Vitamin almana sevindim canim ben icmiyorsun saniyordum ben eski usul banyo etmek durumundayim ayakta bas donmesi daha fazla oluyor Allah korusun düserim falan diye dikkat ediyorum. Ben de en cok ekmegin kokusuna sasirmistim :)) musluk suyu kokarda icme suyu kokmaz sanki gibi geliyor bana hayatimdan kimseyi cikarmadim. Cünkü benim cok az arkadasim var hepside 15 20 senelik arkadaslar onlarda cok sükür sürekli yanimdaydilar yalniz birakmadilar. Sadece birine cok kirilmistim ama o da gecti cunku bende ona gerektigi kadar deger veriyorum artik.D vitamini verdi canim içinde başka vitaminler de var. Decavit verdi. Vitamin hapı dokunmuyo şükür. Banyo sana hafiften dokunuyo madem canım. Hergün banyo eden ben bu hale alışamadım :) aslında eski usul oturarak banyo etmek lazım daha rahat olur. Tarçın bi kere denemiştim ama gebelikte denemedim deneyeyim. Su tadı varmış meğerse. Kuru kayısı olayını hiç denemedim canım deneyeyim lazım oldu. Bide bu sürede hiç arkadaşını arkadaşlıktan çıkardın mı. Ben bi iki kişiyi çıkardım zor zamanımda hal hatır sormadı bildiği halde diye
Dün aklım bi yandan sendeydi naptı ne etti gitti mi işe diye. İyi yapmışsın rapor almakla. Çok zor geçiyo bu şekilde çalışmak. Ben de ikinci defa rapor aldım bu hafta. İnşallah son olur. Geçen hafta üç kere hastaneye gittim ilk defa. En ağır zamanlar bence. Sürekli hastaneye gitmek de zorluyor insanıDün gece yine acile geldik çıktığımızda saat 12 yi geçiyordu, bugün de kontrole geldim 2 gün daha rapor aldım içim yorgun valla bulantı ve öksürük olunca dinlenemiyorum
Ben hiç öyle bir şey duymadım yahuaynen canım ama doğumdan sonra kanamam olsa bile abdest almadan sütün gelmiyor diyorlar abdest alınca süt geliveriyomuş zaten 40 gün de ilişki olmuyor ama sonrasında emzirmek için gusül almak gerekiyormuş o sırada ağladı mesela diyelim emzirilmezmiş öyle duydum bende bilmediğim için sorayım dedim
Evet doktorum da kız gibi dedi6 yasında bır kızım vardı ikinci kızım geliyor nasıpse
Kabizlik ve gaz cok ciddi agri yapiyor. Ben cok cektim ondan hatta o sebepten acile gitmisligim bile var.simdi ictigim vitamin probiyotikli ondan biraz daha iyiyim bide elimden geldigince kayisi yiyorum. yuruyus , lifli gidalar cok iyi geliyor. Tabi buyumeyle ilgili agrilarda olabiliyor arada ama cok sukur benim suan yok ben 2 gündür bulantidan cekiyorum. Belin ve ayaklarini sicak tut ben ici kürklü ayakkabi aldim mesela sicacik tutuyor.Benim ağrılar arttı. Kabızlık ağrısı mı rahim büyüme ağrısı mı gaz ağrısı mı ayırt edemiyorum. Aslında kendimi sıcak tutmam lazım ama dışarı çıktığım anda ayaklarım çelik gibi oluyor. Cinsiyet belli değil canım sadece doktor kıza benzediğini söyledi. Eşyaları bence büyük indirimler oluyo ya o zamanları bekleyelim. İlerleyen zamanlarda alırız biraz daha zaman geçsin bence de
evet öyle düşününce doğru zaten 40 gün belki daha fazla adet oluyorsun doğumdan sonra zaten ama ben ilişki olunca diye bahsetmiştim ona da mecbur kalınmadık sürece abdestli emzirmek çok sevapmış onun dışında çok ağlarsa göğsü yıkayıp verilirmiş hocalar öyle demişBen hiç öyle bir şey duymadım yahuyani 10 gün adet olunca 10 günden sonra normal abdest alıp namaz falan kılabilirsin onu biliyorum ama yani doğumdan sonraki 10 gün haram diye bebek emzirilmiycek mi ? İlişki de adet de olsa gusül lazım yani
Hic anlamam canim ben ama erkek diyesim geldi nedense :)) masallah kuzuya kocaman olmusSizce kız mı erkek mi bakarmısınız?
