5 buçuk yaşında 1 tane kızım var canım devlette yapmıştım Allahım herkesin yardımcısı olsun bi şekilde atlatılıyor elbet bebeği görünce herşey tüm ağrı sızı unutuluyor zatenKaç sene oldu özeldemı olmustun belkı olumsuzluk yaşamış olabılırsın.. ya sonucta zor evet kolay dıyemeyız herkes yasayınca gorecek elbet yıne ayrıntılı bu konuda yazmak ıstersen ozelden beklerım canım konusuruz. :))) aminnn aminn hepimiz için hayırlısı olsunnnn
İnşallah canımben istanbuldayım canım bi kaç yerden fiyat aldık 2200₺ 2400₺ ve 2700₺ ama ben galiba vazgeçtim daha kötü bi sonuç gelirse kaldıramam gibi geliyorİnşâAllah bi sorun yoktur bebişlerimiz sağlıklıdır
Hamileliğin en sıkıntılı tarafı ilaç kullanamamak, Boğaz ağrısı ve öksürük için geçen Pazartesi gittim ilaç vermek istemedi, sonra ateşlendim enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi , ilaç yazdı ama ateşi düşürdü sadece öksürük bitmiyor ve çok yordu beni bu durumSağolasın canım sordum da ilaç vermek istemedi sabretcen dedi
canım 4lü testı yaptırırsın bide istersen bana da bugun doktor tutturdu ıkılı yapmadın barı nıfty yap kadına derdımı anlatamadm bı turlu zaten cok pahalı bı test bıde bana ultrason yapıcas bırıncı transmıtter ayrıntılısı dedıler 1400 tl aldılar maden dıretecektn ustune bıraz sıkardm kedımı eklerdm nıftyı yaptırırdım bnce para tuzagı Allaha emanetler. dıyorum ultrasnda mı bısey gor us hocabana bısey demedı yok cok ıyı bısey gormemıs ama yaptır dıyo. hala sınırlenıyorum aklıma geldkce .ben istanbuldayım canım bi kaç yerden fiyat aldık 2200₺ 2400₺ ve 2700₺ ama ben galiba vazgeçtim daha kötü bi sonuç gelirse kaldıramam gibi geliyorİnşâAllah bi sorun yoktur bebişlerimiz sağlıklıdır
Herkes kendine yakışanı yapar canim .Senin yaptığın davranış seni iyi insan yapar onu terbiyesiz insan.nasıl uslübtür yazık gerçekten böyle insanlar için üzülüyorum.Bugün inanılmaz bir şey geldi başıma kızlar yani hayatımda gördüğüm en saçma ve en tuhaf durum içerisinde buldum kendimi..
Eşim ile ilgili bir konu için hastaneye gittik gelmişkende bir kendi doktoruma dis ile ilgili soru sorayım dedim...O arada da bir telefon geldi ve sinirden ağladım gözlerim bildiginiz kan çanağıydı..
Neyse işte doktorum seslendi yanına gittim randevusuz hasta olduğum için bir hasta alayım rahat konuşuruz dedi..Tamam doktor bey dedim geçtim dışarı oturmaya..
Bir tane hamile kadının yani boştu oraya oturdum kadın gebeliğinin son aylarında belli karnı burnunda..Kucağından çantasını düşürdü bende egilmesin diye insanlık Edip aldım yerden verdim..
Bana ne derse beğenirsiniz ?
" Almanıza gerek yoktu kendi işimi hallederim ben ağlak ağlak karşımda içimi baydiniz zaten "
Bende dedim vallahi haklısınız insanlik işte keşke anlayana yapabilsek..
Yok mikroplu olabilir misim kötü düşünceli olabilir misim böyle nazar değdiren çok oluyormuş..
Yahu alt tarafı bir çantayı yerden aldım..
Artık insanlara hakikaten yaklaşmakta yardım etmekte korkar oldum..
Canım hangi vitamini kullanıyorsun? Bana doktor ferro sanol gibi birşey yazmıştı demir ilacı. Bulantı yaptı değiştirdi doktorumBenim kullandigim ilacim bitti mecburen zofere gectim diger ilaci bulamadim. Zofer hicbir ise yaramiyor bulantimi hic kesmiyor. Ayrica kullandigim vitaminde ekstra bulanti yapiyor gercekten Allah yardimcimiz olsun ben son.1 haftadir cok zorlaniyor ve agliyorum.
