Ben mesela kabiz ilaci ve magnezyumu.sadece 1 kere icebildim ve hemen biraktim cok dokundu bana bulantisi kusmasi vs. Vitamin bulanti yapsada mecburen devam ediyorum. Ben 7 gün sonra görecegim nerdeyse 20 gün oldu görmeyeli cok meraktayim :) memuriyet durumunda cok yer degistirdiginden evet arkadas konusunda sanssizlik yasamissin. Ama Rabbim bi yerden alir bi yerden verir. Benim ailede pek is yoktu demekki ondan sansliyim arkadas konusunda :))İlaçları dokunsa da içmeye çalışıyorum canım yiyemiyorum ordan beslensin bari diye. Bugün bebişi gördüm bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyodu. Oh dedim anası nasıl o nasıl :)) çok hoşuma gidiyo gidiyo ultrasona bakmayı. Gebelikle ilgili sevdiğim tek şey sanırım. Ben de banyoya sehpa koysam iyi olcak sanki. Düşmem heralde diye düşündüm ama belli olmaz tabi. Uzun süreli arkadaşlarının olması ne güzelmiş canım. Ben memur babam memur biz hep gezince kısa süreli oldu hep benim. Eh insan da yüzde yüz tanıyamıyor böyle
Yani bence acelemiz de yok ev için. İşte arkadaşlarının aldığını gördü onlara bakınca geri kalmış gibi hissediyo da sığ düşünüyo yani. Bence de bebek çok daha önemli ev alınır illa genciz yaniBizim de henüz evimiz yok. Bu asamada da zaten iki kisi calissa dahi guzel bir birikim olmadan ev falan alinmiyor. Bebekler saglikli olsunda varsin cok para gitsin esin bebek dogdugunda bu solediklerine cok pisman olacak bence)
Ay o zamanlar artıkk acaba kim doğuracak ilk, senin doğum nasıldı bebiş kaç kilo vs muhabbetleri olucak allah izin verirse :))Benimde mayis ortasi 20 ile 25 arasi olur gibi kismet olursa : )
Biliyorum kuzum normal doğum istiyorum ama bana sanki 38. Haftalarda gelicek sancım gibi hissediyorum hep nedense :)Sen zaten normal dogum yapmak ıstıyorsun ya allah korusun aksi bir şey yoksa doktorun buna odaklıysa 38de dogurmazsın. O planlı sezeryanlarda oluyor
Insaallah canim o heyecanlarida konusmak nasip olsun hepimize : ))Ay o zamanlar artıkk acaba kim doğuracak ilk, senin doğum nasıldı bebiş kaç kilo vs muhabbetleri olucak allah izin verirse :))
Aynen öyleeee tek başımıza mı yaptıkKizin okulunda bit varmis verdim eline bit sampuanini giydirdim kiza bikinisini yika dedim bana yasak.elin alissin.
Dunde nevresim takiyorduk sole salladim alis bak bebek sallayacagiz ya diyor su sallanan ana kucagimi ne vardi elektirikli ondan bakicam ben
Allah allah bakalım neler gorucez zamanında saglıklı gelsın ınsallahBiliyorum kuzum normal doğum istiyorum ama bana sanki 38. Haftalarda gelicek sancım gibi hissediyorum hep nedense :)
tabi canım öyle bakınca ikiside gusül ama ilişki durumunda daha farklı oluyor dikkat etmek lazım öbür türlü zaten diyorum ya doğmadan bile duşa girmeyi geciktirsem ruhen rahatsız oluyor insanDemek istediğim ikisi de gusül zaten :) sen elinden geldiğince dikkat et canım ama böyle şeyler kuldan çok Allahla senin aranda :)
Yariyor mu cidden oleyse alsin banane.ama ne kullandim ne fikrim var ben daha portatif basit ana kucagi dusunmustum bahceye piknige anneme falan tasimalikAynen öyleeee tek başımıza mı yaptık
Zaten vıcdanlı akıllı adam yapar olması gereken bu degıl mı
Iyı dusunmus bak akıllı adam onlar cok işe yarıyor
Alinmasa ne olacak ben evi sadece cocuga birakmak icin istiyorum. Ama tabi onun yerine güzel bir birikimde yapilabilir cocuk. icin yada egitimine onem verilebilir ne bileyim. Ve dedigin gibi daha genciz hayat ne surprizlerle dolu belli mi olur :))Yani bence acelemiz de yok ev için. İşte arkadaşlarının aldığını gördü onlara bakınca geri kalmış gibi hissediyo da sığ düşünüyo yani. Bence de bebek çok daha önemli ev alınır illa genciz yani
iyi canım elhamdülillah ikili sonucumu merakla bekliyordum şükür temiz çıkmış. senin nasılİyi akşamlar Canım nasılsın nas8l gidiyor hamislik :)
Ben onceden burda yaZmıştım paylasmıştm ben ılk aylar besığe bıle yatırmadım onda yattı cok rahattı ıcını konforlu hale getırdım :) tıny love adı tıtrıyor muzıklı oyuncaklı missssssss :)))) heryere tasıyodm yemek yaparken falan cok rahatYat
Yariyor mu cidden oleyse alsin banane.ama ne kullandim ne fikrim var ben daha portatif basit ana kucagi dusunmustum bahceye piknige anneme falan tasimalik
