Arkası yarın dizileri gibi olsun dedimO kadar yazmışsın ismi yazmamamissin :)
geçmiş olsun canım. Valla ben de dün işten eve doğru giderken bi başağrısı tuttu. Eve gittim, geceden beri hem başağrısı hem mide bulantısıGünaydın herkeze dün bi markete gidip geldim hasta oldum ya başım dünden neri çatlıyor geniz akıntısı var zor yutkunuyorum inş ilerlemez dikkat edin sizde havalar inanılmaz soğuk
Saol canım sanada geçmiş olsun dünden beri hayatımda almadığım C vitamini depoladım bugün de ıhlamur yapayım inş düzelirizGeçmiş olsun canım . Aman dikkat et benim ilerledi 10 gündür geçmedi . İlerlemeden önlemlerini al
Canım bi de sıcak su torbasını alnına koysan baya başı rahatlatıyor gecmiş olsunSaol canım sanada geçmiş olsun dünden beri hayatımda almadığım C vitamini depoladım bugün de ıhlamur yapayım inş düzeliriz
Çok saol canım. Bünyem sağlamdır benim 3,4 senede bir hasta olurum kışın kar hariş mont bile nadir giyerdim şimdi beni montla gören şaşırıyor çok dikkat ediyorum ama bu hamilelilik benim bünyemi çökertti valla . Ay sanada çok geçmiş olsungeçmiş olsun canım. Valla ben de dün işten eve doğru giderken bi başağrısı tuttu. Eve gittim, geceden beri hem başağrısı hem mide bulantısı
Deniyim canım saol bildiğin beynim ağrıo sankiCanım bi de sıcak su torbasını alnına koysan baya başı rahatlatıyor gecmiş olsun
Benimki de önden gidiyor ,burda bir arkadaş şeker olabilir dedi,forumda önde giden arkadaşlar var,ordan sende aklımda kalmıştın o yüzden sordum .Benimki de 1 hafta önde
Şeker olan gebelerde bebekler genelde iri oluyormuş benim annemde varmış ben 4 kilo doğmuşum. Ablamda da çıktı hatta rejim verdi doktor ve her gün parmağından kan alıp kendi şekerine baktı, geçti allahtan. Bence şeker yüklemesi bu açıdan çok önemli karşı olan hamilelere saygı duyuyorum ama bi baklavayla aynı eş değerde olan şekerli içeçeği içmek istememek bana saçma geliyor. Aksi takdirde ablama doktor eğer şeker yüklemesi yaptırmasaydın şeker olduğunu anlamıcaktık ve bebeğe bişey olabilirdi demiş.
Çok şükür hamıle degılken uzun uzun süren hastalık ılacsız gecıyor sankıSaol canım sanada geçmiş olsun dünden beri hayatımda almadığım C vitamini depoladım bugün de ıhlamur yapayım inş düzeliriz
24 yaşındayım, ayrıca balon patlattıkDaha mı küçük düşündünüz
Okudum canım sonrasındaArkası yarın dizileri gibi olsun dedim
İlerleyen mesajlarda yazmıştım. Ela diye sesleniyordum. Ama öyle beğendiğim ve düşündüğüm bir isim de değil. Nerden çıkarttı bilinç altım bunu bilmiyorum
Gerçekten beslenmesine dikkat Edip hayatından şekeri çıkaranlar yaptirmayabilir ama ben tatlı da yiyorum ve bu testte verilen şeker 2 bardak kola yada baklavadaki şekere eş değer mis Canan Karatay trigliseride baksınlar diyo diğer uzmanlar ise mutlaka yaptırılması yönünde ben yaptırıcam eşim yaptırma diyo hatta hiç bı testi yaptirmayalim bu sefer diyo o zaman gelsin bakalım büyük ihtimalle yaptırıcamEn son muayene de 3 gün önden gidiyordu sadece şekerle ilgili oldugunu sanmıyorum ben sonuçta bebegin boyu ve yapısıyla ya da erkek olma ihtimaliyle de değişebilir :)
Bende 4 kilo doğmuşum 3.900 küsür :):) ama annemde şeker yokmuş sadece şekere bağlamamak lazım bütün testlerimizi yaptıralım tabiki ama endişeye düşürmeyelim birbirimizi :)
bu arada şeker yüklemesiyle ilgili ben hala kararsızım çoğunluk yaptırmamaktan yana gibi çokda araştırdım net bişey bulamadım ne düşünüyosunuz bununla ilgili ?
