Hem de çok ozleniyor hareketlenmeye tekmeleri yemeye başlayınca daha başka oluyorÇok heycanlandım ben deee acayip güzel bir şey özlerim ben onu hamilelik bitince bile
ah o saçlar yokmu zaten beni o mahvediyor çok gür ve kalın telli imkansız kurumuyor sabah duş alıcam ki akşama kadar git gel makineyle anca kuruyor bide bizim buralar sobalı hep bizim ev klimalı onla ısınıyoruz duş alınca evin içinde şapka ile dolaşıyorum yazın bile duş alıp yatsam sabahına hasta kalkıyorum sanırım herkes bu konuda çok titiz olamıyor ister istemezBebekten önce duş alma mevzusu çok göreceli bir kavram.Benim de sinizütüm var mesela saçımı kısa kestirmeme rağmen kurumuyor.Saçımın yapısından kaynaklanıyormuş,ben o yüzden uyanınca duşumu alıyorum.Bebek emzirme meselesine gelince de ;bana da annem “bebeğin suratına bakılmaz “demişti.
Bende ayni oluyorum canim sabah sanki göbek yok akşam maşallah alıp başını gidiyorkızlar gunaydn 16+2 deyım yarın bebegımı gorecegım ınsaallah. sabah kalkınca gobegm daha yumusak ve inik oluo sanki aksama doğru daha şiş ve gergın oluo herkese mı ole oluo ılk hamılelıgım bilememdim
canim çok ayrıntılı yazmak istemiyorum ama keyfi bir şey değil bence dikkat etmek lazım manevi yöndenKızlar bu arada ben gusül hakkında bir şey sormak istiyorum ama çekindim ya bu konularda çok değişik tepkiler olabiliyor sanırım
Canım ben devlette yaptırdım iki hafta sonra gel sonuçlara bakalım demişti bu hafta gidicem inşallah sonuçlar için bende sabırsızlıkla bekliyorumbenimkide üniversite eğitim araştırma hastanesi :) çok teşekkür ederim çok sağol
Normal ıkılı test kan ve usg bahsedıyorsun değil mi? Özelde yaptırdım akşam yaptırmıstım usg cızelgesını hemen verdı kanı sabahı aldım.Özelde bile 10 gün vay canınadoğru herşeyi bekliyosun bitmiyo sonu gelmiyo canım ama bi yandan iyi şimdi bu biticek cinsiyeti beklicez o biticek aşıyı beklicez zaman geçmiyo gibi ama geçiyo inşallah hayırlsıyla sağ sağlim gelsinler
Ben sonuçları alıp özele gidicem zaten de inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımCanım ben devlette yaptırdım iki hafta sonra gel sonuçlara bakalım demişti bu hafta gidicem inşallah sonuçlar için bende sabırsızlıkla bekliyorum
Gusul konusunda ilk evlendiğim zaman kv ile birlikte kalmıştım 1 ay kadar ama gerçekten Allahım affetsin kayinpederim evde olmadığında giriyordum ama namaz vakti geçmemesi gerekirmiş attığın her adım gunahmis şimdi çok dikkat ediyorumah o saçlar yokmu zaten beni o mahvediyor çok gür ve kalın telli imkansız kurumuyor sabah duş alıcam ki akşama kadar git gel makineyle anca kuruyor bide bizim buralar sobalı hep bizim ev klimalı onla ısınıyoruz duş alınca evin içinde şapka ile dolaşıyorum yazın bile duş alıp yatsam sabahına hasta kalkıyorum sanırım herkes bu konuda çok titiz olamıyor ister istemezyüzüne bakılmaz olayını da duymuştum annem de içtiği süt haram olur diyince oo karnımdayken de benden besleniyor kim bilir ne olur diye çok rahatsız oldum
evet evet ultrasonu veriyolar biliyorum ama kan karşılaştırması ne zaman çıkıyo diye merak etmiştim inşallah benimde çabucak çıkarNormal ıkılı test kan ve usg bahsedıyorsun değil mi? Özelde yaptırdım akşam yaptırmıstım usg cızelgesını hemen verdı kanı sabahı aldım.
Inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız canımBen sonuçları alıp özele gidicem zaten de inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım
aminnn inşallahInşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız canım
Ölçümlerimiz normal çıktı canım benim sadece free beta hcg çok yüksek çıkmış 196 risk o yüzden çıktıSıkma canını olur mu ,benim arkadaşımın da bebeğine down sendromlu dediler şimdi bir aylık dünyalar tatlısı bir kız bebeğimiz var.Eğer randevu alabilirsen ünv hastanelerindeki hocalardan birine göstersene sonuçlarını.Bizim doktor ense kalınlığı için 4 mm’ye kadar normal demişti
İnşâAllah canım tek duamız sağlıkla kucağımıza almakCanım şöyle söyleyeyim, bu testlerin garanti olmadığını zaten hepimiz biliyoruz. Geçen sene bir tanıdığıma risk yüksek diye doktoru fetal DNA yaptırmayı önerdi, yaptırınca risk olmadığı şeklinde sonuç geldi. Ama sonrasına detaylı usg için gittikleri doktor neden amniyonsentez yaptırmadınız buna güvendiniz risk çok yüksek bilmemne diye inanılmaz moral bozdu. Çocukları doğunca inan hepimiz bir tedirgindik dikkatle yüzüne bakıyorduk. Gayet sağlıklı bir evlatları var yaşını doldurdu :) yani demem o ki doktorlar bazen en son söylenecek şeyi en başta söylüyorlar. Bilmem bizlerle ilgilenmekten onlar da mı hamile psikolojisine girdiler :) Allah’ın izniyle bebeğin sağlıklıdır sen kalbini ferah tut
sorma canım ya bende zaten çekiniyorum utanıyorum üstüne kv ben duştayken banyoya dalınca iyice giremez olmuştum ben kv nin bile evden gitmesini bekliyodum ki ben bir sene yaşadım şimdide girdik gireceğmiz kadar günaha diye boşvermişlik oldu sanırımGusul konusunda ilk evlendiğim zaman kv ile birlikte kalmıştım 1 ay kadar ama gerçekten Allahım affetsin kayinpederim evde olmadığında giriyordum ama namaz vakti geçmemesi gerekirmiş attığın her adım gunahmis şimdi çok dikkat ediyorum
biliyorum canım böyle şeylerin mazereti yok ama oluyor işte hamilelik olunca iyice ruhen rahatsız oldumcanim çok ayrıntılı yazmak istemiyorum ama keyfi bir şey değil bence dikkat etmek lazım manevi yönden
Evet aynı durum bızım ıcın de geçerli... senın dogum 31i falan sanırım benım 9 u gorunuyor ama muhtemelen aynı zamanlar dogururuz:)İyi yönleride vardır kötü yanlarıda bence. Sadece eşim annem kayınvalidem vs oruç olur benimle ilgilenirken zorlanırlar :/
Teşekkürler haber verdiğin için unibaby yenidoğan 7lü paketlerdrn aldım 4 tane. Brn bayadır araştrıorum hiç bu kdr uyguna görmemiştim süper oldu çok sağolKızlar günaydın e bebekte bgn ıslak mendiller indirmde almak isteyen olursa bilginiz olsun
Yani doktorum bana dedi bak burun kemiği oluşmuş iyi ense iyi vsyok yok biliyorum ultrasonda bakarken yorum yapıyolar dimi özelde detaylı anlatıyolar ya öyle anlatıyolar mı demek istedim
rica ederm canım ben de hemen 24 lü aldım bi kutu aynen şuan piyasadaki en uygunu olduTeşekkürler haber verdiğin için unibaby yenidoğan 7lü paketlerdrn aldım 4 tane. Brn bayadır araştrıorum hiç bu kdr uyguna görmemiştim süper oldu çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?