2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de normal doğum istiyorum bormal doğum için çok kilo almayın falan diyorlar doğru mu ve nelere baktılar nasıl doğum yapacağını anlamak için

Ben de normal doğum istiyorum bormal doğum için çok kilo almayın falan diyorlar doğru mu ve nelere baktılar nasıl doğum yapacağını anlamak için
İnş normal yaparsın canım kiloyu bilmiyorum ki canım ama çok kilo alındığında gebelik tansiyonu gebelik şekeri oluyor normal doğumu etkiliyor . Bana normal doğumla ilgili hiç birşey yapmadılar bebeğin aşağı dönmesi önemli normal doğumda çatı muaynesi felan war ama bana yapmadı doktorum

ben de okuyayım canım inşallah

Aa çatı yapmadı demek peki özel hastanede mi devlette mi yaptın

Bizim doktor çatı muayenesi yapıyor Ya ;geçen ay gittiğim zaman benden önceki hasta çatı muayenesi için gelmişti.Yaptıramadı ,hatta doktor da sinirlendi “annen sana çatı muayenesi ne demek anlatmadı mı “internetten araştır öyle gel “demişti.Benim de en korktuğum o çatı muayenesi kısmı

Allahom sizlerden razı olsun canım rabbim yar ve yardımcınız olsun çok teşekkür ederim okuyunca okudum dersen çok memnun olurum
amin canım hepimizden razı olsun Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. işten eve gidince akşam okur haber veririm inşallah.

ay maşallah ne güzel kolay olmuş. tabi evde panik olmayıp hazırlık yapman çok iyi olmuş. inşallah biz de normal doğum yapabiliriz.

Evet kizimda da ilk kizimi sormusum elleri parmaklari yerinde mi diye.
Usumem titremem iki ameliyatimda da olmadi.
Ben yinede uyarimi yapayim simdiye kadar bilincim tam geldiginde alindim odaya

Ben de okurum canım Allah kabul eylesin gönlünüze göre versin

yaptırmadığım için nasıl bişey bilmiyorum canım ama korkulacak bişi değildir bence

Aynen canım çok çok haklısıb katılıyorum sana bende yaptırmicam karar verdim dediğin gibi sadece ayrıntılıya gireriz hayırlısı ile nasip olursa. Benimde doktorum ilkin ne gerek var ikili teste dedi şimdi diyo ki nipt yaptır hiç gerek yok güzel düşünelim güzel olsun artık şu saatten sonra test pahalı diye de yaptırmamazlık etmiyorum bedava da olsa yaptırmayı düşünmüyorum :) Rabbime emanet sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…