yaa dimi tüp bebekte öyle bir durum oluyordu daha koyarken bebişi belli oluyor kromozomlardan falan e yani erkeğe de benziyor diyorsa bilmesi lazım sen en iyisi başka doktora sor cinsiyeti :)) amin canım hepimizin önce sağlıklı sonra gönlüne göre versin benim gönlümde hiç kız erkek yoktu ama hamile kalmadan önce bile erkek olur diyordum deli gibi de erkek hissediyorum ama şu aralar düşünüyorum kız derse doktor şok olurum ağlarım herhalde kız düşününce içim gidiyor :)Evet ben sormasam cinsiyet hakkında yorum bile yapmayacaktı
Sorunca da yarım ağız
Tüp bebek benim bebeğim
Kendi dr um yani bebeği yapan dr
Zaten biliyor ne olduğunu
Allah gönlünden geçeni verir ins canım
saol canım cevabın için tabi en sevabı gusül alıp emzirmektir elimden geldiğince dikkat edicem o konuda söz konusu bebiş olunca hiç içim rahat etmiyor :/Canım ben kuran kursu mülakatına girmiştim bayan hoca mülakatta gusülsüzsün bebeğini emzirmen lazım ne yaparsın demişti tabi bende daha o zaman 20 yaşındaydım bu konuda hiç bilgim yoktu okumamışımda sonradan öğrenmiştim gusulsüz olan annenin bebeğine sütü haram gibi bi durum söz konusu değil ama gusül alana kadar emzirme durumu olduğunda her seferinde göğsünü yıkaman yani yıkamamız lazımmış
aynen canım bende duydum ama bir arkadaşım vardı sonuna kadar hep enfeksiyonla geçti malesef geçiremedi oda ama erken doğum durumu falan olmamıştı benimde 5-6 seneden beri var o kadar kronikleşmiş ki artık geçmiyor ama benim bayağı hafif belki bol su içerek etkilerini azaltırım en azından. Gerçekten de hiç belli olmuyor bende devlete gidiyorum ama benimki lüksmüş bile ağzı burnu gözü bile belli 10 cm olmuş sanırım bebiş :)Bende sonucu doktoruma göstericem o ilaç kullanmaya devam et derse valla kullanırım napıyım enfeksiyon erken doğuma yol açıyomuş çünkükuzum foto o kadar kötüki bu haftamda çocuğun eli ayağı kolu bile belli değil devletin ultrasonu olunca, atayım genede.
inşallah canım şimdi düşük riski olmayan yok malesef kusmalar da bu kadar zorluyormuş seni ilaç kullanıyomusun onun içinÖnerileri için teşekkürler, gerçekten öyle eskiler başkaymış umarım hamileliğin geri kalanında daha sağlıklı oluruz :)
Evet öyle olur tabiÖylede kuzum allah bize oğluş nasip etmiş şükürler olsunki nasip etmiş :) inan kucağına aldığın zaman ne olursa olsun iyiki diyormuşsun doğduğu zaman tekrar konuşsak hatırlıyomusun ilk zamanlar kız istiyoduk desek aaa ne kızı benim oğluşum bi tane deriz buna eminim :)
Benimde hep akıntım olur canım sorun olmasın bebeğimizede, benim idrarımda kan var baya ilerlemiş durumdaİnşallah insan korkuyor gerçekten bide ben kendimi bildim bileli akıntım vardır bazı insanlar var akıntı ne bilmem hiç olmaz der şaşırırım :)
İnşallah insan korkuyor gerçekten bide ben kendimi bildim bileli akıntım vardır bazı insanlar var akıntı ne bilmem hiç olmaz der şaşırırım :)
Güzel haberleri beklerimmmAldım Çarşamba günü devlet hastanesine randevu :)
Pgt neden yasak ?Ben de şaşkınım. Pgt'nin Türkiye'de tamamen yasak olduğunu duymuştum. yani pgt yapılmıyorsa da nasıl cinsiyet anlayabilirler ki. Kıbrıs'ta yaptırıp Türkiye'ye sonuç mu yolluyorlar anlamadım ki :)
Olabilir ya herkesin öksürüşü de farklıdıroldu baya bir aya yakın çok fena öksürüğüm vardı öksürmekten kese zorlanmış dedi doktor böyle söyleyince herkes ne alaka bizde öksürürdükte hiç kanamamız olmadı diyor en ufak şeyde düşük riskimiz oluyor malesef dikkat etmek lazım :/
Olsun canım önemli değil :) ben Perşembe doktoruma uğruycam bi bakalımSoramadım canım 2 kişi vardı içeride zaten 4buçuktu saat bitmek üzereydi mesaileri detaylı organ taramasını bile soramadım enfenksiyon için kan ve idrar verdim sadece. Sen ne zaman gidiceksin hastaneye?
