İnşallahGüzel sonuçlar çıksın İnşâAllah
Kızlar bu arada ben gusül hakkında bir şey sormak istiyorum ama çekindim ya bu konularda çok değişik tepkiler olabiliyor sanırım
Sağlıklı olması en önemlisi gerçekten canımm. Oranın muane ücreti ve doğum ücreti ne kadarmış? Medicalparkla çok fark varmı acaba.Ay bir arkadaşım daha aynısını söyledi canım :) hayırlısı artık bugün randevum var bakalım net bir şey görecek miyiz:) benim içimden geçen bir şey yok gerçekten sadece sağlıklı olsun istiyorum kız da erkek de aynı benim için :)
Anam senin eltindemi vargörümce çok sıkıntıbabadan anadan kocandan bütün aileden kıskanır ahah benimki felaket özünde iyidir ama ne yaptığ nı ne dediğini ciddi anlamda bilmez eltimle aram iyidir ya ikimizde aynı kafadanız fesatlık olmayınca arada geçiniliyor çokta sıkı doku olmamak lazım ama çok sık görüşülse çıkar bi problem
Sıkma canını olur mu ,benim arkadaşımın da bebeğine down sendromlu dediler şimdi bir aylık dünyalar tatlısı bir kız bebeğimiz var.Eğer randevu alabilirsen ünv hastanelerindeki hocalardan birine göstersene sonuçlarını.Bizim doktor ense kalınlığı için 4 mm’ye kadar normal demiştiAmin canım. Herşeyin hayırlısı İnşâAllah bunuda atlatacağız
İyi gibi görünüyor öğleden sonra arayacağım inşallah canımDoğrudur canım raporlama uzun sürüyor bazen İnşâAllah güzel sonuçlar çıkar
Ben de dün gece hiç uyuyamadım gaz mıdır yoksa genişlediği için mi geriliyor anlamadım, zordu çok.. Cafede dışarda oturmuştum, bi daha yapmıcam vallaGünaydın kızlar
Gaz sancısı çekiyorum sanırım. Biraz çıkartınca rahatlıyorum sonra yine iki büklüm oluyorumgaz yapacak hiç birşey de yiyip içmedim. Biraz üşütmüş olabilirim sadece. Sabaha kadar kıvrandım ne uyku ne dinlenme mahvoldu gecem... rezene çayı demişler gaz için, hamilelikte zararı var mıdır?
Hepimizde aynı durum var canım hiç kendine boşuna stres yapma iyidir kuzucukSelam kızlar ben yine 2-3 gündür içimi boş hissediyorum sanki hamile değilmişim gibiBulantılarım azaldı nihayet tamamen geçmedi ama.
Selam kızlar ben yine 2-3 gündür içimi boş hissediyorum sanki hamile değilmişim gibiBulantılarım azaldı nihayet tamamen geçmedi ama.
Canım şöyle ki benim eşim orda çalıştığı için çok fazla indirimimiz oluyor. Benim gittiğim doktor Prof normalde 265 tl muayenesi ama ben 165 ödüyorum. Diğer doktorlarda sanırım 100 tl ona da 15 ödüyorum. Doğum da sanırım. 1750 imiş diye duydum ama henüz kendim sormadım. Akşam unutmazsam soracağım öğrenince yazarım :)Sağlıklı olması en önemlisi gerçekten canımm. Oranın muane ücreti ve doğum ücreti ne kadarmış? Medicalparkla çok fark varmı acaba.
