2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın herkeze dün bi markete gidip geldim hasta oldum ya başım dünden neri çatlıyor geniz akıntısı var zor yutkunuyorum inş ilerlemez dikkat edin sizde havalar inanılmaz soğuk
geçmiş olsun canım. Valla ben de dün işten eve doğru giderken bi başağrısı tuttu. Eve gittim, geceden beri hem başağrısı hem mide bulantısı

Geçmiş olsun canım . Aman dikkat et benim ilerledi 10 gündür geçmedi . İlerlemeden önlemlerini al
Saol canım sanada geçmiş olsun dünden beri hayatımda almadığım C vitamini depoladım bugün de ıhlamur yapayım inş düzeliriz

geçmiş olsun canım. Valla ben de dün işten eve doğru giderken bi başağrısı tuttu. Eve gittim, geceden beri hem başağrısı hem mide bulantısı
Çok saol canım. Bünyem sağlamdır benim 3,4 senede bir hasta olurum kışın kar hariş mont bile nadir giyerdim şimdi beni montla gören şaşırıyor çok dikkat ediyorum ama bu hamilelilik benim bünyemi çökertti valla . Ay sanada çok geçmiş olsun

Benimki de önden gidiyor ,burda bir arkadaş şeker olabilir dedi,forumda önde giden arkadaşlar var,ordan sende aklımda kalmıştın o yüzden sordum .Benimki de 1 hafta önde

En son muayene de 3 gün önden gidiyordu sadece şekerle ilgili oldugunu sanmıyorum ben sonuçta bebegin boyu ve yapısıyla ya da erkek olma ihtimaliyle de değişebilir :)

Bende 4 kilo doğmuşum 3.900 küsür :):) ama annemde şeker yokmuş sadece şekere bağlamamak lazım bütün testlerimizi yaptıralım tabiki ama endişeye düşürmeyelim birbirimizi :)

bu arada şeker yüklemesiyle ilgili ben hala kararsızım çoğunluk yaptırmamaktan yana gibi çokda araştırdım net bişey bulamadım ne düşünüyosunuz bununla ilgili ?

Saol canım sanada geçmiş olsun dünden beri hayatımda almadığım C vitamini depoladım bugün de ıhlamur yapayım inş düzeliriz
Çok şükür hamıle degılken uzun uzun süren hastalık ılacsız gecıyor sankı benım baya yogundu kestane balı, bol portakal, ballı lımonlu kuşburnu ile ıhlamur az kaldı onu da atıcam ınsallah. Sana da cok gecmış olsun....

24 yaşındayım, ayrıca balon patlattık Daha mı küçük düşündünüz

ben 27 yaşındayım ve bende balon patlatarak öğrenicem inş.
bence yaşla ilgili değil yapıyla ilgili benden küçük kuzenimde hamile ama o hiç böle şeyler yapmak istemedi bana göre değil dedi ısrar etmeme ragmen :)

Okudum canım sonrasında sen içine sinen neyse ona odaklan bende ilk kizimdan sonra bı rüya görmüştüm baby shower yapmışım her yer mavi ama hoşgeldin meva yazıyordu hıc duymamıştım bu ismi anlamıda güzel bidaha kızımız olursa koyarız dedik ama erkek hissediyorum bakalim

Gerçekten beslenmesine dikkat Edip hayatından şekeri çıkaranlar yaptirmayabilir ama ben tatlı da yiyorum ve bu testte verilen şeker 2 bardak kola yada baklavadaki şekere eş değer mis Canan Karatay trigliseride baksınlar diyo diğer uzmanlar ise mutlaka yaptırılması yönünde ben yaptırıcam eşim yaptırma diyo hatta hiç bı testi yaptirmayalim bu sefer diyo o zaman gelsin bakalım büyük ihtimalle yaptırıcam

sağol canım. ilaçta alamıyoruz çaresiz. Napalım sağlık olsun

o zaman desinler ki alın yanınıza baklava oturun yiyin sonrasında şeker testinizi yapalım bence daha mantklı olur

Ya bu şeker konusu acayip sacma gelıyor... yahu hıc kımse tatlı yemıyor mu? ınan bır dılım baklava daha agır sekerli gelıyor. İçirdikleri sey cok basıt bır ıcecek! Ya sekerı olan varsa? Ne kadar tehlıkelı degıl mi?
:)) karatay konusuyor amaaa kendi götürüyor

kız baklava ne ki, 1 simitle eşdeğermiş o içilen şeker

karatay diyor ki hayatınızdan şekeri tamamen çıkarın. ekmek bile yemeyin diyor. Şimdi gerçekten hayatından şekeri çıkardıysan zaten şeker testi yaptırmana gerek yok.
Ama sen ekmeği götür, çayına şekeri at, tatlını ye.. ondan sonra şeker testi zararlıymış ben yaptırmıyorum de.. o zaman tutarsızlık oluyor tabi.

evet öyle bir inanış var. Arkadaşım da rüyasında gördüğü ismi 2. isim olarak koydu. Ama ben şahsen koymam beğenmediğim bir isimse. yani sırf rüyamda gördüm diye koymam.

ben de bundan istiyorum ama fiyatı 1000 civarı di mi? çok kişi memnun ama hiç şikayet duymadım. belki bu tarz başka marka da alabilirim. anne yanı için 1000 fazla mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…