Peki bu gittiğiniz doktor özeldemiydi? Yani şöyle yapabilirsiniz eğer imkanınız varsa tabi ayda bir veya iki ayda bir o doktora gidebilirsiniz. Anlattığınıza göre oda ilgilenmiş sizinle cinsiyettede bu kadar net konuştuğuna göre belliki iyi bi doktor :)ben de düşündüm ancak benım bebeğim tüp bebek ve doktorum sayesınde kavustum ona
herseyı cok ınce eledi sık dokudu , dikkat ederek her detayı gozden gecırerek yol aldık
o bakımdan da ılkınde tuttu şanslıydım yani cunku eşim tarafından baya sıkıntılar vardı cok ugrastık
doktoruma mayıs ayından berı gııdyorum bırbırımızı cok ıyı tanıdık ne zaman ne sorsam cevap verır
o hastanede ıkı amelıyat oldum ve muameleden cok memnun kaldım gerek temizlik gerek ilgi açısından ve sonrasında ne agrım ne sızım olmadı memnun ayrıldım
o bakımdan gebelık takıbını de onda istedım
her zaman ulasabılıyorum kendısıne ama sadece bu cinsiyet olayında canımı sıktı işte
ben de düşündum ama alıstım da ona
gittiğim yeni doktor bir ilçenin eskiden devlet hastanesi doktoru idiPeki bu gittiğiniz doktor özeldemiydi? Yani şöyle yapabilirsiniz eğer imkanınız varsa tabi ayda bir veya iki ayda bir o doktora gidebilirsiniz. Anlattığınıza göre oda ilgilenmiş sizinle cinsiyettede bu kadar net konuştuğuna göre belliki iyi bi doktor :)
ALLah razı olsun canım amin inşallah sizlerin okuyanların nicklerini not alıyorum inşallah hamike kalırsam bir gün size MSj atıcamCanım bende okudum senin icin 1 tane. Allah kabul eder insallah. Bir an once guzel haberini alalim. Rabbim daha fazla bekletmesin
Cnm bende okurum insallah.İsmim eda canım en çok halimizi anlayanlar bilir zaten cankm 41 adet okutmak istiyorum hamile olan arkadaşlardan bi kişi bir tane okuması gerekirmiş denildi bakalım nasipse okuyan olursa inşallah
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimCnm bende okurum insallah.
Kızlar sizden birşey istiycem; biliyorsunuz eşim çok hasta demiştim,ikimizde hastaydık geçen hafta.Bugün doktor teşhisi koymuş,”zatürre “demiş.O kadar kötü durumdayım ki öğrendiğimden beri sürekli ağlıyorum.Dua edermisiniz,bir an önce eski sağlığına kavuşsun
Jimer fiyat konusunda çok uçuk zaten ya eski popülaritesi de yok gibi sanki . Ben medicabile gidiyorum Oktay Altun burda bir arkadaş daha ona gidiyor gayet memnunum tavsiye ederim :) xx kromozom doğruymuş baksana :)gittiğim yeni doktor bir ilçenin eskiden devlet hastanesi doktoru idi
şimdi o ilçede acıbadem tıp merkezi kuruldu birkac yıldır
orda calısıyor
ıyı gıbıydı
evet özeldi ama muayenesi 90 tl
benim kendi doktorumun 250 tl
bakalım kendı doktoruma baska konularda da sinir olursam değişirim doktoru:)
Bu işler ne zor ya acaba biz mi çok alınganız. Mesela ben cinsiyeti söylemeyin dedim doktora bi ara tamam dedi bi hafta sonra gittik oğluşa benziyor dedi direk. Tamam unutmuş olabilirsin ama insan bi derki cinsiyet öğrenmek istiyomusunuz veya ben size cinsiyet sordum mu vs.gittiğim yeni doktor bir ilçenin eskiden devlet hastanesi doktoru idi
şimdi o ilçede acıbadem tıp merkezi kuruldu birkac yıldır
orda calısıyor
ıyı gıbıydı
evet özeldi ama muayenesi 90 tl
benim kendi doktorumun 250 tl
bakalım kendı doktoruma baska konularda da sinir olursam değişirim doktoru:)
S sandyy allah razı olsun canım inşallah cümlemizin gönlüne göre olur çok teşekkür ederim sende dualrımda olacaksın rabbim yavrunu bağışlasın@Edanonurum
ben okudum canım. 1 adet Yâsin süresi.
