- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Canım ben hep normal doğum hayal ederdim bekarken çünkü ablalarım hep normal doğurdu MâşâAllah evlendikten sonra bi sürü sıkıntı ve miyom ameliyatı oldum mecbur sezaryen olcak. Miyom ameliyatında sezaryen provasıda yapmış oldum ve anesteziden uyanır uyanmaz dediğim ilk cümle çok iyi hatırlıyorum ağrıdan sesim bile çıkmıyordu bu bilerek isteyerek normal Doğum şansı varken sezaryen isteyenler bence kafayı yemiş :) belki benimki ameliyat olduğu için o kadar zorlandım sonuçta 2 saatlik bir operasyondu. Sezaryen en fazla yarım saat. Doğum şekli ne olursa olsun sağ Salim doğuralım hepsi geçiyorKızlar Doğum ile ilgili ama ,benim ilk doğumum ,tabiki de normal Doğum yapmak isterim ama çok korkuyorum.Ben epidural sezeryan ile Doğum yapan arkadaşımın yanında kaldım.Hem bel ağrısı yaşadı,hem baş ağrısı yaşadı.Bu kadar acıyı yaşamaktansa genel anestezi ile Doğum yapmak daha mantıklı geldi,en azından sadece dikiş acısı olur.Sezeryan ile de 20 dk sonra odana getiriyorlar
Ne kadar terbiyesiz bi kadınmış mikrop zaten yerler düşmüş yere daha ne mikrobu ya artık çekinir olduk kime nasıl davranacağımızı bilmiyoruz. Bide ağladığınız için mi eleştirdi. Bu kadın hiç sorun yaşamamış belli ki. Kalbi katılaşmış. Rabbim böyle insanların şerrinden korusun. Bi erkek yardım etse feminist dicem ama bi bayana böyle bi tepki pes dedirtir.Bugün inanılmaz bir şey geldi başıma kızlar yani hayatımda gördüğüm en saçma ve en tuhaf durum içerisinde buldum kendimi..
Eşim ile ilgili bir konu için hastaneye gittik gelmişkende bir kendi doktoruma dis ile ilgili soru sorayım dedim...O arada da bir telefon geldi ve sinirden ağladım gözlerim bildiginiz kan çanağıydı..
Neyse işte doktorum seslendi yanına gittim randevusuz hasta olduğum için bir hasta alayım rahat konuşuruz dedi..Tamam doktor bey dedim geçtim dışarı oturmaya..
Bir tane hamile kadının yani boştu oraya oturdum kadın gebeliğinin son aylarında belli karnı burnunda..Kucağından çantasını düşürdü bende egilmesin diye insanlık Edip aldım yerden verdim..
Bana ne derse beğenirsiniz ?
" Almanıza gerek yoktu kendi işimi hallederim ben ağlak ağlak karşımda içimi baydiniz zaten "
Bende dedim vallahi haklısınız insanlik işte keşke anlayana yapabilsek..
Yok mikroplu olabilir misim kötü düşünceli olabilir misim böyle nazar değdiren çok oluyormuş..
Yahu alt tarafı bir çantayı yerden aldım..
Artık insanlara hakikaten yaklaşmakta yardım etmekte korkar oldum..
Korkulacak birşey yok, 3 defa yapıldı bana çok acısı yok canım.Bizim doktor çatı muayenesi yapıyor Ya ;geçen ay gittiğim zaman benden önceki hasta çatı muayenesi için gelmişti.Yaptıramadı ,hatta doktor da sinirlendi “annen sana çatı muayenesi ne demek anlatmadı mı “internetten araştır öyle gel “demişti.Benim de en korktuğum o çatı muayenesi kısmı
genital çıkıntı canım. açıları var yukarıya doğru dik erkek paralelse kız :)Nub ne demek acaba :))
Özellerde genelde hemen söylerler senin ki de bi garipmis sanırım devlete randevu aldın bi orada göründe oda erkek derse artık için rahatlar en azından inşallah.
