2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Ben cok deliyimdir bakarsin sabah gider yaptiririm :) bence ikimizinki de temiz cikacak, haber veririm canim..

Senın baya olmuş ben kuzene sorayım yenı dogum yaptı genel :)
Sahsen ben olsam bende oyle derdım yoksa odada soyleyeceklerım hıc ıyı olmazdı
Ya sor bizede soyle ama uyanma kismi kişiden kisiye değişiyor iste.
Aman eyvahlar olsun kime ne derim dusunemedim bile bilincaltim pek masum degil : ))

Kızlar Doğum ile ilgili ama ,benim ilk doğumum ,tabiki de normal Doğum yapmak isterim ama çok korkuyorum.Ben epidural sezeryan ile Doğum yapan arkadaşımın yanında kaldım.Hem bel ağrısı yaşadı,hem baş ağrısı yaşadı.Bu kadar acıyı yaşamaktansa genel anestezi ile Doğum yapmak daha mantıklı geldi,en azından sadece dikiş acısı olur.Sezeryan ile de 20 dk sonra odana getiriyorlar

Eda canım ben okudum , Allah kabul etsin adına edilen bütün duaları ... Rabbim tez vakitte sağlıklı , Salih bir evlat nasip etsin sana .

Ben plasenta ayrilmasiyla acil doguma girdigim için mecbur genel anesteziyle yaptim.. Bana kalsa epidural isterdim kesin, fotografci gelecekti ya iste artistik pozlar fln :))
Cok sukur ne bas ne bel agrisi yasamadim.. Bunda da sezeryan olursa yine genel isterim sanirim

Ya sor bizede soyle ama uyanma kismi kişiden kisiye değişiyor iste.
Aman eyvahlar olsun kime ne derim dusunemedim bile bilincaltim pek masum degil : ))
:))) ya kimsenin bilincalti iyi degil merak etmeyin :)
Dogumdan sonra uyanirken ilginç bi sekilde aklima sadece bebek geliyor. . Bi de usume oluyor.. Ben uyandim, iyiler mi dedim, hemen birini verdiler hadi odayi bosaltin emzirecek Anne simdi dedi Dr, Ben yok ya emziremem suan uyicam dedigimi ve herkesin guldugunu hatirliyorum :)
Uyuma yok artik annesi dediler, hakkaten 2 yildir uyumadim ehuehuehu

Eda canım ben okudum , Allah kabul etsin adına edilen bütün duaları ... Rabbim tez vakitte sağlıklı , Salih bir evlat nasip etsin sana .
Allah razı oksun canım çok ama çok teşekkür ederim rabbim cümlemize nasip etsin rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallahhh

Kızlar hayırlı sabahlar. Gece ikide yatıp sabah 5,5 - 6 gibi kalkıyorum. Ilk 3 ay bulantı sıkıntım yoktu bas donmem tansiyon dusuklugum oluyordu. Ama bir haftadır midem bulanıyor afedersiniz öğürüyorum ağzımda hep istifra edecek gibi su doluyor. Tecrübeli hanımlar ben bunu da aşarım ama bebek için sıkıntı olur mu korkuyorum. Bilen yazarsa çok sevinirim. Ilk trimesterda kusma bulantı gibi sıkıntı yaşamayıp ikinci trimesterda yaşayan oldu mu.

Hepimiz sağlıkla kalalım inşaAllah

Pess yani ne dengesiz insanlar var şu hayatta, ne sorunu olursa olsun karşısında yardım eden bi kişiye böyle davranılır mı... düşünüyorum en sinirli anımda bile biri bana bu şekilde yaklaşımda bulunsa mutlu olurum yahu bu nedir.

Ayh çok sevindim, kız istiyordun sen de. Seninki de bebimki gibi oksurunce açmış bacaklari, işimiz var bu zillilerle. Gözünaydin tekrar, gönlündeki gibi olmamasına çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…