2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok çok şükür kendi doktorum değil acil doktoru, kendi doktorum çok rahat bi insan kanamam var diyorum bebeğe bakalım dedi bebek iyi olur öyle bazen diyor, progestan başladık inşallah durur bir an önce , hepimizi sağlıkla alalım inşallah

Kızlar moralim bozuk NT: 3,2 mm çıktı .
Genetiğe yönlendirdi doktor, 16. Hafta da amniyosentez yapılacak. Kan sonuçlarım da , 10 gün sonra çıkacakmış .
canım içini ferah tut inşallah kötü bişey çıkmaz bebişin çok sağlıklıdır.

ilk fotoğrafta sanki sırtı dönük :) ikinciden de ben pek anlamam ama içime kız doğdu :)

Manyak mı ne nasıl bi doktormuş bu :) o zaman biz hiç doğurmayalım midemiz bulanıyor diye tövbe Estağfirullah:/ benimde hep bulanıyor ama bu yüzden aldıran kadınlar varmış duydum biliyorum Allah akıl fikir versin

Var mıymış cidden çok şaşırdım ya

Yaa hazir dogum konusuluyorken sorayim. Benim kuyruk sokumumda ciddi agri var oturup kalkarken sıkıntı yasiyorum. Gecen biri sen normal doguramazsin bu sebepten falan dedi. Onu gecistirdim ama bi aklima takilmadida degil bir bilginiz varmi ?
Canım hiç bilgim yok bu konuda benimde kalp atım hızım fazla ama doktor normal doğurabiliceğimi söyledi yani çok ciddi bi sıkıntı olmadığı sürece normal doğum yapılabiliyor, doktoruna sor istersen o detaylı bilgiyi verir :)

Kızşar selamun aleyküm bana 41 hamilenin bir yasin okuması gerkmiş Allahın iznyle olyormş bana okuyabilcek olan varmı Allah rızası için.. Sebep olursnz inşaAlla

Kızlar bu arada ben hastaneden çıktım şimdi devlete gitmiştim enfeksiyonum geçmişmi diye kan ve idrar verdim. Bebeğe baktı bi sıkıntı yok dedi 183 gram olmuşuz :)) ikili tarama testine baktı normal dedi üclü istiyomusun diye sordu bende özeldeki doktorum gerek olmadığını söyledi dedim tamam o zaman dedi. Bu arada 16+4üm ama ultrasonda 17+4 çıktım

Kızlar benim göbek yavaştan çıkacak gibi böyle kıl köklerini beslemeyecek doğal yağlardan ne kullanabilirim acaba kullanan var mı bide ben doğumdan sonra da bebeğin altını yağlamayı düşünüyorum pişik için zeytinyağı ile

Kızlar Allah affetsin cips yedim bugün,gebeliğimin ilk cipsi şimdi bir pişmanlık sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…