2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
T
Teşekkür ederim canım 3 litreye yakın su içiyorum normalde ilaçla tedavi ile gecebilicek biseydir InşAllah

Disi sert olanlarda hic esneme payi olmuyor ama bilmem ben bu tarz kullaniyorum yillardir memnunum

Iyi aksamlar annisler, Ben arada giriyorum ama duzenli girip takip edemiyorum, ikiz kizlarima var 2 yasinda.. Dun kontrolumuz vardi, ense kalinligi nt mi neyse iste 2,4mm dedi, 2nin uzerinde olmamaliydi dedi.. Inanilmaz moralim bozuldu, uyuyamadim.. Boyle bisey basina gelen var mi, ya da bilgisi olan? 2li tarama sonucu henuz cikmadi.. Risk yuksek cikarsa amniosentez yapacak.. Peffffff

Merhaba canım , bir kaç arkadaş daha varız NT yüksek çıkan . Diğer arkadaşlar nift test yaptırdı şükür temiz çıktı değerleri . Bende senin gibi yeni yani dün öğrendim 3,2 değeri ... Bende kan sonuclarinin çıkmasını bekliyorum fetal DNA yaptırmak için . İnşallah bizde temiz sonucunu alırız. Hangi ildesin sen?

Ayyyyyy inanmıyorummmmmmm!!! Çok çok çok mutlu oldum Darısı bana inşallah

Benimde 2.9 cikmisti.fetal dna yaptirdim cok sukur temiz cikti.hemen amniyosentez dediler diye ilk olarak sakın dusunme

İnşallah canım
Şişli de 1900 e söyledi arkadaş , ayrıca okuduğum kadarıyla İzmir Tepecik eğitim ve araştırma hastanesi ücretsiz yapıyormuş . Seninde aklında bulunsun.
Şişlide neresiymiş acaba ? Bi yandan yaptırmama kararı verdim bi yandan fiyat soruyorum :)
aaa ultrason neden öyle pahalı SGK yokmu? Bende girdim ultrasona 195₺ ödedik 55 ₺ de ikili test için verdik Rabbime emanetler. Dediğin gibi 1400 üstünü tamamla nifty yapılırdı neyse sağlık olsun canım

Fulyada acibademin karsisinda ben yaptirdim.

Ben biraz panik biriyim ve simdide ilk sezerayanimin videosunu izlemis biri olarak ne yapacaklarini bildigimden aklim orada ki islem sirasinda olacak.
bende cok cok rahat degılım böyle konularda hassasım hatta :)) ne yapacaklarını bende bılıyorum yasadıklarım hafızamda :) bılemıyorummmmmmm
Genelde ne zaman uyanıyosun?

bende cok cok rahat degılım böyle konularda hassasım hatta :)) ne yapacaklarını bende bılıyorum yasadıklarım hafızamda :) bılemıyorummmmmmm
Genelde ne zaman uyanıyosun?
Ben hemen uyandim.
Gecen yilda bi estetik opr.oldum onda da hemen uyandim.zaten narkozdan hemen sonra bebegi cok kisa zamanda aliyorlar sonrasinda senin islemlerin uyanma ve odaya cikis : )
Ben saadece iyice kendime geldigimden emin olun dedim ne olur ne olmaz kime kufur edecegim belli mi : ))

Merhabalar kızlar inşallah sesimi duyarsınız rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah hanımlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşan anne adayıyım 41 Yasin topluyorum ama maalesef çevremde tanıdığım çok yok rica etsem okumak isteten olursa bana dönüş yaparmısınız

10 tane alirim ben.yarin aksam ezanindan oncede okunmus olur.ismini yazarsan bana ismine okuruz annemle.
Insaallah allah sana hayirli 1 evlat nasip etsin : )

kız gibi nuba göre :)

Bende sabah aksam iciyorum ama degerlerim düşüktü o yuzden boyle kullaniyorum. 2 hafta sonra kontrolum var gitmeden kan tahlillerimi yaptiracagim. Belki gunde 1 düşürür.
bende sorayım bi ya kan değerlerim iyidi ve bakmadan da verdi yani boşu boşuna içmeyim

Disi sert olanlarda hic esneme payi olmuyor ama bilmem ben bu tarz kullaniyorum yillardir memnunum
olabilir ya mantıklı onlar görüntü zaten bende hiç kullanmadım alırsam kumaş alayım bari kaliteli gibide duruyor 101 deki :)

10 tane alirim ben.yarin aksam ezanindan oncede okunmus olur.ismini yazarsan bana ismine okuruz annemle.
Insaallah allah sana hayirli 1 evlat nasip etsin : )
Canım benim allah tazı olsun senden hamilelerin okuması daha sevapmış dediler hamile arkadaşım çok yok o yüzden sizin konuşmanızıda mani oldum sayfanıza affedin

Persembe sabah gidelimde bakalim bi kalitesine : )

Ankaradayim canim, Ben de onu dusunuyordum, ilk hamileligimde yaptirmistim nifty testini.. Benim Dr niftyde sorun ciksa illaki amniosentez yapicaz zaten gerek yok dedi ama Ben yaptircam sanirim.. Sonuclarim persembe cikacak seninki ne zmn cikmiyor?

Ankaradayim canim, Ben de onu dusunuyordum, ilk hamileligimde yaptirmistim nifty testini.. Benim Dr niftyde sorun ciksa illaki amniosentez yapicaz zaten gerek yok dedi ama Ben yaptircam sanirim.. Sonuclarim persembe cikacak seninki ne zmn cikmiyor?
Benim kan sonuçları haftaya çıkıyor canım 7-10 arası çıkar dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…