsaydı hiç şikayet etmezdim heralde düşünüyodum ama demekki görümcede sorunmuş. Bende eltiden korkuyorum
görümce çok sıkıntı babadan anadan kocandan bütün aileden kıskanır ahah benimki felaket özünde iyidir ama ne yaptığ nı ne dediğini ciddi anlamda bilmez eltimle aram iyidir ya ikimizde aynı kafadanız fesatlık olmayınca arada geçiniliyor çokta sıkı doku olmamak lazım ama çok sık görüşülse çıkar bi problem

Doğrudur canım raporlama uzun sürüyor bazen İnşâAllah güzel sonuçlar çıkar

Öyle tabi onlarda can sonuçta ama işte insanız dua edelim bol İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim

İnşallah sağlıklıdır canım her gün en ufak şey için endişe duyuyoruz sağlıklı bi şekilde doğana kadar endişelerimiz tabiki geçmeyecek.. Gerçi dogduktan sonrada geçmicek hasta olmasın o olmasın bu olmasınn Annelik böyle bişey demekk ki :):)

Amin canım. Herşeyin hayırlısı İnşâAllah bunuda atlatacağız

Benim doktorum onerdi mide yanmasi icin gunde 1 2 fincan iciyorum duruma gore ama mide yanmam gecti gibi.rezene ve zencefil karisik yada sadece rezene cayi yapiyorum.

Kızlar bu arada ben gusül hakkında bir şey sormak istiyorum ama çekindim ya bu konularda çok değişik tepkiler olabiliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…