Baş dönmesi yok, ama grip olduğum için ara ara baş ağrısı oluyor ve çok kötü öksürüyorum, iştahım hala yok zorluyorum 2 gündür sabah tost akşam çorba gına geldi artıkGaviscon beni kusturuyo canım onu içemiyorum. İyi olmana çok sevindim iştah önemli. Peki böyle baş dönmesi baş ağrısı var mı
Aaa gormedim canim ozaman pardon bir yardimim olsaydi ne ala insallah daha uyguna bulursun canimEvet canım konuştum freyahel ile.
Daha uyguna yaptıran arkadaşlar var demişti , ondan sordum .
Alakan içinde tedekkur ederim
Bı kaç defa neden gırdıler anlamadım ? Bana bır kere vurdular zaten dırek uyustu... tamam sonucta o an bır ıgne gırıyor az acır normal ben oyle ayyy cok acıdı dıyemem yanı normal geldı bana...Spinal de evet belden bi kaç defa girdiklerini hissettim canım her girişlerinde de çok acı yaşadım normalde canım da o kadar tatlı değildir uyuşturma aşamasını hiç hissetmeyenler de var bünyeyle alakalı sanırım ama beni korkutan 2. Doğumda da aynı acıyı yaşamak spinal olursa canım
bende ıyıce konusmak ıstıyorum bebegı gormek o an coooook guzel o aglayısımı yanagıma degısını hala unutamıyorum nasıl aglamıstım :))) ınsallah amınnnnnOlabilir canım ilkler dediğin gibi hafif geçiyordur belki Kafam çok karışık daha zaman var düşünmek için genel ya da spinal artık.bebişleri sağ sağlim alalım da inşallah kucağımıza tüm acıları sıkıntıları unuturuz elbet
Benim 7. Haftamda kanamam olmuştu 12. Haftaya kadar kullanmıştım progestanı bende çok baş dönmesi yapıyordu. Doktor günde 3le başlatmıştı kanama azalınca ilacı da azaltmıştı ginde 1 e düşürüp bırakmıştım. Fitil olarak kullanamıyordum bende ağızdan alıyordum.Bitene kadar kullanayım ben de en iyisi, ağızdan almaya cesaret edemem ben de
Canım normalde hiç kabız olmam ben hatta bagirsaklarim çok çalışır böyle olmasida düşündürdü beni ama bakalım yarın ne olucakKabızlık mı yaşıyorsun canım ondan mı kanama oluyor makatta?
Benim kullandigim ilacim bitti mecburen zofere gectim diger ilaci bulamadim. Zofer hicbir ise yaramiyor bulantimi hic kesmiyor. Ayrica kullandigim vitaminde ekstra bulanti yapiyor gercekten Allah yardimcimiz olsun ben son.1 haftadir cok zorlaniyor ve agliyorum.Ben de şöyle hüngür hüngür saatlerce ağlamak istiyorum, bulantı galiba 16. Haftada bitecek gibi Allah sabır versin hepimize, bulantı ilacı kullanıyor musun?
Ben de öyleyim canım sürekli aynı şeyleri yiyorum. İşte tost çerez meyve bu kadar. İnsan yiyecek bişey de bulamıyor. Sordum bende baya tansiyon dalgalanması var ondan oluyomuş ondan merak ettim sende de var mi diyeBaş dönmesi yok, ama grip olduğum için ara ara baş ağrısı oluyor ve çok kötü öksürüyorum, iştahım hala yok zorluyorum 2 gündür sabah tost akşam çorba gına geldi artıkdoktoruna bahsettin mi baş dönmesinden
Bitince kontrole giderim mutlaka bebiş ne alemde acaba, dün öyle korktum ki bakmaya ultrasonu açınca kötü bişey dicek diye , çok şükür hareket ediyordu hatta ayakta gibiydi :)Doktoruna sor canim yine birakmadan benimki lekelenmen ve agrin bitince birak demisti mesela
3 gün serum yedim biri saat 3 ten 11 e kadar sürdü ertesi gün sabahtan başladı yine bulantıBenim kullandigim ilacim bitti mecburen zofere gectim diger ilaci bulamadim. Zofer hicbir ise yaramiyor bulantimi hic kesmiyor. Ayrica kullandigim vitaminde ekstra bulanti yapiyor gercekten Allah yardimcimiz olsun ben son.1 haftadir cok zorlaniyor ve agliyorum.
Benim de her gidisimde yuregim oyle agzimda oluyor kalbim cikacakmis gibi atiyor canim. Cok sukur iyiymis yesinler onun minik ayaklarini :)Bitince kontrole giderim mutlaka bebiş ne alemde acaba, dün öyle korktum ki bakmaya ultrasonu açınca kötü bişey dicek diye , çok şükür hareket ediyordu hatta ayakta gibiydi :)
Geçmesine çok sevindim, darısı başıma :) bi ara mesaj atıp doktora sorarım ne yapayım diyeBenim 7. Haftamda kanamam olmuştu 12. Haftaya kadar kullanmıştım progestanı bende çok baş dönmesi yapıyordu. Doktor günde 3le başlatmıştı kanama azalınca ilacı da azaltmıştı ginde 1 e düşürüp bırakmıştım. Fitil olarak kullanamıyordum bende ağızdan alıyordum.
