2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ah o saçlar yokmu zaten beni o mahvediyor çok gür ve kalın telli imkansız kurumuyor sabah duş alıcam ki akşama kadar git gel makineyle anca kuruyor bide bizim buralar sobalı hep bizim ev klimalı onla ısınıyoruz duş alınca evin içinde şapka ile dolaşıyorum yazın bile duş alıp yatsam sabahına hasta kalkıyorum sanırım herkes bu konuda çok titiz olamıyor ister istemez yüzüne bakılmaz olayını da duymuştum annem de içtiği süt haram olur diyince oo karnımdayken de benden besleniyor kim bilir ne olur diye çok rahatsız oldum

kızlar gunaydn 16+2 deyım yarın bebegımı gorecegım ınsaallah. sabah kalkınca gobegm daha yumusak ve inik oluo sanki aksama doğru daha şiş ve gergın oluo herkese mı ole oluo ılk hamılelıgım bilememdim
Bende ayni oluyorum canim sabah sanki göbek yok akşam maşallah alıp başını gidiyor

Normal ıkılı test kan ve usg bahsedıyorsun değil mi? Özelde yaptırdım akşam yaptırmıstım usg cızelgesını hemen verdı kanı sabahı aldım.

Gusul konusunda ilk evlendiğim zaman kv ile birlikte kalmıştım 1 ay kadar ama gerçekten Allahım affetsin kayinpederim evde olmadığında giriyordum ama namaz vakti geçmemesi gerekirmiş attığın her adım gunahmis şimdi çok dikkat ediyorum

Ölçümlerimiz normal çıktı canım benim sadece free beta hcg çok yüksek çıkmış 196 risk o yüzden çıktı

İnşâAllah canım tek duamız sağlıkla kucağımıza almak

sorma canım ya bende zaten çekiniyorum utanıyorum üstüne kv ben duştayken banyoya dalınca iyice giremez olmuştum ben kv nin bile evden gitmesini bekliyodum ki ben bir sene yaşadım şimdide girdik gireceğmiz kadar günaha diye boşvermişlik oldu sanırım tabi kv de kalırkenki gibi olmuyor ama geciktirince huzursuz oluyor insan

İyi yönleride vardır kötü yanlarıda bence. Sadece eşim annem kayınvalidem vs oruç olur benimle ilgilenirken zorlanırlar :/
Evet aynı durum bızım ıcın de geçerli... senın dogum 31i falan sanırım benım 9 u gorunuyor ama muhtemelen aynı zamanlar dogururuz:)
Neyse kı bayrama cok az kalmış oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…