2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kızlar aklıma ne takıldı. mesela bırı sıze deseki bebeğin %99 sağlam %1 hasta olma ıhtımalı var panik olur musunuz? bn şahsen olmam ama bu ikili testte sınır neye göre 1/250 kabul edılmıs kim bunu kabul eden 1/100 çıksa panık olunuyor kı cogu saglam doguyor cunku %99 saglam demek bu. ama 1/255 olsa ohh temız cıktı dıyoruz. diğeride guzel bı oran bence. ki amnıyosentez bile %99 dogru sonucu verıyor aynı mantık aslına bakarsan ihtimalse ihtimal yüzdeyse yüzde. yanlısmı mantık yurutuyorum sızce.

Cevap verme canim vatsapa giren buraya mı giremez

Bile bile yapinca vicdan rahatsiz oluyor dimi benimde ole ama iste geciriyorum ne yalan soyleyeyim malesef.

Bu çok guzelmis, güle güle kullansın bebişiniz. Katlanıp yer kaplamamasi harika. İlk Bebek olunca insan pek bişey bilmiyor bu ne kadarlık olana kadar kullanılabilir? Sonra ikinciyi almak zorunda kalıyor muyuz acaba?
Cok tesekkur ederim canim.
Benim de ilk bebek
Baston model olması hosumuza gitti. Cunku genelde bir de baston model ihtiyaci oluyormus.
Ne kadar sure kullanilacagi da biraz cocugun agirligina bagli gibi. Benimde cok bilgim yok. Yasayip gorecegiz.

Unıbaby 12li kutu normalde kaçtı bilen varmı? Ben hatırlayamadım 89lu görmustm ama kaçlı kutuydu unuttum....

Bile bile yapinca vicdan rahatsiz oluyor dimi benimde ole ama iste geciriyorum ne yalan soyleyeyim malesef.
aynen canım bide o şekilde emzirirsen içtiği süt haram olur falan duyunca daha çok üzüldüm ya karnımızda zaten bizden besleniyor hep dikkat edeyim diyorum gene başa sarıyor

aynen canım bide o şekilde emzirirsen içtiği süt haram olur falan duyunca daha çok üzüldüm ya karnımızda zaten bizden besleniyor hep dikkat edeyim diyorum gene başa sarıyor
Kizimda hic ihmal etmedim zaten surada 3 4 yila kadar hic ihmal etmezdim. Yine ozen gostermeye baslasak iyi olacak saclarimida kestirdim kisacik.

Gule gule kullan.eger kodu varsa atabilir misin birde chicconun vat pusetli bastonu gidince ikisininde kumasina bakayim fiyatlar hemen hemen ayni
MODEL D289/BC010 Kraft pocket travel sistem bebek arabası.
Chicco'nun da bir modelinde gördüm ama baston tipi kullanimda cocugu oturtunca asagıya çökecek gibi geldi. Bir de ön koruması yoktu. O ayrı alınıyormuş.
Sen de bir degerlendir canim.

Yorum ıstemıssın yoksa bu konularda konuşmayı sevmem herkesın farklı dusuncelerı var.
Ama ben çok titizimdir oyüzden kışları hıc sevmem hasta oluyorum malesef...
Kızımı bır kere bile o sekılde emzirmedim...

24lü 162tl gösterıyor ? Ne zaman almış
2 3 hafta oldu arkadasiyla bulusmaya gitmisti burada bir avmde e bebek acilmis o gun indirim varmis buyuk indirim ole almis kuvet seti kiyafet islak mendil falan normalde kiziyordum ama aferin iyi indirim yakalamissin dedim.24 lu 100 lira cok iyimis keske 2 tane alsaymissin dedim.

Canım test yapılıyor evet ama Rabbim ol derse olur sonuçları çok iyi çıkan insanda bile bazen görülebiliyor bu durum Allaha bağlı herşey

aynen canım baya uyguna gelmiş ben en uygun burda gördm aldım hemen 1 kutu daha sonra yine denk gelir umarım . şimdi banyo ürünleri fln indirime girince bi de onları alaym diyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…