Teşekkür ederim canım 3 litreye yakın su içiyorum normalde ilaçla tedavi ile gecebilicek biseydir InşAllahCanım normal zamanda muayene ediyorlar ona göre ilaç ameliyat vs karar veriyorlar ilerleme durumuna göre. Ama hamileyken nasıl olur bilmiyorum. Acı baharatlı şeyler yememeye çalış Bi de kabız olma. Bende de hamilelik öncesi vardı bol sıvı tüket
Disi sert olanlarda hic esneme payi olmuyor ama bilmem ben bu tarz kullaniyorum yillardir memnunumaslında bin e geliyor bu dışı plastik gibi olanlardan onlar daha güzel oluyor sanki :)
benimde hep 7 falan çıkıyor hafif enfeksiyon diyorlar en son bakteri de çıkmamış ama yassı epitel ve eritrosit diye bir şey onlar da bir iki tık yüksek çıkmış onlarda neyse artık
Ben biraz panik biriyim ve simdide ilk sezerayanimin videosunu izlemis biri olarak ne yapacaklarini bildigimden aklim orada ki islem sirasinda olacak.Niye genel niye spinal tercih etmıyorsun merak ettımm :)
Merhaba canım , bir kaç arkadaş daha varız NT yüksek çıkan . Diğer arkadaşlar nift test yaptırdı şükür temiz çıktı değerleri . Bende senin gibi yeni yani dün öğrendim 3,2 değeri ... Bende kan sonuclarinin çıkmasını bekliyorum fetal DNA yaptırmak için . İnşallah bizde temiz sonucunu alırız. Hangi ildesin sen?Iyi aksamlar annisler, Ben arada giriyorum ama duzenli girip takip edemiyorum, ikiz kizlarima var 2 yasinda.. Dun kontrolumuz vardi, ense kalinligi nt mi neyse iste 2,4mm dedi, 2nin uzerinde olmamaliydi dedi.. Inanilmaz moralim bozuldu, uyuyamadim.. Boyle bisey basina gelen var mi, ya da bilgisi olan? 2li tarama sonucu henuz cikmadi.. Risk yuksek cikarsa amniosentez yapacak.. Peffffff
Ben Bugün iş çıkışı doktora gittim başka özel hastaneye
Dr baya muayene etti
Bebeği hareketlendirdi evirdi çevirdi :)
Bebeğin yüzde yüz kız dedi
Artık tamamen oluşmuş şüphe edecek hiçbir durumu yok dedi
Dün kendi doktorumun şüpheli erkek benzetmesine iyice sinir oldum
Benim kendi dr um hiç uğraşmadı mesela
Bu dr öksür dedi bir de karnıma baskı yaptı biraz Bebek çok şekil değişti
Hem şoke oldum hem de sevinçten ağladım :) @Turkuazvesari
Benimde 2.9 cikmisti.fetal dna yaptirdim cok sukur temiz cikti.hemen amniyosentez dediler diye ilk olarak sakın dusunmeIyi aksamlar annisler, Ben arada giriyorum ama duzenli girip takip edemiyorum, ikiz kizlarima var 2 yasinda.. Dun kontrolumuz vardi, ense kalinligi nt mi neyse iste 2,4mm dedi, 2nin uzerinde olmamaliydi dedi.. Inanilmaz moralim bozuldu, uyuyamadim.. Boyle bisey basina gelen var mi, ya da bilgisi olan? 2li tarama sonucu henuz cikmadi.. Risk yuksek cikarsa amniosentez yapacak.. Peffffff
Şişlide neresiymiş acaba ? Bi yandan yaptırmama kararı verdim bi yandan fiyat soruyorum :)İnşallah canım
Şişli de 1900 e söyledi arkadaş , ayrıca okuduğum kadarıyla İzmir Tepecik eğitim ve araştırma hastanesi ücretsiz yapıyormuş . Seninde aklında bulunsun.
aaa ultrason neden öyle pahalı SGK yokmu? Bende girdim ultrasona 195₺ ödedik 55 ₺ de ikili test için verdik Rabbime emanetler. Dediğin gibi 1400 üstünü tamamla nifty yapılırdı neyse sağlık olsun canımcanım 4lü testı yaptırırsın bide istersen bana da bugun doktor tutturdu ıkılı yapmadın barı nıfty yap kadına derdımı anlatamadm bı turlu zaten cok pahalı bı test bıde bana ultrason yapıcas bırıncı transmıtter ayrıntılısı dedıler 1400 tl aldılar maden dıretecektn ustune bıraz sıkardm kedımı eklerdm nıftyı yaptırırdım bnce para tuzagı Allaha emanetler. dıyorum ultrasnda mı bısey gor us hocabana bısey demedı yok cok ıyı bısey gormemıs ama yaptır dıyo. hala sınırlenıyorum aklıma geldkce .
