2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Oy ya alışverişler yapılıyor ne güzel.
Bende Nisan'da tasinacagim için hiç bir şey alamıyorum..Ev çok küçük diye..
Bir kaç parça elbise aldım o kadar :))
Bir liste hazırlayıp marttan sonra yavaş yavaş bakmaya koyulurum bende..
Keşke şimdiden alma şansım olsa da hepsi bir anda yüklenmese

Şu anlık sadece elimde olan bebek arabası , oto koltuğu

Doğru diyosun canım evet orası pahalı. Doktor başka hastanedeyken ücretler uygundu ama o hastanenin herşeyi pahalı. Ben de inanıyorum canım herşey güzel olacak en sonunda
Evet çok pahalı canım. Medipol eşimin şirket anlaşması var muayene ücretsiz mecbur oraya gidiyorum testlerde de indirim oluyo.
Amin İnşâAllah canım

Ama canım şöyle bir şey var anne doğumdan sonra baya süre kanaması olmuyor mu? O zaman da abdestsiz oluyor

Sağol canım şuan öyle bi gücümüz yok maalesef şartları zorlasak belki ama hakkımızdan hayırlısı olsun İnşâAllah
Insaallah icini ferah tut bende burada ne yasadigimi hep yazdim ense kalinligi icin down sendromu riski dediler diye icim icimi yedi sonuc testte bisi cikmadi ve tabi yinede herseyi allah bilir.insaallah bebegin saglikla sihhatle gelecektir

Molfix galiba yesil.kapakli aliyorum simdide okulda dolabinda dursun ne olur ne olmaz diye.cok ta yumusak bir kokusu ve dokusu var.

D vitamini verdi canim içinde başka vitaminler de var. Decavit verdi. Vitamin hapı dokunmuyo şükür. Banyo sana hafiften dokunuyo madem canım. Hergün banyo eden ben bu hale alışamadım :) aslında eski usul oturarak banyo etmek lazım daha rahat olur. Tarçın bi kere denemiştim ama gebelikte denemedim deneyeyim. Su tadı varmış meğerse. Kuru kayısı olayını hiç denemedim canım deneyeyim lazım oldu. Bide bu sürede hiç arkadaşını arkadaşlıktan çıkardın mı. Ben bi iki kişiyi çıkardım zor zamanımda hal hatır sormadı bildiği halde diye

Evet çok pahalı canım. Medipol eşimin şirket anlaşması var muayene ücretsiz mecbur oraya gidiyorum testlerde de indirim oluyo.
Amin İnşâAllah canım
Çok sevindim canım. Hastane olayları çok masraf. Aslında benim pek umrumda değil de eşim biraz kafaya bu durumu takmış durumda. Herkes ev almış biz almamışız hastanelere çok para gidiyomuş amaaaaan :) olmuyodu çocuk yani nankör benimki

Herşey o kadar pahalı ki ,mecbur bir anda yüklenmektense almaya çalışıyoruz.Geçen ay baktığım ateş ölçer bu ay iki katına çıkmış.Çok yer kaplamayan parçaları al istersen.Biberon olur,ateş ölçer olur

Ay evet onlar da var dimi..
Haklısın aslında küçücük şeyler bir kolide saklayabilirim..
İndirim takip edeyim bakalım..

Ama canım şöyle bir şey var anne doğumdan sonra baya süre kanaması olmuyor mu? O zaman da abdestsiz oluyor
aynen canım ama doğumdan sonra kanamam olsa bile abdest almadan sütün gelmiyor diyorlar abdest alınca süt geliveriyomuş zaten 40 gün de ilişki olmuyor ama sonrasında emzirmek için gusül almak gerekiyormuş o sırada ağladı mesela diyelim emzirilmezmiş öyle duydum bende bilmediğim için sorayım dedim

Benim ağrılar arttı. Kabızlık ağrısı mı rahim büyüme ağrısı mı gaz ağrısı mı ayırt edemiyorum. Aslında kendimi sıcak tutmam lazım ama dışarı çıktığım anda ayaklarım çelik gibi oluyor. Cinsiyet belli değil canım sadece doktor kıza benzediğini söyledi. Eşyaları bence büyük indirimler oluyo ya o zamanları bekleyelim. İlerleyen zamanlarda alırız biraz daha zaman geçsin bence de

1 hafta silsem.
O pamuk isi bana niyeyse cok zor geliyor ya.
Kizdada 1 hafta sildim biraktim.
Yalniz erkek bebek altida nasil temizleniz hic fikri yok
kızı temizlemek daha zor değil mi ya bende erkek bir şey olmazda kız olursa nasıl olur diyorum

E bebek ile a101 fiyatı fark ediyor mu

1 hafta silsem.
O pamuk isi bana niyeyse cok zor geliyor ya.
Kizdada 1 hafta sildim biraktim.
Yalniz erkek bebek altida nasil temizleniz hic fikri yok
Benım kuzenlerın ogulları oldu cok nazlı popişleri vardı anneleri malesef pamukla sıldı hep
Onada alısırsın napcaaan :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…