2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Vitamin almana sevindim canim ben icmiyorsun saniyordum ben eski usul banyo etmek durumundayim ayakta bas donmesi daha fazla oluyor Allah korusun düserim falan diye dikkat ediyorum. Ben de en cok ekmegin kokusuna sasirmistim :)) musluk suyu kokarda icme suyu kokmaz sanki gibi geliyor bana hayatimdan kimseyi cikarmadim. Cünkü benim cok az arkadasim var hepside 15 20 senelik arkadaslar onlarda cok sükür sürekli yanimdaydilar yalniz birakmadilar. Sadece birine cok kirilmistim ama o da gecti cunku bende ona gerektigi kadar deger veriyorum artik.

Dün gece yine acile geldik çıktığımızda saat 12 yi geçiyordu, bugün de kontrole geldim 2 gün daha rapor aldım içim yorgun valla bulantı ve öksürük olunca dinlenemiyorum
Dün aklım bi yandan sendeydi naptı ne etti gitti mi işe diye. İyi yapmışsın rapor almakla. Çok zor geçiyo bu şekilde çalışmak. Ben de ikinci defa rapor aldım bu hafta. İnşallah son olur. Geçen hafta üç kere hastaneye gittim ilk defa. En ağır zamanlar bence. Sürekli hastaneye gitmek de zorluyor insanı

Ben hiç öyle bir şey duymadım yahu yani 10 gün adet olunca 10 günden sonra normal abdest alıp namaz falan kılabilirsin onu biliyorum ama yani doğumdan sonraki 10 gün haram diye bebek emzirilmiycek mi ? İlişki de adet de olsa gusül lazım yani

Oğlumun bebeklik kıyafetlerine baktım şimdi de Allahım ne kadar küçük geldi gözüme nasıl yapicam diye düşünür oldum valla ayirmaya basladim simdiden ilerleyen zamandada yıkayıp utulerim Allah nasip eder inşallah o zamanlari hemen geçse zaman ne güzel olur

Kabizlik ve gaz cok ciddi agri yapiyor. Ben cok cektim ondan hatta o sebepten acile gitmisligim bile var.simdi ictigim vitamin probiyotikli ondan biraz daha iyiyim bide elimden geldigince kayisi yiyorum. yuruyus , lifli gidalar cok iyi geliyor. Tabi buyumeyle ilgili agrilarda olabiliyor arada ama cok sukur benim suan yok ben 2 gündür bulantidan cekiyorum. Belin ve ayaklarini sicak tut ben ici kürklü ayakkabi aldim mesela sicacik tutuyor.

evet öyle düşününce doğru zaten 40 gün belki daha fazla adet oluyorsun doğumdan sonra zaten ama ben ilişki olunca diye bahsetmiştim ona da mecbur kalınmadık sürece abdestli emzirmek çok sevapmış onun dışında çok ağlarsa göğsü yıkayıp verilirmiş hocalar öyle demiş

Bizim de henüz evimiz yok. Bu asamada da zaten iki kisi calissa dahi guzel bir birikim olmadan ev falan alinmiyor. Bebekler saglikli olsunda varsin cok para gitsin esin bebek dogdugunda bu solediklerine cok pisman olacak bence )

İkisi aynı şey mi mınnoscum neyse kızlar bu konu dine giriyor burada konuşmak yasak ince konular başka yerlere gıderse konu ban yeriz topluca..

kızı temizlemek daha zor değil mi ya bende erkek bir şey olmazda kız olursa nasıl olur diyorum
Bilmem ki belkide elim kiza alisti diye kolay geliyor erkekte bu pipi derisini falan çekip temizlemek gerekirmis hic fikrim yok.esim simdi hemen sunnet mi ettirsek diyor hatta ma hic hic fikrim yok erkek bebek hakkinda : )

Demek istediğim ikisi de gusül zaten :) sen elinden geldiğince dikkat et canım ama böyle şeyler kuldan çok Allahla senin aranda :)

İlaçları dokunsa da içmeye çalışıyorum canım yiyemiyorum ordan beslensin bari diye. Bugün bebişi gördüm bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyodu. Oh dedim anası nasıl o nasıl :)) çok hoşuma gidiyo gidiyo ultrasona bakmayı. Gebelikle ilgili sevdiğim tek şey sanırım. Ben de banyoya sehpa koysam iyi olcak sanki. Düşmem heralde diye düşündüm ama belli olmaz tabi. Uzun süreli arkadaşlarının olması ne güzelmiş canım. Ben memur babam memur biz hep gezince kısa süreli oldu hep benim. Eh insan da yüzde yüz tanıyamıyor böyle

Kanama olsada bebek emzirilir canım abdest almamıştım ben diye hatırlıyorum kanama süresinde

Hangi vitamini kullanıyosun canım. O zaman benim gaz ağrısıydı o rahim ağrısı o kadar olamaz çünkü. Bulantı geçmiyo canım ya serumla bile az geçiyo. Hemen geçer inşallah. Canım ben termal çorap üzerine yünlü çorap ayakkabı da kürklü kar ayakkabısı ona rağmen öyle. Ayaklarım hep soğuktu benim ama işte şu dönemde olmaması lazım. İnternette ısıtıcılı bataryalı elektrikli çorap gördüm onu almayı denicem bakalım :)

Hahahahahahahahaahhaahah silcek tabıı
Babalar alt almıyor mu benım esım hep aldı akşamlarıı ılgılensınler bebikleriyle
Kizin okulunda bit varmis verdim eline bit sampuanini giydirdim kiza bikinisini yika dedim bana yasak.elin alissin.
Dunde nevresim takiyorduk sole salladim alis bak bebek sallayacagiz ya diyor su sallanan ana kucagimi ne vardi elektirikli ondan bakicam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…