Dikkat edelim her türlütabi canım öyle bakınca ikiside gusül ama ilişki durumunda daha farklı oluyor dikkat etmek lazım öbür türlü zaten diyorum ya doğmadan bile duşa girmeyi geciktirsem ruhen rahatsız oluyor insan
En iyisini yapmışsın canım gercekten. Önce kafa rahat olcak. Yani güç değil de canım zorunluluk. Ayrılınmıyo işler var insan mecbur kendi sınırlarını zorluyo. Kefir içsem iyi olur aslında iyi fikir. Orman meyveli kefir deneyebilirsin tadı güzel seversin belki. İkili yaptırdım da canım sonuçlarını almadım ben de daha hiç fikrim yok insan merak ediyo sonuçları :)Ben hamileligimde hep calismayacagim diyordum surekli ozel sektordeydim zaten 15 sene ayni yerde calistim. Tazminati alip ciktim ve oyle cocuk düsündük ki kaldi ki ben sizin kadar güclü degilim calisamazdim buyuk ihtimalle kabizlik icin verdigi ilaci 1 kere kullanip biraktim berbatti resmen kayisi ve kefir ( ben icemiyorum ama sen dene icebilirsen cok isine yarar ) vitamini gece ictigimde beni yatirmiyor oglen iciyorum mecburen :) ikiliyi yaptirmayan bi ben kaldim grupta bi gecsin su 7 gün :))
Valla ben guneyde rv almak isterdim.ne yalan soyleyeyim. Ama biz büyük ihtimal istanbuldan aliriz gibi alirsak tabu :)) aman yap bisey olmaz oda senin canini sikmasaymis :)) hayattaki tek amacim esim ve cocugumla dünya turu yapmak olurdu sanirim. Evle falan filan fazla aram yok benim :))L
Yani canım hani ona da dedim sanki evsiz açıkta kaldık gibi kendisine acımasının anlamı yok dedim. Hayattaki tek amacı ev almakmış öyle dedi. Arkasından amma dedikodu yapıyorum yalnız :)) bide yani bence emekli olunacak yerde ev almak daha mantıklı. Ev olsun diye herhangi yerden almak da mantıklı değil.
aa geçmiş olsun canım ondandır tabii bide kemikler de genişliyor ama onun doğumla bir alakası olacağını sanmıyorum onun özel simit gibi yastıkları oluyor oturmak için öyle bir şeye otursan belki ağrın azalırYok kuzum benim kucukken kirilmis ters kaynamis :)) hamilelikten once bu kadar rahatsiz etmiyordu ama gidip baktirmistim. Rontgende cikmisti ters kaynamis diye. Ama bana hamilelikte bi sorun olmaz demislerdi ben suan resmen dogum haftasinda bazilarina oluyorya oyle oturup kalkamiyorum. Randevumda soracagim bakalim ne diyecek
185-200 arası görüyordum hep ben 24 lüsünüÖnce ki fiyat neydi acaba? Iyı yapmıssın bende alıcam
https://www.e-bebek.com/mamas-papas-sola-2-bebek-arabasi-p-mmp-5492462w2002/ sanıyorum buydu modeli. pusetini de hediye veriyorlarmış ama takmak için 100 tl ye bi aparat alıyormuşsun. 2 bine düşecekmiş 21 inde almak istiyorsan aklında bulunsun.Mamas Papası bizde takip ediyoruz,sen hangi modeline baktın ?
Yani bence de emekli olduktan sonra güneye yerleşip ordan ev almak ya da oralara tayin çıkarsa sonra ev almak daha mantıklı. Ev olsun diye köy gibi yerden almak saçma geliyo. Yani bana da ev illa alınır gibi geliyo niye alınmasın bide yani hamile eşine masraf çok diyip durması da saçma. Zaten benim olmuyordu istisna şekildw oldu mutlu olması lazım. Ayy dünya turu en sevdiğim şey :)) yani buralara harcamak daha güzel 10 yılı eve heba etmek mantıklı değilValla ben guneyde rv almak isterdim.ne yalan soyleyeyim. Ama biz büyük ihtimal istanbuldan aliriz gibi alirsak tabu :)) aman yap bisey olmaz oda senin canini sikmasaymis :)) hayattaki tek amacim esim ve cocugumla dünya turu yapmak olurdu sanirim. Evle falan filan fazla aram yok benim :))
cinsiyet ÖĞRENDİN Mİ?Benim kalp atışı haftası kan idrar yapıldı yani 6+2 iken. 1 ay sonra tekrar yapıldı yani 11. Hafta gibi. 20. Hafta detaylı ultrasonumun yapılacağı gün tekrar kan idrar yapılacak. Sadece d vitaminim az çıktı, diğerlerinde sorun yok.
