Spinal de evet belden bi kaç defa girdiklerini hissettim canım her girişlerinde de çok acı yaşadım normalde canım da o kadar tatlı değildir uyuşturma aşamasını hiç hissetmeyenler de var bünyeyle alakalı sanırım ama beni korkutan 2. Doğumda da aynı acıyı yaşamak spinal olursa canımacı derken? Igne acısımı?
Genelde zaten ıgne yok dırek bayılıyorsun. Ama nedense doktorlar cok ıstemıyor
Bugün inanılmaz bir şey geldi başıma kızlar yani hayatımda gördüğüm en saçma ve en tuhaf durum içerisinde buldum kendimi..
Eşim ile ilgili bir konu için hastaneye gittik gelmişkende bir kendi doktoruma dis ile ilgili soru sorayım dedim...O arada da bir telefon geldi ve sinirden ağladım gözlerim bildiginiz kan çanağıydı..
Neyse işte doktorum seslendi yanına gittim randevusuz hasta olduğum için bir hasta alayım rahat konuşuruz dedi..Tamam doktor bey dedim geçtim dışarı oturmaya..
Bir tane hamile kadının yani boştu oraya oturdum kadın gebeliğinin son aylarında belli karnı burnunda..Kucağından çantasını düşürdü bende egilmesin diye insanlık Edip aldım yerden verdim..
Bana ne derse beğenirsiniz ?
" Almanıza gerek yoktu kendi işimi hallederim ben ağlak ağlak karşımda içimi baydiniz zaten "
Bende dedim vallahi haklısınız insanlik işte keşke anlayana yapabilsek..
Yok mikroplu olabilir misim kötü düşünceli olabilir misim böyle nazar değdiren çok oluyormuş..
Yahu alt tarafı bir çantayı yerden aldım..
Artık insanlara hakikaten yaklaşmakta yardım etmekte korkar oldum..
Ben de kullandim canim 10 12 haftalarim arasında fitil olarak bulantim oldugundan hap olarak alma dedi doktorum.Bana ağızdan alma bulantı yapar dedi zaten bulantım var, tam kesilince doktora bir mesaj atayım en iyisi
Zoferi düzenli kullanmak baya etkili oldu bende , midem eşkiyince de gaviscon içiyorum, 2 gündür daha iyiyimİlaç iyi gelir canım baya etkili çünkü. Kasık ağrısı gaz ve kabızdan da olabilir baya ağrı yapıyo bende de var. Benim durumum hala aynı canim ya az yiyebiliyorum yediğimi çıkarıyorum.
2 hafta kullanmak gerekiyormuş bana öyle dedi dr. Devlete gitmiştim kanamadan 3 gün sonra o da kanaman bittiyse bırakabilirsin dedi ama tedbiren içiorum hala benArkadaşlar bi sorum olacak progestan kullananlar kutu bitene kadar mı kullandınız ?
Olabilir canım ilkler dediğin gibi hafif geçiyordur belki Kafam çok karışık daha zaman var düşünmek için genel ya da spinal artık.bebişleri sağ sağlim alalım da inşallah kucağımıza tüm acıları sıkıntıları unuturuz elbetucuncu dogumu yıne spınalle yapan bırınden okudum coook bas agrısı olmuş... demek ilkler de daha hafıf gecıyormuş ben oyle anladım. Genel olup bas ağrısı yasayan da var ben öyle bılıyorum.
İşte geçen cuma günü de ben baya fenaştım en zor günümdü. Hatta zamanla azalır diye beklerken artmıştı 12.haftafaydım o zaman. Şimdi bi tık daha iyi ama çok değil. Baş dönmesi de var mı peki.Ailenin gelmesi cok iyi olmus baya moral olur sana ben 2 3 gündür cok kötüyüm resnen ilk haftalara dondum bulanti ve tiksinme konusunda napcam bilmiyorum. Durmadan aglayasim var
Bitene kadar kullanayım ben de en iyisi, ağızdan almaya cesaret edemem ben deBen de kullandim canim 10 12 haftalarim arasında fitil olarak bulantim oldugundan hap olarak alma dedi doktorum.
insallah canim saglicakla gelsinler de onemli degil. ben hep 1 kiz 1 erkek geciriyodum cunku biri hep daha hareketli daha onde cikiyordu gelisimi. Nasip bakalim insallah. Senin ki kizdi sanirim hayirlisiyla al kucagina minnosuNe kadar şanslısın. İkiz bebiş, zor ama tadından yenmez. Senin gönlünden ne geçiyor cinsiyetleri?
