2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben bir iki haftadir leyla herseyi unutuyorum. Aman eczaci niye yazmamis hayret bisi : ))
Receten varsa bi bak belki yazar nasil icecegin
Yukarda yazdım burnum öyle bır tıkalı kı basımmın agrısını tarıf edemem gozlerıme kadar vurdu... boyle bakıp bakıp gormedım resmen
Noldu bugün bana bende bır leylaa oldummm bebeğimş görünce aklım gitti galıba

Grıp oldum burnumdan basım öyle agrıyor kı decavıtı nasıl ıctıgım kafamdan uçtu gıttı yaaa buda yemekten ıkı saat onceydı dımı
Bir haftadır hastalıktan ayağa kalkamadım.Çok ağır grip olmuştum.Herkesin bildiği tarif ama sen de mutlaka yap.Ihlamurun içine elma,ayva,limon çubuk tarçın at.Bardağa koyunca da biraz bal at ve iç.İkincisi de toz zencefil,bal,karabiber bunlar sayesinde ayağa kalktım.Çok geçmiş olsun

Kizim oldugundan iste pratik geliyor bana bide kizlar daha cabuk yuruyor konusuyor bezi birakiyor erkek zor gibi geliyor banada : )
oy yerim onları ahah erkek çocuğu yaramaz oluyor yahu :)

Valizler iyimis benim valizlerim eskimisti : )
aynen bize valiz pek lazım olmuyor bide a101 e küvet seti geliyor set derken küveti kovası maşrapası baya uygun 35 liraya falan geliyor hepsi onu bekliyorum dört gözle nette 70-80 den başlıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…