Eltiler, görümceler, kayınvalideler konuşulmuş.
Benim eltim, gorümcem yok ama kayınvalidem yokluklarını aratmıyor sağ olsun çok fena çok. Anlatsam roman olur.
Bugün bebisimizin ilk eşyasını aldık. Insallah saglikla kullanmakta nasip olur.
oldu baya bir aya yakın çok fena öksürüğüm vardı öksürmekten kese zorlanmış dedi doktor böyle söyleyince herkes ne alaka bizde öksürürdükte hiç kanamamız olmadı diyor en ufak şeyde düşük riskimiz oluyor malesef dikkat etmek lazım :/
Kızlar yine kanamam oldu bu sefer miktar fazla koyu renk pıhtı şeklinde, hemen koştuk doktora yine bebek iyi, düşük tehlikem var progestan başladık , dua edin bize
Soramadım canım 2 kişi vardı içeride zaten 4buçuktu saat bitmek üzereydi mesaileri detaylı organ taramasını bile soramadım enfenksiyon için kan ve idrar verdim sadece. Sen ne zaman gidiceksin hastaneye?
Sendede mi var canım enfeksiyon ilaç kullandın mı ? Ooo baya büyümüş bebeğin benimde 168 gram olmuş direk üçlü yapmadan dörtlü yaptı benim doktorum , hep böyle bir hafta önden mi gidiyordu canım senin benimde böyleydi ama artık 5 gün arası kalmış
Canım 5 gün önden gidiyodu en son ama şimdi ultrason kağıdına baktım GA(BPD )17+0 ve GA(FL)17+4 yazıyor anlamadım bende hangisi doğru :) evet enfeksiyon vardı baya yüksekti antibiyotik kullandım inşallah bitmiştir :/
Kızşar selamun aleyküm bana 41 hamilenin bir yasin okuması gerkmiş Allahın iznyle olyormş bana okuyabilcek olan varmı Allah rızası için.. Sebep olursnz inşaAlla
Canım 5 gün önden gidiyodu en son ama şimdi ultrason kağıdına baktım GA(BPD )17+0 ve GA(FL)17+4 yazıyor anlamadım bende hangisi doğru :) evet enfeksiyon vardı baya yüksekti antibiyotik kullandım inşallah bitmiştir :/
canım foto koyarmısın nasıl görünüyo merak ettim bende 17+3 de gidicem
Benimde enfeksiyon 5-6 senedir var hep hafif enfeksiyon çıkıyor en son baya amtibiyotik kullandım bende içim rahat etmeye etmeye bide idrar kültürü vermiştim üreme olmadı yazıyor e hamilelikte de sistit kaçınılmaz diyorlar napıcaz antibiyotik antibiyotik nereye kadar bilemedim üreme de olmadı diyor artık sanırım sorun olacak bi durumum yok ilaç almıcam bi daha doktora da sorayım bi
Bugun kontrle gittim kocaman olmuş yaa şok oldummmm kemıklerı falan resmen dızler kırılmıs sıgmıyoruz boyu yaklasık 11cm dedi amaa gördüm ayrıldım cok duygusal oldum ....
sanki hasret kalmışım doyamadım....
test sonuclarımda guzel çok şükür sadece decavıt verdi...
Evet çok sinirliyim suanda zaten
Tüp bebek bir de daha evvel de söylenmiştim sana biliyor cinsiyetini
Yani erkek gibi dedi sadece ama ayrıntılıyı beklemeliyiz derdi