2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim de bu hafta oyle oldu ilk haftalara dondum resmen hatta daha beteri birde kimse anlamiyor ya gercekten naz yapiorsun saniyolar sinir oldum su son 1 hafta

Cinsiyet partisi yapmayı düşünenleeer... çok güzel balon buldum. ben parti yapmıycam gerçi sadece fotoğraf ve video çekimi yapıcam.. 27 inç balon 40 tl

Ay ne şanslı ne güzel hepimize kolay doğumlar nasip etsin rabbim

Ben biraz panik biriyim ve simdide ilk sezerayanimin videosunu izlemis biri olarak ne yapacaklarini bildigimden aklim orada ki islem sirasinda olacak.
Ayni durum bende de var birsey hissetmiyorsun ama uyaniksin durumu beni acayip tedirgin ediyor. Umarim onu yapmaya mecbur kalmam. Hatta umarim normal ve kolay bir dogum yaparim

Nasıl açtın burnu canım benim de tıkanıyor sinüzit var
Okyanus sulari var eczanede birincisi onlar ikincisi serum fizyolojik al derim ben ufak bebislere de kullaniliyor. Son olarak cold mix var yastiga damlatiyosun aciliyor onu onerebilirim canim benim surekli oldugundan bunlar evde hep bulunur :))

Allahom sizlerden razı olsun canım rabbim yar ve yardımcınız olsun çok teşekkür ederim okuyunca okudum dersen çok memnun olurum
Canım bende bi tane okudum Yasin'i Şerif Rabbim kabul eylesin okumadan yazmak istemedim biraz rahatsızım sende bize dua et ezanlar hürmetine Rabbim hepimize sağ Salim sağlıklı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah

Okyanus sulari var eczanede birincisi onlar ikincisi serum fizyolojik al derim ben ufak bebislere de kullaniliyor. Son olarak cold mix var yastiga damlatiyosun aciliyor onu onerebilirim canim benim surekli oldugundan bunlar evde hep bulunur :))
Aaa öyle mi şu yastığa damlatılan baya pratik sanki onu mu alsam

Allah razı olsun canım geçmiş olsun rabbüm şifa versin ederim etmezmiyim rabbim evlatlarınızı sağ Salim kucağınıza almak nasip etsin

Nasıl açtın burnu canım benim de tıkanıyor sinüzit var
özel bişi yapmadım bi yandan vicks sürdüm bi yandan optinatura burun açıcı sprey falan yaptım. 1 haftadır çekiyorum canım. ama serum fizyolojiği öneren çok oldu istersen bi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…