2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kuzum mayıs sonu gözüküyor ama 5 gün önde gittiği için 25i falan çıktı ultrasonda doğum bide 38. Haftada falan doğurursam mayıs ortalarına geliyor sanırım hayırlısı artık :))
Sen zaten normal dogum yapmak ıstıyorsun ya allah korusun aksi bir şey yoksa doktorun buna odaklıysa 38de dogurmazsın. O planlı sezeryanlarda oluyor

Normalse 24lu ne kadar bilmiyorum da 100 lira cok cok iyi gelmişti dedigin gibi eve aldigimiz normaller bile ucmus fiyatta.
Al istersen eger iyi bir indirimse.
Karar veremedım baska sıtelere bakayım ona gore alırım ya normal zaten ıyı fıyatı... artık kaç ay yeter ıkı gıder mı bılemıyorum

Kızlar banyo seti ihtiyacı olanlar ben buraya yazmıştım a-101’den 24 liraya aldım diye.E-bebekte satılan modelin aynısı.a-101 ya da BİM’i de takip edin ,bir tek banyo filesi yoktu içinde.2 ay önce aldım,o zaman cinsiyetini bilmediğim için yeşil almıştım

Eklentiler

• 0B2D5AE2-7B3B-4F22-9D24-DF23B3F1BDF0.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 45
kızlar gunaydn 16+2 deyım yarın bebegımı gorecegım ınsaallah. sabah kalkınca gobegm daha yumusak ve inik oluo sanki aksama doğru daha şiş ve gergın oluo herkese mı ole oluo ılk hamılelıgım bilememdim
kesinlikle akşam 2 katına çıkıyor :)
Evet oldukca uyguna gelmis oldu.birde e bebek magazalarininda kendine ait indirimleri olabiliyor iste sadece sitesine bağımlı kalmamak lazim
dün e bebeğe uğradık eşimle canım bebek arabasına baktık mamas papasda 21 inde mi ne indirim olacak dedi işte gün gün yapıyorlarmış ama mağaza da cidden çok uyguna düşen şeyler var
ben aldımm canım

Önce ki fiyat neydi acaba? Iyı yapmıssın bende alıcam

Magazalarinda kendine ozel indirimleri olabiliyor disari ciktikca gez bak.bize tesaduf denk geldigi gibi birseyler bulursun belki
Mıgrostan alısverıs yapıyorum ıslak mendıl bez ındırımlerı falan cok oluyor mesela ama e bebek falan sureklı gırılmıyor sonucta denk gelmeyebılırız bunu alayımda en ıyısı artık dıger ındırımlere :)))

Doğru diyosun canım evet orası pahalı. Doktor başka hastanedeyken ücretler uygundu ama o hastanenin herşeyi pahalı. Ben de inanıyorum canım herşey güzel olacak en sonunda

Mamas Papası bizde takip ediyoruz,sen hangi modeline baktın ?

Kesinlikle.esim ilk acilis gunune denk gelmis ama her magazanin gun gun ozel indirimi olabiliyor sitesinden cok fazla uygun oluyor

Sağol canım şuan öyle bi gücümüz yok maalesef şartları zorlasak belki ama hakkımızdan hayırlısı olsun İnşâAllah

Yaa sorma : ))kizimda diyor ki benim popomada almismiydin bundan hee aldim degerli poponuza hanimefendi dedim: ))
meraklııııı
bende baya kullandım sonra kapaklılara geçtım amaan popişlerine bısey olmasn.. benım kızın popişi başka mendılı kabul etmedı buda ablası gıbı olur kesın yerım popişleriniiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…