2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
5 buçuk yaşında 1 tane kızım var canım devlette yapmıştım Allahım herkesin yardımcısı olsun bi şekilde atlatılıyor elbet bebeği görünce herşey tüm ağrı sızı unutuluyor zaten

İnşallah canım
Şişli de 1900 e söyledi arkadaş , ayrıca okuduğum kadarıyla İzmir Tepecik eğitim ve araştırma hastanesi ücretsiz yapıyormuş . Seninde aklında bulunsun.

Sağolasın canım sordum da ilaç vermek istemedi sabretcen dedi
Hamileliğin en sıkıntılı tarafı ilaç kullanamamak, Boğaz ağrısı ve öksürük için geçen Pazartesi gittim ilaç vermek istemedi, sonra ateşlendim enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi , ilaç yazdı ama ateşi düşürdü sadece öksürük bitmiyor ve çok yordu beni bu durum

canım 4lü testı yaptırırsın bide istersen bana da bugun doktor tutturdu ıkılı yapmadın barı nıfty yap kadına derdımı anlatamadm bı turlu zaten cok pahalı bı test bıde bana ultrason yapıcas bırıncı transmıtter ayrıntılısı dedıler 1400 tl aldılar maden dıretecektn ustune bıraz sıkardm kedımı eklerdm nıftyı yaptırırdım bnce para tuzagı Allaha emanetler. dıyorum ultrasnda mı bısey gor us hocabana bısey demedı yok cok ıyı bısey gormemıs ama yaptır dıyo. hala sınırlenıyorum aklıma geldkce .

Herkes kendine yakışanı yapar canim .Senin yaptığın davranış seni iyi insan yapar onu terbiyesiz insan.nasıl uslübtür yazık gerçekten böyle insanlar için üzülüyorum.

Canım hangi vitamini kullanıyorsun? Bana doktor ferro sanol gibi birşey yazmıştı demir ilacı. Bulantı yaptı değiştirdi doktorum

Canım hangi vitamini kullanıyorsun? Bana doktor ferro sanol gibi birşey yazmıştı demir ilacı. Bulantı yaptı değiştirdi doktorum
Vinhalac ilacin adi icinde hersey var demir c d falan onu içiyorum oda gece icince yatirmiyor gunduzde bulantidan kivrandiriyor

Katılıyorum sağlam ilaçları kullanamamak yoruyor. Kabızlık için de ilaç istedim onu da önermedi vermedi. Ateşe önem veriyolar sadece onda da parol serumu takıyolar en fazla. Bide farkettim normal hastalıklar gebelikte daha ağır geçiyor ağrılar daha çok etkiliyo insanı. Ben bu kadar zorlandığımı hiç hatırlamıyorum. Bol bol c vitamini alabildiğin kadar al canım doğal yollardan bide erken yat baya uyu yarına kadar

Vinhalac ilacin adi icinde hersey var demir c d falan onu içiyorum oda gece icince yatirmiyor gunduzde bulantidan kivrandiriyor
Ben multivitamin olarak imom kullanıyorum bulantı yapmıyor ama hafif kokusu var. Bence Doktoruna danışarak değiştirebilirsin. Bir de kapsül şeklinde olanların kokusu yokmuş ve bulantı yapmıyormuş

Her şeyi yiyemediğimizden toparlaması daha zor oluyor , bi haftadır yatıyorum , Perşembe yine rapor alıcam muhtemelen

insallah canim saglicakla gelsinler de onemli degil. ben hep 1 kiz 1 erkek geciriyodum cunku biri hep daha hareketli daha onde cikiyordu gelisimi. Nasip bakalim insallah. Senin ki kizdi sanirim hayirlisiyla al kucagina minnosu
Alttaki gösterse tamam olacak diyorsun. Hadi bakalım hayirlisi . Evet, kız geliyor kismetse

Benim yengem , 13’te öğrendi . Sinir oluyorum valla tamam sağlıklı olsun da ama bilmek istiyor insan :)
Ben Bugün iş çıkışı doktora gittim başka özel hastaneye
Dr baya muayene etti
Bebeği hareketlendirdi evirdi çevirdi :)
Bebeğin yüzde yüz kız dedi
Artık tamamen oluşmuş şüphe edecek hiçbir durumu yok dedi
Dün kendi doktorumun şüpheli erkek benzetmesine iyice sinir oldum
Benim kendi dr um hiç uğraşmadı mesela
Bu dr öksür dedi bir de karnıma baskı yaptı biraz Bebek çok şekil değişti
Hem şoke oldum hem de sevinçten ağladım :) Turkuazvesari

Her şeyi yiyemediğimizden toparlaması daha zor oluyor , bi haftadır yatıyorum , Perşembe yine rapor alıcam muhtemelen
Geçen düşünüyodum keşke ağır geçiren gebeler için uzun süreli izinler olsaydı. Mesela bende atıyorum üç gün raporum var ama normal geçiremiyorum ki aklımın biyanında dördüncü gün nasıl gidicem diye bi yandan o canımı sıkıyo. Doğru canim herşeyi yiyemiyoruz o da yavaş toparlamaya engel

Kesinlikle öyle beni şu an hafta sonları ile 12 gündür evdeyim ama ne dinlemiş hissediyorum ne kendime gelebildim okula karşı da kendimi sorumlu hissediyorum ama ne yapıyım önce sağlığımı düşünmek zorundayım hele de söz konusu bebek olunca

Ben de toplam 10 gün gidemedim. Aynen canım evde dinlenilmiş olmuyo ki sadece okuldakinden daha rahat yaşam oluyo. Gidilebilecek halde değilim iyice ağırlaştım ben. Tabi sağlık daha önemli. Zaten bu halde çok istesen de gidemezsin ki olmaz yani

Sana da çok geçmiş olsun, pıhtı olunca epey bi korktum dün çok yoğundu, inşallah bi an önce tamamen biter ikimizinki de
Freckless kızlar bnmde kanamam olmustu acık kırmızıydı bıde benmkı doktor kahverengı olursa panıkleme ama kırmızı pembe ıse adet kanı gıbıyse acıle gıt sabah aksam hekım kontrolunde ol dedı. bırde bol su ıc ıgnenı vurul o hafta 5-7 gun hıc kalkma yat bırı baksn sana dedı hareket ettıkce rahım kadılıyormus oda kanama yaparmıs bılgnz olsun. bn sımdı kendıme hafta bır ızın verdm oda uzanabılecegm yerlere gıdecem o kadar onun dısında yatacam Allaha emanet.

Biri dhaa sormus bende merake ttim
Genel daha mi iyi
Ben ilkinde genel oldum.epidural falan benlik degil hic 1 sey olmasa sesleri duymak beni panikletir.cevremde ki bir cok kiside sonrasinda ki bas agrisi ve bel agrisindan bahsediyor zaten dikis acim var bide ekstra agri istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…