2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım ikili sonucun nasıl çıkmıştı bizim nt 1.6 burun kemiği de var ama ikilide yüksek risk çıktı doktorum nifty yaptıralım dedi kafam karıştı çok
Herşey normal değer de , sadece ense sıvısı normal değer üstünde çıktı . Valla onca şey konuştu ama aklımda kalmadı inan. Kendi doktoruma gidicem hafta içi canım. O yönlendirir artık

Kızlar yine kanamam oldu bu sefer miktar fazla koyu renk pıhtı şeklinde, hemen koştuk doktora yine bebek iyi, düşük tehlikem var progestan başladık , dua edin bize
canım yatabıldıgın kadar yat bol su iç dualarımız sizinle atlatacaksınz inşaallah. peki içerde kanama alanı varmıymıs neden kaynaklandıgını söyleyebildi mi doktor. benımde basta hep kanamam vardı ama dışarı hıc gelmemıstı ıcerde plasentanın arkasndaydı 1 ay tuvalet harıcı kalkmadm ben yattım hep. bıde gecen hafta ılk defa dısarıya ıkı damla pembe kan geldı bakalım yarın doktora gıdeces ınsaallah hayırlı haberlerle donerız. kımının hamılelıgı bızım gıbı nazlı oluyor cok ayakta kalmadan yorulmamak lazım.

Biliyorum canım hamileliğini yoğun geçirdiğini.haa izmirde abin,ablan,amcan vardır gelebilcek olursunuz aklınızda olsun diye söyledim.kadin doğum, perinatoloji ,genetik muayesinde sonrasın da yapıyorlar testi.diğer eah bilemiyorum ama burası genetik konusunda baya iyi.

Herşey normal değer de , sadece ense sıvısı normal değer üstünde çıktı . Valla onca şey konuştu ama aklımda kalmadı inan. Kendi doktoruma gidicem hafta içi canım. O yönlendirir artık
canım endıselenme ben de bı makalede okumustum ense kalınlıgı cok fazla oldugunda rısk artıyor yanı bu kısaslar sadece genel gecer bır baraj o yuzdn cok ornek var testlerde rısklı cıkıp saglıklı dogan. Rabbım kımseyı evladıyla sınamasın hamılelık zor surec bn bu streslerı yaşamamak ıcın bu testlerı yaptrmadm hıc bırınıde yaptrmayı suanlık ıstemıyorum. Rabbıme emanetız. kafanı bulandırma doktorun senı en ıyı sekılde yonlendırecektır. aama amnıyosentez yerıne fetal dna yaptrabılırsn sankı daha ıyı olur ıcın rahat etmezse.

bende korkuyorum ya doğuma engel olacağını sanmıyorum ama doğumdan sonra zaten kuyruk ağrısı oluyormuş senin ağrını tetikleyebilir doktor daha iyi bilir tabi belki geçer dönemlik bir şeydir
Umarim gecer ne diyeyim :) takmiyorum fazla da oturup kalkarken herkes anliyor bir durum oldugunu :))

Bu sene gidemem diye dusundugumden kisin izin al gidelim diyorum esime surekli ocak subat gibi :)) ama o gitme taraftari degil hastane yakin olsun doktor yakin olsun kafasinda surekli :) bence de psikologa gitse senin icin de fena olmaz biraz kafa dinlersin %25 birikiyo nedir ya Allah korusun ya olmasaydi millet ne paralar dokuyor cocuk icin bazi seylerin kiymetini bilmek lazim

Kızlar moralim bozuk NT: 3,2 mm çıktı .
Genetiğe yönlendirdi doktor, 16. Hafta da amniyosentez yapılacak. Kan sonuçlarım da , 10 gün sonra çıkacakmış .
Sonuçtan pek anlamiyorum ben daha yaptirmadim canim ama lütfen sıkma canını birkac arkadas ta fetal dna yaptirmisti cok sukur temiz cikmisti. Seninki de temiz cikar insallah icini ferah tut lütfen ikili sadece olasilik biliyorsun kesinligi yok o sebepten stres yapipta bebisini de üzme

Merhabalar herkese en başından beri okuyorum yazılanları tek sayfa bile atlamadan inşallah herkes sağlıklı bir şekilde bebeşini kucağına alır.. ben bugün dktra gittim 14 haftalık dediler ama devlet cinsiyet yorumu yapmadı attığım resimlerden cinsiyet yorumu yapabilen olursa çok mutlu olurum

Eklentiler

• B35DF7DB-9F88-4F9D-8FBE-14A5C0AF1AAF.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 4C6276CD-DCBB-43A3-AEF2-5067EF2E8600.webp
    25 KB · Görüntüleme: 56
kız gibi

Açıkçası doktorun kanama alanı var demedi, bi de çok rahat davrandı sebebi ne dedim olabiliyor bazen falan dedi, bilmiyorum umarım hemen kesilir , senin de önemli bi şey yoktur umarım, şöyle normal bir hamileliğe döneceğimiz günü iple çekiyorum

Canim.cok gecmis olsun tam ne oldu eski mesajlari goremedim ama bazi doktorlari cok takmamak gerek sen iyiysen bebek iyiyse cok sükür onlar konussun dursun
Dün gece acildeki doktor böyle çok bulantı olan durumlarda bazen gebeliğe son veriyoruz deyip beni şok etti, bulantı açısından bugün iyiyim ama bugün kanamam başladı düşük tehlikem var yatıyorum paso

Oyle bir sacmalik mi var ya 9 ay midesi bulanan serumla beslenen insanlar var ekstra bir saglik sorunu olmadigi surece hicbir doktor boyle birsey solemez. Kendi doktorun degildir insallah oyleyse mutlaka.degistir bence canim bende de lekelenme olmustu 2 hafta yattim progestan kullaniyordum canim. Saglikla al kucagina insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…