2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Önerileri için teşekkürler, gerçekten öyle eskiler başkaymış umarım hamileliğin geri kalanında daha sağlıklı oluruz :)

O zaman sana bir isim önerisinde bulunucam Mila ,diğer prensesle de çok uyumlu olur.2 gün sonra bizim de randevumuz ,inşallah kesinleşir artık 16 haftalık olduk

Evet 20. Haftada söyleyecek iste
Sinir etti beni çatladım resmen
Pipisi var gibi ama bilmiyorum diyor
Millet 12/13 de öğreniyor ya
Carsamba devlet hastanesine gideceğim belki oradaki dr söyler :)
Ben bugün gittim canım doktora cinsiyet görebildinizmi dedim bakıyım dedi sonra erkek dedi bende özeldeki doktorumda öyle tahmin etmişti zaten dedim yani bana söyledi canım 12. Haftada biri girmişti benden önce ona belli olmaz daha dedi ama bizim haftamız ileri bende söylerler.

AA sen erkek mi
İstiyorsun :)
İns öyledir o zaman
Ben de hep kız istiyordum

O zaman sana bir isim önerisinde bulunucam Mila ,diğer prensesle de çok uyumlu olur.2 gün sonra bizim de randevumuz ,inşallah kesinleşir artık 16 haftalık olduk
guzel benımde aklımdan geçti ama oda cok uyumlu olcak :))))
Esımde begenmesı lazım isim sayıyorum sadece duru yu begendı :)))
Ooo ozaman senınde artık paşan kesınlesır

Bende hep kız istiyordum doktor erkek deyince şok oldum ama erkeğe öyle alıştırdımki kendimi sanırın bugün doktor kız deseydi hayal kırıklığına uğrardım :))
Ben zaten hep erkek düşünüyordum
Ama istediğimden değil hissettiğimden
Ama son iki haftadır hep keşke kız olsa dedim
Bugün Allah biliyor ya erkeğe benziyor deyince umudum tükendi biraz
Sağlıklı olması en önemlisi tabi ama kızlar daha bıcır bıcır oluyor daha bir sevimli
Oluyor :)

Hayır kendisinin söylediği şey
Tüp bebek dahi olsa bilseler bile zamani gelmeden söylemenin yasak olduğu
Ben okadar dogum yapan kişi gördüm kendım dogum yaptım devlet hastanesınde doguranda gordum ama bunu hayatımda ılkkez duydum.. bence bu senın doktorunun kendı ınadı :)

Ben okadar dogum yapan kişi gördüm kendım dogum yaptım devlet hastanesınde doguranda gordum ama bunu hayatımda ılkkez duydum.. bence bu senın doktorunun kendı ınadı :)
Ay bilmiyorum valla
Çarşamba öğrenirim insallah :)
Ben de 16 da öğrenmeyen kimseyi duymadım :) bendeki şans herhalde

Doktor bunu kendisi mi söyledi cidden ilk defa duydum yanlış anlama sakın

Ben de şaşkınım. Pgt'nin Türkiye'de tamamen yasak olduğunu duymuştum. yani pgt yapılmıyorsa da nasıl cinsiyet anlayabilirler ki. Kıbrıs'ta yaptırıp Türkiye'ye sonuç mu yolluyorlar anlamadım ki :)

Olsun canım onlar belli bi haftadan sonra kendi haftalarına geliyormuş :) inşallah geçmiştir canım senin ,bendede var Banada vermişti ama kendi doktorum tekrar test yaptı inşallah çıkmaz bidaha

Öylede kuzum allah bize oğluş nasip etmiş şükürler olsunki nasip etmiş :) inan kucağına aldığın zaman ne olursa olsun iyiki diyormuşsun doğduğu zaman tekrar konuşsak hatırlıyomusun ilk zamanlar kız istiyoduk desek aaa ne kızı benim oğluşum bi tane deriz buna eminim :)

Olsun canım onlar belli bi haftadan sonra kendi haftalarına geliyormuş :) inşallah geçmiştir canım senin ,bendede var Banada vermişti ama kendi doktorum tekrar test yaptı inşallah çıkmaz bidaha
İnşallah insan korkuyor gerçekten bide ben kendimi bildim bileli akıntım vardır bazı insanlar var akıntı ne bilmem hiç olmaz der şaşırırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…