Canım kız dediyse değişmez artık sanirim hayırlı olsun 2 kız olacak ne guzel tam benim hayalim:) cuma doktora gidicem inşallah artık soylerler
Canım Ben de hep sarımtrak kokusuz akinti var normaldir diye düşündüm hiç doktora sormadım . Biraz yürüyeyim iş yapayım kıvamlı beyaz geliyor biraz . O zaman fa dinlenince geçiyor
Canım hayırlısı olsun kız haberleri çoğalmaya başladı maşallah:) sağlıkla doğsun insallah
Ben kullanıyorum canim kahvaltıdan 2 3 saat sonra içiyorum
Hayırlısı olsun canim kız çocukları na bayılırım . Bende artık nasıl kafaya taktiysam rüyamda dr ultrason da bakıyor annesi kız mı istiyorsun erkek mi dedi ne olur kız deyin yalvaririm falan diyorum oda üzgünüm erkek diyorsağlıklı olsunda kızı erkeği fark etmez tabiki
Kanamam bugün durmuş gibi görünüyor ama bildiğin adet kanı gibiydi doktora söyledim ama bebeğe baktıktan sonra çok rahat davrandı yatıyorum sürekli annem yanımda sağolsun herşeyimizi o yapıyor , çok Kötü öksürüğüm var o da çok kasıyor@Freckless kızlar bnmde kanamam olmustu acık kırmızıydı bıde benmkı doktor kahverengı olursa panıkleme ama kırmızı pembe ıse adet kanı gıbıyse acıle gıt sabah aksam hekım kontrolunde ol dedı. bırde bol su ıc ıgnenı vurul o hafta 5-7 gun hıc kalkma yat bırı baksn sana dedı hareket ettıkce rahım kadılıyormus oda kanama yaparmıs bılgnz olsun. bn sımdı kendıme hafta bır ızın verdm oda uzanabılecegm yerlere gıdecem o kadar onun dısında yatacam Allaha emanet.
Canim bende spinal sezeryan oldum. Daha once bel agrim hic olmazdi simdi hemen tutuluyor. Birde en kotu yani sadece aciyi hissetmiyorsun Doktorun kestigini dokundugunu hissedebiliyorsun. Bu da biraz panikletiyor insani. Kimseyi korkutmak istemem ama ben bilmeden girmistim simdi bidaha spinal ya da epidurale cesaret edemem..Kızlar Doğum ile ilgili ama ,benim ilk doğumum ,tabiki de normal Doğum yapmak isterim ama çok korkuyorum.Ben epidural sezeryan ile Doğum yapan arkadaşımın yanında kaldım.Hem bel ağrısı yaşadı,hem baş ağrısı yaşadı.Bu kadar acıyı yaşamaktansa genel anestezi ile Doğum yapmak daha mantıklı geldi,en azından sadece dikiş acısı olur.Sezeryan ile de 20 dk sonra odana getiriyorlar
Bunun siyah gri olanini dusundum.birisi bu markayi onermisti zaten sanirim dimi : )
Kullanisli gibi geldi Eki Görüntüle 2216790
Bu cuma gideceğim devlete inşallah söylerler artik:) sağlıkla gelsinler de başka bir şey istemez .Tabi ki kız erkek fark etmez. ama kız çocukları da ayrı bir bıcır bıcır oluyor
Hayırlısı canım, sağlıklı olsunlar da...
Sen ne zaman gideceksin cinsiyet öğrenmeye?
Bu siteye mesaj attim 140 diyor le gueen marka olana bide happy diye var hemen hemen aynisi özelliklerdeAaa bundan ben de istiyorum. Çok kullanışlı diyorlar.
Sen nerden alacaksın? Haber verirsen ben de alayım canım yaa
Bu cuma gideceğim devlete inşallah söylerler artik:) sağlıkla gelsinler de başka bir şey istemez .