Bas donmem yok cünkü zorlada olsa yemek yiyorum ama hic canim istemiyor cok zorlaniyorum. 12+4 oldu hala bulanti gecmedi ne olacak benim halim ya gercekten uzuluyorum cokİşte geçen cuma günü de ben baya fenaştım en zor günümdü. Hatta zamanla azalır diye beklerken artmıştı 12.haftafaydım o zaman. Şimdi bi tık daha iyi ama çok değil. Baş dönmesi de var mı peki.
Ben de içerim o zaman ne olur ne olmaz2 hafta kullanmak gerekiyormuş bana öyle dedi dr. Devlete gitmiştim kanamadan 3 gün sonra o da kanaman bittiyse bırakabilirsin dedi ama tedbiren içiorum hala ben
Gaviscon beni kusturuyo canım onu içemiyorum. İyi olmana çok sevindim iştah önemli. Peki böyle baş dönmesi baş ağrısı var mıZoferi düzenli kullanmak baya etkili oldu bende , midem eşkiyince de gaviscon içiyorum, 2 gündür daha iyiyim
Doktoruna sor canim yine birakmadan benimki lekelenmen ve agrin bitince birak demisti meselaBitene kadar kullanayım ben de en iyisi, ağızdan almaya cesaret edemem ben de
Seni çok iyi anlıyorum canım. Şimdiye kadar 12 olsun rahatlıcaz diye beklerken olay devam edince insanın morali ciddi anlamda morali bozuluyor. İşin kötü yanı yapacak pek bişey de yok. Bide başka şeylerle de birleşti benim. Gaz kabızlık baş dönmesi de var önceden yoktuBas donmem yok cünkü zorlada olsa yemek yiyorum ama hic canim istemiyor cok zorlaniyorum. 12+4 oldu hala bulanti gecmedi ne olacak benim halim ya gercekten uzuluyorum cok
Canım sen hangi ildesin ? Fetal DNA için fiyat aldın mı ?
İçimin rahat etmesi adına bende yaptıracağım, fiyat araştırıyorum.
Ben de şöyle hüngür hüngür saatlerce ağlamak istiyorum, bulantı galiba 16. Haftada bitecek gibi Allah sabır versin hepimize, bulantı ilacı kullanıyor musun?Ailenin gelmesi cok iyi olmus baya moral olur sana ben 2 3 gündür cok kötüyüm resnen ilk haftalara dondum bulanti ve tiksinme konusunda napcam bilmiyorum. Durmadan aglayasim var
Benim de oyle iste sadece bas donmesi yok okadar yaklasik 3 gundur yine yatakla bütünlestim randevuma az kaldi diye acile de gitmiyorum. Oyle baygin bir halde uzaniyorum resmen zaten 12. Haftada gecmemesi bu kadar moralimi bozan 9 ay boyle olacak diye dusunmekten kafayi yedimSeni çok iyi anlıyorum canım. Şimdiye kadar 12 olsun rahatlıcaz diye beklerken olay devam edince insanın morali ciddi anlamda morali bozuluyor. İşin kötü yanı yapacak pek bişey de yok. Bide başka şeylerle de birleşti benim. Gaz kabızlık baş dönmesi de var önceden yoktu
Evet canım konuştum freyahel ile.freyahel galiba arkadaş 1900 tlye yaptirmisti baya arastirdim demisti canim. Etiketleyeyim görurse bi yazsin belki isine yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?