Benim 18.kromozon. Edwards sendromu diye bişeymiş.
Testleri yaptırmamazlık etmeyin. Belki de hiç bişey çıkmaz ama içiniz rahat olur. Çok zor bir süreç tahmin edebiliyorum arkadaşım
Bilmem ki belkide elim kiza alisti diye kolay geliyor erkekte bu pipi derisini falan çekip temizlemek gerekirmis hic fikrim yok.esim simdi hemen sunnet mi ettirsek diyor hatta ma hic hic fikrim yok erkek bebek hakkinda : )
Bulantıdan gitmeye çalışıyor :)) yeni yeni göbeğim çıkıyor daha ama karnımda kasılma hissediyorum arada canım yanıyor baya doktoruma da d vitaminim düştüğünüdefalarca dememe rağmen tahlil yapmıyor ya 4 ay önce 4 tü ya eski sonucumu göstericem artık napayım bilmiyorum ki :) bu doktorlar yokmu ya laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor
bir kereden kilo olmaz canım ben hep yiyorum ya bebeğe direkt bir zararı yok tabi ama faydası da yok bende her hafta yada iki haftada bir paketi götürüyorum valla çokta abartmamak lazım tabi ama düşününce yediğimiz bir çok şeyde katkı maddesi falan var zaten sebzeler meyveler bile öyle oldu
Kızlar moralim bozuk NT: 3,2 mm çıktı .
Genetiğe yönlendirdi doktor, 16. Hafta da amniyosentez yapılacak. Kan sonuçlarım da , 10 gün sonra çıkacakmış .
Kızlar yine kanamam oldu bu sefer miktar fazla koyu renk pıhtı şeklinde, hemen koştuk doktora yine bebek iyi, düşük tehlikem var progestan başladık , dua edin bize
Bugun kontrle gittim kocaman olmuş yaa şok oldummmm kemıklerı falan resmen dızler kırılmıs sıgmıyoruz boyu yaklasık 11cm dedi amaa gördüm ayrıldım cok duygusal oldum ....
sanki hasret kalmışım doyamadım....
test sonuclarımda guzel çok şükür sadece decavıt verdi...
bir kereden kilo olmaz canım ben hep yiyorum ya bebeğe direkt bir zararı yok tabi ama faydası da yok bende her hafta yada iki haftada bir paketi götürüyorum valla çokta abartmamak lazım tabi ama düşününce yediğimiz bir çok şeyde katkı maddesi falan var zaten sebzeler meyveler bile öyle oldu
aynen canım yediğimiz içtiğmiz malesef hep bu yüzden bu kadar kısırlık arttı annem diyo biz o kadar ağır kaldırırdık iş güç yapardık hiç kanamamız olmazdı şimdi herkesin düşük riski kanaması
Kızlar hepinizden Allah razı olsun çok söyleyecek bir şeyim yok konuşacak birşey de bulamıyorum herşey nasip... Rabbim kimseye yasatmasin... Rabbim bebeklerinizi sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin...Dua edin...
aynen canım yediğimiz içtiğmiz malesef hep bu yüzden bu kadar kısırlık arttı annem diyo biz o kadar ağır kaldırırdık iş güç yapardık hiç kanamamız olmazdı şimdi herkesin düşük riski kanaması
Kızlar bu arada ben hastaneden çıktım şimdi devlete gitmiştim enfeksiyonum geçmişmi diye kan ve idrar verdim. Bebeğe baktı bi sıkıntı yok dedi 183 gram olmuşuz :)) ikili tarama testine baktı normal dedi üclü istiyomusun diye sordu bende özeldeki doktorum gerek olmadığını söyledi dedim tamam o zaman dedi. Bu arada 16+4üm ama ultrasonda 17+4 çıktım
Sendede mi var canım enfeksiyon ilaç kullandın mı ? Ooo baya büyümüş bebeğin benimde 168 gram olmuş direk üçlü yapmadan dörtlü yaptı benim doktorum , hep böyle bir hafta önden mi gidiyordu canım senin benimde böyleydi ama artık 5 gün arası kalmış
Kızşar selamun aleyküm bana 41 hamilenin bir yasin okuması gerkmiş Allahın iznyle olyormş bana okuyabilcek olan varmı Allah rızası için.. Sebep olursnz inşaAlla
Kızşar selamun aleyküm bana 41 hamilenin bir yasin okuması gerkmiş Allahın iznyle olyormş bana okuyabilcek olan varmı Allah rızası için.. Sebep olursnz inşaAlla