yani canım aslında böyle konularda çok hassastım ama 1 sene kv ile yaşayınca çok sıkıntı çektim şimdi de boş mu verdik naptık kışta olunca duş işini geçiriyorum biraz gece duşa giremiyorum bünyemde çok hassas hasta oluyorum sabahta eşime kahvaltı falan derken ihmal etmiş oluyorum şimdi hamile de olunca iyice kendimi rahatsız hissettim birde doğunca öyle bir durumda emzirilmez içtiği süt haram olur vs diye duydum anneme sordum baya kızdı bana çekinerek soruyorum ama inşallah tepki almamSor canım cevaplayabileceğimiz bişeyse yardımcı olalım :)
var var benimkiyle aramız çok iyi şükür bebek konusunda falan benden heyecanlı umarım sorun yaşamayız maşallah diyimAnam senin eltindemi varmaşallah :) bakalım benimki nasıl olucak altımda oturucak bide :))
Bebeklerin dna lari 12. Haftadan sonra annenin kanında dolaşmaya başlıyomuş. Ordan ayırıp test ediyorlar.Evet ya çok ilginç bu testte nasıl oluyor ikiz için acaba. Sağol canım
Bende bu konuda cok hassastim 1 bardak su icmezdim duşa girmeden.ama havalardan benim yikanmaya usenmemden (bu aralar cok tembelim) atliyorum malesef bende genellikle sarkiyor ertesi gunun aksamina nerdeyseyani canım aslında böyle konularda çok hassastım ama 1 sene kv ile yaşayınca çok sıkıntı çektim şimdi de boş mu verdik naptık kışta olunca duş işini geçiriyorum biraz gece duşa giremiyorum bünyemde çok hassas hasta oluyorum sabahta eşime kahvaltı falan derken ihmal etmiş oluyorum şimdi hamile de olunca iyice kendimi rahatsız hissettim birde doğunca öyle bir durumda emzirilmez içtiği süt haram olur vs diye duydum anneme sordum baya kızdı bana çekinerek soruyorum ama inşallah tepki almam
var var benimkiyle aramız çok iyi şükür bebek konusunda falan benden heyecanlı umarım sorun yaşamayız maşallah diyim
Canım şöyle söyleyeyim, bu testlerin garanti olmadığını zaten hepimiz biliyoruz. Geçen sene bir tanıdığıma risk yüksek diye doktoru fetal DNA yaptırmayı önerdi, yaptırınca risk olmadığı şeklinde sonuç geldi. Ama sonrasına detaylı usg için gittikleri doktor neden amniyonsentez yaptırmadınız buna güvendiniz risk çok yüksek bilmemne diye inanılmaz moral bozdu. Çocukları doğunca inan hepimiz bir tedirgindik dikkatle yüzüne bakıyorduk. Gayet sağlıklı bir evlatları var yaşını doldurdu :) yani demem o ki doktorlar bazen en son söylenecek şeyi en başta söylüyorlar. Bilmem bizlerle ilgilenmekten onlar da mı hamile psikolojisine girdiler :) Allah’ın izniyle bebeğin sağlıklıdır sen kalbini ferah tutAslında doktorum çok iyi biri bazen böyle deliliği tutuyo:) değiştirmeyi düşündüm ama yapamadım içimi dışımı biliyo derler ya öyle :) araştırma hastanesi aylar öncesinden randevu veriyormuş aradım telefonla mantığa bak 2 ay önceden doldu randevular dediler mümkün değilmiş
Hepimizde aynı durum var canım hiç kendine boşuna stres yapma iyidir kuzucuk
Bulantıların azaldığı için sevinmelisin bence canım endişe etme boşuna... benim hala aynı geçsede rahatlasam diyorum artık bu haftalardan sonra geçmesi gerekirmiş çünkü.
Evet arada öyle oluyor sonra yeniden başlıyor, sıkma canını. Biraz rahatlayalım diye sanırım o durmalar :)Selam kızlar ben yine 2-3 gündür içimi boş hissediyorum sanki hamile değilmişim gibiBulantılarım azaldı nihayet tamamen geçmedi ama.
Bebekten önce duş alma mevzusu çok göreceli bir kavram.Benim de sinizütüm var mesela saçımı kısa kestirmeme rağmen kurumuyor.Saçımın yapısından kaynaklanıyormuş,ben o yüzden uyanınca duşumu alıyorum.Bebek emzirme meselesine gelince de ;bana da annem “bebeğin suratına bakılmaz “demişti.yani canım aslında böyle konularda çok hassastım ama 1 sene kv ile yaşayınca çok sıkıntı çektim şimdi de boş mu verdik naptık kışta olunca duş işini geçiriyorum biraz gece duşa giremiyorum bünyemde çok hassas hasta oluyorum sabahta eşime kahvaltı falan derken ihmal etmiş oluyorum şimdi hamile de olunca iyice kendimi rahatsız hissettim birde doğunca öyle bir durumda emzirilmez içtiği süt haram olur vs diye duydum anneme sordum baya kızdı bana çekinerek soruyorum ama inşallah tepki almam
var var benimkiyle aramız çok iyi şükür bebek konusunda falan benden heyecanlı umarım sorun yaşamayız maşallah diyim
yani aslında birazda araştırdım ben hocalar o kadar içtiğin bastığın toprak haram falan gibi konuşmamışlar ama öyle konuşan da çok var bir namaz vaktini geçirmemek lazımmış ibadetlerden geri kalmamak için namaz da zaten kılmıyoruz ama hamile de olunca çok içim rahatsız olduBende bu konuda cok hassastim 1 bardak su icmezdim duşa girmeden.ama havalardan benim yikanmaya usenmemden (bu aralar cok tembelim) atliyorum malesef bende genellikle sarkiyor ertesi gunun aksamina nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?