2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet ben sormasam cinsiyet hakkında yorum bile yapmayacaktı
Sorunca da yarım ağız
Tüp bebek benim bebeğim
Kendi dr um yani bebeği yapan dr
Zaten biliyor ne olduğunu
Allah gönlünden geçeni verir ins canım
yaa dimi tüp bebekte öyle bir durum oluyordu daha koyarken bebişi belli oluyor kromozomlardan falan e yani erkeğe de benziyor diyorsa bilmesi lazım sen en iyisi başka doktora sor cinsiyeti :)) amin canım hepimizin önce sağlıklı sonra gönlüne göre versin benim gönlümde hiç kız erkek yoktu ama hamile kalmadan önce bile erkek olur diyordum deli gibi de erkek hissediyorum ama şu aralar düşünüyorum kız derse doktor şok olurum ağlarım herhalde kız düşününce içim gidiyor :)
saol canım cevabın için tabi en sevabı gusül alıp emzirmektir elimden geldiğince dikkat edicem o konuda söz konusu bebiş olunca hiç içim rahat etmiyor :/

aynen canım bende duydum ama bir arkadaşım vardı sonuna kadar hep enfeksiyonla geçti malesef geçiremedi oda ama erken doğum durumu falan olmamıştı benimde 5-6 seneden beri var o kadar kronikleşmiş ki artık geçmiyor ama benim bayağı hafif belki bol su içerek etkilerini azaltırım en azından. Gerçekten de hiç belli olmuyor bende devlete gidiyorum ama benimki lüksmüş bile ağzı burnu gözü bile belli 10 cm olmuş sanırım bebiş :)
Önerileri için teşekkürler, gerçekten öyle eskiler başkaymış umarım hamileliğin geri kalanında daha sağlıklı oluruz :)
inşallah canım şimdi düşük riski olmayan yok malesef kusmalar da bu kadar zorluyormuş seni ilaç kullanıyomusun onun için

Evet öyle olur tabi
Kendi canımız yani :)

İnşallah insan korkuyor gerçekten bide ben kendimi bildim bileli akıntım vardır bazı insanlar var akıntı ne bilmem hiç olmaz der şaşırırım :)
Benimde hep akıntım olur canım sorun olmasın bebeğimizede, benim idrarımda kan var baya ilerlemiş durumda

İnşallah insan korkuyor gerçekten bide ben kendimi bildim bileli akıntım vardır bazı insanlar var akıntı ne bilmem hiç olmaz der şaşırırım :)

afedersiniz bu akıntı hamileliğinizde mi oldu. affınıza sığnarak bir ev süpürüp silip toz alıyorum her gün yaptığım şeyler amma nedense beyaz bir akıntım oluyor ondan sonra. bu bişeyin habercisi değil değil mi. insan korkuyor bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın

Ben de şaşkınım. Pgt'nin Türkiye'de tamamen yasak olduğunu duymuştum. yani pgt yapılmıyorsa da nasıl cinsiyet anlayabilirler ki. Kıbrıs'ta yaptırıp Türkiye'ye sonuç mu yolluyorlar anlamadım ki :)
Pgt neden yasak ?
Siz yanlış biliyorsunuz
Pgt sağlıklı embriyo elde etme yöntemi
Embriyolarda sorun var mi diye inceleme yapılıyor
Siz cinsiyet belirleme ile karıstırdInız sanirim o yasak

Olabilir ya herkesin öksürüşü de farklıdır dikkat etmek lazım ama

Soramadım canım 2 kişi vardı içeride zaten 4buçuktu saat bitmek üzereydi mesaileri detaylı organ taramasını bile soramadım enfenksiyon için kan ve idrar verdim sadece. Sen ne zaman gidiceksin hastaneye?
Olsun canım önemli değil :) ben Perşembe doktoruma uğruycam bi bakalım

Ben okadar dogum yapan kişi gördüm kendım dogum yaptım devlet hastanesınde doguranda gordum ama bunu hayatımda ılkkez duydum.. bence bu senın doktorunun kendı ınadı :)
Yok canim ya doktorla alakasi yok yasak normalde
Cogu bolgede hala kiz bebek olunca eziyet eden kocalar var. Kurtaj suresi dolmadan cinsiyet soylemeyin diye saglik bakanliginin karari var

Ğü
O zaman sana bir isim önerisinde bulunucam Mila ,diğer prensesle de çok uyumlu olur.2 gün sonra bizim de randevumuz ,inşallah kesinleşir artık 16 haftalık olduk
ya biliyor musun niye bilmiyorum ama ben seni hep kız hissediyorum belki cinsiyeti en net erkek olan sensin ama öyle hissediyorum yahu

Evet canım 10 cm ama şimdi iyice bakınca anladım attığım fotoda boyun uzunluğu ve kafasını yakınlaştırıp çekmiş anladınmı iyi bak üstteki düz çizgi gövdesi :)

Yok canim ya doktorla alakasi yok yasak normalde
Cogu bolgede hala kiz bebek olunca eziyet eden kocalar var. Kurtaj suresi dolmadan cinsiyet soylemeyin diye saglik bakanliginin karari var
Bılmıyorum belkı ıstanbulda oldugum ıcın mı hıc hayatımda duymadım ama oyuzden yapılıyorsa çok mantıklı...

Yok canım tabiki sorabilirsin. Hep oluyodu canım kendimi bildim bileli ama genelde su gibi olur hamileliğimde sarı veya beyaz oluyor. Hatta çoğu zaman öyle çok olurduki evlenmeden önce altıma yaptım falan sanırdım düşün. Annem mesela hayatımda bir kez olsun akıntı görmedim ne demek bilmiyorum der çok ilginç.

Evet canim uzun boylu olcak sanirim sonradan dengeleniyor zaten su an icin onemli olan haftasindan az olmamasi. Saglikla gelsin insallah
İnşallah canım karnım hiç çıkmadı eşim sürekli sen bu çocuğa bakamıyosun deyip duyuyor duysunda utansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…