Bizim de henüz evimiz yok. Bu asamada da zaten iki kisi calissa dahi guzel bir birikim olmadan ev falan alinmiyor. Bebekler saglikli olsunda varsin cok para gitsin esin bebek dogdugunda bu solediklerine cok pisman olacak benceÇok sevindim canım. Hastane olayları çok masraf. Aslında benim pek umrumda değil de eşim biraz kafaya bu durumu takmış durumda. Herkes ev almış biz almamışız hastanelere çok para gidiyomuş amaaaaan :) olmuyodu çocuk yani nankör benimki
İkisi aynı şey mi mınnoscumBen hiç öyle bir şey duymadım yahuyani 10 gün adet olunca 10 günden sonra normal abdest alıp namaz falan kılabilirsin onu biliyorum ama yani doğumdan sonraki 10 gün haram diye bebek emzirilmiycek mi ? İlişki de adet de olsa gusül lazım yani
Bilmem ki belkide elim kiza alisti diye kolay geliyor erkekte bu pipi derisini falan çekip temizlemek gerekirmis hic fikrim yok.esim simdi hemen sunnet mi ettirsek diyor hatta ma hic hic fikrim yok erkek bebek hakkinda : )kızı temizlemek daha zor değil mi ya bende erkek bir şey olmazda kız olursa nasıl olur diyorum
Demek istediğim ikisi de gusül zaten :) sen elinden geldiğince dikkat et canım ama böyle şeyler kuldan çok Allahla senin aranda :)evet öyle düşününce doğru zaten 40 gün belki daha fazla adet oluyorsun doğumdan sonra zaten ama ben ilişki olunca diye bahsetmiştim ona da mecbur kalınmadık sürece abdestli emzirmek çok sevapmış onun dışında çok ağlarsa göğsü yıkayıp verilirmiş hocalar öyle demiş
İlaçları dokunsa da içmeye çalışıyorum canım yiyemiyorum ordan beslensin bari diye. Bugün bebişi gördüm bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyodu. Oh dedim anası nasıl o nasıl :)) çok hoşuma gidiyo gidiyo ultrasona bakmayı. Gebelikle ilgili sevdiğim tek şey sanırım. Ben de banyoya sehpa koysam iyi olcak sanki. Düşmem heralde diye düşündüm ama belli olmaz tabi. Uzun süreli arkadaşlarının olması ne güzelmiş canım. Ben memur babam memur biz hep gezince kısa süreli oldu hep benim. Eh insan da yüzde yüz tanıyamıyor böyleVitamin almana sevindim canim ben icmiyorsun saniyordum ben eski usul banyo etmek durumundayim ayakta bas donmesi daha fazla oluyor Allah korusun düserim falan diye dikkat ediyorum. Ben de en cok ekmegin kokusuna sasirmistim :)) musluk suyu kokarda icme suyu kokmaz sanki gibi geliyor bana hayatimdan kimseyi cikarmadim. Cünkü benim cok az arkadasim var hepside 15 20 senelik arkadaslar onlarda cok sükür sürekli yanimdaydilar yalniz birakmadilar. Sadece birine cok kirilmistim ama o da gecti cunku bende ona gerektigi kadar deger veriyorum artik.
Yalnız bu sitede de düzeni bozacak her şey yasak yahu ahhahaİkisi aynı şey mi mınnoscumneyse kızlar bu konu dine giriyor burada konuşmak yasak ince konular başka yerlere gıderse konu ban yeriz topluca..
Babası silsin doktora pipisi nerde bakim demeyi biliyor : ))Benım kuzenlerın ogulları oldu cok nazlı popişleri vardı anneleri malesef pamukla sıldı hep
Onada alısırsın napcaaan :))))))
Kanama olsada bebek emzirilir canım abdest almamıştım ben diye hatırlıyorum kanama süresindeBen hiç öyle bir şey duymadım yahuyani 10 gün adet olunca 10 günden sonra normal abdest alıp namaz falan kılabilirsin onu biliyorum ama yani doğumdan sonraki 10 gün haram diye bebek emzirilmiycek mi ? İlişki de adet de olsa gusül lazım yani
HahahahahahahahaahhaahahBabası silsin doktora pipisi nerde bakim demeyi biliyor : ))
Hangi vitamini kullanıyosun canım. O zaman benim gaz ağrısıydı o rahim ağrısı o kadar olamaz çünkü. Bulantı geçmiyo canım ya serumla bile az geçiyo. Hemen geçer inşallah. Canım ben termal çorap üzerine yünlü çorap ayakkabı da kürklü kar ayakkabısı ona rağmen öyle. Ayaklarım hep soğuktu benim ama işte şu dönemde olmaması lazım. İnternette ısıtıcılı bataryalı elektrikli çorap gördüm onu almayı denicem bakalım :)Kabizlik ve gaz cok ciddi agri yapiyor. Ben cok cektim ondan hatta o sebepten acile gitmisligim bile var.simdi ictigim vitamin probiyotikli ondan biraz daha iyiyim bide elimden geldigince kayisi yiyorum. yuruyus , lifli gidalar cok iyi geliyor. Tabi buyumeyle ilgili agrilarda olabiliyor arada ama cok sukur benim suan yok ben 2 gündür bulantidan cekiyorum. Belin ve ayaklarini sicak tut ben ici kürklü ayakkabi aldim mesela sicacik tutuyor.
Kizin okulunda bit varmis verdim eline bit sampuanini giydirdim kiza bikinisini yika dedim bana yasak.elin alissin.Hahahahahahahahaahhaahahsilcek tabıı
Babalar alt almıyor mu benım esım hep aldı akşamlarııılgılensınler bebikleriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?