2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
En iyisini yapmışsın canım gercekten. Önce kafa rahat olcak. Yani güç değil de canım zorunluluk. Ayrılınmıyo işler var insan mecbur kendi sınırlarını zorluyo. Kefir içsem iyi olur aslında iyi fikir. Orman meyveli kefir deneyebilirsin tadı güzel seversin belki. İkili yaptırdım da canım sonuçlarını almadım ben de daha hiç fikrim yok insan merak ediyo sonuçları :)

Valla ben guneyde rv almak isterdim.ne yalan soyleyeyim. Ama biz büyük ihtimal istanbuldan aliriz gibi alirsak tabu :)) aman yap bisey olmaz oda senin canini sikmasaymis :)) hayattaki tek amacim esim ve cocugumla dünya turu yapmak olurdu sanirim. Evle falan filan fazla aram yok benim :))

aa geçmiş olsun canım ondandır tabii bide kemikler de genişliyor ama onun doğumla bir alakası olacağını sanmıyorum onun özel simit gibi yastıkları oluyor oturmak için öyle bir şeye otursan belki ağrın azalır

Önce ki fiyat neydi acaba? Iyı yapmıssın bende alıcam
185-200 arası görüyordum hep ben 24 lüsünü
Mamas Papası bizde takip ediyoruz,sen hangi modeline baktın ?
https://www.e-bebek.com/mamas-papas-sola-2-bebek-arabasi-p-mmp-5492462w2002/ sanıyorum buydu modeli. pusetini de hediye veriyorlarmış ama takmak için 100 tl ye bi aparat alıyormuşsun. 2 bine düşecekmiş 21 inde almak istiyorsan aklında bulunsun.
ben casual cadillac air a karar verdm onu alacağım galiba

Yani bence de emekli olduktan sonra güneye yerleşip ordan ev almak ya da oralara tayin çıkarsa sonra ev almak daha mantıklı. Ev olsun diye köy gibi yerden almak saçma geliyo. Yani bana da ev illa alınır gibi geliyo niye alınmasın bide yani hamile eşine masraf çok diyip durması da saçma. Zaten benim olmuyordu istisna şekildw oldu mutlu olması lazım. Ayy dünya turu en sevdiğim şey :)) yani buralara harcamak daha güzel 10 yılı eve heba etmek mantıklı değil

iyi canım elhamdülillah ikili sonucumu merakla bekliyordum şükür temiz çıkmış. senin nasıl
gidiyor hamilelik :)
Bulantıdan gitmeye çalışıyor :)) yeni yeni göbeğim çıkıyor daha ama karnımda kasılma hissediyorum arada canım yanıyor baya doktoruma da d vitaminim düştüğünüdefalarca dememe rağmen tahlil yapmıyor ya 4 ay önce 4 tü ya eski sonucumu göstericem artık napayım bilmiyorum ki :) bu doktorlar yokmu ya laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor

Ayy doktor ne demiş öyle. Yok canım öyle bişey ömrümde duymadım. Niye öyle bişey deme gereği hissetmiş ki. Bana da boş duruyo kendini hazırla diyen aklıma geldi. Özel hastanenin doktoru mu dedi peki

Benim baktığım model de buydu,bu ne kadara düşecek acaba ,ben de buna bakıyım.Ama fiyat olarak ciddi indirim olacakmış.

Eklentiler

• 7105AAC8-D946-401A-8F92-05BBAF576C50.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 53
Icemem sanirim ama deneyecegim orman meyvelisini sen en azindan yaptirdin bende daha oda yok 20 gunde cok geldi ya en basta sürekli cagiriyor diye kiziyordum simdide buna :))

Simidim var canim ama iste heryere tasimiyorum onu. Birde sanirim simitte fayda etmiyor . Doguma bi etkisi olmasinda ben raziyim cekmeye canim sezeryandan korkuyorum çünkü

Icemem sanirim ama deneyecegim orman meyvelisini sen en azindan yaptirdin bende daha oda yok 20 gunde cok geldi ya en basta sürekli cagiriyor diye kiziyordum simdide buna :))
canım bence sürekli gitmek daha psikoloji bozuyo. Bu hafta iki kere gördüm daha stresliydim. Aslında vücut sorunu olmucak ayda bi gidilcek oh mis gibi

Sanki cocugu tek yaptin masrafi coksa cok birde calisiyorsun sukretmesi lazim diye dusunuyorum. Ben de bir şekilde alinir diye duaunuyorum. Sanirim benim icin cokta onemli degil ama evim olsa daha rahat gezerdim tatil vs. Tabiki iyi olurdu :))

Ayy doktor ne demiş öyle. Yok canım öyle bişey ömrümde duymadım. Niye öyle bişey deme gereği hissetmiş ki. Bana da boş duruyo kendini hazırla diyen aklıma geldi. Özel hastanenin doktoru mu dedi peki
Aynen özel hastanenin acil doktoru, 3 gün üst üste geldik deyince böyle dedi

Kızlar yine kanamam oldu bu sefer miktar fazla koyu renk pıhtı şeklinde, hemen koştuk doktora yine bebek iyi, düşük tehlikem var progestan başladık , dua edin bize

Simidim var canim ama iste heryere tasimiyorum onu. Birde sanirim simitte fayda etmiyor . Doguma bi etkisi olmasinda ben raziyim cekmeye canim sezeryandan korkuyorum çünkü
bende korkuyorum ya doğuma engel olacağını sanmıyorum ama doğumdan sonra zaten kuyruk ağrısı oluyormuş senin ağrını tetikleyebilir doktor daha iyi bilir tabi belki geçer dönemlik bir şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…