Şimdi iyiyim şükürler olsun.
Bana doktorum günde 1 taneye izin veriyor onuda bulanti ne zaman en fazla zorlarsa o zaman iciyorum acikcasi bazen sabah bazen gece gibi yarin bide ac karna sabah deneyeyim bakalim bir ise yarayacakmi3 gün serum yedim biri saat 3 ten 11 e kadar sürdü ertesi gün sabahtan başladı yine bulantızofer bi kutu bitirdim anan düzensiz kullandım ben hiç işe yaramadı, ama şu an sabah akşam aç karna içiyorum baya farketti. Düzenli kullandın mı?
Çok geçmiş olsun peki ilacı falan yok mu bu durumun ?Ben de öyleyim canım sürekli aynı şeyleri yiyorum. İşte tost çerez meyve bu kadar. İnsan yiyecek bişey de bulamıyor. Sordum bende baya tansiyon dalgalanması var ondan oluyomuş ondan merak ettim sende de var mi diye
Canım normal zamanda muayene ediyorlar ona göre ilaç ameliyat vs karar veriyorlar ilerleme durumuna göre. Ama hamileyken nasıl olur bilmiyorum. Acı baharatlı şeyler yememeye çalış Bi de kabız olma. Bende de hamilelik öncesi vardı bol sıvı tüketKızlar benim ikinci kaz kanamam oldu ama geçende vajinadan geldi zannetmiştim ama değil makat kanaması bu bugün kesinleşti. Bilmedigim icin soruyorum Makat kanaması için muaneye gidicem yarında doktor makat kısmına bakar mı muane eder mi yani bi bilginiz var mı
Bilmiyorum ya bende sıkıntı vardı bilmiyorum internette çok araştırdım çoğu kişi ağrı sızı hissetmediğini yazmış zaten ama ben kendi adıma korkuyorum arkadaşları korkutmak değil tabi ki amacım öyle bi durumda elime birşey geçmez ki Allah hepimizin yardımcısı olsun herkes zaten kendince endişeli hayırlıca atlatsın inşallah herkesBı kaç defa neden gırdıler anlamadım ? Bana bır kere vurdular zaten dırek uyustu... tamam sonucta o an bır ıgne gırıyor az acır normal ben oyle ayyy cok acıdı dıyemem yanı normal geldı bana...
Bak sen böyle dıyorsun arkadaslar korkacak ıgne bır defa vuruluyor... :)
bende ıyıce konusmak ıstıyorum bebegı gormek o an coooook guzel o aglayısımı yanagıma degısını hala unutamıyorum nasıl aglamıstım :))) ınsallah amınnnnn
Aynı senin kullandığın gibi kullanıyordum ve hiç bir işe yaramamıştı , bana da başta zor durumda kalırsan kullan demişti ondan kullanasım gelmemişti şimdi halimi görünce düzenli kullan dedi, bi dene bakalım inşallah işe yararBana doktorum günde 1 taneye izin veriyor onuda bulanti ne zaman en fazla zorlarsa o zaman iciyorum acikcasi bazen sabah bazen gece gibi yarin bide ac karna sabah deneyeyim bakalim bir ise yarayacakmi
Kaç sene oldu özeldemı olmustun belkı olumsuzluk yaşamış olabılırsın.. ya sonucta zor evet kolay dıyemeyız herkes yasayınca gorecek elbet yıne ayrıntılı bu konuda yazmak ıstersen ozelden beklerım canım konusuruz. :))) aminnn aminn hepimiz için hayırlısı olsunnnnBilmiyorum ya bende sıkıntı vardı bilmiyorum internette çok araştırdım çoğu kişi ağrı sızı hissetmediğini yazmış zaten ama ben kendi adıma korkuyorum arkadaşları korkutmak değil tabi ki amacım öyle bi durumda elime birşey geçmez ki Allah hepimizin yardımcısı olsun herkes zaten kendince endişeli hayırlıca atlatsın inşallah herkes
Bana da gerekirse kullan demisti ayni sekilde keske gerekmeseydi ben.onsuz hic ayaga kalkamiyorum resmen bakalim.ac karna denicem insallah ise yarar olmadi kendi.ilacima.doncem bulupAynı senin kullandığın gibi kullanıyordum ve hiç bir işe yaramamıştı , bana da başta zor durumda kalırsan kullan demişti ondan kullanasım gelmemişti şimdi halimi görünce düzenli kullan dedi, bi dene bakalım inşallah işe yarar
ben istanbuldayım canım bi kaç yerden fiyat aldık 2200₺ 2400₺ ve 2700₺ ama ben galiba vazgeçtim daha kötü bi sonuç gelirse kaldıramam gibi geliyorCanım sen hangi ildesin ? Fetal DNA için fiyat aldın mı ?
İçimin rahat etmesi adına bende yaptıracağım, fiyat araştırıyorum.
Sağolasın canım sordum da ilaç vermek istemedi sabretcen dediÇok geçmiş olsun peki ilacı falan yok mu bu durumun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?