2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim ben yarın okurum. Adın nedir?
Okuyunca da yine haber veririm.

Benimde 2.9 cikmisti.fetal dna yaptirdim cok sukur temiz cikti.hemen amniyosentez dediler diye ilk olarak sakın dusunme

Yok zaten istemiyorum canim amniosentez fln cok sevindim temiz cikmasina, gozunuz aydin.. Ben daha once de yaptirmistim nifty, sen nerde yaptirdin? Hangi ildesin? Ne kadar oldu acaba fiyatlar? 2016da 2bin mi neydi.

Yok zaten istemiyorum canim amniosentez fln cok sevindim temiz cikmasina, gozunuz aydin.. Ben daha once de yaptirmistim nifty, sen nerde yaptirdin? Hangi ildesin? Ne kadar oldu acaba fiyatlar? 2016da 2bin mi neydi.
Ben istanbuldayim.burada yaptirdim yalniz benide buradan bir arkadas yonlendirdi sagolsun piyasanin biraz altina yaptirdim
1900 e.suan fiyatlar 2500 ile cik cikabildigin kadar arasi degisiyor

Allahim tez zamanda hasretini dindirsin insallah.. Aaahh ahh.. Ben de coook ugrastim, tup bebekler dis gebelikler bi seyler bi seyler... Umudunu kaybetme sakin, vakti gelince olacaktir muhakkak..
Ben 500yasin okutmustum :) ne zamana kadar lazim ve ismin ne?

Niye o kadar gec cikiyor yaw? Hangi ildesin? Ben ikili sonucu ne olursa olsun yaptircam sanirim.. Sonucta ikili teshis testi degil, risk orani veriyor..
İstanbul'dayım canım ben. Evet geç çıkıyor kan sonuçları sinir bozucu ama öyle dendi bende bekliyorum. Senin önceki gebeliğin çoğul olduğu için mi nifty test yaptirmistin ? Yoksa yine ense kalınlığımı var dendi.

İsmim eda canım en çok halimizi anlayanlar bilir zaten cankm 41 adet okutmak istiyorum hamile olan arkadaşlardan bi kişi bir tane okuması gerekirmiş denildi bakalım nasipse okuyan olursa inşallah

Hicbisey yoktu canim, nt fln normaldi, o zmnki doktorum yapalim icimiz rahat etsin demisti.. Tup bebek oldugundan sanirim..

İsmim eda canım en çok halimizi anlayanlar bilir zaten cankm 41 adet okutmak istiyorum hamile olan arkadaşlardan bi kişi bir tane okuması gerekirmiş denildi bakalım nasipse okuyan olursa inşallah
Edacım bir tanede ben okuyacağım. Allah gönlüne göre versin, bebek isteyen hiç bir kucağı boş bırakmasın . İnşallah müjdeli haberi tez vakiiva bize de verirsin

Senın baya olmuş ben kuzene sorayım yenı dogum yaptı genel :)
Sahsen ben olsam bende oyle derdım yoksa odada soyleyeceklerım hıc ıyı olmazdı

Edacım bir tanede ben okuyacağım. Allah gönlüne göre versin, bebek isteyen hiç bir kucağı boş bırakmasın . İnşallah müjdeli haberi tez vakiiva bize de verirsin
Canımmmm allah razı olsun inşallah Canım rabbim kimsenin boynunu el kapısında bükük koymasın tez vakitte hayırlı Salih evlatlarımız olsun haber vermezmiyimm tabi veririm çok teşekkür ederim okudum diye dönüş yapabilirmisin canım

Hicbisey yoktu canim, nt fln normaldi, o zmnki doktorum yapalim icimiz rahat etsin demisti.. Tup bebek oldugundan sanirim..
Anladım canım , hakkımızda hayırlısı olsun . Bak arkadaş en uygun 1900 e yaptırmış bende orayı tercih edeceğim büyük bir ihtimal. Birde forumdan öğrendiğim kadarıyla nifty test ücretsiz yapan tek hastane İzmir Tepecik eğitim ve araştırma hastanesi. Sende bir araştır istersen canım.

Ben de okuyorum birazdan canim, Rabbim gonlune göre versin

Tabi canım , okuduğum zaman yazarım sana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…