Anladım canım , hakkımızda hayırlısı olsun . Bak arkadaş en uygun 1900 e yaptırmış bende orayı tercih edeceğim büyük bir ihtimal. Birde forumdan öğrendiğim kadarıyla nifty test ücretsiz yapan tek hastane İzmir Tepecik eğitim ve araştırma hastanesi. Sende bir araştır istersen canım.
Ya sor bizede soyle ama uyanma kismi kişiden kisiye değişiyor iste.
Aman eyvahlar olsun kime ne derim dusunemedim bile bilincaltim pek masum degil : ))
Kızlar Doğum ile ilgili ama ,benim ilk doğumum ,tabiki de normal Doğum yapmak isterim ama çok korkuyorum.Ben epidural sezeryan ile Doğum yapan arkadaşımın yanında kaldım.Hem bel ağrısı yaşadı,hem baş ağrısı yaşadı.Bu kadar acıyı yaşamaktansa genel anestezi ile Doğum yapmak daha mantıklı geldi,en azından sadece dikiş acısı olur.Sezeryan ile de 20 dk sonra odana getiriyorlar
Canımmmm allah razı olsun inşallah Canım rabbim kimsenin boynunu el kapısında bükük koymasın tez vakitte hayırlı Salih evlatlarımız olsun haber vermezmiyimm tabi veririm çok teşekkür ederim okudum diye dönüş yapabilirmisin canım
Kızlar Doğum ile ilgili ama ,benim ilk doğumum ,tabiki de normal Doğum yapmak isterim ama çok korkuyorum.Ben epidural sezeryan ile Doğum yapan arkadaşımın yanında kaldım.Hem bel ağrısı yaşadı,hem baş ağrısı yaşadı.Bu kadar acıyı yaşamaktansa genel anestezi ile Doğum yapmak daha mantıklı geldi,en azından sadece dikiş acısı olur.Sezeryan ile de 20 dk sonra odana getiriyorlar
Ben plasenta ayrilmasiyla acil doguma girdigim için mecbur genel anesteziyle yaptim.. Bana kalsa epidural isterdim kesin, fotografci gelecekti ya iste artistik pozlar fln :))
Cok sukur ne bas ne bel agrisi yasamadim.. Bunda da sezeryan olursa yine genel isterim sanirim
Ya sor bizede soyle ama uyanma kismi kişiden kisiye değişiyor iste.
Aman eyvahlar olsun kime ne derim dusunemedim bile bilincaltim pek masum degil : ))
:))) ya kimsenin bilincalti iyi degil merak etmeyin :)
Dogumdan sonra uyanirken ilginç bi sekilde aklima sadece bebek geliyor. . Bi de usume oluyor.. Ben uyandim, iyiler mi dedim, hemen birini verdiler hadi odayi bosaltin emzirecek Anne simdi dedi Dr, Ben yok ya emziremem suan uyicam dedigimi ve herkesin guldugunu hatirliyorum :)
Uyuma yok artik annesi dediler, hakkaten 2 yildir uyumadim ehuehuehu
Kızlar hayırlı sabahlar. Gece ikide yatıp sabah 5,5 - 6 gibi kalkıyorum. Ilk 3 ay bulantı sıkıntım yoktu bas donmem tansiyon dusuklugum oluyordu. Ama bir haftadır midem bulanıyor afedersiniz öğürüyorum ağzımda hep istifra edecek gibi su doluyor. Tecrübeli hanımlar ben bunu da aşarım ama bebek için sıkıntı olur mu korkuyorum. Bilen yazarsa çok sevinirim. Ilk trimesterda kusma bulantı gibi sıkıntı yaşamayıp ikinci trimesterda yaşayan oldu mu.
Bugün inanılmaz bir şey geldi başıma kızlar yani hayatımda gördüğüm en saçma ve en tuhaf durum içerisinde buldum kendimi..
Eşim ile ilgili bir konu için hastaneye gittik gelmişkende bir kendi doktoruma dis ile ilgili soru sorayım dedim...O arada da bir telefon geldi ve sinirden ağladım gözlerim bildiginiz kan çanağıydı..
Neyse işte doktorum seslendi yanına gittim randevusuz hasta olduğum için bir hasta alayım rahat konuşuruz dedi..Tamam doktor bey dedim geçtim dışarı oturmaya..
Bir tane hamile kadının yani boştu oraya oturdum kadın gebeliğinin son aylarında belli karnı burnunda..Kucağından çantasını düşürdü bende egilmesin diye insanlık Edip aldım yerden verdim..
Bana ne derse beğenirsiniz ?
" Almanıza gerek yoktu kendi işimi hallederim ben ağlak ağlak karşımda içimi baydiniz zaten "
Pess yani ne dengesiz insanlar var şu hayatta, ne sorunu olursa olsun karşısında yardım eden bi kişiye böyle davranılır mı... düşünüyorum en sinirli anımda bile biri bana bu şekilde yaklaşımda bulunsa mutlu olurum yahu bu nedir.
Ben Bugün iş çıkışı doktora gittim başka özel hastaneye
Dr baya muayene etti
Bebeği hareketlendirdi evirdi çevirdi :)
Bebeğin yüzde yüz kız dedi
Artık tamamen oluşmuş şüphe edecek hiçbir durumu yok dedi
Dün kendi doktorumun şüpheli erkek benzetmesine iyice sinir oldum
Benim kendi dr um hiç uğraşmadı mesela
Bu dr öksür dedi bir de karnıma baskı yaptı biraz Bebek çok şekil değişti
Hem şoke oldum hem de sevinçten ağladım :) @Turkuazvesari
Ayh çok sevindim, kız istiyordun sen de. Seninki de bebimki gibi oksurunce açmış bacaklari, işimiz var bu zillilerle. Gözünaydin tekrar, gönlündeki gibi olmamasına çok sevindim.