yok canım sadece acıbademn kendı ozel sıgortası gecıo dedıler doktorumda benı duzgun yonlendırmedı yonlendrseydı bı ultrasona verene kadar dırekt testı yaptırırdm. bıraktm orayı zaten tup bebek dıye gıdıyordum dun ıgnemıde bırktrdı burda. bi doktora gıdecem sadece coraspın ve pruluton vuruluyorm onuda artık her doktor takıp eder. bn zatn ense kalnlıgı ve burun kemıgını merak edıodum cunku onlar normal olupta zaten hasta olan cocuk ayrıntılıda da bısey yoksa yuzdesı cok az Allaha emanet. dün doktor eşimi huzursuz ettı bısey goruoda dıemıyo mu dıyo. gece bana 4lü yaptıralım mı dedı bılmıom şuanlk ona bıraktm bana kalsa hep dedıgım gıbı ben ıstemıyorm bosuna stres baksana herkes bnmkı temz geldı temız geldı dıo o yuzdn bn o kadar takmıyorm acıkcası annemler hic birimizi bu ikili testlerle doğurmadı
bnm iki arkadasmda hamıle hıc bırı bısey yaptrmadı hamılelıgınn tadını cıkarıolar. sadece ayrıntılıya grcekler oda dedıgım gıbı Allah korusun doğunca bı mudahale gerekır belkı dıe yada hamılelıkte ona gore takıp yapılır ona gore hastane secılır dıye. bana daha mantıklı gelıo.