2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Peki bu gittiğiniz doktor özeldemiydi? Yani şöyle yapabilirsiniz eğer imkanınız varsa tabi ayda bir veya iki ayda bir o doktora gidebilirsiniz. Anlattığınıza göre oda ilgilenmiş sizinle cinsiyettede bu kadar net konuştuğuna göre belliki iyi bi doktor :)

gittiğim yeni doktor bir ilçenin eskiden devlet hastanesi doktoru idi
şimdi o ilçede acıbadem tıp merkezi kuruldu birkac yıldır
orda calısıyor
ıyı gıbıydı

evet özeldi ama muayenesi 90 tl
benim kendi doktorumun 250 tl

bakalım kendı doktoruma baska konularda da sinir olursam değişirim doktoru:)

@Edanonurum
ben okudum canım. 1 adet Yâsin süresi.
Allah kabul eder inşallah
Gönlüne göre olur herşey evlat sahibi olursun umarım hayırlısıya..

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin . Kısa zamanda iyileşir inşallah esin . Sen de dikkat et kendine

Jimer fiyat konusunda çok uçuk zaten ya eski popülaritesi de yok gibi sanki . Ben medicabile gidiyorum Oktay Altun burda bir arkadaş daha ona gidiyor gayet memnunum tavsiye ederim :) xx kromozom doğruymuş baksana :)

Bu işler ne zor ya acaba biz mi çok alınganız. Mesela ben cinsiyeti söylemeyin dedim doktora bi ara tamam dedi bi hafta sonra gittik oğluşa benziyor dedi direk. Tamam unutmuş olabilirsin ama insan bi derki cinsiyet öğrenmek istiyomusunuz veya ben size cinsiyet sordum mu vs.

Neyse orda bi sinir oldum sonra bi daha gittik ben dedim eğer cinsiyeti görürseniz arkadaşıma msj atarmısınız benm telefondan dedim oda kağıda yazıyım mesaj atamam dedi bende kağıda yazarsanız eşim kesin dayanamaz açar siz benim telefondan kız veya erkek yazıcaksınız o kadar dedim sekreterim atsın o zaman dedi şaşırdım yani bi mesaj atmak bu kadar zormu bide o kadar para veriyoruz biraz daha anlayışlı olabilir diye düşünüyorum. Hatta eşime dedim acaba doktoru değiştirsekmi falan diye eşimde çok seviyor saçmalama bu yüzden doktormu değiştirilir dedi. Bide allah var normal doğumda çok iyi bi doktor 4buçuk kiloluk kesiksiz bir sürü doğumu var, ikiz gebelikte biri makat geliş ve dikişsiz doğumları var sırf bu yüzden istiyorum. Ama inan her istediğin bi arada olmuyor herkesin huyu farklı işte.

@Edanonurum
ben okudum canım. 1 adet Yâsin süresi.
Allah kabul eder inşallah
Gönlüne göre olur herşey evlat sahibi olursun umarım hayırlısıya..
S sandyy allah razı olsun canım inşallah cümlemizin gönlüne göre olur çok teşekkür ederim sende dualrımda olacaksın rabbim yavrunu bağışlasın

Jimer fiyat konusunda çok uçuk zaten ya eski popülaritesi de yok gibi sanki . Ben medicabile gidiyorum Oktay Altun burda bir arkadaş daha ona gidiyor gayet memnunum tavsiye ederim :) xx kromozom doğruymuş baksana :)
oktay beye ne verıyorsun
muayene ucretı
dogum için konustunuz mu ücret?
sen de bursalı mısın bu arada memnun oldum

ben medıcabil e annemı cok goturdum ya hangı doktoruna gitsek hıc memnun kalmadık
hatta öncesinde ben cocugumuz olmaz iken mutlu beye gittim , bana klomen verdi yolladı takıbını bıle yapmadı
aslında esımde o kadar cok sıkıntı varmıs ki hıcbırsey ıstemedı
benim de rahımımde polip varmıs mesela
polip embriyoyu dısarı atarmıs suat bey onu aldı bebekten evvel.
mutlu bey hıc mı gormedı yani
memnunsan güzel .

Canımm hiç korkma geçmiş olsun ben de zatürre geçirdim 1 hafta kadar hastanede yattım şimdi hiçbir sıkıntı yok çok şükür merak etme sağlığına kavuçcak sen yeter ki kendini üzme bak bebiş de etkilenmesin. Hem kontrolun vardı güzel haberlerine odaklan inş iyi olacaksınız

sen biraz alınganmıssın evet :)
arkadasa mesaj atma talebin güldürdü beni valla alemsin :)
erkekler daha rahatlar
benım eşim de hep cinsiyetı napacagız zaten ya kız ya erkek dedi
kızıyordu bana cok ustelıyorsun dıye
ben de esıme kızıyordum meraksız dıye
ama dünku dr kız deyınce havalara uctu resmen.

S sandyy allah razı olsun canım inşallah cümlemizin gönlüne göre olur çok teşekkür ederim sende dualrımda olacaksın rabbim yavrunu bağışlasın

Amin canım inşallah sağ ol duaların için Yavrularimizi Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah güzel haberler alındığında bizimle paylaşırsın

Kız aslında alıngan değilim ama balon patlatıcaktıkya arkadaşım mesaj bekliyordu balonu hazırlıcaklardı rica ediyorum atamam diyor ya bi mesaj atıcaksınız kırmayın diyorum sen olsan atmazmısın atmadı genede kadın sekreterine dedi sen at ben atmam dedi kızcağız attı :)

balon mu patlatacaktınız
ne güzel ya
kaç yasındasın cok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…