Evet canim uzun boylu olcak sanirim sonradan dengeleniyor zaten su an icin onemli olan haftasindan az olmamasi. Saglikla gelsin insallah16+4üm şuan o zaman boyu 1 haftamı önde oluyor canım?
Yok canim ya doktorla alakasi yok yasak normaldeBen okadar dogum yapan kişi gördüm kendım dogum yaptım devlet hastanesınde doguranda gordum ama bunu hayatımda ılkkez duydum.. bence bu senın doktorunun kendı ınadı :)
Canim pgt cinsiyet icin degil saglikli genleri ayristirma yontemi. Senin dedigin baska bisey.Canım sen nerede yaptırdın tedavini Türkiye'de cinsiyeti pgt ile öğrenmek yasal değilki nasıl biliyor olabilir doktor
ya biliyor musun niye bilmiyorum ama ben seni hep kız hissediyorumO zaman sana bir isim önerisinde bulunucam Mila ,diğer prensesle de çok uyumlu olur.2 gün sonra bizim de randevumuz ,inşallah kesinleşir artık 16 haftalık olduk
Evet canım 10 cm ama şimdi iyice bakınca anladım attığım fotoda boyun uzunluğu ve kafasını yakınlaştırıp çekmiş anladınmı iyi bak üstteki düz çizgi gövdesi :)yaa dimi tüp bebekte öyle bir durum oluyordu daha koyarken bebişi belli oluyor kromozomlardan falan e yani erkeğe de benziyor diyorsa bilmesi lazım sen en iyisi başka doktora sor cinsiyeti :)) amin canım hepimizin önce sağlıklı sonra gönlüne göre versin benim gönlümde hiç kız erkek yoktu ama hamile kalmadan önce bile erkek olur diyordum deli gibi de erkek hissediyorum ama şu aralar düşünüyorum kız derse doktor şok olurum ağlarım herhalde kız düşününce içim gidiyor :)
saol canım cevabın için tabi en sevabı gusül alıp emzirmektir elimden geldiğince dikkat edicem o konuda söz konusu bebiş olunca hiç içim rahat etmiyor :/
aynen canım bende duydum ama bir arkadaşım vardı sonuna kadar hep enfeksiyonla geçti malesef geçiremedi oda ama erken doğum durumu falan olmamıştı benimde 5-6 seneden beri var o kadar kronikleşmiş ki artık geçmiyor ama benim bayağı hafif belki bol su içerek etkilerini azaltırım en azından. Gerçekten de hiç belli olmuyor bende devlete gidiyorum ama benimki lüksmüş bile ağzı burnu gözü bile belli 10 cm olmuş sanırım bebiş :)
inşallah canım şimdi düşük riski olmayan yok malesef kusmalar da bu kadar zorluyormuş seni ilaç kullanıyomusun onun için
Oy kıyamam yaBenimde hep akıntım olur canım sorun olmasın bebeğimizede, benim idrarımda kan var baya ilerlemiş durumda
Bılmıyorum belkı ıstanbulda oldugum ıcın mı hıc hayatımda duymadım ama oyuzden yapılıyorsa çok mantıklı...Yok canim ya doktorla alakasi yok yasak normalde
Cogu bolgede hala kiz bebek olunca eziyet eden kocalar var. Kurtaj suresi dolmadan cinsiyet soylemeyin diye saglik bakanliginin karari var
Yok canım tabiki sorabilirsin. Hep oluyodu canım kendimi bildim bileli ama genelde su gibi olur hamileliğimde sarı veya beyaz oluyor. Hatta çoğu zaman öyle çok olurduki evlenmeden önce altıma yaptım falan sanırdım düşün. Annem mesela hayatımda bir kez olsun akıntı görmedim ne demek bilmiyorum der çok ilginç.afedersiniz bu akıntı hamileliğinizde mi oldu. affınıza sığnarak bir ev süpürüp silip toz alıyorum her gün yaptığım şeyler amma nedense beyaz bir akıntım oluyor ondan sonra. bu bişeyin habercisi değil değil mi. insan korkuyor bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
Benide haberdar et :) ama gönlünü ferah tut kuzum herşey normal bence :)Olsun canım önemli değil :) ben Perşembe doktoruma uğruycam bi bakalım
İnşallah canım karnım hiç çıkmadı eşim sürekli sen bu çocuğa bakamıyosun deyip duyuyor duysunda utansınEvet canim uzun boylu olcak sanirim sonradan dengeleniyor zaten su an icin onemli olan haftasindan az olmamasi. Saglikla gelsin insallah
Canım boyu kaçmış minnoşunnEvet canım 10 cm ama şimdi iyice bakınca anladım attığım fotoda boyun uzunluğu ve kafasını yakınlaştırıp çekmiş anladınmı iyi bak üstteki düz çizgi gövdesi :)
10.9 cm 183 gram canım :)Canım boyu kaçmış minnoşunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?