Fulyada acibademin karsisinda ben yaptirdim.Şişlide neresiymiş acaba ? Bi yandan yaptırmama kararı verdim bi yandan fiyat soruyorum :)
aaa ultrason neden öyle pahalı SGK yokmu? Bende girdim ultrasona 195₺ ödedik 55 ₺ de ikili test için verdik Rabbime emanetler. Dediğin gibi 1400 üstünü tamamla nifty yapılırdı neyse sağlık olsun canım
bende cok cok rahat degılım böyle konularda hassasım hatta :)) ne yapacaklarını bende bılıyorum yasadıklarım hafızamda :) bılemıyorummmmmmmBen biraz panik biriyim ve simdide ilk sezerayanimin videosunu izlemis biri olarak ne yapacaklarini bildigimden aklim orada ki islem sirasinda olacak.
Ben hemen uyandim.bende cok cok rahat degılım böyle konularda hassasım hatta :)) ne yapacaklarını bende bılıyorum yasadıklarım hafızamda :) bılemıyorummmmmmm
Genelde ne zaman uyanıyosun?
10 tane alirim ben.yarin aksam ezanindan oncede okunmus olur.ismini yazarsan bana ismine okuruz annemle.Merhabalar kızlar inşallah sesimi duyarsınız rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah hanımlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşan anne adayıyım 41 Yasin topluyorum ama maalesef çevremde tanıdığım çok yok rica etsem okumak isteten olursa bana dönüş yaparmısınız
kız gibi nuba göre :)Kızlar çok heyecanlıyım 13+4 haftalık olduk cuma günü cinsiyetini gösterirse öğreneceğiz nasıl güzel bi heyecan bu ilk kez bu haftaları görüyorum hamileliğimde
Cumaya kadar sizin tahminlerinizi de merak ediyorum :))
bende sorayım bi ya kan değerlerim iyidi ve bakmadan da verdi yani boşu boşuna içmeyimBende sabah aksam iciyorum ama degerlerim düşüktü o yuzden boyle kullaniyorum. 2 hafta sonra kontrolum var gitmeden kan tahlillerimi yaptiracagim. Belki gunde 1 düşürür.
olabilir ya mantıklı onlar görüntü zaten bende hiç kullanmadım alırsam kumaş alayım bari kaliteli gibide duruyor 101 deki :)Disi sert olanlarda hic esneme payi olmuyor ama bilmem ben bu tarz kullaniyorum yillardir memnunum
Canım benim allah tazı olsun senden hamilelerin okuması daha sevapmış dediler hamile arkadaşım çok yok o yüzden sizin konuşmanızıda mani oldum sayfanıza affedin10 tane alirim ben.yarin aksam ezanindan oncede okunmus olur.ismini yazarsan bana ismine okuruz annemle.
Insaallah allah sana hayirli 1 evlat nasip etsin : )
Persembe sabah gidelimde bakalim bi kalitesine : )bende sorayım bi ya kan değerlerim iyidi ve bakmadan da verdi yani boşu boşuna içmeyim
olabilir ya mantıklı onlar görüntü zaten bende hiç kullanmadım alırsam kumaş alayım bari kaliteli gibide duruyor 101 deki :)
Merhaba canım , bir kaç arkadaş daha varız NT yüksek çıkan . Diğer arkadaşlar nift test yaptırdı şükür temiz çıktı değerleri . Bende senin gibi yeni yani dün öğrendim 3,2 değeri ... Bende kan sonuclarinin çıkmasını bekliyorum fetal DNA yaptırmak için . İnşallah bizde temiz sonucunu alırız. Hangi ildesin sen?
Benim kan sonuçları haftaya çıkıyor canım 7-10 arası çıkar dedi doktor.Ankaradayim canim, Ben de onu dusunuyordum, ilk hamileligimde yaptirmistim nifty testini.. Benim Dr niftyde sorun ciksa illaki amniosentez yapicaz zaten gerek yok dedi ama Ben yaptircam sanirim.. Sonuclarim persembe cikacak seninki ne zmn cikmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?