2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bilmem ki belkide elim kiza alisti diye kolay geliyor erkekte bu pipi derisini falan çekip temizlemek gerekirmis hic fikrim yok.esim simdi hemen sunnet mi ettirsek diyor hatta ma hic hic fikrim yok erkek bebek hakkinda : )
Bana da erkek çok kolay geliyor oglumdan alisinca doktor kız gibi dedi tabi değişmezse nasıl olacak diye düşünmüyor değilim

normal canım ilkse hele daha daha normal :)
sağlık ocağında yaptırabilirsin testi

Ayy vicdan azabı çektim ya inş çok kilo yapmaz ve bebeğe zararlı bişey gitmez
bir kereden kilo olmaz canım ben hep yiyorum ya bebeğe direkt bir zararı yok tabi ama faydası da yok bende her hafta yada iki haftada bir paketi götürüyorum valla çokta abartmamak lazım tabi ama düşününce yediğimiz bir çok şeyde katkı maddesi falan var zaten sebzeler meyveler bile öyle oldu

Kızlar moralim bozuk NT: 3,2 mm çıktı .
Genetiğe yönlendirdi doktor, 16. Hafta da amniyosentez yapılacak. Kan sonuçlarım da , 10 gün sonra çıkacakmış .
belki fazla ölçmüştür canım?
10 gün sonra inşallah gönlüne su serpecek sonuçlar alırsın

Bugun kontrle gittim kocaman olmuş yaa şok oldummmm kemıklerı falan resmen dızler kırılmıs sıgmıyoruz boyu yaklasık 11cm dedi amaa gördüm ayrıldım cok duygusal oldum ....
sanki hasret kalmışım doyamadım....
test sonuclarımda guzel çok şükür sadece decavıt verdi...

Kesinlikle bütün meyveler hormonlu

Canım çok üzüldüm başin saolsun inşallah bir dahaki hamileliğin sağlıklı olur ve kucağina alırsın

Evet ya cidden öyle benimki de anlatır şunu yapardım bunu yapardım hiç yaşamadım çocuklarım da gayet sağlıklı falan :) Kısmet işte

Sendede mi var canım enfeksiyon ilaç kullandın mı ? Ooo baya büyümüş bebeğin benimde 168 gram olmuş direk üçlü yapmadan dörtlü yaptı benim doktorum , hep böyle bir hafta önden mi gidiyordu canım senin benimde böyleydi ama artık 5 gün arası kalmış

Kızşar selamun aleyküm bana 41 hamilenin bir yasin okuması gerkmiş Allahın iznyle olyormş bana okuyabilcek olan varmı Allah rızası için.. Sebep olursnz inşaAlla
Ben sımdı başlarım okurum 1tane... ınsallah Rabbım sanada hayırlı bır evlat nasip etsın sende bıze dua et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…