2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Mutlaka bakacagim cunku travel sistemlerin kullanim suresi cok kisa kizimda yaptim o hatayi baston almam gerekti bir daha.bu modellere goz atiyordum hep. Cok tesekkur ederim: ))

aynen canım baya uyguna gelmiş ben en uygun burda gördm aldım hemen 1 kutu daha sonra yine denk gelir umarım . şimdi banyo ürünleri fln indirime girince bi de onları alaym diyorm
Evet oldukca uyguna gelmis oldu.birde e bebek magazalarininda kendine ait indirimleri olabiliyor iste sadece sitesine bağımlı kalmamak lazim

Cok gecmis olsun canim.
Bazi doktorlar hasta psikolojisinden hic anlamiyor. Bir de biz hamile olarak daha hassasiz.
Boyle bir sey yapilacagini hic sanmiyorum.

Çok iyiymiş valla :) doktorun profsa çok iyidir normal doğummu düşünüyosun canımm?

Ölçümlerimiz normal çıktı canım benim sadece free beta hcg çok yüksek çıkmış 196 risk o yüzden çıktı
Eger nifty test yaptiracaksan cok arastir arkdasim bu bir rant olmis piyasada fiyatlar cok oynuyor ucurum fiyatlarda var bana 4bin 600 diyende oldum 2 bin 900 diyende saolsun buradan bir arkadas yonlendirdi 1900 a yaptirdim.he yaptirmak lazim mi bilmem ama insanin icin o kuskuyu soktuklari icin stres her an düşünme darlanma yasamaktansa yaptiriyorsun iste

Kizimda hic ihmal etmedim zaten surada 3 4 yila kadar hic ihmal etmezdim. Yine ozen gostermeye baslasak iyi olacak saclarimida kestirdim kisacik.
benimde çok uzundu saçlarım kestirdim şimdi gene uzadı uzatayım diyorum ama sanırım mümkün değil gerçekten dikkat etmemiz lazım

evet bende titizdim diyorum ya bahaneside yok bu durumların ama malesef çokta rahatsız olmaya başladım zaten dikkat edicem benimde sıkıntım kışın evin durumu vs derken geçiyor öyle ah emzirme durumunda zaten artık bebek varken önceki gibi bir ilişki durumu olmaz herhalde olursa da bir hoca çok ağlıyorsa eğer göğüs yıkanıp verilebilir demiş bakalım artık bebiş uyurken hallederiz o durumları

Maşallah maşallah canım bizede nasip etsin böyle eltimsuculuk

Ben de senin gibiyim 17. Haftadayım ama hala sosyal mecrada paylaşamıyorum ne mutlu arkadaşına korkusu kaygısı yok maşallah

Evet aynı durum bızım ıcın de geçerli... senın dogum 31i falan sanırım benım 9 u gorunuyor ama muhtemelen aynı zamanlar dogururuz:)
Neyse kı bayrama cok az kalmış oluyor :)
Kuzum mayıs sonu gözüküyor ama 5 gün önde gittiği için 25i falan çıktı ultrasonda doğum bide 38. Haftada falan doğurursam mayıs ortalarına geliyor sanırım hayırlısı artık :))

Aaa ben sımdı 162tl gördümde alcam aslında cok ıyı yıne tanesı baya ucuza gelıyor. Ya eve normal ıslak mendıl alıyorum o bıle kaç para yenı dogan ıyı bence 162 bile kararsız kaldım alaaan yazsın :))

Normalse 24lu ne kadar bilmiyorum da 100 lira cok cok iyi gelmişti dedigin gibi eve aldigimiz normaller bile ucmus fiyatta.
Al istersen eger iyi bir indirimse.

Bende söylemeye korkuyorum. Sonradan soyleyince de insanlar bozulacak diye dusunuyorum. Ne yapsam bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…