Bulantıdan gitmeye çalışıyor :)) yeni yeni göbeğim çıkıyor daha ama karnımda kasılma hissediyorum arada canım yanıyor baya doktoruma da d vitaminim düştüğünüdefalarca dememe rağmen tahlil yapmıyor ya 4 ay önce 4 tü ya eski sonucumu göstericem artık napayım bilmiyorum ki :) bu doktorlar yokmu ya laf anlatmakiyi canım elhamdülillah ikili sonucumu merakla bekliyordum şükür temiz çıkmış. senin nasıl
gidiyor hamilelik :)
Ayy doktor ne demiş öyle. Yok canım öyle bişey ömrümde duymadım. Niye öyle bişey deme gereği hissetmiş ki. Bana da boş duruyo kendini hazırla diyen aklıma geldi. Özel hastanenin doktoru mu dedi pekiGünaydın kızlar, dün peçeteye kan geldi demiştim, bugün bebeğimi gördüm çok şükür iyi, o kadar çok korktum ki, gece yine acildeydik bulantıdan, bugün mide yanması için gaviscon ve bulantı için zofer yazdı bu sefer düzenli kullan dedi bakalım artık acile gitmek istemiyorum, dün acildeki doktor canımı sıktı. Böyle durumlarda bazen gebeliğe son veriyoruz dedi, nasıl hamile kadına bunu der, ayrıca hiç duymadım böyle bi şey
Benim baktığım model de buydu,bu ne kadara düşecek acaba ,ben de buna bakıyım.Ama fiyat olarak ciddi indirim olacakmış.185-200 arası görüyordum hep ben 24 lüsünü
https://www.e-bebek.com/mamas-papas-sola-2-bebek-arabasi-p-mmp-5492462w2002/ sanıyorum buydu modeli. pusetini de hediye veriyorlarmış ama takmak için 100 tl ye bi aparat alıyormuşsun. 2 bine düşecekmiş 21 inde almak istiyorsan aklında bulunsun.
ben casual cadillac air a karar verdm onu alacağım galiba
Icemem sanirim ama deneyecegim orman meyvelisini sen en azindan yaptirdin bende daha oda yok 20 gunde cok geldi ya en basta sürekli cagiriyor diye kiziyordum simdide buna :))En iyisini yapmışsın canım gercekten. Önce kafa rahat olcak. Yani güç değil de canım zorunluluk. Ayrılınmıyo işler var insan mecbur kendi sınırlarını zorluyo. Kefir içsem iyi olur aslında iyi fikir. Orman meyveli kefir deneyebilirsin tadı güzel seversin belki. İkili yaptırdım da canım sonuçlarını almadım ben de daha hiç fikrim yok insan merak ediyo sonuçları :)
Simidim var canim ama iste heryere tasimiyorum onu. Birde sanirim simitte fayda etmiyor . Doguma bi etkisi olmasinda ben raziyim cekmeye canim sezeryandan korkuyorum çünküaa geçmiş olsun canım ondandır tabii bide kemikler de genişliyor ama onun doğumla bir alakası olacağını sanmıyorum onun özel simit gibi yastıkları oluyor oturmak için öyle bir şeye otursan belki ağrın azalır
canım bence sürekli gitmek daha psikoloji bozuyo. Bu hafta iki kere gördüm daha stresliydim. Aslında vücut sorunu olmucak ayda bi gidilcek oh mis gibiIcemem sanirim ama deneyecegim orman meyvelisini sen en azindan yaptirdin bende daha oda yok 20 gunde cok geldi ya en basta sürekli cagiriyor diye kiziyordum simdide buna :))
Benim baktığım model de buydu,bu ne kadara düşecek acaba ,ben de buna bakıyım.Ama fiyat olarak ciddi indirim olacakmış.
Sanki cocugu tek yaptin masrafi coksa cok birde calisiyorsun sukretmesi lazim diye dusunuyorum. Ben de bir şekilde alinir diye duaunuyorum. Sanirim benim icin cokta onemli degil ama evim olsa daha rahat gezerdim tatil vs. Tabiki iyi olurdu :))Yani bence de emekli olduktan sonra güneye yerleşip ordan ev almak ya da oralara tayin çıkarsa sonra ev almak daha mantıklı. Ev olsun diye köy gibi yerden almak saçma geliyo. Yani bana da ev illa alınır gibi geliyo niye alınmasın bide yani hamile eşine masraf çok diyip durması da saçma. Zaten benim olmuyordu istisna şekildw oldu mutlu olması lazım. Ayy dünya turu en sevdiğim şey :)) yani buralara harcamak daha güzel 10 yılı eve heba etmek mantıklı değil
Aynen özel hastanenin acil doktoru, 3 gün üst üste geldik deyince böyle dediAyy doktor ne demiş öyle. Yok canım öyle bişey ömrümde duymadım. Niye öyle bişey deme gereği hissetmiş ki. Bana da boş duruyo kendini hazırla diyen aklıma geldi. Özel hastanenin doktoru mu dedi peki
Kızlar moralim bozuk NT: 3,2 mm çıktı .
Genetiğe yönlendirdi doktor, 16. Hafta da amniyosentez yapılacak. Kan sonuçlarım da , 10 gün sonra çıkacakmış .
bende korkuyorum ya doğuma engel olacağını sanmıyorum ama doğumdan sonra zaten kuyruk ağrısı oluyormuş senin ağrını tetikleyebilir doktor daha iyi bilir tabi belki geçer dönemlik bir şeydirSimidim var canim ama iste heryere tasimiyorum onu. Birde sanirim simitte fayda etmiyor . Doguma bi etkisi olmasinda ben raziyim cekmeye canim sezeryandan korkuyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?