2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ballı lımonlu ıhlamur ıcıyorum bol meyve... yarın bıde onu deneyeyım tesekkur ederım...
sanada bıdaha ugramasın

Ayy benimde oğlum kolikti belirli saati vardı aglardi ne olduğunu da anlamazdim bazen sonradan kolik böyle oluyormuş diye ogrendim

Tek bebekse de diyorlar merak etme
:)
Benim yaşım 38
Herkes tüp bebek mi diyor
Özel Bebek mi diyor
Sinir oluyorum

Bu soruyu neden sorduklarını çözemedim. 60 yaşında bi kadın mesela neden sorar, kendi mi yaptıracak, bilgiye mi ihtiyacı var, hayır. O zaman sormasının altındaki neden nedir bulamadım bi türlü..

Arkadaşlar iki üç gündür kasiklarimda ve karnimda bir şişlik söz konusu böyle tuvaletiniz gelirde çok tutarsiniz ve orasi acır ya öyle..Baştan sona gerilmiş gibi etim.
Neden çözemedim ama inanılmaz rahatsız edici gece gece tedirgin etti beni

Son düzenleme:
ay benimde öyle gerim gerim geriliyor yaa hele dünden beri öyle bir gaz varki ben önceden gazım var diye dolaşırdım o hiç bir şeymiş midem patlayacak diye korkuyorum bir günde karnım çıktı resmen yatakta bile dönemiyorum 9 aylık hamileler gibi oldum oturup kalkarken bile karnım patlıcak gibi oluyo

Arada benim de oluyor

Tek bebekse de diyorlar merak etme
Benim yaşım 38
Herkes tüp bebek mi diyor
Özel Bebek mi diyor
Sinir oluyorum
bizim insanımızın bebekle ilgili bir merak sorunu var. Hamile kalmamdan önce bebek var mı diyenler şimdi de Beni her gören kız mı erkek mi diyor. Alakasız kişiler ama.. Yapcak bişi yok

Bu soruyu neden sorduklarını çözemedim. 60 yaşında bi kadın mesela neden sorar, kendi mi yaptıracak, bilgiye mi ihtiyacı var, hayır. O zaman sormasının altındaki neden nedir bulamadım bi türlü..
Ben de anlamıyorum
Merak sanirim sadece
Geçenlerde apartmanda cenaze vardı
Duaya çıktım ilk defa gördüğüm komşular hamile misin dediler ev t dedim
Tüp bebek mi dediler
Hayır dedim ben de
Ben aslında kimseden saklamadım yakın çevremden yanı ama acaba hata mi
Ettim diyorum zamanla
Htta birkeresinde doktor muayenemde sıra beklerken bir kadın geldi
Benim doktorumda tedavi olmuş
İki çocuğu vardı yanlarında 3-4 yaşlarında
Ben birşey demeden çocuklarına gösterdi bak bu normal bu tüp dedi
O çocuğun psikolojisine çok üzüldüm çünkü
3 yasında bir çocuk bilinçaltına nasıl işler bınu
Tüp bebekten ne anlar hayal dünyasında kendi için neler kurar

bizim insanımızın bebekle ilgili bir merak sorunu var. Hamile kalmamdan önce bebek var mı diyenler şimdi de Beni her gören kız mı erkek mi diyor. Alakasız kişiler ama.. Yapcak bişi yok
Bana ikinciyi de düşün şimdiden diyenler var
İki kız olsun erkek lazım derler
İki erkek olsun kız lazım derler

Çok iyiymiş valla :) doktorun profsa çok iyidir normal doğummu düşünüyosun canımm?
Doktorumdan çok memnunum valla adam o kadar tane tane anlatıyor ki ne sorsam. Çok sıkıştırmıyor da, rahat yani onu yeme bunu yapma zinhar yasak gibi şeyleri yok ki ben çok zorlamaya gelemiyorum o yüzden çok mutluyum. İnşallah her şey yolunda giderse normal istiyorum canım. Dün gittik hastaneye bu arada, 1750 doğum 400 epidural istenirse ekstra ücretlendirme dediler. Bu standart paketmiş ne demekse benim o ara sıram geldi detay soramadım. Benim doktor için bir şey demediler ama o kendisi belirliyormuş :) veeee oğlumdan selam getirdimmmm :)))) sen nasıl istiyorsun doğumu canım?

Kızlar moralim bozuk NT: 3,2 mm çıktı .
Genetiğe yönlendirdi doktor, 16. Hafta da amniyosentez yapılacak. Kan sonuçlarım da , 10 gün sonra çıkacakmış .
Her şey yolundadır inşallah. Bunların hepsinin sadece ihtimal olduğunu zaten biliyorsunuz. Kalbinizi rahat tutun o yüzen lütfen. Hayırlısı ile güzel haberlerinizi paylaşacağınız günü bekliyorum. Dua edeceğim zaman su gibi geçsin diye sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…