2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
acı derken? Igne acısımı?
Genelde zaten ıgne yok dırek bayılıyorsun. Ama nedense doktorlar cok ıstemıyor
Spinal de evet belden bi kaç defa girdiklerini hissettim canım her girişlerinde de çok acı yaşadım normalde canım da o kadar tatlı değildir uyuşturma aşamasını hiç hissetmeyenler de var bünyeyle alakalı sanırım ama beni korkutan 2. Doğumda da aynı acıyı yaşamak spinal olursa canım

kızlar ancak yazabiliyorum bugün çok sacma bır gun gecırdım. doktor ıcın amelıyatta dedıler iki saat bekledıkten sonra ınstagrama bır gırdm doktorum bn dısarda beklerke. resm paylaşmıs kahve ıcıyor. o kadar sınırlendım ki bankoya gıdıp kızatekrar arattırdım ulaşamıyoruz beklenebız gerekıyor dedı bnde ınstgramda resm paylaşıyor ordan yazalım ıstersenız beklıyoruz dıye dedım 10 dk ıcınde aldılar benı. neyse sonuc olarak bebek gayet ıyı rabbıme şükür aktıf kanama alanım yok ama eskı kanama alanı varmıs doktor kahverengı olursa panıkleme ama kırmızı pembe kanamalarda hemen hastaneye gıt dedı. ayakta cok kalma dedi bir de bol su. neyse ikiliyı ben yaptrmadım sonucta tedavısı olacak bırseye bakmıyor dıye. tutturdu nıfty test yaptırın dıye. gecerlı bı acıklamada yok tamamen para tuzagı. o kadar sınırlendım kı tavrına bekletişine paramla resıl olduk yanı sorcaklarımı bıle tam soramadım. hemen kendıme baska bır doktor buldum hemde perınatolog cıktm ona gıttım oda bn rısklı bısey gormuyorum dedı kendını yorma dedı Rabbıme cok sukur bebekte ıyı 4 hafta sonraya ınsaallah ayrıntılıya gıdecegız.

Pes artık diyorum.
Nazara kadar getirmis mevzuyu.
Pes

İlaç iyi gelir canım baya etkili çünkü. Kasık ağrısı gaz ve kabızdan da olabilir baya ağrı yapıyo bende de var. Benim durumum hala aynı canim ya az yiyebiliyorum yediğimi çıkarıyorum.
Zoferi düzenli kullanmak baya etkili oldu bende , midem eşkiyince de gaviscon içiyorum, 2 gündür daha iyiyim

ucuncu dogumu yıne spınalle yapan bırınden okudum coook bas agrısı olmuş... demek ilkler de daha hafıf gecıyormuş ben oyle anladım. Genel olup bas ağrısı yasayan da var ben öyle bılıyorum.
Olabilir canım ilkler dediğin gibi hafif geçiyordur belki Kafam çok karışık daha zaman var düşünmek için genel ya da spinal artık.bebişleri sağ sağlim alalım da inşallah kucağımıza tüm acıları sıkıntıları unuturuz elbet

Ailenin gelmesi cok iyi olmus baya moral olur sana ben 2 3 gündür cok kötüyüm resnen ilk haftalara dondum bulanti ve tiksinme konusunda napcam bilmiyorum. Durmadan aglayasim var
İşte geçen cuma günü de ben baya fenaştım en zor günümdü. Hatta zamanla azalır diye beklerken artmıştı 12.haftafaydım o zaman. Şimdi bi tık daha iyi ama çok değil. Baş dönmesi de var mı peki.

Kızlar çok heyecanlıyım 13+4 haftalık olduk cuma günü cinsiyetini gösterirse öğreneceğiz nasıl güzel bi heyecan bu ilk kez bu haftaları görüyorum hamileliğimde

Cumaya kadar sizin tahminlerinizi de merak ediyorum :))

Eklentiler

• 25C0815D-EB3E-4C1E-BB06-7F2E9E549774.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 52
Ne kadar şanslısın. İkiz bebiş, zor ama tadından yenmez. Senin gönlünden ne geçiyor cinsiyetleri?
insallah canim saglicakla gelsinler de onemli degil. ben hep 1 kiz 1 erkek geciriyodum cunku biri hep daha hareketli daha onde cikiyordu gelisimi. Nasip bakalim insallah. Senin ki kizdi sanirim hayirlisiyla al kucagina minnosu

Bas donmem yok cünkü zorlada olsa yemek yiyorum ama hic canim istemiyor cok zorlaniyorum. 12+4 oldu hala bulanti gecmedi ne olacak benim halim ya gercekten uzuluyorum cok

Bas donmem yok cünkü zorlada olsa yemek yiyorum ama hic canim istemiyor cok zorlaniyorum. 12+4 oldu hala bulanti gecmedi ne olacak benim halim ya gercekten uzuluyorum cok
Seni çok iyi anlıyorum canım. Şimdiye kadar 12 olsun rahatlıcaz diye beklerken olay devam edince insanın morali ciddi anlamda morali bozuluyor. İşin kötü yanı yapacak pek bişey de yok. Bide başka şeylerle de birleşti benim. Gaz kabızlık baş dönmesi de var önceden yoktu

Canım sen hangi ildesin ? Fetal DNA için fiyat aldın mı ?
İçimin rahat etmesi adına bende yaptıracağım, fiyat araştırıyorum.
freyahel galiba arkadaş 1900 tlye yaptirmisti baya arastirdim demisti canim. Etiketleyeyim görurse bi yazsin belki isine yarar

Ailenin gelmesi cok iyi olmus baya moral olur sana ben 2 3 gündür cok kötüyüm resnen ilk haftalara dondum bulanti ve tiksinme konusunda napcam bilmiyorum. Durmadan aglayasim var
Ben de şöyle hüngür hüngür saatlerce ağlamak istiyorum, bulantı galiba 16. Haftada bitecek gibi Allah sabır versin hepimize, bulantı ilacı kullanıyor musun?

Benim de oyle iste sadece bas donmesi yok okadar yaklasik 3 gundur yine yatakla bütünlestim randevuma az kaldi diye acile de gitmiyorum. Oyle baygin bir halde uzaniyorum resmen zaten 12. Haftada gecmemesi bu kadar moralimi bozan 9 ay boyle olacak diye dusunmekten kafayi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…