2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sanki cocugu tek yaptin masrafi coksa cok birde calisiyorsun sukretmesi lazim diye dusunuyorum. Ben de bir şekilde alinir diye duaunuyorum. Sanirim benim icin cokta onemli degil ama evim olsa daha rahat gezerdim tatil vs. Tabiki iyi olurdu :))
Yani bence de durduk yere nankörlük yapıyo. Hayattaki her kötü şey onun başına geliyomuş. Aslında şimdi aklıma geldi psikiyatriden randevu alsın bunları doktora anlatsın da saçma olduğunu görsün. Ben bu haldeyken para %25 birikiyomuş. Bi sorun çıkıp gidip kredi çekmediğine şükretmesi lazım. Bebiş doğsun hepbirlikte gezmeye gidersiniz denize girersiniz

Kızlar moralim bozuk NT: 3,2 mm çıktı .
Genetiğe yönlendirdi doktor, 16. Hafta da amniyosentez yapılacak. Kan sonuçlarım da , 10 gün sonra çıkacakmış .
Canım amniyo sentez yapılmayı önermiyorlar cok tehlikeliymiş kesin yapılacak mı karar veridiniz mi Allah korusun sonuç kötü çıkarsa napmayı düşünüyorsun ben kötü çokmasıfan korkup yaptırmazdm herhalde inşaAllah kötü birşey çıkmaz üzildüm senin adına

Genetiğe yönlendirdi doktor, 16. Hafta da amniyosentez yapılacak. Kan sonuçlarım da , 10 gün sonra çıkacakmış .

Üzüldüm canım açıkcası senden sorun yokmuş kızlar mesajı bekliyordum bugün..
Elbette moralin bozulur ama içini ferah tut her genetiğe yönlendirılende bişey olmuyor. Bir çok kişi tanıyoruz hepimiz bu şekilde denen ama bebeği gayet sağlıklı olan.. Dualarım seninle canım

Henüz karar vermedim canım, eşimle etraflıca bir konuşurum ondan sonra karar veririm

Canım sıkma canını bak burda bir arkadaşın da öyle idi 4mm kadar normal deniliyormuş sonra fetal DNA yaptırdılar temiz çıktı belli olmaz ki :)

Herşey Allah'tan canım , bu şekil yüksek çıkıp sağlıklı bebek doğuran bir çok kişi bende tanıyorum . Görümcem en yakın örnek sağlıklı bir bebeği var ve benden 10 yaş büyük . Şu istenilen testleri de yaptırıp duruma göre bakacağız artık. Hayırlısı neyse ise o olsun her daim. Çok sağ ol .

Insaallah icini ferah tut bende burada ne yasadigimi hep yazdim ense kalinligi icin down sendromu riski dediler diye icim icimi yedi sonuc testte bisi cikmadi ve tabi yinede herseyi allah bilir.insaallah bebegin saglikla sihhatle gelecektir
Çok sağol canım amin İnşâAllah

bozma moralini sakın ben sırf bu yüzden yatırmadım bu testleri bi risk çıktımı amniyosentez e kadar gidiyor ama genelde de bir sıkıntı çıkmıyor allahın izniyle bir şey çıkmaz

Canım sıkma canını bak burda bir arkadaşın da öyle idi 4mm kadar normal deniliyormuş sonra fetal DNA yaptırdılar temiz çıktı belli olmaz ki :)
Bende çok örnek biliyorum böyle canım.
Fetal yaptırırım en büyük ihtimal , onda da riskli çıkarsa yapacak birşey yok zaten .

bozma moralini sakın ben sırf bu yüzden yatırmadım bu testleri bi risk çıktımı amniyosentez e kadar gidiyor ama genelde de bir sıkıntı çıkmıyor allahın izniyle bir şey çıkmaz
İnşallah canım bende kötü birşey hissetmiyorum aslında ama olursa da sağlıklı bir karar vermek lazım. Sağ ol iyi dileklerin için.

Canım ikili sonucun nasıl çıkmıştı bizim nt 1.6 burun kemiği de var ama ikilide yüksek risk çıktı doktorum nifty yaptıralım dedi kafam karıştı çok

Tepecik eğitim ve araştırma hastanesi.
Ben yaptırdım geçen hafta aldım sonucu hatta.
Sağol canım randevu falan nasıl alıyorsun hemen veriyorlar mı ben hiç iyi değilim çok bulantım var hastaneye zor gidiyorum o kadar Yolu uçakla bile gözüm kesmiyor burada da bi sürü fakülte eah var ama neden yapmıyorlar ki :/

Ya canım sıkma canını lütfen,ben sabah burda da bir arkadaşa yazmıştım Türkiye standartları içerisinde ense kalınlığının 4 mm’ye kadar çıkması normalmiş diye.Ve bunu bana ;sadece bu işle ilgilenen Prof.dr söyledi.Eğer Ank’daysan iletişim bilgilerini paylaşabilirim seninle.Ben çarşamba kontrole gideceğim,birlikte de gidebiliriz.Amniyosentez yaptırmadan önce fetal DNA testi yaptır ya da başka bir Hoca’ya gözük derim

Canım neresi orası? Aydındayım ben. Arkadaşım için araştırmıştık geçen sene. Türkiye de hiç bir lab bu testi yapamıyor diye bir sonuca varmıştık. Eğer yapılıyorsa muazzam bişey.
Yakınmışız canım aklınızda bulunsun yine inşallah gerek kalmaz tabi ki hiçbir zaman.(tepecik hastsnesinde)yalnız 3 kromozoma bakıyorlar 13/18/21.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…