Doktora bugün sordum kabızlık için ilaç verir misiniz dedim. Tavsiye etmiyorum dedi. Dayanamadığın zaman gel lavman yaparız dedi. Bu sorunu kayısıyla çözmem şart :) vitamini ben gece içiyorum canım en azından uyurum geçer diye. Ayy kocaman olcak o gördüğündeBen mesela kabiz ilaci ve magnezyumu.sadece 1 kere icebildim ve hemen biraktim cok dokundu bana bulantisi kusmasi vs. Vitamin bulanti yapsada mecburen devam ediyorum. Ben 7 gün sonra görecegim nerdeyse 20 gün oldu görmeyeli cok meraktayim :) memuriyet durumunda cok yer degistirdiginden evet arkadas konusunda sanssizlik yasamissin. Ama Rabbim bi yerden alir bi yerden verir. Benim ailede pek is yoktu demekki ondan sansliyim arkadas konusunda :))
Yaa hazir dogum konusuluyorken sorayim. Benim kuyruk sokumumda ciddi agri var oturup kalkarken sıkıntı yasiyorum. Gecen biri sen normal doguramazsin bu sebepten falan dedi. Onu gecistirdim ama bi aklima takilmadida degil bir bilginiz varmi ?Ay o zamanlar artıkk acaba kim doğuracak ilk, senin doğum nasıldı bebiş kaç kilo vs muhabbetleri olucak allah izin verirse :))
aa onu bilmiyodum bak kızda da idrar yolu enfeksiyonu çok oluyormuş bir yerde okumuştum birde orasına kaçıyormuş kakişlerBilmem ki belkide elim kiza alisti diye kolay geliyor erkekte bu pipi derisini falan çekip temizlemek gerekirmis hic fikrim yok.esim simdi hemen sunnet mi ettirsek diyor hatta ma hic hic fikrim yok erkek bebek hakkinda : )
bi doktora gitsen onu düzeltiyorlar içine kaçıyor bir şey oluyor ani hareket falan yapmış olabilirsin yada ben yaşadım kıl dönmesi falan olmasınYaa hazir dogum konusuluyorken sorayim. Benim kuyruk sokumumda ciddi agri var oturup kalkarken sıkıntı yasiyorum. Gecen biri sen normal doguramazsin bu sebepten falan dedi. Onu gecistirdim ama bi aklima takilmadida degil bir bilginiz varmi ?
Yani canım hani ona da dedim sanki evsiz açıkta kaldık gibi kendisine acımasının anlamı yok dedim. Hayattaki tek amacı ev almakmış öyle dedi. Arkasından amma dedikodu yapıyorum yalnız :)) bide yani bence emekli olunacak yerde ev almak daha mantıklı. Ev olsun diye herhangi yerden almak da mantıklı değil.Alinmasa ne olacak ben evi sadece cocuga birakmak icin istiyorum. Ama tabi onun yerine güzel bir birikimde yapilabilir cocuk. icin yada egitimine onem verilebilir ne bileyim. Ve dedigin gibi daha genciz hayat ne surprizlerle dolu belli mi olur :))
Ben hamileligimde hep calismayacagim diyordum surekli ozel sektordeydim zaten 15 sene ayni yerde calistim. Tazminati alip ciktim ve oyle cocuk düsündük ki kaldi ki ben sizin kadar güclü degilim calisamazdim buyuk ihtimalle kabizlik icin verdigi ilaci 1 kere kullanip biraktim berbatti resmen kayisi ve kefir ( ben icemiyorum ama sen dene icebilirsen cok isine yarar ) vitamini gece ictigimde beni yatirmiyor oglen iciyorum mecburen :) ikiliyi yaptirmayan bi ben kaldim grupta bi gecsin su 7 gün :))Doktora bugün sordum kabızlık için ilaç verir misiniz dedim. Tavsiye etmiyorum dedi. Dayanamadığın zaman gel lavman yaparız dedi. Bu sorunu kayısıyla çözmem şart :) vitamini ben gece içiyorum canım en azından uyurum geçer diye. Ayy kocaman olcak o gördüğündeeşinin maddi durumu iyiyse canım çalışmamak daha iyi bence. Bende kist ve hormon bozukluğu var. Adet zamanı bıçaklanıyo gibi acıyodu. Korka korka işe gidiyodum her ay inşallah haftasonuna denk gelir diye diye. Olsun canım ben evi çok tercih ederdim yani :)
Aynen canım öyle biliyorum ben deKanama olsada bebek emzirilir canım abdest almamıştım ben diye hatırlıyorum kanama süresinde
Yok kuzum benim kucukken kirilmis ters kaynamis :)) hamilelikten once bu kadar rahatsiz etmiyordu ama gidip baktirmistim. Rontgende cikmisti ters kaynamis diye. Ama bana hamilelikte bi sorun olmaz demislerdi ben suan resmen dogum haftasinda bazilarina oluyorya oyle oturup kalkamiyorum. Randevumda soracagim bakalim ne diyecekbi doktora gitsen onu düzeltiyorlar içine kaçıyor bir şey oluyor ani hareket falan yapmış olabilirsin yada ben yaşadım kıl dönmesi falan olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?