2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaa ne güzel işte bak içinden geçen olmuş, tüm ömrünüz böyle olsun işalla :)

Canım ben normal doğum yaptım oldum olası sezeryandan korkmuşumdur. Okadar rahattı ki 15 dk da doğum yaptım tek kötü yanı sancı çekmek tabi herkezin ağrı eşiği farklı acı çekmedende doğum olur mu dimi

Günaydın kızlar. 1 haftadır gribe yakalandım ve geçmiyor işe gelmek zorundayım izin alamadım bir de geceleri diş ağrısı eklendi bebiş etkilenecek diye bu halimden korkar oldum. Öksürmekten karnıma sancılar giriyor doktorda ilaç kullanma dedi

Ekstra bir durum olmadığı sürece zaten en güzeli “normal Doğum “inşallah Hazirana kadar ben de korkularımı yener ve normal Doğum yaparım canım Bir de evde mi sancını çektin,son anda mı hastaneye gittin?Benim kızkardeşim öyle yapmıştı,evde çekmişti,son zamanlarında hastaneye gitmişti.2 saat içerisinde de ameliyathaneden çıkmıştı

Çok geçmiş olsun,ben de geçen hafta çok hastaydım.Doktorum da bana ateşini kontrol altında tut,eğer ateşin yükselirse ilaç tedavisine başlarız dedi.Ama dinlenmeden geçecek gibi değil,günde iki bardak ıhlamur içebilirsin

Hafif sancım başladı ve akıntım inanılmaz çoğalmıştı normal akıntı gibi değil nişan mış sonradan öğrendim hastaneye gittim NST de sancım çıktı 2 cm açıklığım vardı doktor evin yakınca ister eve git ev ortamı daha rahat burda strese de girebilirsin dedi istersende yatışını yapalım dedi eve geldim bi yandan medine hurması yedim bi yandan sancı çektim bide sıcak duşa girip göğüslerime masaj yaptım açılmayı kolaylaştırsın diye en son 2 dk da bir e indi ve sancılarım inanımlaz çekilmicek gibi olunca hastaneye gittik 9 cm açıklık olmuş hemen doğumhaneye aldılar 15 dk tansiyon bebeğin kalp atışları kontrol edildi 15 dk dada doğum yaptım içeri girip odama gelmem yarım saati buldu

Aynen canım banada ateşin yükselirse gel dedi. Doğal yollardan iyileşmeye çalışıyorum ama uzun sürecek gibi

günaydın
ben de grip olmustum gecen hafta ben de çalışıyorum
bol portakal ve kivi ye
öğlenlerı corba iç ve aksamları da kocaman bir kupaya 1 tatlı kasıgı bal ve yarım lomonu kabukları ile koy sıcak iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…