2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Maşallah ona annesi

İdrar enfeksiyonu gibi bişey olabilir, bende çok şiddetli olmuştu kasık ağrısı, bir de idrara ani sıkışma oldu sana ek olarak, idrar kültüRü yaptilar, bol su ile attım ben .Doktor bu dönemde sık rastlanir, bol bol su iç, demişti. Geçmiş olsun.

Kızlaaaarrrr dün bebeğimin cinsiyetini öğrendik

Doktorum %90 KIZ dedi
Bir kızım olacak

İçim içime sığmıyor
Gözünaydin, bizim de kiz. Kız tahmininde pek sapma olmuyor, benim de önce kız büyük ihtimalle dedi, bir hafta sonra başka doktor, kesin kız, dedi. Tayt giydirip poposunu ısırmak istiyorum. Hayırlı evlat olsunlar insallah.

Amin canım İnşallah bir sapma olmaz, çünkü doktor %90 kız dedi. Hayırlı evlat olsunlar, dediğin gibi tayt giydirip popolarını ıssıralım

Zoferi düzenli kullanmaya başladım bu de yanma için gaviscon verdi dün bulantı açısından daha iyiydim

Doktorum %90 KIZ dedi
Bir kızım olacak

İçim içime sığmıyor
Maşallah ne güzel yaaa
ben de 16. haftadayım doktor ayrıntılıyı beklememız lazım dıyor
boyle cınsıyet haberlerını alanlara içim gidiyor
sağlıkla gelsin inşallah yavrunuz

Kızlar moralim bozuk NT: 3,2 mm çıktı .
Genetiğe yönlendirdi doktor, 16. Hafta da amniyosentez yapılacak. Kan sonuçlarım da , 10 gün sonra çıkacakmış .
ne zaman ölçüldü ense kalınlığınız? 14. hafta bana biraz geç geldi
benim 11+0'da 1,6 mm çıktı sorun yok

Doktorum %90 KIZ dedi
Bir kızım olacak

İçim içime sığmıyor
canım hayırlı olsun bana da dün büyük ihtimal kız gibi dedi. Ailelere söylemedik, belli olmadı dedik. bi balon patlatıp video yapasım var

Dün çok fazla girememiştim buraya yeni yeni okuyorum. Ama ben bile sinir oldum doktoruna ne yalan söyleyim :) ben de dün öğrendim oğlum olacak :) bizimki çöl netti ama, doktor da emindi. Hatta değişme ihtimali var mı diye sordum erken biraz diye. Çok zayıfım ben, yağ tabakası o kadar ince ki çok net görüyorum kendini oğluna hazırlayabilirsin normalde bu haftada bu kadar kesin konuşmam dedi :) sen de yarın öğrenirsin inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum

Sen erken öğrenmıssın sinir olma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…