sağol canım. ilaçta alamıyoruz çaresiz. Napalım sağlık olsunÇok saol canım. Bünyem sağlamdır benim 3,4 senede bir hasta olurum kışın kar hariş mont bile nadir giyerdim şimdi beni montla gören şaşırıyor çok dikkat ediyorum ama bu hamilelilik benim bünyemi çökertti valla . Ay sanada çok geçmiş olsun
Gerçekten beslenmesine dikkat Edip hayatından şekeri çıkaranlar yaptirmayabilir ama ben tatlı da yiyorum ve bu testte verilen şeker 2 bardak kola yada baklavadaki şekere eş değer mis Canan Karatay trigliseride baksınlar diyo diğer uzmanlar ise mutlaka yaptırılması yönünde ben yaptırıcam eşim yaptırma diyo hatta hiç bı testi yaptirmayalim bu sefer diyo o zaman gelsin bakalım büyük ihtimalle yaptırıcam
Ya bu şeker konusu acayip sacma gelıyor... yahu hıc kımse tatlı yemıyor mu? ınan bır dılım baklava daha agır sekerli gelıyor. İçirdikleri sey cok basıt bır ıcecek! Ya sekerı olan varsa? Ne kadar tehlıkelı degıl mi?Gerçekten beslenmesine dikkat Edip hayatından şekeri çıkaranlar yaptirmayabilir ama ben tatlı da yiyorum ve bu testte verilen şeker 2 bardak kola yada baklavadaki şekere eş değer mis Canan Karatay trigliseride baksınlar diyo diğer uzmanlar ise mutlaka yaptırılması yönünde ben yaptırıcam eşim yaptırma diyo hatta hiç bı testi yaptirmayalim bu sefer diyo o zaman gelsin bakalım büyük ihtimalle yaptırıcam
kız baklava ne ki, 1 simitle eşdeğermiş o içilen şekerŞeker olan gebelerde bebekler genelde iri oluyormuş benim annemde varmış ben 4 kilo doğmuşum. Ablamda da çıktı hatta rejim verdi doktor ve her gün parmağından kan alıp kendi şekerine baktı, geçti allahtan. Bence şeker yüklemesi bu açıdan çok önemli karşı olan hamilelere saygı duyuyorum ama bi baklavayla aynı eş değerde olan şekerli içeçeği içmek istememek bana saçma geliyor. Aksi takdirde ablama doktor eğer şeker yüklemesi yaptırmasaydın şeker olduğunu anlamıcaktık ve bebeğe bişey olabilirdi demiş.
karatay diyor ki hayatınızdan şekeri tamamen çıkarın. ekmek bile yemeyin diyor. Şimdi gerçekten hayatından şekeri çıkardıysan zaten şeker testi yaptırmana gerek yok.Ya bu şeker konusu acayip sacma gelıyor... yahu hıc kımse tatlı yemıyor mu? ınan bır dılım baklava daha agır sekerli gelıyor. İçirdikleri sey cok basıt bır ıcecek! Ya sekerı olan varsa? Ne kadar tehlıkelı degıl mi?
:)) karatay konusuyor amaaa kendi götürüyor
evet öyle bir inanış var. Arkadaşım da rüyasında gördüğü ismi 2. isim olarak koydu. Ama ben şahsen koymam beğenmediğim bir isimse. yani sırf rüyamda gördüm diye koymam.Kızlar çok mesaj birikmişşarjımda az. Dolunca okuyacağım. Umarım hepiniz ve kuzularınız iyidir
Ben Bugün ikili sonucumu göstermeye gittim dra. Sonucum negatifmiş, sorun yok sadece yaştan dolayı risk oranı yüksek çıkmış dedi çok şükür.
Bu Arada Yüzde 90 kızımız oluyorben bile gördüm ultrasonda , bacaklarının arası boştu
Ay inanamıyorum kızlar benimde inş bir kızım olacak. Mis kokulu nazlı kızım yoldaşım arkadaşım olacak
Oğlum ilk göz ağrım hiç birşey yerini tutmaz ama kızım olma ihtimali bile beni o kadar heyecanlandırıyor kianlatamam
Rüyam da görmüştüm ilk ay, kızımın olduğunu ve adını da söylemiştim. Ama hiç inanmadım kızımın olacağına. Çok şükür
Buarada rüyamda gördüğüm ismi koymak zorunda mıyım kızlar, fikriniz var mıöyle bir şey kalmış aklımın biryerlerinde rüyada çocuğuna seslendiğin ismi vermelisin gibi. Hiç düşünmediğim bir isim çünkü
ben de bundan istiyorum ama fiyatı 1000 civarı di mi? çok kişi memnun ama hiç şikayet duymadım. belki bu tarz başka marka da alabilirim. anne yanı için 1000 fazla mı bilemedimBu modellere de bakmıştım ama odam küçük nasip olursa Doğumdan sonra taşınacağız o yüzden ben de chicco nun anne yanı beşiğini aldım. İnşallah kullanışlıdır o günleri görürüz hepberaber
En son muayene de 3 gün önden gidiyordu sadece şekerle ilgili oldugunu sanmıyorum ben sonuçta bebegin boyu ve yapısıyla ya da erkek olma ihtimaliyle de değişebilir :)
Ben her gittiğimde 6 tüp kan veriyorum,idrar veriyorum.Şekerlerime de bakıldı.Şimdi öyle denince de insan endişeleniyor.Benim kardeşim de 4.200 doğmuştu,ama annem şeker hastası değil,çok şükür.Sen cinsiyetini öğrendin mi ?
Bende 4 kilo doğmuşum 3.900 küsür :):) ama annemde şeker yokmuş sadece şekere bağlamamak lazım bütün testlerimizi yaptıralım tabiki ama endişeye düşürmeyelim birbirimizi :)
bu arada şeker yüklemesiyle ilgili ben hala kararsızım çoğunluk yaptırmamaktan yana gibi çokda araştırdım net bişey bulamadım ne düşünüyosunuz bununla ilgili ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?