2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım ben hep normal doğum hayal ederdim bekarken çünkü ablalarım hep normal doğurdu MâşâAllah evlendikten sonra bi sürü sıkıntı ve miyom ameliyatı oldum mecbur sezaryen olcak. Miyom ameliyatında sezaryen provasıda yapmış oldum ve anesteziden uyanır uyanmaz dediğim ilk cümle çok iyi hatırlıyorum ağrıdan sesim bile çıkmıyordu bu bilerek isteyerek normal Doğum şansı varken sezaryen isteyenler bence kafayı yemiş :) belki benimki ameliyat olduğu için o kadar zorlandım sonuçta 2 saatlik bir operasyondu. Sezaryen en fazla yarım saat. Doğum şekli ne olursa olsun sağ Salim doğuralım hepsi geçiyor

Ne kadar terbiyesiz bi kadınmış mikrop zaten yerler düşmüş yere daha ne mikrobu ya artık çekinir olduk kime nasıl davranacağımızı bilmiyoruz. Bide ağladığınız için mi eleştirdi. Bu kadın hiç sorun yaşamamış belli ki. Kalbi katılaşmış. Rabbim böyle insanların şerrinden korusun. Bi erkek yardım etse feminist dicem ama bi bayana böyle bi tepki pes dedirtir.

Korkulacak birşey yok, 3 defa yapıldı bana çok acısı yok canım.

Tabi ki kız erkek fark etmez. ama kız çocukları da ayrı bir bıcır bıcır oluyor
Hayırlısı canım, sağlıklı olsunlar da...
Sen ne zaman gideceksin cinsiyet öğrenmeye?

Kanamam bugün durmuş gibi görünüyor ama bildiğin adet kanı gibiydi doktora söyledim ama bebeğe baktıktan sonra çok rahat davrandı yatıyorum sürekli annem yanımda sağolsun herşeyimizi o yapıyor , çok Kötü öksürüğüm var o da çok kasıyor

Canim bende spinal sezeryan oldum. Daha once bel agrim hic olmazdi simdi hemen tutuluyor. Birde en kotu yani sadece aciyi hissetmiyorsun Doktorun kestigini dokundugunu hissedebiliyorsun. Bu da biraz panikletiyor insani. Kimseyi korkutmak istemem ama ben bilmeden girmistim simdi bidaha spinal ya da epidurale cesaret edemem..

Tabi ki kız erkek fark etmez. ama kız çocukları da ayrı bir bıcır bıcır oluyor
Hayırlısı canım, sağlıklı olsunlar da...
Sen ne zaman gideceksin cinsiyet öğrenmeye?
Bu cuma gideceğim devlete inşallah söylerler artik:) sağlıkla gelsinler de başka bir şey istemez .

canım bnmde kanamam durdu gelmıo dısarı doktor kanama alanı yok demıstı ama dıer doktor palesantanın ucunda kanama alanı var dedı aktıf degıl dedı oda yapabılırmıs. alttan muayne ettı ole gordu. bnde yatıyorum yıne ne olur ne olmaz kanaman olursa 5-7 gun hıc kalkmadan yat devam ederse hastaneye gıt sabah aksam baksnlaar dedı. şöyle bı normal hamıleleıge donsemm Allahımmm nasıl heves edıyorum. arkadasm da hamıle kostur kostur gezıo

Allah acil şifalar versin, moralini bozma kendine de dikkat et, eşin her türlü gerekli ilacı kullanır iyileşir inşallah, ama hamileyken iyileşmek İnan çok zor

Bana da kanama alanı var demedi, 2 haftadır raporluyum Pazartesi’ye kadar yatacağım ama artık okula gitmem lazım kanama devam etmezse tabi , aynen ben de normal sağlıklı hamilelik yaşayacağımız günleri iple çekiyorum

Canim, eşine acil sifalar diliyorum. Insallah tez zamanda eski sagligindan da iyi olur. Uzme kendini lutfen.

inşallah .yüzde yüz dediyse yanılmaz değil mi iyice karıstım
sen diğer bebiş için ne zaman gidecektin ?
Canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla doğar minik kuş Bu arada senin yerinde olsam kendi doktorumu kesinlikle değiştirirdim. Sanki devlet hastanesinde bi doktor cinsiyeti bu kadar zor söylermi anlamadım bide kız olduğu gayet belliymiş yani sinir oldum doktora

Son düzenleme:
Geçenlerde arkadaşım doğum yaptı dün anlattı bana maşallah o kadar rahat geçmişki doğumu. 38. Haftasında kontrole gittiğinde 4 cm açıklığı varmış hiç hissetmemiş doktor suni sancı verelim demiş vermişler onuda hissetmemiş 7 cme kadar adet sancısı gibi çok hafif hissetmiş 7 cmden sonra şiddetli sancı hissetmiş ama oda çok abartı değildi asla diyor doktor epidural yapalım çoksa sancın demiş arkadaşım yoo dayanırım çok değil sancım demiş 9 cm açıklık olduğunda hemen doğumhaneye götürmüşler hatta tekerlekli sandalyede o kadar ıkınmak istemişki ebe sakın ıkınma sakın ıkınma demiş hemen doğumhaneye inmişler 3 ıkınmayla doğmuş hiç bişey hissetmedim diyor bide namazını falan hep kılar bununda etkisi büyüktür bence allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah sassygirll havvaku

ben de düşündüm ancak benım bebeğim tüp bebek ve doktorum sayesınde kavustum ona
herseyı cok ınce eledi sık dokudu , dikkat ederek her detayı gozden gecırerek yol aldık
o bakımdan da ılkınde tuttu şanslıydım yani cunku eşim tarafından baya sıkıntılar vardı cok ugrastık

doktoruma mayıs ayından berı gııdyorum bırbırımızı cok ıyı tanıdık ne zaman ne sorsam cevap verır
o hastanede ıkı amelıyat oldum ve muameleden cok memnun kaldım gerek temizlik gerek ilgi açısından ve sonrasında ne agrım ne sızım olmadı memnun ayrıldım

o bakımdan gebelık takıbını de onda istedım
her zaman ulasabılıyorum kendısıne ama sadece bu cinsiyet olayında canımı sıktı işte
ben de düşündum ama alıstım da ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…