2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Anlamadığım şey şu
Dr erkeğe benziyor ama kesin değil dedi
Aynı dr bu testi de gördü
Kafam çok karıştı

Fetal DNA sonucunda sex kromozomu xx ile uyumludur diyor
Anlayan var mi :)
Fetal dna da cinsiyet yazmaz.seks kromozonlarinin dizilimine ve saglikli yapisina bakildigi icin benimkinde de bir cok xx ler vardi mesela.
Aslinda cinsiyette bakliyor fakat turkiyede bu sonuc bildirilmiyor.
Yani bende ole oldu

Fetal dna da cinsiyet yazmaz.seks kromozonlarinin dizilimine ve saglikli yapisina bakildigi icin benimkinde de bir cok xx ler vardi mesela.
Aslinda cinsiyette bakliyor fakat turkiyede bu sonuc bildirilmiyor.
Yani bende ole oldu
Hımm sormayayım o zaman doktora hiç :)

Kizim oldugundan iste pratik geliyor bana bide kizlar daha cabuk yuruyor konusuyor bezi birakiyor erkek zor gibi geliyor banada : )
Hahaha ya sorma canım,3 yaşımızı doldurmak üzereyiz ama hala bezliyiz. Ve ısrarla bezimi tak ona yapıcam diyor
Erkek bebeğin gazı ayrı, kolik olursa bide oğlum gibi ay çok zordu bebekliği
Gözümün önüne geldi o günler.
Allahım nolur bu ufaklık tam tersi olsun, sakin gazsız beni yormadan büyüsün bebeğim

Aminnnnn.benim kizimda gazliydi bide bobreginde benim asiri kalsiyumlu beslenmem sonucu mini taslarla dogdu 2 adet onun sancisi allah korusun akillara zarar 6 ay gecirdim zombinin gercek haliydim mecaz degil : )sonra pat diye kesildi.1 yasinda yurudu bezi birakti 1 bucukta kendi kendine .umarim o konularda bu bebede ablasina ceker.ama erkek kardesimden biliyorum uyuz 4 yasina kadar bez istedi kiskancliktan bende altima yapiyordum

Ayyy o gaz sancılarından biz neler çektik.Yiyenime işten gelirdim ayaktayken karnına masaj yapardım,o biraz rahatlatıyordu.On aylıkken filan yürüdü,erken konuştu ama bezi 3 yaşında bıraktı.Anammm şimdi hepsini ben tekrar yaşıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…