Artık ben de öyle düşünüyorum zaten sorun olsa da 5.aydan sonra anlarmışım ama şuan bebişin gelişimi iyi maşallahhh:) 14+4 te boyu 14cm kilosu 110 gramdı aşkımın
Evet canım 10 cm ama şimdi iyice bakınca anladım attığım fotoda boyun uzunluğu ve kafasını yakınlaştırıp çekmiş anladınmı iyi bak üstteki düz çizgi gövdesi :)
Hayrlı akşamlar hanımlar birşey sorucaktım sizlere Kuzenim hediye olarak puset almış bize çokta beğendim sağolsun düşünmesi yeterli tabii
Bizde bebek arabası da alacağız bu pusetler tüm bebek arabalarının ayaklrına uygun oluyor mu yoksa herbiri farklı mı ayrıca pusetler kullanışlı oluyor mu başka bir hediyeyle değiştireyim mi yoksa ?
Kızlar sormuştum ama kimse görmedi kaynadı arada sanırım bu çatlaklar için tüylenme yapmayacak kıl köklerini beslemeyecek doğal bir yağ bilen varmı ben aynı zamanda doğduktan sonra bebişi de doğal yağlarla yağlamayı düşünüyorum ne iyi olur ki
benim baya kasıklarıma baskı yapıyor kramp giriyordu ya
aa evet canım ama gene de pek belli olmuyor sanırım büyüdüğü için artık ultrasona da sığmıyorlar bölüm bölüm çıkıyor
Kızlar sormuştum ama kimse görmedi kaynadı arada sanırım bu çatlaklar için tüylenme yapmayacak kıl köklerini beslemeyecek doğal bir yağ bilen varmı ben aynı zamanda doğduktan sonra bebişi de doğal yağlarla yağlamayı düşünüyorum ne iyi olur ki
ya ben çatlayacağı varsa o yağlara ne kadar para da döksen çatlıyor diyenleri çok duyduğum için fazla para vermeyim dedim hemde ister istemez içinde kimyasal falan oluyor o yüzden doğal olsun dedim bebeğin poposuna falan sürünce zeytinyağı pişiği önlüyormuş ama vücududa yağlanır mı ki
Bende hep kız istiyordum doktor erkek deyince şok oldum ama erkeğe öyle alıştırdımki kendimi sanırın bugün doktor kız deseydi hayal kırıklığına uğrardım :))
hele kusunca benim organlarım yer değiştiriyor
ya ben çatlayacağı varsa o yağlara ne kadar para da döksen çatlıyor diyenleri çok duyduğum için fazla para vermeyim dedim hemde ister istemez içinde kimyasal falan oluyor o yüzden doğal olsun dedim bebeğin poposuna falan sürünce zeytinyağı pişiği önlüyormuş ama vücududa yağlanır mı ki
Arkadaşım bir tane almış, dogum oncesi çatlak bakım yağı adı, markasını yazabiliyor muyuz burda, bilmiyorum.. Çok araştırarak almıştı o da, icinde badem yağı, kakao yağı, avakado yağı, At kestanesi yagi, çilek yağı gibi şeyler var. Organik.Dogum öncesi çatlak bakım yağı ,yazınca ,o çıkıyor direk. Yeşil logolu.Ben de siparişi vericem yarın.
Eşim kızı çok istiyor ben ikisine de aşık olurum ki 6 ay bekledim ben bu bebişimi :) ya biliyorum senin değişmez ama böyle güzel süslü annelerin kuzları olur derler ondan herhalde öyle düşündüm
hele kusunca benim organlarım yer değiştiriyor
Zeytinyağı bize de gayet iyi gelir biz doku yenilenmesi,dolaşımın artması için hastalarda bebe yapı kullanırız ama daha doğal olsun diye zeytinyağı öneridir :)
Benim de hiç karnım yok Ya,dışarıdan hiç hamile gibi durmuyorum.Senin erkek de belirti dediğin şey neydi ,eski annane inanışlar gibi demi ??Ben ilk belirti olarak 10.haftada seğirme tarzında hareket hissettim
Eşim kızı çok istiyor ben ikisine de aşık olurum ki 6 ay bekledim ben bu bebişimi :) ya biliyorum senin değişmez ama böyle güzel süslü annelerin kuzları olur derler ondan herhalde öyle düşündüm
Oy kıyamam bütün anneler kutsal cidden :) bana herkes öyle diyordu 6 ay ne ki saçmalama insanlar çok bekliyor falan ama inan o süre bile benim umudumu kesmeme yetiyordu. Sanırım Allah kuluna kaldıramıycağı yük vermiyor. Keşke mucizene daha önce kavuşsaymışsın ama demek ki manevi olarak benden çok çok güölüymüşsün :)