MODEL D289/BC010 Kraft pocket travel sistem bebek arabası.
Chicco'nun da bir modelinde gördüm ama baston tipi kullanimda cocugu oturtunca asagıya çökecek gibi geldi. Bir de ön koruması yoktu. O ayrı alınıyormuş.
Sen de bir degerlendir canim.
aynen canım baya uyguna gelmiş ben en uygun burda gördm aldım hemen 1 kutu daha sonra yine denk gelir umarım . şimdi banyo ürünleri fln indirime girince bi de onları alaym diyorm
Günaydın kızlar, dün peçeteye kan geldi demiştim, bugün bebeğimi gördüm çok şükür iyi, o kadar çok korktum ki, gece yine acildeydik bulantıdan, bugün mide yanması için gaviscon ve bulantı için zofer yazdı bu sefer düzenli kullan dedi bakalım artık acile gitmek istemiyorum, dün acildeki doktor canımı sıktı. Böyle durumlarda bazen gebeliğe son veriyoruz dedi, nasıl hamile kadına bunu der, ayrıca hiç duymadım böyle bi şey
Cok gecmis olsun canim.
Bazi doktorlar hasta psikolojisinden hic anlamiyor. Bir de biz hamile olarak daha hassasiz.
Boyle bir sey yapilacagini hic sanmiyorum.
Öyle valla bol bol nazar duası okumak lazım :) allahtan anneme başım ağrıyor desem anında okumaya başlar o yönden şanslıyım duaların çok faydası oluyor
Canım şöyle ki benim eşim orda çalıştığı için çok fazla indirimimiz oluyor. Benim gittiğim doktor Prof normalde 265 tl muayenesi ama ben 165 ödüyorum. Diğer doktorlarda sanırım 100 tl ona da 15 ödüyorum. Doğum da sanırım. 1750 imiş diye duydum ama henüz kendim sormadım. Akşam unutmazsam soracağım öğrenince yazarım :)
Eger nifty test yaptiracaksan cok arastir arkdasim bu bir rant olmis piyasada fiyatlar cok oynuyor ucurum fiyatlarda var bana 4bin 600 diyende oldum 2 bin 900 diyende saolsun buradan bir arkadas yonlendirdi 1900 a yaptirdim.he yaptirmak lazim mi bilmem ama insanin icin o kuskuyu soktuklari icin stres her an düşünme darlanma yasamaktansa yaptiriyorsun iste
Yorum ıstemıssın yoksa bu konularda konuşmayı sevmem herkesın farklı dusuncelerı var.
Ama ben çok titizimdir oyüzden kışları hıc sevmem hasta oluyorum malesef...
Kızımı bır kere bile o sekılde emzirmedim...
evet bende titizdim diyorum ya bahaneside yok bu durumların ama malesef çokta rahatsız olmaya başladım zaten dikkat edicem benimde sıkıntım kışın evin durumu vs derken geçiyor öyle ah emzirme durumunda zaten artık bebek varken önceki gibi bir ilişki durumu olmaz herhalde olursa da bir hoca çok ağlıyorsa eğer göğüs yıkanıp verilebilir demiş bakalım artık bebiş uyurken hallederiz o durumları
yani canım aslında böyle konularda çok hassastım ama 1 sene kv ile yaşayınca çok sıkıntı çektim şimdi de boş mu verdik naptık kışta olunca duş işini geçiriyorum biraz gece duşa giremiyorum bünyemde çok hassas hasta oluyorum sabahta eşime kahvaltı falan derken ihmal etmiş oluyorum şimdi hamile de olunca iyice kendimi rahatsız hissettim birde doğunca öyle bir durumda emzirilmez içtiği süt haram olur vs diye duydum anneme sordum baya kızdı bana çekinerek soruyorum ama inşallah tepki almam
var var benimkiyle aramız çok iyi şükür bebek konusunda falan benden heyecanlı umarım sorun yaşamayız maşallah diyim
Bir arkadaşımın bebeği olacağını öğrendim. Facebookta paylaşmış. Şuan 6 haftalıkmış. Ben 16. haftaya girdim bugün paylaşmaya cesaret edemiyorum.
Kınamadım, aksine güveninden dolayı hayran kaldım.
Evet aynı durum bızım ıcın de geçerli... senın dogum 31i falan sanırım benım 9 u gorunuyor ama muhtemelen aynı zamanlar dogururuz:)
Neyse kı bayrama cok az kalmış oluyor :)
Kuzum mayıs sonu gözüküyor ama 5 gün önde gittiği için 25i falan çıktı ultrasonda doğum bide 38. Haftada falan doğurursam mayıs ortalarına geliyor sanırım hayırlısı artık :))
2 3 hafta oldu arkadasiyla bulusmaya gitmisti burada bir avmde e bebek acilmis o gun indirim varmis buyuk indirim ole almis kuvet seti kiyafet islak mendil falan normalde kiziyordum ama aferin iyi indirim yakalamissin dedim.24 lu 100 lira cok iyimis keske 2 tane alsaymissin dedim.
Aaa ben sımdı 162tl gördümde alcam aslında cok ıyı yıne tanesı baya ucuza gelıyor. Ya eve normal ıslak mendıl alıyorum o bıle kaç para yenı dogan ıyı bence 162 bile kararsız kaldım alaaan yazsın :))
Kuzum mayıs sonu gözüküyor ama 5 gün önde gittiği için 25i falan çıktı ultrasonda doğum bide 38. Haftada falan doğurursam mayıs ortalarına geliyor sanırım hayırlısı artık :))
Aaa ben sımdı 162tl gördümde alcam aslında cok ıyı yıne tanesı baya ucuza gelıyor. Ya eve normal ıslak mendıl alıyorum o bıle kaç para yenı dogan ıyı bence 162 bile kararsız kaldım alaaan yazsın :))
Normalse 24lu ne kadar bilmiyorum da 100 lira cok cok iyi gelmişti dedigin gibi eve aldigimiz normaller bile ucmus fiyatta.
Al istersen eger iyi bir indirimse.
Bir arkadaşımın bebeği olacağını öğrendim. Facebookta paylaşmış. Şuan 6 haftalıkmış. Ben 16. haftaya girdim bugün paylaşmaya cesaret edemiyorum.
Kınamadım, aksine güveninden dolayı hayran kaldım.