Allah kabul eder inşallah
Gönlüne göre olur herşey evlat sahibi olursun umarım hayırlısıya..
Canım bunun biberon konulan kısmı ısı koruyuculu mu ona dikkat et bence :)Bu siteye mesaj attim 140 diyor le gueen marka olana bide happy diye var hemen hemen aynisi özelliklerde
oktay beye ne verıyorsunJimer fiyat konusunda çok uçuk zaten ya eski popülaritesi de yok gibi sanki . Ben medicabile gidiyorum Oktay Altun burda bir arkadaş daha ona gidiyor gayet memnunum tavsiye ederim :) xx kromozom doğruymuş baksana :)
Canımm hiç korkma geçmiş olsun ben de zatürre geçirdim 1 hafta kadar hastanede yattım şimdi hiçbir sıkıntı yok çok şükür merak etme sağlığına kavuçcak sen yeter ki kendini üzme bak bebiş de etkilenmesin. Hem kontrolun vardı güzel haberlerine odaklan inş iyi olacaksınızKızlar sizden birşey istiycem; biliyorsunuz eşim çok hasta demiştim,ikimizde hastaydık geçen hafta.Bugün doktor teşhisi koymuş,”zatürre “demiş.O kadar kötü durumdayım ki öğrendiğimden beri sürekli ağlıyorum.Dua edermisiniz,bir an önce eski sağlığına kavuşsun
sen biraz alınganmıssın evet :)Bu işler ne zor ya acaba biz mi çok alınganız. Mesela ben cinsiyeti söylemeyin dedim doktora bi ara tamam dedi bi hafta sonra gittik oğluşa benziyor dedi direk. Tamam unutmuş olabilirsin ama insan bi derki cinsiyet öğrenmek istiyomusunuz veya ben size cinsiyet sordum mu vs.
Neyse orda bi sinir oldum sonra bi daha gittik ben dedim eğer cinsiyeti görürseniz arkadaşıma msj atarmısınız benm telefondan dedim oda kağıda yazıyım mesaj atamam dedi bende kağıda yazarsanız eşim kesin dayanamaz açar siz benim telefondan kız veya erkek yazıcaksınız o kadar dedim sekreterim atsın o zaman dedi şaşırdım yani bi mesaj atmak bu kadar zormu bide o kadar para veriyoruz biraz daha anlayışlı olabilir diye düşünüyorum. Hatta eşime dedim acaba doktoru değiştirsekmi falan diye eşimde çok seviyor saçmalama bu yüzden doktormu değiştirilir dedi. Bide allah var normal doğumda çok iyi bi doktor 4buçuk kiloluk kesiksiz bir sürü doğumu var, ikiz gebelikte biri makat geliş ve dikişsiz doğumları var sırf bu yüzden istiyorum. Ama inan her istediğin bi arada olmuyor herkesin huyu farklı işte.
İnşallahhh canım hemen haber ederimAmin canım inşallah sağ ol duaların içinYavrularimizi Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah güzel haberler alındığında bizimle paylaşırsın
Kız aslında alıngan değilim ama balon patlatıcaktıkya arkadaşım mesaj bekliyordu balonu hazırlıcaklardı rica ediyorum atamam diyorsen biraz alınganmıssın evet :)
arkadasa mesaj atma talebin güldürdü beni valla alemsin :)
erkekler daha rahatlar
benım eşim de hep cinsiyetı napacagız zaten ya kız ya erkek dedi
kızıyordu bana cok ustelıyorsun dıye
ben de esıme kızıyordum meraksız dıye
ama dünku dr kız deyınce havalara uctu resmen.
balon mu patlatacaktınızKız aslında alıngan değilim ama balon patlatıcaktıkya arkadaşım mesaj bekliyordu balonu hazırlıcaklardı rica ediyorum atamam diyorya bi mesaj atıcaksınız kırmayın diyorum sen olsan atmazmısın atmadı genede kadın sekreterine dedi sen at ben atmam dedi kızcağız attı :)
Evet ole videosunu izledim ikisininde cok kullanisli geldiCanım bunun biberon konulan kısmı ısı koruyuculu mu ona dikkat et bence :)
Allah gönlündekini hayirlı eylesin canim. Haber verirsen cok mutlu olurum❤ALLah razı olsun canım amin inşallah sizlerin okuyanların nicklerini not alıyorum inşallah hamike kalırsam bir gün size MSj atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?