Vinhalac ilacin adi icinde hersey var demir c d falan onu içiyorum oda gece icince yatirmiyor gunduzde bulantidan kivrandiriyorCanım hangi vitamini kullanıyorsun? Bana doktor ferro sanol gibi birşey yazmıştı demir ilacı. Bulantı yaptı değiştirdi doktorum
Katılıyorum sağlam ilaçları kullanamamak yoruyor. Kabızlık için de ilaç istedim onu da önermedi vermedi. Ateşe önem veriyolar sadece onda da parol serumu takıyolar en fazla. Bide farkettim normal hastalıklar gebelikte daha ağır geçiyor ağrılar daha çok etkiliyo insanı. Ben bu kadar zorlandığımı hiç hatırlamıyorum. Bol bol c vitamini alabildiğin kadar al canım doğal yollardan bide erken yat baya uyu yarına kadarHamileliğin en sıkıntılı tarafı ilaç kullanamamak, Boğaz ağrısı ve öksürük için geçen Pazartesi gittim ilaç vermek istemedi, sonra ateşlendim enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi , ilaç yazdı ama ateşi düşürdü sadece öksürük bitmiyor ve çok yordu beni bu durum
Ben multivitamin olarak imom kullanıyorum bulantı yapmıyor ama hafif kokusu var. Bence Doktoruna danışarak değiştirebilirsin. Bir de kapsül şeklinde olanların kokusu yokmuş ve bulantı yapmıyormuşVinhalac ilacin adi icinde hersey var demir c d falan onu içiyorum oda gece icince yatirmiyor gunduzde bulantidan kivrandiriyor
Her şeyi yiyemediğimizden toparlaması daha zor oluyor , bi haftadır yatıyorum , Perşembe yine rapor alıcam muhtemelenKatılıyorum sağlam ilaçları kullanamamak yoruyor. Kabızlık için de ilaç istedim onu da önermedi vermedi. Ateşe önem veriyolar sadece onda da parol serumu takıyolar en fazla. Bide farkettim normal hastalıklar gebelikte daha ağır geçiyor ağrılar daha çok etkiliyo insanı. Ben bu kadar zorlandığımı hiç hatırlamıyorum. Bol bol c vitamini alabildiğin kadar al canım doğal yollardan bide erken yat baya uyu yarına kadar
Alttaki gösterse tamam olacak diyorsun. Hadi bakalım hayirlisi . Evet, kız geliyor kismetseinsallah canim saglicakla gelsinler de onemli degil. ben hep 1 kiz 1 erkek geciriyodum cunku biri hep daha hareketli daha onde cikiyordu gelisimi. Nasip bakalim insallah. Senin ki kizdi sanirim hayirlisiyla al kucagina minnosu
Valla ben de alıştımBenim annem ve babam arasında da 30 cm var, bayılıyorum böyle çiftlere. Amerikan filmlerindeki aileler gibi. Bence çok tatlı oluyorsunuzdur .
Ben Bugün iş çıkışı doktora gittim başka özel hastaneyeBenim yengem , 13’te öğrendi . Sinir oluyorum vallatamam sağlıklı olsun da ama bilmek istiyor insan :)
Bursa özel jimer hastanesiCanım sen fetal DNAyı nerede yaptırdın ne kadara yaptırdın?
Geçen düşünüyodum keşke ağır geçiren gebeler için uzun süreli izinler olsaydı. Mesela bende atıyorum üç gün raporum var ama normal geçiremiyorum ki aklımın biyanında dördüncü gün nasıl gidicem diye bi yandan o canımı sıkıyo. Doğru canim herşeyi yiyemiyoruz o da yavaş toparlamaya engelHer şeyi yiyemediğimizden toparlaması daha zor oluyor , bi haftadır yatıyorum , Perşembe yine rapor alıcam muhtemelen
Kesinlikle öyle beni şu an hafta sonları ile 12 gündür evdeyim ama ne dinlemiş hissediyorum ne kendime gelebildim okula karşı da kendimi sorumlu hissediyorum ama ne yapıyım önce sağlığımı düşünmek zorundayım hele de söz konusu bebek oluncaGeçen düşünüyodum keşke ağır geçiren gebeler için uzun süreli izinler olsaydı. Mesela bende atıyorum üç gün raporum var ama normal geçiremiyorum ki aklımın biyanında dördüncü gün nasıl gidicem diye bi yandan o canımı sıkıyo. Doğru canim herşeyi yiyemiyoruz o da yavaş toparlamaya engel
Ben de toplam 10 gün gidemedim. Aynen canım evde dinlenilmiş olmuyo ki sadece okuldakinden daha rahat yaşam oluyo. Gidilebilecek halde değilim iyice ağırlaştım ben. Tabi sağlık daha önemli. Zaten bu halde çok istesen de gidemezsin ki olmaz yaniKesinlikle öyle beni şu an hafta sonları ile 12 gündür evdeyim ama ne dinlemiş hissediyorum ne kendime gelebildim okula karşı da kendimi sorumlu hissediyorum ama ne yapıyım önce sağlığımı düşünmek zorundayım hele de söz konusu bebek olunca
Sana da çok geçmiş olsun, pıhtı olunca epey bi korktum dün çok yoğundu, inşallah bi an önce tamamen biter ikimizinki de
freyahel galiba arkadaş 1900 tlye yaptirmisti baya arastirdim demisti canim. Etiketleyeyim görurse bi yazsin belki isine yarar
Ben ilkinde genel oldum.epidural falan benlik degil hic 1 sey olmasa sesleri duymak beni panikletir.cevremde ki bir cok kiside sonrasinda ki bas agrisi ve bel agrisindan bahsediyor zaten dikis acim var bide ekstra agri istemedimBiri dhaa sormus bende merake ttim
Genel daha mi iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?