canım bnmde kanamam durdu gelmıo dısarı doktor kanama alanı yok demıstı ama dıer doktor palesantanın ucunda kanama alanı var dedı aktıf degıl dedı oda yapabılırmıs. alttan muayne ettı ole gordu. bnde yatıyorum yıne ne olur ne olmaz kanaman olursa 5-7 gun hıc kalkmadan yat devam ederse hastaneye gıt sabah aksam baksnlaar dedı. şöyle bı normal hamıleleıge donsemm Allahımmm nasıl heves edıyorum. arkadasm da hamıle kostur kostur gezıoKanamam bugün durmuş gibi görünüyor ama bildiğin adet kanı gibiydi doktora söyledim ama bebeğe baktıktan sonra çok rahat davrandı yatıyorum sürekli annem yanımda sağolsun herşeyimizi o yapıyor , çok Kötü öksürüğüm var o da çok kasıyor
Allah acil şifalar versin, moralini bozma kendine de dikkat et, eşin her türlü gerekli ilacı kullanır iyileşir inşallah, ama hamileyken iyileşmek İnan çok zorKızlar sizden birşey istiycem; biliyorsunuz eşim çok hasta demiştim,ikimizde hastaydık geçen hafta.Bugün doktor teşhisi koymuş,”zatürre “demiş.O kadar kötü durumdayım ki öğrendiğimden beri sürekli ağlıyorum.Dua edermisiniz,bir an önce eski sağlığına kavuşsun
Bana da kanama alanı var demedi, 2 haftadır raporluyum Pazartesi’ye kadar yatacağım ama artık okula gitmem lazım kanama devam etmezse tabi , aynen ben de normal sağlıklı hamilelik yaşayacağımız günleri iple çekiyorumcanım bnmde kanamam durdu gelmıo dısarı doktor kanama alanı yok demıstı ama dıer doktor palesantanın ucunda kanama alanı var dedı aktıf degıl dedı oda yapabılırmıs. alttan muayne ettı ole gordu. bnde yatıyorum yıne ne olur ne olmaz kanaman olursa 5-7 gun hıc kalkmadan yat devam ederse hastaneye gıt sabah aksam baksnlaar dedı. şöyle bı normal hamıleleıge donsemm Allahımmm nasıl heves edıyorum. arkadasm da hamıle kostur kostur gezıo
Canim, eşine acil sifalar diliyorum. Insallah tez zamanda eski sagligindan da iyi olur. Uzme kendini lutfen.Kızlar sizden birşey istiycem; biliyorsunuz eşim çok hasta demiştim,ikimizde hastaydık geçen hafta.Bugün doktor teşhisi koymuş,”zatürre “demiş.O kadar kötü durumdayım ki öğrendiğimden beri sürekli ağlıyorum.Dua edermisiniz,bir an önce eski sağlığına kavuşsun
Canım bende okudum senin icin 1 tane. Allah kabul eder insallah. Bir an once guzel haberini alalim. Rabbim daha fazla bekletmesinAmin inşallah canım allah razı olsun
Canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla doğar minik kuşinşallah .yüzde yüz dediyse yanılmaz değil mi iyice karıstım
sen diğer bebiş için ne zaman gidecektin ?
Geçenlerde arkadaşım doğum yaptı dün anlattı bana maşallah o kadar rahat geçmişki doğumu. 38. Haftasında kontrole gittiğinde 4 cm açıklığı varmış hiç hissetmemiş doktor suni sancı verelim demiş vermişler onuda hissetmemiş 7 cme kadar adet sancısı gibi çok hafif hissetmiş 7 cmden sonra şiddetli sancı hissetmiş ama oda çok abartı değildi asla diyor doktor epidural yapalım çoksa sancın demiş arkadaşım yoo dayanırım çok değil sancım demiş 9 cm açıklık olduğunda hemen doğumhaneye götürmüşler hatta tekerlekli sandalyede o kadar ıkınmak istemişki ebe sakın ıkınma sakın ıkınma demiş hemen doğumhaneye inmişler 3 ıkınmayla doğmuş hiç bişey hissetmedim diyor bide namazını falan hep kılar bununda etkisi büyüktür bence allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallahEkstra bir durum olmadığı sürece zaten en güzeli “normal Doğum “inşallah Hazirana kadar ben de korkularımı yener ve normal Doğum yaparım canımBir de evde mi sancını çektin,son anda mı hastaneye gittin?Benim kızkardeşim öyle yapmıştı,evde çekmişti,son zamanlarında hastaneye gitmişti.2 saat içerisinde de ameliyathaneden çıkmıştı
ben de düşündüm ancak benım bebeğim tüp bebek ve doktorum sayesınde kavustum onaCanım çok sevindim inşallah hayırlısıyla doğar minik kuşBu arada senin yerinde olsam kendi doktorumu kesinlikle değiştirirdim. Sanki devlet hastanesinde bi doktor cinsiyeti bu kadar zor söylermi anlamadım bide kız olduğu gayet belliymiş yani sinir oldum doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?