2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Güzel günlerde sağlıklı kullansın inşallah

Ne zaman oldu canım dikkat et ya
oldu baya bir aya yakın çok fena öksürüğüm vardı öksürmekten kese zorlanmış dedi doktor böyle söyleyince herkes ne alaka bizde öksürürdükte hiç kanamamız olmadı diyor en ufak şeyde düşük riskimiz oluyor malesef dikkat etmek lazım :/

Canım 5 gün önden gidiyodu en son ama şimdi ultrason kağıdına baktım GA(BPD )17+0 ve GA(FL)17+4 yazıyor anlamadım bende hangisi doğru :) evet enfeksiyon vardı baya yüksekti antibiyotik kullandım inşallah bitmiştir :/

Canim bdp dedigi bas cevresi 17 haftayla uyumlu. Fl uyluk kemigi uzunlugu 7 ile carpinca boy uzunlugu oluyor. Boyu 4 gun ileride.

canım foto koyarmısın nasıl görünüyo merak ettim bende 17+3 de gidicem
Benimde enfeksiyon 5-6 senedir var hep hafif enfeksiyon çıkıyor en son baya amtibiyotik kullandım bende içim rahat etmeye etmeye bide idrar kültürü vermiştim üreme olmadı yazıyor e hamilelikte de sistit kaçınılmaz diyorlar napıcaz antibiyotik antibiyotik nereye kadar bilemedim üreme de olmadı diyor artık sanırım sorun olacak bi durumum yok ilaç almıcam bi daha doktora da sorayım bi

Cinsiyet belli oldu mu?Maşallah kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…