canım seninle konuşmuştuk sanırım daha öncesinde, benim geçen hafta normalinden daha şiddetli bulantım ve istifram olmuştu, 4/5 gündür ince ince bulanıyor ama hiç kusmadım sanırım geçiyor ufak ufak seninde az kaldı sabret :)
Benim de bu hafta oyle oldu ilk haftalara dondum resmen hatta daha beteri birde kimse anlamiyor ya gercekten naz yapiorsun saniyolar sinir oldum su son 1 hafta
Cinsiyet partisi yapmayı düşünenleeer... çok güzel balon buldum. ben parti yapmıycam gerçi sadece fotoğraf ve video çekimi yapıcam.. 27 inç balon 40 tl
Annem geldi bugun bebege hastane cikisi almis bide cok sirin bir hip-hop ceketi
Bir yandan da daha erken almak icin diyor : ))nasil tutamadiysa kendini
Geçenlerde arkadaşım doğum yaptı dün anlattı bana maşallah o kadar rahat geçmişki doğumu. 38. Haftasında kontrole gittiğinde 4 cm açıklığı varmış hiç hissetmemiş doktor suni sancı verelim demiş vermişler onuda hissetmemiş 7 cme kadar adet sancısı gibi çok hafif hissetmiş 7 cmden sonra şiddetli sancı hissetmiş ama oda çok abartı değildi asla diyor doktor epidural yapalım çoksa sancın demiş arkadaşım yoo dayanırım çok değil sancım demiş 9 cm açıklık olduğunda hemen doğumhaneye götürmüşler hatta tekerlekli sandalyede o kadar ıkınmak istemişki ebe sakın ıkınma sakın ıkınma demiş hemen doğumhaneye inmişler 3 ıkınmayla doğmuş hiç bişey hissetmedim diyor bide namazını falan hep kılar bununda etkisi büyüktür bence allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah @sassygirllhavvaku
Ayni durum bende de var birsey hissetmiyorsun ama uyaniksin durumu beni acayip tedirgin ediyor. Umarim onu yapmaya mecbur kalmam. Hatta umarim normal ve kolay bir dogum yaparim
Zaman belirlemedim canım daha 11 kişi oldu zaten ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman okursun canım çok teşekkğr ederim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Okyanus sulari var eczanede birincisi onlar ikincisi serum fizyolojik al derim ben ufak bebislere de kullaniliyor. Son olarak cold mix var yastiga damlatiyosun aciliyor onu onerebilirim canim benim surekli oldugundan bunlar evde hep bulunur :))
Zaman belirlemedim canım daha 11 kişi oldu zaten ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman okursun canım çok teşekkğr ederim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Canım bende bi tane okudum Yasin'i Şerif Rabbim kabul eylesin okumadan yazmak istemedim biraz rahatsızım sende bize dua et ezanlar hürmetine Rabbim hepimize sağ Salim sağlıklı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah
Okyanus sulari var eczanede birincisi onlar ikincisi serum fizyolojik al derim ben ufak bebislere de kullaniliyor. Son olarak cold mix var yastiga damlatiyosun aciliyor onu onerebilirim canim benim surekli oldugundan bunlar evde hep bulunur :))
Canım bende bi tane okudum Yasin'i Şerif Rabbim kabul eylesin okumadan yazmak istemedim biraz rahatsızım sende bize dua et ezanlar hürmetine Rabbim hepimize sağ Salim sağlıklı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah
özel bişi yapmadım bi yandan vicks sürdüm bi yandan optinatura burun açıcı sprey falan yaptım. 1 haftadır çekiyorum canım. ama serum fizyolojiği öneren çok oldu istersen bi dene
Ben kullandim hamilelikte bir zararini gormedim. Ama sen yine de doktoruna yada aldigin eczaneye danis canim bebeklerde kullaniliyor bu hatta ama almadan mutlaka danis canim